Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2013

ΟΜΙΛΙΑ: Η αληθινή ιστορία του Μελιγαλά και οι εθνοπροδότες του σήμερα - ΒΙΝΤΕΟ

Η ομιλία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής στην σημερινή εκδήλωση μνήμης στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Αναφορά στο δραματικό ιστορικό των γεγονότων του 1944 και απάντηση στην κομμουνιστική προπαγάνδα που για δεκαετίες προσβάλει την μνήμη των νεκρών. Επίθεση στα αντεθνικά κόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και στα διαπλεκόμενα μέσα που πολεμούν την Χρυσή Αυγή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ...


Άργησε αλλά μίλησε η ΝΔούλα: Έβγαλε ανακοίνωση υπέρ των κομμουνιστών

Άργησε ελαφρώς, αλλά τελικά έβγαλε ανακοίνωση η ψοφοδεξιά ΝΔ για την δήθεν επίθεση χρυσαυγιτών κατά των μόνιμων τροφίμων του σάπιου συστήματος κουκουέδων. Μάλλον η ξεφτιλοδεξιά ήθελε να μιλήσει με… πράξεις (της εισαγγελίας και Αστυνομίας) κι όχι με λόγια, αλλά κι αυτά κρίθηκαν απαραίτητα, γιατί φώναζε η αριστερά. Κι όπως είναι γνωστό, όταν φωνάζει η αριστερά, τρέχει να προλάβει η ψοφοδεξιά! Και όπως ήταν φυσικό, η ανακοίνωση είχε τους… συνήθεις πολιτικούς όρους, όπως «συμμορίες του κοινού εγκλήματος», «εγκληματικές πράξεις», «ποινική νομοθεσία», κ.τ.λ.. Ιδού:

«Η ωμή βία και η...

Άρης Βελουχιώτης: Ο πορτοφολάς, παιδεραστής, μέθυσος, ψυχοπαθής δολοφόνος και ήρωας της Αριστεράς

Άρης Βελουχιώτης: Ένας Πορτοφολάς, Παιδεραστής, Μέθυσος και Ψυχοπαθής Σαδιστής Δολοφόνος Ήρωας του ΚΚΕΟ Θανάσης Κλάρας ή Άρης Βελουχιώτης γεννήθηκε στη Λαμία το 1905. Παρότι καταγόταν από μορφωμένους αντιμοναρχικούς γονείς, με πλούσια οικιακή βιβλιοθήκη, δεν κατάφερε να βγάλει το γυμνάσιο. Σπούδασε εντούτοις πρακτικός γεωπόνος στη Μέση Γεωργική Σχολή της Λάρισας και αποφοιτώντας σε ηλικία 18 ετών κατέφυγε στην Αθήνα, όπου μυήθηκε στον κομμουνισμό και άρχισε την παράνομη και ανατρεπτική δράση του.

Υπηρέτησε τη θητεία του στο Πυροβολικό, όπου καθαιρέθηκε από το βαθμό του Δεκανέα λόγω της κομμουνιστικής του δραστηριότητας μέσα στην Μονάδα του. Μετά την απόλυσή του επανήλθε στην Αθήνα, όπου προσλήφθηκε για βοηθητικές εργασίες στον παράνομα τότε εκδιδόμενο “Ριζοσπάστη”. Στο μεταξύ όμως, από την ηλικία των 20 ετών, επιδόθηκε και σε άλλου είδους δραστηριότητες, όπως κλοπές, πλαστογραφίες, ψευδορκίες και άλλες αξιόποινες πράξεις. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο δεύτερος στην κομματική ιεραρχία του ΚΚΕ, αναφέρει στο βιβλίο του «Αναμνήσεις», ότι ο Άρης Βελουχιώτης ήταν μεταξύ άλλων και πορτοφολάς: «Από το 1923-1925 μπήκε στη...

Έχασαν την... Metrisi τα παπαγαλάκια του Μαξίμου - Έκοψαν 10 μονάδες από την Χρυσή Αυγή

Το επικοινωνιακό παιχνίδι των "αντικειμενικών" δημοσκοπήσεων το γνωρίζουμε καλά. Όλες οι εταιρείες σφυγμομετρήσεων επιχειρούν με τα ποσοστά που εμφανίζουν να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουν τάσεις ενόψει πάντα των εθνικών εκλογών. Στο στόχαστρό τους εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών όπου η απόκρυψη, η αλλοίωση και το ψαλίδισμα είναι συνήθης τακτική. Το γεγονός πως ΟΛΕΣ ανεξαιρέτως οι εταιρείες δημοσκοπήσεων δεν πλησίασαν καν τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και διαψεύσθηκαν πανηγυρικά δυο φορές το βράδυ των εκλογών, είναι ενδεικτικό του πόσο αξιόπιστες είναι οι δημοσκοπήσεις.

Στην περίπτωση της δημοσκόπησης της εταιρείας Metrisi για την εφημερίδα "Παραπολιτικά" το ποσοστά που δημοσιοποιούνται είναι στην κυριολεξία...

Πρώτα βίντεο από Μελιγαλά: Ύμνος Χρυσής Αυγής, συνθήματα και άκυρο σε δήμαρχο της ΝΔ

Παλμός και ενθουσιασμός στην εκδήλωση μνήμης στον Μελιγαλά από τους Εθνικιστές.

Πολλά συνθήματα ακούστηκαν και για τους ελαφροδεξιούς συνοδοιπόρους των σφαγέων κομμουνιστών:

"Προδότες της Ρηγίλλης, ήσαστε οι πρώτοι,
που κάνατε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη"

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ...




ΒΗΜΑ:" Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος είναι η Χρυσή Αυγή..."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αφού το ΒΗΜΑ θέλει να θυμηθούμε την ιστορία και να αντιπαρατεθούμε εκεί ας δούμε τι έκαναν οι πρόγονοι τους στην... κατοχή!

Όσο αναφορά το άρθρο δεν έχει νόημα σχολιάσουμε κάτι περισσότερο από τη στιγμή που ο ίδιος ο αρθρογράφος ουσιαστικά υποδηλώνει την ήττα του καθεστώτος σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικοπολιτικής ζωής με αποτέλεσμα τη γιγάντωση του Εθνικιστικού Κινήματος.Το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος ήταν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ. Σήμερα όμως έχουν γεννηθεί οι νέοι Σπαρτιάτες και η "Κρυπτεία" θα φροντίσει να εξαληφθούν από προσώπου γης οι ανθέλληνες

Διαβάστε για του λόγου το αληθές το άρθρο:

Newsbomb.gr: "Βάλτε φίμωτρο στη Ρεπούση και τους ομοίους της γιατί.....έρχεται κυβέρνηση Χρυσής Αυγής"

Ο Υπουργός ΕΡΤ-ΔΟΛ-ΒΗΜΑ-ΝΕΑ ίσως την πείσει...
Με ακόμη μια έκκληση προς τους κυβερνώντες παρεμβαίνει στα πολιτικά δρώμενα της χώρας η ιστοσελίδα newsbomb και σκοπός δεν είναι άλλος από την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής.
Η ιστοσελίδα συστήνει λοιπόν στο κατεστημένο να βρει έναν τρόπο να.... φιμώσει τη Ρεπούση και τους λοιπούς "μαϊντανούς του ανθελληνισμού", όπως πολύ εύστοχα την είχε χαρακτηρίσει ο Η. Κασιδιάρης, καθώς όχι μόνο αυξάνουν τη δυναμική της Χρυσής Αυγής...αλλά τη φέρνουν πιο νωρίς στην εξουσία.

Εμείς πάντως στους διαχειριστές και διευθυντές του Newsbomb.gr και όλης της DPG Media τους προτείνουμε να σιγουρευτούν ότι στις αποθήκες τους έχουν αρκετά παυσίπονα (γιατί ο πόνος της έλευσης της Χρυσής Αυγής είναι ..μεγάλος) και φάρμακα στις αποθήκες τους για τις επόμενες ημέρες...Θα τους χρειαστούν!

Διαβάστε:

Ποιοι και γιατί τροφοδοτούν την ακροδεξιά στην Ελλάδα

Πολλοί αναρωτιούνται τον τελευταίο καιρό ποιος λόγος κρύβεται πίσω από τις αλλεπάλληλες προκλητικές δηλώσεις της Βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση. Της αρέσει απλά να προκαλεί ή καθίσταται πιόνι μίας γενικότερης μεθοδευμένης προσπάθειας όλων όσοι στρώνουν αργά, αλλά σταθερά το χαλί για την άνοδο της ακραίας εθνικιστικής ακροδεξιάς οργάνωσης της Χρυσής Αυγής;

Η κ. Μαρία Ρεπούση στο όνομα μίας....

Χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τη μνήμη των δολοφονημένων Ελλήνων στο Μελιγαλά...Φωτορεπορτάζ


Χιλιάδες Χρυσαυγίτες στην τελετή μνήμης στο Μελιγαλά – Πρώτες εικόνες

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι κομμουνιστο-αντιφασίστες που γέμισαν τις πόλεις με αφίσες περί ριξίματος στον Μελιγαλά των Χρυσαυγιτών που ήταν...;!
Έχει καλή μέρα σήμερα και προτίμησαν να πιούν το καφεδάκι τους στο Costa Navarino..

Χιλιάδες εθνικιστές τίμησαν την μνήμη αυτών που γνώρισαν την κομμουνιστική θηριωδία στην πράξη της.

Μαζικότατη ήταν η προσέλευση των μελών της Χρυσής Αυγής από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου, αλλά και.....

Το ΚΚΕ βάζει το συμφέρον του συστήματος που υπηρετεί πάνω από το κομματικό συμφέρον!

Γράφει ο Αντίοχος

Πολύ ακριβά θα πληρώσει το σφυροδρέπανο ΚΚΕ την προβοκάτσια που έστησε στο Πέραμα, κατά της Χρυσής Αυγής! Και θα την πληρώσει εκλογικά, από τις φίλιες δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ!

Τι εννοώ; Αμέσως μόλις έγινε γνωστή η προβοκάτσια, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να βγάλει… συντροφική ανακοίνωση υπέρ του ΚΚΕ και κατά του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, η οποία πονηρά καταλήγει ως εξής:

«Είναι αναγκαία, όσο ποτέ άλλοτε, η...