Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2013

Λόγια πίστης από τον Χρήστο Παππά: "Μη φοβάστε...Η Χρυσή Αυγή είναι Ιδέα και θα νικήσουμε..Πατρίδα, Λαός, Εθνικισμός" (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά την έξοδό του από το ανακριτικό γραφείο ο Χρήστος Παππάς δήλωσε απευθυνόμενος στον κάθε Έλληνα:
 "Διώκουν εμάς για να φοβηθείς εσύ ελληνικέ λαέ. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται"

"Πατρίδα - Λαός - Εθνικισμός... Ζήτω η Χρυσή Αυγή"
Ήταν οι τελευταίες του λέξεις πριν μεταφερθεί στην Εισαγγελία, όπου και εκεί θα διατυμπανίσει το απαράμιλλο θάρρος που διακατέχει την Ηγεσία της οργάνωσης δίνοντας εντολή προς τους ελληνόψυχους:

"Μην.....

Ιδού πως λειτουργούν οι εγκληματικές οργανώσεις!

Όλα τα σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ από το 1981 έως σήμερα!

Αν νομίζουν ότι με έναν Τσοχατζόπουλο και έναν Παπαγεωργόπουλο “καθάρισαν”, είναι γελασμένοι. Ιδού τα πραγματικά αίτια κατάρρευσης της χώρας, τα οποίο σκοπίμως έθαψαν και θάβουν πράσινοι και μπλε πολιτικοί, τηλεοπτικά κανάλια και δημοσιογράφοι της διαπλοκής για να σας πουν έπειτα με θράσος πως “Μαζί τα φάγαμε”.

Μην τους ακούτε, μην τους πιστεύετε και κυρίως ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΣΤΕ! Την ίδια ώρα που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της κατάθλιψης, που ΧΡΟΝΙΑ άρρωστοι μένουν χωρίς φαρμακευτική περίθαλψη και εκατοντάδες χιλιάδες τρέφονται από τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, αυτοί απολαμβάνουν τα ίδια προνόμια που απολάμβαναν και αυτοπαρουσιάζονται ως “εθνοσωτήρες”

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

Σκάνδαλα ΠΑΣΟΚ...


ΦΟΒΟΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΟΤΙ Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην ίδια ανάλυση προβαίνει σήμερα και ο Guardian που αναρωτιέται αν τελικά θα καταφέρει κάτι η ελληνική πολιτεία ή θα οδηγήσει απευθείας στην εξουσία την Χρυσή Αυγή.

Γράφει ο Αντίοχος.

Δε φαίνονται καθόλου ευχαριστημένοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι των ΜΜΕ, από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα του (μέχρις εσχάτων…) καθεστωτικού πολέμου κατά της Χρυσής Αυγής! Έτσι, σχολιάζοντας τα «αποτελέσματα» δημοσκόπησης της εταιρείας Alco στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων Star (των Βαρδινογιάννηδων), οι Χατζηνικολέτος και Λυγερός άρχισαν τη… γκρίνια. Πρώτος έσυρε το… χορό ο Λυγερός, που......

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο έγκλημα - Μόνο "ένοχοι..." εθνικιστές βουλευτές!

Δεν υπάρχει συγκεκριμένο "έγκλημα" για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες εθνικιστές πολιτικοί στο πόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Βουρλιώτη.
Είναι  εννέα σελίδες το πόρισμα του αντιεσαγγελέα και περιγράφει αυτό που θεωρούν "οργάνωση της Χρυσής Αυγής" και τον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί.
Το πόρισμα αναφέρει ότι "δεν χρειάζεται να υπάρχει...

Ομολογία ΝΔ.."Η διώξη της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική" BINTEO NTOKOYMENTO

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο πολιτική δίωξη θα δυναμώσει και θα σφυρηλατήσει με μεγαλύτερη θέληση και πάθος το Εθνικιστικό Κίνημα και τους οπαδούς-πιστούς.Οι κολαούζοι του συστήματος('δημοκράτες βουλευτές' και δημοσιογράφοι) θα βρεθούν σύντομα αντιμέτωποι με τη Θεία Δίκη.

Σε κυνική παραδοχή της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος προχώρησε η πατριδοκάπηλη παράταξη της ΝΔ, δια του Χ. Μαρκογιαννάκη. Ο τελευταίος, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή «μεγάλου» καναλιού του οποίου οι δημοσιογράφοι απολαμβάνουν  το προνόμιο της ασυλίας -καθ' ότι είναι υπεράνω του νόμου- δήλωσε ευθέως πως «το θέμα δεν είναι δικαστικό, το θέμα είναι καθαρά πολιτικό»!

Οι δημοσιογράφοι, υμνητές της πασοκικής λαίλαπας που....

Κούγιας και άλλοι δύο Δικηγόροι - Ποινικολόγοι αποκαλύπτουν το συνταγματικό πραξίκοπημα και τη σκευωρία..:"Δεν στέκει η δίωξη της Χρυσής Αυγής...Υπάρχει νομικό κενό σε όλα."

"Είναι αντισυσταγματικές οι συλλήψεις των βουλευτών.. Παραβιάζεται συνεχώς το Σύνταγμα"


Ο Χρήστος Παππάς προσερχόμενος αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ..."Ήρθα να δω τον Νίκο Μιχαλολιάκο... Ζήτω η Χρυσή Αυγή" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αγέρωχος και με ευθύ βλέμμα κατέφθασε στη ΓΑΔΑ πριν από λίγο ο εθνικιστής βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς για να παραδοθεί.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους για ακόμη μια φορά ανέφερε ότι η επιχείρηση της "πολιτικής εξόντωσης" της Χρυσής Αυγής που έχει στηθεί από ξένα κέντρα θα αποτύχει γιατί ο ελληνικός λαός έχει ξυπνήσει και οδηγεί στη Νίκη το Έθνος, όσο και αν τα δημοσιογραφικά μίσθαρνα όργανα του καθεστώτος προπαγανδίζουν ολημερίς για την εκλογική συντριβή του Εθνικιστικού Κινήματος.

"Έρχομαι αυτοβούλως δεν έχω τίποτα να κρύψω, η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα κερδίσει..Είμαι ελεύθερος"

Περνώντας λοιπόν το κατώφλι να συναντήσει τους φαρισαίους αναφώνησε το σύνθημα που κάνει τα πόδια να λυγίζουν πολλών ανθελλήνων.

"Ζήτω η Χρυσή Αυγή"

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κασιδιάρης, η προφητεία των Σοφών της Σιών και η ποινικοποίηση του εθνικισμού - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κασιδιάρης ομιλεί στην Βουλή και αναφέρει σχετικό απόσπασμα απ' τα πρωτόκολλα των σοφών της Σιών που ομιλούν σχετικά με το πως θα αντιμετωπίσουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Ιδού με ποιες κατηγορίες νομίζουν πως θα πλήξουν την Χρυσή Αυγή! "Τα μαύρα μπλουζάκια..."

Τα «μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής» εξελίσσονται σε κύριο πειστήριο των κατηγοριών για “εγκληματική οργάνωση του κόμματος”, αναφέρει το πόρισμα του αντισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χ. Βουρλιώτη, ενώ παράλληλα είναι διανθισμένο από εκφράσεις όπως...

Επιχείρηση ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με σκοπό να περάσει το τρίτο μνημόνιο

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όπως είπε και ο Παναγιώταρος: "Φάτε τρίτο μνημόνιο τώρα"

Στόχος του καθεστώτος είναι πρώτον να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου με σκοπό την αποψίλωση του εν όψει των εκλογών που έχουν διατάξει ξένα κέντρα εξουσίας. Επίσης στόχος του να δημιουργήσουν το κλίμα ΣΟΚ και ΔΕΟΣ που πολλάκις έχουν χρησιμοποιήσει σε επιχειρήσεις τους οι αμερικανοσιωνιστές, προκειμένου να...

Τούρκοι και γυφτοσκοπιανοί πανηγυρίζουν για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας και των Σκοπίων την σύλληψη του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου καθώς και βουλευτών του κόμματος.

Όλες οι τουρκικές εφημερίδες (Χουριέτ, Ζαμάν κλπ γράφουν...

Η εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ χαιρετίζει τις συλλήψεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι αμερικανοσιωνιστές είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω από τις σημερινές αντισυνταγματικές συλλήψεις.

Η σύλληψη μελών της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτή με ικανοποίηση από την εβραϊκή κοινότητα των ΗΠΑ, ενόψει της άφιξης του Αντώνη Σαμαρά στη Νέα Υόρκη.

Λίγες ώρες πριν την άφιξη στη Νέα Υόρκη του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τη Δευτέρα το πρωί θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας της Αμερικανοεβραϊκής Επιτροπής, ο εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, Ντέιβιντ Χάρις...