Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 11, 2013

Νομικοί κύκλοι: Σκάνδαλο η μη αποφυλάκιση του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Εθνικιστές βουλευτές κρατούνται προφυλακισμένοι με "στοιχεία" ένα πλαστό, χειρόγραφο (!) "καταστατικό" και δύο ψευδομάρτυρες, των οποίων τα μυθεύματα έχουν καταρρεύσει...

Την άποψη πως δεν μπορούν να παραμένουν έγκλειστοι στην φυλακή ο Αρχηγός, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός με ένα σαθρό και διάτρητο κατηγορητήριο εξέφρασε κορυφαίος ποινικολόγος της Βορείου Ελλάδος στο διαδίκτυο.

Αναδημοσιεύουμε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:...

O Ηλίας Κασιδιάρης για την λογοκρισία της εκπομπής στο ΚΟΝTRΑ: "Το Μαξίμου έχει τρομάξει με την τεράστια δυναμική της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις"

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου Η. Κασιδιάρης, με ανακοίνωσή του δήλωσε πως από τη στιγμή που αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή έχει βαρεθεί να τον καλούν σε τηλεοπτικές εκπομπές και στη συνέχεια να ματαιώνεται η πρόσκληση, όπως έγινε με την εμφάνισή του στο Kontra Channel.

Ισχυριζόμενος πως πρόκειται για συντονισμένο σχέδιο καθώς οι «αυλικοί του Μαξίμου» έχουν τρομάξει από τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις, αναφέρθηκε στον Αντώνη Σαμαρά λέγοντας πως ο πρωθυπουργός «κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό όταν έμαθε τη μη προφυλάκισή μου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:...

Ο «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ "ΜΑΡΤΥΡΑΣ", ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΙΣ… ΚΑΜΕΡΕΣ!

Επιστολή αναγνώστριας στο ethnikismos.net

Παρακολουθώ κι εγώ καθημερινά τις εξελίξεις και την αγωνιώδη προσπάθεια ποινικοποίησης των εθνικών ιδεών της Χρυσής Αυγής, κι έχω να παρατηρήσω τα κάτωθι, σχετικά με την συμπεριφορά ενός εκ των κατηγορουμένων:

Πρόκειται για τον έχοντα το παρατσούκλι «απόστρατος», ο οποίος κατέθεσε τελικά κατά της Χρυσής Αυγής. Ο κύριος αυτός, λοιπόν, σύμφωνα με την κατάθεσή του απειλήθηκε από...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Κόπηκε η εκπομπή στο ΚΟΝΤΡΑ που είχε καλέσει τον Ηλία Κασιδιάρη!

Τρέμουν στην κυριολεξία κυβέρνηση και κανάλια την αλήθεια για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου φίμωση και λογοκρισία.

Πριν λίγο με άνωθεν εντολές...

Σταύρος Λυγερός: Τι αποκαλύπτουν οι παρακολουθήσεις πριν την 17η Σεπτεμβρίου;

Το είπε η Εισαγγελέας και στους έξι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στους οποίους ασκήθηκε δίωξη. Το είπε ξεκάθαρα. «Υπάρχουν μαγνητοφωνήσεις προγενέστερες της 17ης Σεπτεμβρίου 2013 που έγιναν για εθνικούς λόγους και οι οποίες σας αφορούν».

Έγραψε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Λυγερός στα Επίκαιρα (3/10/2013): «Μπορεί η θεατρική σύλληψη των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής να...

Το ΚΕΦΑΛΑΙΟ: "Να τελειώνουμε με κάθε τρόπο με τη Χρυσή Αυγή"

Το μίσος του καθεστώτος πιο έκδηλο όσο ποτέ ετοιμάζει μέσω "αντιρατσιστικού νόμου" με "αντιναζιστικές διατάξεις", εν μέσω κατηγοριών για "εσχάτη προδοσία" την τελική του αντεπίθεση εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών με σκοπό τον αφανισμό της Χρυσής Αυγής.

Ενδεικτικά λοιπόν σας μεταφέρουμε το ρεπορτάζ της μεγαλύτερης εφημερίδας/site των πλουτοκρατών (ΚΕΦΑΛΑΙΟ) για το πώς θα ενεργήσουν από εδώ και στο εξής τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου" με μοναδικό στόχο, που δεν αισθάνονται ούτε ίχνος ντροπής για να το πουν: "Να τελειώνουμε γενικά με τη Χρυσή Αυγή" (όπως ακριβώς είχε υποσχεθεί στους εβραίους επικυρίαρχους ο Αντώνης Σαμαράς).

Στην αναζήτηση του τρόπου με τον οποίο κυβέρνηση και αντιπολίτευση – ή, κατ’ άλλους, τα κόμματα του συνταγματικού τόξου – θα τελειώσουν πολιτικά με τη Χρυσή Αυγή βρίσκονται στελέχη και αρχηγοί των κομμάτων.

Τα ευρήματα των....

ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΟΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΥΑΣ ΚΑΪΛΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ – ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΟΚΡΑΤΙΑ!

Υπήρχαν πολλοί λόγοι για να....διοριστεί!!
Μπορεί οι διορισμοί στο δημόσιο να απαγορεύονται ρητώς και δια ροπάλου για την άνεργη νεολαία μας, αλλά αυτό φυσικά δεν ισχύει στην περίπτωση των πρώην βο(υ)λευτών και βο(υ)λευτίνων, που απέτυχαν να επανεκλεγούν. Κανένας και καμιά δεν πρέπει να μείνει παραπονεμένος-η και χωρίς κάποιο «αξιοπρεπές» εισόδημα («αξιοπρεπές για την περίπτωση των εκλεκτών αυτών κυρίων και κυριών θεωρείται από 5.000 ευρώ το μήνα και πάνω…). Και βέβαια, δε θα μπορούσε να γίνει εξαίρεση από τον κανόνα (και μάλιστα επί των ημερών της Νέας Πασοκοκρατίας…) της πρώην βουλευτίνας Εύας Καϊλή, η οποία  μετά από.....

Η ζωή στον Άγιο Παντελεήμονα μετά τον πολιτικό διωγμό των Εθνικιστών.....περιλαμβάνει μόνο αλλοδαπούς και ανθέλληνες!!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Όπως ήταν αναμενόμενο ξεκίνησαν τα ρεπορτάζ περί.... ομαλότητας της ζωής στο κέντρο των Αθηνών μετά το...διωγμό των "κακών φασιστών".
Φυσικά στο γαϊτανάκι των δημοσιευμάτων πρωτοστατεί η εφημερίδα του ΕΠΟΝίτη - κομμουνιστή Μπόμπολα (ΕΘΝΟΣ) που σήμερα έχει αφιέρωμα στον Άγιο Παντελεήμονα για τη.....μετά τις συλλήψεις των Εθνικιστών, ζωή στην πολύπαθη πλατεία.

Με πομπώδεις φράσεις όπως "η ζωή μετά τα τάγματα εφόδου" η προπαγάνδα του καθεστώτος προσπαθεί να πλήξει το έργο και τη δράση των εθνικιστών που κυριολεκτικά έδωσαν ανάσα πνοής στην περιοχή όπως οι ίδιο έχουν υποστηρίξει σε ΜΜΕ.

Το φαιδρότερο όλων όμως, σε συνδυασμό με τις αθλιότητες και τις συκοφαντίες, είναι ότι.....

ΑΝΑΛΥΣΗ “ΕΠΙΚΑΙΡΑ”: ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

apotaepikaira
Παραθέτουμε αποσπάσματα από την ανάλυση του περιοδικού “Επίκαιρα” που αποκαλύπτει τις ξεκάθαρες πολιτικές σκοπιμότητες πίσω από τις παράνομες διώξεις κατά του Αρχηγού και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

«Στις εκλογές ή εμείς ή αυτοί». Η φράση ανήκει σε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος και προσδιορίζει τη διλημματικού περιεχομένου στρατηγική που σχεδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου με στόχο την περαιτέρω περιθωριοποίηση της Χρυσής Αυγής και, ει δυνατόν, την έξοδό της από το Κοινοβούλιο πριν από νέα προσφυγή στις κάλπες. Στην κυβέρνηση, μάλιστα, φαίνεται νααναζητείται τρόπος που να απαγορεύει στη Χρυσή Αυγή να κατέλθει στις εκλογές - «με κανέναν τρόπο, κανένα όνομα, καμία μορφή», όπως λέει χαρακτηριστικά κοινοβουλευτικός παράγοντας. Τα σενάρια που....

1986: Όταν ο Βορίδης φώναζε «Βία στη βία των μαρξιστών!» και συμπλεκόταν με αριστερούς


1986: Όταν ο Βορίδης φώναζε «Βία στη βία των μαρξιστών!» και συμπλεκόταν με αριστερούς

Όλοι αυτοί οι απατεώνες της δημοσιογραφίας, που ασχολούνται με φωτογραφίες του 1983 και κείμενα του 1987, για να αποδείξουν τον δήθεν «ναζιστικό», «βίαιο», «εγκληματικό» χαρακτήρα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαίνεται ότι έχουν πολύ επιλεκτική μνήμη.
Τα «κατορθώματα» όμως, των σημερινών «αστέρων» (ή μήπως «βελών»;) του ψευδεπίγραφου "συνταγματικού τόξου" φαίνεται ότι δεν τα θυμούνται. Ας τους τα θυμίσουμε Εμείς, λοιπόν. Με πρωταγωνιστή, μάλιστα, σημερινό τον εξωμότη του Εθνικισμού Μάκη Βορίδη, ο οποίος το 1986 ήταν πολύ «άτακτο αγόρι». Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι,

Απελπισία στον ALPHA γιατί η Χρυσή είναι και παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη...




ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ...

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 22,7% έναντι 22,5 % του ΣΥΡΙΖΑ (τα ποσοστά με κόκκινο χρώμα είναι του περασμένου Μαίου). Η Χρυσή Αυγή παραμένει τρίτο κόμμα με 7,1% παρότι τα ποσοστά της είναι μειωμένα σε σχέση με τον Μάιο. Ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ με 5,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,2% , το ΚΚΕ με 4,9% και η ΔΗΜΑΡ με 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος αγγίζει το 15,2%.

Δείτε και το βίντεο

Το CNN με τη συνεργασία του ακροαριστερού "Ιού" εναντίον της Χρυσής Αυγής......Τα βρίσκουν μπολσεβικισμός-καπιταλισμός όταν εμφανίζεται ο μεγάλος τους εχθρός!!

Εκτενέστατο άρθρο για την Χρυσή Αυγή, έχει το αμερικανικό CNN. Όπως είναι φυσικό, το άρθρο αυτό δεν ξεφεύγει από την τερατολογία και ναζιστολογία των ημερών: «Σηκώνουν τα χέρια τους σε φασιστικούς χαιρετισμούς, κουνούν σημαίες σε μια επίδειξη φλογερής εθνικής υπερηφάνειας. Είναι μια σκηνή που θυμίζει τη ναζιστική Γερμανία, αλλά εδώ πρόκειται για οπαδούς της Χρυσής Αυγής που βρίσκονται σε ένα πολύ πιο σύγχρονο πλαίσιο: στην Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος εκμεταλλεύθηκε την....