Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Οκτωβρίου 13, 2013

Έκοψαν εκπομπή στον αέρα για να μην ακουστεί η Χρυσή Αυγή!



σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  Το καθεστώς έχει τρελαθεί από τον φόβο του! Σταλινική λογοκρισία παντού! 

Πρωτοφανής φίμωση και λογοκρισία, έκοψαν ζωντανή εκπομπή στον αέρα για να μην ακουστεί ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής Υγεία και Οικολογία στο KONTRA πραγματοποιήθηκε ένα τηλεφωνικό γκάλοπ για τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής. Ο Ηλίας Κασιδιάρης επικοινώνησε με τον σταθμό για να σχολιάσει τα αποτελέσματα και τις παράνομες διώξεις κατά του Λαϊκού Συνδέσμου. Ενώ συνδέθηκε τηλεφωνικά με το "κοντρολ ρουμ" του σταθμού...

ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ξεκάθαρη ομολογία!

Για μας ήταν σίγουρο, όλοι οι άλλοι το υποπτεύονταν, κάποιοι το έλεγαν δημοσίως, (όπως π.χ. ο δημοσιογράφος της «Καθημερινής», Μ. Παπαδημητρίου, που είπε στο δελτίο του ΣΚΑΪ τη Δευτέρα: «Η τρόικα θέλει η κυβέρνηση να τελειώνει με το θέμα Χρυσή Αυγή»), αλλά άλλη αξία έχει να το ομολογεί κάποιος πρώην υπουργός που επί της υπουργίας του υπέστη τέτοιες πιέσεις. Ιδού, λοιπόν, η ομολογία του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Ρουπακιώτη, σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ: «Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός...

Το παραδέχεται ακόμη και η δημοσκοπική εταιρεία του MEGA (GPO): "O εκλογικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής παραμένει ανέπαφος"


Ακόμα και η GPO το λέει: Ανέπαφος ο εκλογικός πυρήνας της Χρυσής Αυγής παρά την λάσπη

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Άλλωστε όπως γράφει και το σημερινό "ΒΗΜΑ" το "γνήσιο" ακροατήριο της Χρυσής Αυγής είναι 10 - 15% (εκτός των...μετκαινούμενων). 
 
Καταρρίπτεται ο "μύθος" του ακροδεξιού ψηφοφόρου, που προσπάθησαν να δημιουργήσουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, μετά την έρευνα της GPO όπου φαίνεται ότι η πλειοψηφία, των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, είναι άνθρωποι μεροκαματιάρηδες, άνεργοι, και τεχνίτες-ελεύθεροι επαγγελματίες. Δηλαδή άνθρωποι του μόχθου.

Στην προσπάθεια της νεοταξική κυβέρνησης να παρουσιάσει μισό εκατομμύριο Έλληνες, ως φασίστες, ακροδεξιούς, και ρατσιστές, για να αποδομήσει τον λόγο τους στην κοινωνία (τους απασχολεί οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, να βρίσκονται πάντα υπό διωγμό, και μομφή εντός της κοινωνίας, ώστε να....

Ιωάννης Λαγός μέσα από τα κελιά της Τιμής..."ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ"

?????????

Άρθρο του βουλευτή Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “Εμπρός” .

Βράδυ Τετάρτης. Κάθομαι στο κελί μου. Στο διπλανό κελί ο Αρχηγός μας Νίκος Μιχαλολιάκος και ο εξαιρετικός αγωνιστής Χρήστος Παππάς.

Μακριά από τους δικούς μας ανθρώπους, μακριά από αυτά που έχουμε συνηθίσει, όμως τόσο πολύ κοντά στις ιδέες μας. Τόσο πολύ κοντά στον εαυτό μας. Βαδίζω στην σκέψη των αγωνιστών της Πατρίδας μας, των αγωνιστών του Έθνους μας.
Έτσι θα ‘πρεπε να γίνει. Έπρεπε να πέσει πάνω μας το βάρος την φυλακής, της δίωξης. Θα μπορούσε κάλλιστα να....

21% η Χρυσή Αυγή σε 36.000 ψηφοφόρους σε αριστερό site - Ρίξαν τη δημοσκόπηση λόγω... "νοθείας"!

Όταν πρωτεύουμε σε ένα αριστερό site, η δημοσκόπηση κατεβαίνει γιατί δεν συμφέρει!

Όταν τα κανάλια κάνουν δημοσκόπηση και αυξάνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ την δύναμή της , παρ’ όλη την λυσσαλέα επίθεση των καναλιών, και από το 5,9% φτάνει στο 6,3%, όπως συνέβη σήμερα Κυριακή 13/10 με την δημοσκόπηση της RASS, αυτό είναι πτώση των ποσοστών!

Τα αποτελέσματα λίγο πριν την αποσύρουν ήταν:...

Παύλος Μελάς, ο ελευθερωτής της Μακεδονίας - σαν σήμερα περνά στην ιστορία


“Όλα έμεναν άκαρπα χωρίς τον Ήρωα. Χρειάσθηκε ο θάνατος ενός παλικαριού για να δώσει πνοή στις πρώτες εκείνες ενέργειες και σ’ όλα τα σχέδια. Τα λόγια των Ελλήνων έμεναν λόγια ώσπου να έλθει ο θάνατος να τα ζωντανέψει. Ο Θάνατος δεν είναι λόγια, είναι αλήθεια. Ο Θάνατος είναι ζωή.”  
Ίων Δραγούμης – “Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα”


Ο Παύλος Μελάς γεννήθηκε στη Μασσαλία, στις 29 Αυγούστου 1870, από Ηπειρώτη πατέρα και Κεφαλλονίτισσα μάνα. Αργότερα εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Αθήνα. Περνούν τα καλοκαίρια τους, μακριά από την Αθήνα πότε στην Οδησσό, πότε στο Φάληρο, αλλά πιο συχνά στην Κηφισιά, από τότε που κτίζουν εκεί το εξοχικό τους σπίτι. Μεγαλώνοντας ο Παύλος αρχίζει να ξεχωρίζει από τα αδέλφια του για την προθυμία του, την υποχωρητικότητά του και κυρίως για την καλοσύνη και την αγάπη σε κάθε αδύνατο πλάσμα. Η 25η Μαρτίου είναι γι΄αυτόν μεγάλη ημέρα και συμμετέχει στον εορτασμό της με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση. Γενικά αγαπά με πάθος οτιδήποτε έχει σχέση με την Ελλάδα. Δεν ξεχνά την Ηπειρωτική καταγωγή του και η επιθυμία να......

Οι τηλεδικαστές του Ευαγγελάτου απάλλαξαν τον ΓΑΠ από τις κατηγορίες και χλεύασαν απλό πολίτη... (αυτή είναι η "δημοκρατία" σου νεοέλληνα) - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωταγωνιστούν

Ευαγγελάτος: Κομμουνιστής - τηλεδικαστής - αμαθής
Τ.Χατζής: "Δεξιούλης" ιδιοκτήτης του newpost.gr και πρώην συμπαθούντας το Σημίτη...
Ε. Καλογεροπούλου: Η δημοσιογράφος που έχει κατασυκοφαντήσει το Εθνικιστικό Κίνημα και οσονούπω θα βρεθεί να καταβάλει πολλαπλές αποζημιώσεις στη Χρυσή Αυγή...Κολαούζος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ και την εμετική προπαγάνδα των τηλεκάφρων υπέρ του ολετήρα του Έθνους μας, Γεωργίου Α. Παπανδρέου - ή Jeffrey ή ΓΑΠ - και την άθλια αντιμετώπιση Έλληνα πολίτη που ζήτησε να...κατοχυρωθούν τα συνταγματικά του δικαιώματα

Ακόμη και στις πιο στημένες δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή ανεβάζει τα ποσοστά της μετά τις πολιτικές διώξεις...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φανταστείτε όταν είδε τα πραγματικά νούμερα ο Σαμαράς πώς αντέδρασε.....!!!Οι δημοσιογράφοι δε του ΣΚΑΙ όταν μετέδιδαν την είδηση της αύξησης των ποσοστών του Εθνικιστικού Κινήματος ήταν λες και ετοιμάζονταν να πάνε στον... Επιτάφιο!

Τα παπαγαλάκια τρελάθηκαν και λένε ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής έπεσαν...
Αν υπάρχει μια εταιρεία που διεκδικεί το Όσκαρ αναξιοπιστίας και ψαλιδίσματος των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, αυτή είναι η Σάμα - Rass. Η εν λόγω... αντικειμενική εταιρεία εμφανίζει πάντοτε ένα ποσοστό της δημοσκοπικής δύναμης των Ελλήνων Εθνικιστών κι όταν το καλοκαίρι τα ποσοστά ξεπερνούσαν το 15%, η Rass έδινε μονοψήφια ποσοστά κάτω από 9%. Να θυμίσουμε πως η Rass 15 μέρες πριν τις εκλογές του Ιουνίου του 2012 έδινε στην Χρυσή Αυγή ποσοστό 3,6% και φυσικά διαψεύστηκε πανηγυρικά!

Σε δημοσκόπηση της Rass για τον αυριανό "Τύπο της Κυριακής" τα κόμματα λαμβάνουν:

Ξεκάθαρο μήνυμα Παπούλια προς τους δικαστές: "Καθαρίστε τη Χτυσή Αυγή για το...καλό της'δημοκρατιας' "

pappoulias1
Συνάντηση με τους νεοπροαχθέντες στην ηγεσία των Ανωτάτων Δικαστηρίων, που συνοδεύονταν από τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, είχε χθες  στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρώην κομμουνιστής, πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, πρώην «δανειστής» (έτσι το λέγανε τότε…) του Α. Παπανδρέου για τη ροζ βίλα της Εκάλης και νυν πρόεδρος της δημοκρατίας (όλων των Ελλήνων πλην των χρυσαυγιτών), Κάρολος Παπούλιας.

Και βέβαια, ο πρόεδρος των πρασινοκοκκινομπλέ δεν έχασε την ευκαιρία να....