Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 24, 2013

ΤΕΛΟΣ το ΠΑΣΟΚ...Κάτω από το 3% σε όλες τις δημοσκοπήσεις...

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Έτσι εξηγείται που ο Βενιζέλος ετοιμάζεται να γίνει συνιστώσα της ΝΔ και τα κανάλια το έχουν πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία...Επιδιώκουν να σώσουν το "θείο βρέφος" τους!
Δύο μυστικές δημοσκοπήσεις που παρήγγειλε το ΠΑΣΟΚ το εμφανίζουν στην απόλυτη πρόθεση ψήφου κάτω από το όριο του 3% και στις ηλικίες μεταξύ 18 και 30 ετών το ποσοστό του είναι κάτω του 2%!

Με αναγωγή επί των εγκύρων περνά ελαφρά το 3% και κερδίζει 10-12 βουλευτές, αλλά το θέμα είναι ότι όσο περνά ο καιρός η δημοσκοπική του εικόνα εμφανίζεται διαρκώς χειρότερη και υπάρχει ανησυχία στο πάλαι ποτέ "Κίνημα" (που εξελίχθηκε σε καθεστώς που κατέστρεψε την χώρα με το να την οδηγήσει στην χρεοκοπία) ότι το επόμενο εξάμηνο ακόμα και με αναγωγή επί των εγκύρων, δύσκολα θα πιάσουν το όριο του 3%
Το ποσοστό που δίνουν οι μυστικές δημοσκοπήσεις στο ΠΑΣΟΚ είναι.....

ΜΑΘΗΤΕΣ, ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΞΙΣΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΑΣ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου και ειδικά φέτος (για ευνόητους λόγους…) αναμένεται να ξεσαλώσει το μαρξιστικό καθηγηταριό, κατά του εθνικισμού και του Ι. Μεταξά.

Αγαπητοί μαθητές, θα σας πω έναν έξυπνο τρόπο για να ξευτιλίσετε τον μαρξιστή ινστρούχτορα που θα σας λέει το παραμύθι του. Σίγουρα, θα σας πει –μεταξύ των άλλων- πως «Οι Έλληνες το ’40...

Υπό τους ήχους της ρέγγε οι "σύντροφοι"...νίκησαν το φασισμό! Άντε και στα πανηγύρια σιγά, σιγά!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φήμες θέλουν ο βασικός χορηγός της συναυλίας να έχει  Off Shore στην Κύπρο (Με διεύθυνση δίπλα από την off shore που αγόρασε τον 902), να μοιράζονται κάρτες what's up του "Γερμανού" και μέγας χορηγός επικοινωνίας το "MEGA".

Ας διαβάσουμε τώρα το ρεπορτάζ του "Ριζοσπάστη" για ακόμη "αντιφασιστική δράση" του ΚΚΕ..

Μήνυμα καταδίκης της Χρυσής Αυγής από τους φοιτητές και τους μαθητές, στάλθηκε μέσα από τη συναυλία που οργάνωσαν το .....

Σέρβοι οπαδοί: "Φίλοι μας στην Ελλάδα μόνο όσοι υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή "


Σέρβοι οπαδοί: Φίλοι μας στην Ελλάδα μόνο όσοι υποστηρίζουν Χρυσή Αυγή

Κύμα συμπαράστασης έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ευρώπη προς τους πολιτικά διωκόμενους συναγωνιστές, τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και τους Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Πέρα από τους Εθνικιστές ευρωβουλευτές, οπαδοί από ολόκληρη την Ευρώπη έχουν εκφράσει την αλληλεγγύη τους προς τους Έλληνες Εθνικιστές.
Συγκεκριμένα, μετά τους οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα και οι Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν εξέφρασαν την συμπαράστασή τους προς την Χρυσή Αυγή αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Το αίμα των ένδοξων Σπαρτιατών βράζει μέσα στους ακτιβιστές της Χρυσής Αυγής. Θέλουμε να ξέρετε πως............

Συνέντευξη τύπου Ηλία Παναγιώταρου...: "Οι πολιτικές διώξεις δε θα μας σταματήσουν ΠΟΥΘΕΝΑ"

Ηλίας Παπανγιώταρος σε....μεγάλες στιγμές!

ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ – ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!

imia-002__article

Θα ήταν ανεδαφικό και ανώριμο να περιμένει κανείς ότι το Σύστημα, οι διαφεντευτές  του και οι προστάτες του θα επέτρεπαν αμαχητί στους αδιάφθορους Έλληνες Εθνικιστές να τους τιμωρήσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν εις βάρος του Ελληνικού λαού. Θα ήταν επίσης περίεργο, αν το θηρίο που ψυχορραγεί δεν ήταν πιο βίαιο και άδικο από ποτέ. Οι άδικες και κατευθυνόμενες διώξεις εναντίον του Αρχηγού μας και των υπόλοιπων Συναγωνιστών αποδεικνύουν περίτρανα πολλά πράγματα και αποτελούν αδιάσειστη παραδοχή της Αγνότητας των Ιδεών μας, της ειλικρίνειας των Σκοπών μας και του Δίκαιου του Αγώνος μας. Είχα γράψει παλαιότερα πως ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν το βαφτίζουν φασισμό. Και εσχάτως, παρουσιάζουν στρατιές από ψευδομάρτυρες, βασίζονται σε ψευδείς καταθέσεις εμπαθών δημοσιογραφίσκων και προσπαθούν εν γένει να δημιουργήσουν τρόμο στους Έλληνες πολίτες, για να αποδυναμώσουν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών.

Κάτι τέτοιο ωστόσο καθίσταται αδύνατον για δυο λόγους:

Όταν οι Πασόκοι αποθρασύνονται εναντίον της Χρυσής Αυγής

Όταν οι Πασόκοι αποθρασύνονται εναντίον της Χρυσής Αυγής
Αν το απύθμενο θράσος και η αστείρευτη αναίδεια ήταν εργόχειρο τότε αναμφίβολα το ΠΑΣΟΚ θα είχε κάνει την προίκα του. Ο πολιτικός παχυδερμισμός και η κοινωνική αναισθησία είναι έκδηλες σε κάθε εμφάνιση αυτού του κομματικού κατασκευάσματος. Θεωρώντας ότι ζούμε στην χώρα των λωτοφάγων συνεχίζουν, ακόμη και σήμερα, οι θλιβεροί εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ να προκαλούν ασύστολα με τα  γραφόμενα και τα λεγόμενά τους.
Ένα χαρακτηριστικό δείγμα είναι ένα άρθρο το οποίο δημοσιεύτηκε την Δευτέρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως εφημερίδα των φωτομοντάζ), υπό τον βαρύγδουπο τίτλο: «Από την υποκρισία και τη .....

Ξένα ΜΜΕ..."Η αναστολή της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής έχει μόνο στόχο την μείωση των ποσοστών της...Είναι η ύστατη προσπάθεια"

Με αφορμή λοιπόν την ψήφιση του νομοσχεδίου - αναστολής της χρηματοδότησης στο κόμμα της Χρυσής Αυγής από το όλο το κλεπτοκρατικό, προδοτικό ανθελληνικό (παρα)κράτος τα ξένα ΜΜΕ έκαναν εκτενή αναφορά στο γεγονός και την ουσία της νομοθετικής πράξης που κρύβει τους μύχιους πόθους του εγχώριου και ξένου κατεστημένου για ανακοπή της δυναμικής του Εθνικιστικού Κινήματος.

Έτσι λοιπόν δύο από τα μεγαλύτερα ΜΜΕ ανά τον κόσμο, ο Guardian (που έχει πρωτοστατήσει στο διεθνή αγώνα εναντίον της Χρυσής Αυγής) αλλά και αποκαλύπτουν την αλήθεια σχετικά με τον αντισυνταγματικό νόμο - έκτρωμα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ - Αν.Ελ. και ΚΚΕ...

Guardian:
"Τη διακοπή της κρατικής επιχορήγησης προς τη Χρυσή Αυγή ψήφισαν οι Έλληνες βουλευτές τα ξημερώματα της Τετάρτης, μία τελευταία προσπάθεια της κυβέρνησης να καταστείλει το κόμμα που χαρακτηρίστηκε εγκληματική συμμορία"

Ενώ και το Reuters ομολογεί πώς.....

Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας εναντίον της Χρυσής Αυγής..Ράπισμα στο (παρα)κράτος

Διαφάνεια 1 (03:43 του βίντεο) - Η αφίσα του Μάκη Βορίδη

Διαφάνεια 2 (04:20 του βίντεο) - Ο Μάκης Βορίδης ομιλεί μπροστά από......

Οργή Λαού εναντίον δημοσιογράφων που υπερασπίζονται τους "ευπαθείς" - Ρομα...

Μετά τις αποκαλύψεις για την απαγωγή της 4χρονης από τους «ευπαθείς» των Φαρσάλων, οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει τη συνήθη υπεράσπιση της «ευπαθούς μειονότητας», από τις… γενικεύσεις των… ρατσιστών. Έτσι, μόνο στην καθεστωτική εφημερίδα «Καθημερινή» δημοσιεύθηκαν δύο τέτοια άρθρα, ένα του Π. Μπουκάλα κι ένα του Ν. Ξυδάκη (γνωστών αριστερών και μονίμων υβριστών της Χρυσής Αυγής). Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτούς, ο λαός δεν κατανοεί το… προοδευτιλίκι τους και τους κράζει αγρίως. Παραθέτουμε, λοιπόν, κάποια από τα σχόλια των αναγνωστών, που δείχνουν ότι ο κοσμάκης έχει πάψει να καταπίνει αμάσητα τα παραμύθια των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων» των κάθε λογής εγκληματιών. Ιδού 10 σχόλια και τα συμπεράσματα δικά σας:
Σχόλιο 1ο:
«Ντροπή να υπερασπιζόμαστε κάποιους που από τα στοιχεία αποδεικνύεται ότι έχουν κάνει ένα από τα χειρότερα εγγλήματα – δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο!
Όλα τα άλλα περί διαφορετικότητας είναι …τρίχες.
Εφόσον ζουν στην χώρα μας θα πρέπει να λειτουργούν με τους νόμους της
».
Σχόλιο 2ο: