Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 25, 2013

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ξεβρακώνουν το σύστημα στην εκπομπή του Τράγκα - ΒΙΝΤΕΟ

Για πρώτη φορά μετά από ένα μήνα ακατάπαυστης συκοφάντησης και ολοκληρωτικής φίμωσης της Χρυσής Αυγής από τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, δόθηκε βήμα σε εκπρόσωπους του Κινήματος στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, οι συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, Νίκος Μίχος, Ελένη Ζαρούλια και έγκριτοι νομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν χθες στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα "Ελεύθερος Σκοπευτής" στο κανάλι "Ε".

Για πρώτη φορά οι συναγωνιστές κατάφεραν να απαντήσουν στον οχετό λάσπης και ψευδολογίας και να ακουστεί, έστω για λίγο, η φωνή της Αλήθειας. Σύντομα που τα θα καταπέσει το σαθρό κατηγορητήριο όλος ο ελληνικός λαός θα έχει καταλάβει την σκευωρία που στήθηκε με τις παράνομες πολιτικές διώξεις. Στο βίντεο δημοσιεύουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την χθεσινή εκπομπή όπου δόθηκαν όλες οι αρμόζουσες απαντήσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Αποτυχία των καθεστωτικών απαγορεύσεων: Ασταμάτητη η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα!

Παρά τα εμπόδια που προσπαθεί να στήσει η κυβέρνηση στην Χρυσή Αυγή με τις συνεχόμενες πολιτικές διώξεις, οι Έλληνες Εθνικιστές διεξάγουν με επιτυχία και ευρεία αποδοχή τον νόμιμο πολιτικό Αγώνα σε όλη την επικράτεια.

Σήμερα, μοιράστηκαν χιλιάδες εφημερίδες και έντυπο υλικό με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής στα διόδια Ελευσίνας, Αφιδνών και Μαλγάρων. Δεκάδες συναγωνιστές από την Κεντρική Διοίκηση, της Τ.Ο. Αθηνών, Άνω Λιοσίων, Αρτέμιδας και Βορείων Προαστίων με τη συνοδεία στελεχών και των βουλευτών Γιώργου Γερμενή, Κώστα Μπαρμπαρούση και Νίκου Μίχου βρέθηκαν στα διόδια Αφιδνών.

Η παράνομη απαγόρευση από τα ΜΑΤ να μοιραστούν τα φυλλάδια, ξεπεράστηκε τάχιστα, καθώς...

Αριστερή Χούντα στα σχολεία: Θέλουν να διώξουν μαθητή ΕΠΑΛ γιατί στον λόγο του έλεγε την αλήθεια για την 28η Οκτωβρίου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η νεολαία εμπνέεται από τα εθνικά ιδανικά και συστρατεύεται ολοένα και περισσότερο με τη Χρυσή Αυγή.

Σήμερα το πρωί όπως και σε όλα τα σχολεία της Ελλάδος γινόταν η γιορτή για το θρυλικό ΟΧΙ στο ΕΠΑΛ της Πρέβεζας. Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς του σχολείου είχε γράψει έναν λόγο (θα τον διαβάσετε παρακάτω) για την 28 Οκτωβρίου τον οποίο ήθελε να απαγγείλει στους συμμαθητές και δασκάλους του.


Οι καθηγητές και ο τωρινός αντικαταστάτης του διευθυντή του ΕΠΑΛ δεν τον αφήσανε να το απαγγείλει διότι όπως ισχυρίστηκαν έπρεπε να τους το είχε πάει λίγες μέρες νωρίτερα για να κόψουν μερικά πράγματα που θεωρούσαν ότι δεν έπρεπε να ειπωθούν. (!!!) Το περιστατικό πήρε άσχημη τροπή και ο μαθητής μαζί με την χορωδία δεν πήραν μέρος στην γιορτή και απειλούνται με διαγραφή από το σχολείο ή αν δεν γίνει αυτό να τους αφήσουν από απουσίες στην ίδια τάξη ως παραδειγματισμό. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΗ...

Πανικός στο καθεστώς: Με τα ΜΑΤ απαγόρευσαν την διανομή φυλλαδίων της Χρυσής Αυγής στα διόδια! - ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Η προδοτική εξουσία του μνημονίου έχει υπερβεί κάθε όριο και έχει καταργήσει κάθε έννοια ατομικής ελευθερίας. Υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας ανακοίνωσε σήμερα σε βουλευτές ότι «απαγορεύεται η διανομή φυλλαδίων». Διμοιρίες ΜΑΤ ήταν έτοιμες να...

Συγκλονιστική αποκάλυψη...Ο Μίνως Κυριακού του ΑΝΤ1 έχει "στόλο" από ναζιστικά αεροπλάνα!!

Ο στόλος των ναζιστικών αεροσκαφών ανήκει στον Μ. Κυριακού του ΑΝΤ1; - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μετά το φιάσκο με τους ψευδομάρτυρες, την σφαγή αμνοεριφίων και τους κρυφούς χρηματοδότες, ήρθε η τεράστια αποτυχία του καθεστώτος με το πολεμικό μουσείο του Πάλλη, το οποίο θέλησαν να περάσουν ως το κρυφό οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής.
Το γεγονός πως το θέμα «θάφτηκε» εν μία νυκτί από τα κανάλια μετά το πέρας των ερευνών, είναι ενδεικτικό του ότι ο… θησαυρός αποδείχθηκε για ακόμη μια φορά άνθρακες. Παραθέτουμε φωτογραφίες από την συλλογή αεροσκαφών που υπάρχει στην αερολέσχη στο Τατόι. Εκεί βρίσκεται και ......

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ...ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΣΗΣ ΑΚΟΥΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΚΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ

Συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις - Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 18:00

Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σταθμό Λαρίσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού
Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από ....

Εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών λήστευε και έδερνε ανενόχλητα για τρία χρόνια!


Εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών λήστευε και έδερνε ανενόχλητα για τρία χρόνια!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ανάμεσα σε αυτούς ορισμένοι κατά τον "πατριώτη" Σαμαρά και τη "δεξιά" ΝΔ έχουν δικαίωμα ψήφου στις Εθνικές εκλογές!!!!!


Οργανωμένη εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών είχε πλούσια δράση για τρία περίπου χρόνια, ρημάζοντας κυρίως το κέντρο της Αθήνας (με εκατοντάδες ληστείες, κλοπές και ληστείες), χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ συχνά σωματική βία με την απειλή μαχαιριού. Για να καταλάβετε για τι αριθμητικό μέγεθος μιλάμε, 106 άτομα δεν έχουν ως μόνιμους κατοίκους τα περισσότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας!
Η σπείρα αυτή δρούσε στην ......

Η νέα πολιτική εκπομπή - δυναμίτης της Χρυσής Αυγής από Κασιδιάρη - Ζαρούλια (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο της εκπομπής....

ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΜΟ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙ (ΣΤΟΥΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ Κ.Τ.Λ.»!

opla zoniana
Την ίδια ώρα που οι επίμονες έρευνες της Αντιτρομοκρατικής, της Κρατικής ασφάλειας, της ΚΥΠ και της… μισής -τουλάχιστον- αστυνομίας, σε λόγγους, βουνά, ραχούλες, για τα… κρυμμένα όπλα της Χρυσής Αυγής, συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα, αστυνομικοί της ασφάλειας Πατρών εξάρθρωσαν κύκλωμα διακίνησης και εμπορίας πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών.
Στο κύκλωμα συμμετείχαν τρεις «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, ηλικίας 55, 45 και 35 ετών αντίστοιχα. Οι αστυνομικοί, που είχαν τη σχετική πληροφορία, επικοινώνησαν με τον 35χρονο παρουσιαζόμενοι ως.....

Ο Χατζηνικολάου ομολογεί..."Αν έχουν κάνει λάθος με τη Χρυσή Αυγή καλύτερα να...... κρυφτούμε"


Τώρα που τα ψέματα έσκασαν σαν σαπουνόφουσκες και το αποτέλεσμα των εξονυχιστικών ερευνών έδειξε μηδέν εις το πηλίκο, επέβαλαν τον νόμο της σιωπής, ώστε να μην ακούγεται η φωνή της Χρυσής Αυγής και τους εκθέσει ανεπανόρθωτα. Ύστερα όμως και από την χθεσινή συνέντευξη Τύπου τα ψέμματα τελειώσαν και ακόμα και ο κ. Χατζηνικολάου κατάλαβε ότι το κατηγορητήριο είναι για τα πανηγύρια. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τους συκοφάντες και σύντομα η αλήθεια θα λάμψει.




Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Χατζηνικολάου...

Ο Βοτανικός μένει ακόμη καθαρός από τους βέβηλους.....Καμία εταιρεία σεν τόλμησε να καταθέσει πρόταση για την ανέγερση του τζαμιού για 25η ΦΟΡΑ!!!!!

AΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ TOY ΤΕΜΕΝΟΥΣ
ΔΕΝ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ χθες 24/10

  Για 5η φορά αναβλήθηκε η δημοπρασία για την ανέγερση του σουνίτικου τεμένους στον Βοτανικό, καθώς καμία από τις 25 εταιρείες που έλαβαν τα τεύχη δημοπράτησης δεν κατέθεσε προσφορά. 

Ο Αγώνας δε σταματά και συνεχίζεται... 

Υ.Γ.
Φυσικά και θα......