Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Οκτωβρίου 26, 2013

Λαθροέποικοι και αριστεροί ξυλοκοπούν Έλληνες κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα γιατί τόλμησαν να.....είναι Έλληνες!!!!

Δείτε το βίντεο με την "αντρίκια" στάση των αριστερών και των απογόνων κανίβαλων!

Θρήνος στα τσοντοκάναλα για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής


Θρήνος στα τσοντοκάναλα για την μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής

Ο Καψής στο mega έκανε λόγο για… «μερικές εκατοντάδες» την ώρα που ο σταθμός του έδειχνε εικόνες με χιλιάδες Εθνικιστές! Ο ΑΝΤ1 δεν τόλμησε να δείξει τίποτα από την συγκέντρωση και πρόβαλε πλάνα από τις… 5 το απόγευμα.
Ο Alpha αναφέρθηκε στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας φωτογραφία του ρεπόρτερ (!) και ούτε ένα πλάνο ή μια φωτογραφία από τον σταθμό Λαρίσης.
Η σημερινή μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έστειλε το μήνυμα στο σάπιο καθεστώς του μνημονίου ότι.....

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής! Πάνω από 10.000 Έλληνες ενάντια στις παράνομες διώξεις - ΒΙΝΤΕΟ


Με τρομερό παλμό και ενθουσιασμό οι Έλληνες Εθνικιστές έδωσαν το παρόν κατά χιλιάδες στον Σταθμό Λαρίσης για να συμπαρασταθούν στους διωκώμενους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Παρά τον αποκλεισμό της περιοχής από τα ΜΑΤ, τις αντισυγκεντρώσεις του αριστερού παρακράτους καθώς και το κλείσιμο των δύο κοντινότερων σταθμών του Μετρό (!), οι Έλληνες έδωσαν βροντερό παρών και με μια...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Χιλιάδες Έλληνες στον σταθμό Λαρίσης - Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ!


Μία ώρα πριν ξεκινήσει η μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στις πολιτικές διώξεις, χιλιάδες Έλληνες έχουν πλημμυρίσει τον χώρο μπροστά στα γραφεία της Τ.Ο.Αθηνών στον σταθμό Λαρίσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τις… οσίες Μαρίες παριστάνουν αυτή την εποχή οι κομμουνιστοσυμμορίτες του ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι έχει σχέση με τα εθνικά μας θέματα και τις εθνικές μας επετείους. Να φανταστείτε, ότι τώρα πλέον δε ζητούν ούτε καν την κατάργηση των μαθητικών παρελάσεων, όπως έκαναν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες πριν από το 27% των εκλογών του 2012. Αυτό δε σημαίνει πως αυτοί οι λύκοι του ανθελληνισμού άλλαξαν απόψεις, αλλά τώρα φροντίζουν να τις κρύβουν επιμελώς, για να μη χάσουν τα ψηφαλάκια των αφελών.

Επειδή δε, παριστάνουν ότι ξέχασαν τις θέσεις τους, θα φροντίσουμε εμείς να τους τις… θυμίσουμε. Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, ολόκληρο χωρίς καμία περικοπή άρθρο με τίτλο  «28η Οκτωβρίου: Ο πόλεμος που τελικά δεν ήταν “τρικούβερτο γλέντι”», που δημοσιεύθηκε στο επίσημο κομματικό τους όργανο, τη φυλλάδα «Αυγή», στις 27 Οκτωβρίου του 2009 και που απηχεί τις πραγματικές προδοτικές τους θέσεις. Ιδού:...

Βαράνε διάλυση οι ΑΝΕΛ - Και άλλες παραιτήσεις από την στροφή προς τον ΣΥΡΙΖΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι σιωνιστές προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν εν ζωή το "πατριωτικό" απόκομμα Καμμένου που είναι ένα βήμα πριν τη διάλυση.

Ο πρόεδρος του facebook έχει αποφασίσει την στροφή του κόμματος του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν δέχεται κουβέντα περί αυτού. Πάνε και οι «κόκκινες γραμμές» στα εθνικά θέματα, πάνε και οι διαφωνίες στο μεταναστευτικό, πάνε όλα. Μετά την αποτυχία του non paper που απέβλεπε σε μετεκλογική συνεργασία με την ΝΔ και την απορρέουσα ξεφτίλα από την αποκάλυψη του συγκεκριμένου εγγράφου, ήρθε η ώρα για συμπαράταξη με τα αριστερά «λιγούρια της εξουσίας».

Βεβαίως αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο άμεσα, γιατί θα φύγουν τα ψηφαλάκια, όμως ήδη ο πρόεδρος των σελίδων κοινωνικής δικτύωσης έχει δώσει το έναυσμα για...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού ξεκινά σήμερα στις 18:00 από το Σταθμό Λαρίσης....Δικαιλογίες απουσίας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

Συγκέντρωση ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις - Σάββατο 26 Οκτωβρίου, 18:00

Αν η καρδιά σου χτυπά σε εθνικούς πλαμούς και η Πίστη σου είναι ακόμη ισχυρη είναι η ώρα να to αποδείξεις


Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον Σταθμό Λαρίσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές στέλνουν το ηχηρό μήνυμα ενάντια στις άδικες, παράνομες, αντισυνταγματικές και αμιγώς πολιτικές διώξεις κατά του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου και των δύο βουλευτών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού.
Τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου, συνεπικουρούμενα από......

Αφρικανός λαθρομετανάστης στην Ιταλία βίασε αντιρατσίστρια σε... αντιρατσιστικό φεστιβάλ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το γεγονός θα την βοήθησε να καταλάβει τι εστί πολυπολιτισμός...

Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι επιτήδειοι να αποκρύψουν την κοινωνική πραγματικότητα, στέκεται αδύνατο να αποτραπεί η εγκληματική προδιάθεση των λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν κατακλύσει τα ευρωπαϊκά κράτη με τις ευλογίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη γειτονική Ιταλία, κοινωνική λειτουργός έπεσε θύμα βιασμού από βορειοαφρικανό μετανάστη, μετά το πέρας αντιρατσιστικής...

ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ: Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ!!!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτός είναι ο αηδιαστικός ανθέλληνας και μασόνος Βαρθολομαίος... Ο "Οικουμενικός Πατριάρχης" δεν είναι παρά μια μαριονέτα των σιωνιστών.

Το ανακαινισμένο "σπίτι" στη Θεσσαλονίκη (που έχει μετατραπεί σε μουσείο...) του μεγαλύτερου δολοφόνου Ελλήνων στη σύγχρονη ιστορία, Κεμάλ Ατατούρκ, επισκέφθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος και στο τέλος έγραψε την παρακάτω αφιέρωση στο βιβλίο επισκεπτών:...