Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 31, 2013

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Ποιο είναι το μέχρι στιγμής αποτέλεσμα των λυσσαλέων διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής και της φυλάκισης του Αρχηγού και δύο βουλευτών του Κινήματος; Σίγουρα εμείς θα είμαστε υποκειμενικοί στην κρίση μας, οπότε ας αφήσουμε καλύτερα να μας απαντήσουν οι ασυμφιλίωτοι εχθροί της Χρυσής Αυγής και συνοδοιπόροι (και σε πολλές περιπτώσεις πρωτοπόροι…) των διωκτών της! Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, αυτούσιο δημοσίευμα της αριστερίστικης «Εφημερίδας των Συντακτών» (της ομάδας του «Ιού»), με τον… απογοητευτικό (γι’ αυτούς) τίτλο «Ο φασισμός έχει ριζώσει για τα καλά…», χωρίς να παραλείπουμε ούτε μια λέξη:...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Κασιδιάρης αποκαλύπτει: πάνω από 25% η Χρυσή Αυγή στη δημοσκόπηση του zougla

Οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολιάζουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Ξεσκεπάσαμε στη Βουλή τον βρώμικο πόλεμο του καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής με παράνομες παρακολουθήσεις
  • Πρώτη η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του zougla.gr
  • Καταρρέουν τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Κεραυνοί Χρήστου Παππά από το "Στόχο"...."Είμαστε οι μοναδικοί αντίπαλοι του συστήματος...Είμαστε οι γνήσιοι εκφραστές του Λαού για αυτό μας πολεμούν"

623-2
Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού μια αποκλειστική συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα “Στόχος¨.

Ο συναγωνιστής Παππάς δήλωσε ενδεικτικά:
  • “Οι πολιτικές διώξεις που εξαπέλυσε εναντίον μας η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν με εκπλήσσουν.
  • Ο πατέρας μου, ο οποίος πολέμησε και τραυματίστηκε στον συμμοριτοπόλεμο και διακρίθηκε εν συνεχεία ως αξιωματικός του Πυροβολικού, ήταν στην ηλικία μου όταν διώχθηκε από το καθεστώς Καραμανλή.
  • Είμαστε οι.....

Νέο ανθελληνικό απόσπασμα σε βιβλίο της Γ΄ Γυμνασίου

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ανθέλληνες οργιάζουν στην εκπαίδευση δηλητηριάζοντας τη νεολαία, είτε κυβερνά η αριστερά, είτε η δεξιά.

Ένα - ένα βγαίνουν τα «μαργαριτάρια» που περιέχονται στα σχολικά βιβλία, όπου ο εθνομηδενισμός και η αποδόμηση της Ελληνικής Ιστορίας κάνουν... «πάρτυ». Από τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού έως την τελευταία τάξη του Λυκείου η υποβάθμιση του Ελληνισμού περνά με ύπουλο τρόπο  μέσα από τις σελίδες των σχολικών βιβλίων.

Ένα ακόμη περιστατικό ανθελληνισμού  και παραχάραξης της Αλήθειας αφορά το βιβλίο της Νεοελληνικής Γλώσσας της Γ΄ Γυμνασίου, στο οποίο γράφονται τα εξής εξωφρενικά πράγματα:...

Χείμαρρος Ηλίας Παναγιώταρος..: "Οι Ιδέες και η Πίστη δεν φυλακίζονται" (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε...

Νέα συνέντευξη - ποταμός του Ηλία Κασιδιάρη...Συντρίβει το καθεστώς και "απειλεί": "Ότι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ"

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης.....

"Πρώτο Θέμα"..."Ο Δένδιας δε θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας γιατί......υπάρχει πρόβλημα"

Το "Πρώτο Θέμα" την προηγούμενη Κυριακή αφιέρωσε μια σελίδα του στις αυτοδιοικητικές εκλογές και συγκεκριμένα στο Δήμο της Αθήνας.
Αναφερόμενος ο αρθρογράφος, και γνώστης του περιβάλλοντος Σαμαρά, για την επιλογή υποψηφίου της ελαφροδεξίας ανέφερε:"Η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς προσανατολίζονται για να στηρίξουν μια ανεξάρτητη υποψηφιότητα για το δημαρχικό θώκο, καθώς ο Νίκος Δένδιας έχει δηλώσει ότι δε θέλει να είναι υποψήφιος...".

Αφού λοιπόν ο Δένδιας δήλωσε.... κόλλημα, ο Σαμαράς στράφηκε προς....

Αποθεωτικό άρθρο του Ψυχάρη(ΒΗΜΑ) για το Σαμαρά.... - και πού είναι το περίεργο λοιπόν μαζάνθρωπε;! -

Με ένα εμετικό άρθρο, ως προς το γλύψιμο προς τον Σαμαρά, επέλεξε να.....επηρεάσει το κοινό ο άρχων του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης μέσω της "ναυαρχίδας" της προπαγάνδας.

Πριν λίγο καιρό βέβαια εκθείαζε την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και την ανάγκη να αναστηθεί "η μεγάλη δημοκρατική παράταξη" που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος.

Ε, λοιπόν λίγο το 'προγαμιαίο συμφωνητικό' Σαμαρά - Βενιζέλου, λίγο η φημολογούμενη υπουργουποίηση σε νέο ανασχηματισμό του υιού Ψυχάρη (υφυπουργός Εξωτερικών πιθανότατα) ήρθε το.....άρθρο - ύμνος στον "ηγέτη" Σαμαρά:

Διαβάστε για να καταλάβετε πόσο "έγκριτη" ενημέρωση έχουμε:


Απληστον, κατά κανόνα, και αδηφάγον το «μεγάλο κεφάλαιο»  πολλάκις δεν αρκείται σε λογικά κέρδη. Ορισμένοι δεν διστάζουν να στραγγαλίσουν ακόμη και τις Αγορές προκειμένου να γράψουν υπερκέρδη στα κατάστιχά τους

Ακόμη περισσότερο: δεν....

Αυτά είναι τα πρότυπα που πλασάρει το ηδονιστικό - αντεθνικό κατεστημένο...Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο γελωτοποιός-τραγουδιστής Μου(Τ)ζουράκης σκίζει την ελληνική σημαία!

Χωρίς σχόλια από εμάς....
Δείτε το βίντεο με σφιγμένη τη γροθιά σας...

ΒΗΜΑ: "Μούφα" και ανύπαρκτη η χρηματοδότηση της Χρυσής Αυγής από.....εφοπλιστές και επιχειρηματίες"

Μετά από ΤΟΝΟΥΣ λάσπης και τον ορυμαγδό από συκοφαντικές "ειδήσεις" τα ΜΜΕ αρχίζουν και προετοιμάζουν τον κόσμο να ξεχάσει το....άθλιο ψέμα τους, περί χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής από εφοπλιστές - επιχειρηματίες και τους ΕΛ.

Το "ΒΗΜΑ", η ναυαρχίδα του καθεστώτος σε επίπεδο (παρα)πληροφόρησης μας εξηγεί πώς:

"Τα στελέχη του ΣΔΟΕ ερευνούν αν μέσω της εταιρείας στο Μαρούσι υπήρξαν ύποπτες συναλλαγές ή περίεργες «επενδύσεις» εν ονόματι της οργάνωσης. Παράλληλα εξετάζονται στοιχεία που....

Απελύθη και ο Μπογιόπουλος. Ποιος έχει σειρά στο ΚΚΕ;

«Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου». Έτσι μπορεί να περιγραφεί η απόλυση του Νίκου Μπογιόπουλου από τον «(β)ριζοσπάστη». Ο αντιπαθέστατος αυτός μπολσεβίκος με το «οργισμένο» υφάκι στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αφού απέναντί του είχε αστούς «χαλβάδες», είχε προδιαγεγραμμένο το «σουτάρισμα» από τη νέα ηγετική κλίκα του ΚΚΕ, καθώς είχε διαφορετική άποψη απ΄αυτήν του ανεπάγγελτου και παιδιού του κομματικού σωλήνα Κουτσούμπα.
Το όλο σκηνικό έγινε σταδιακά. Ήδη από καιρό ήσαν δυσαρεστημένοι στο....