Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 05, 2013

Ηλίας Παναγιώταρος μέσα από το "ναό της δημοκρατίας" κατακεραυνώνει το "ανθελληνικό τόξο".. "Είστε ψεύτες και υποκριτές όλοι.."

Δείτε το βίντεο.....

Defencenet: “Ποτάμι” ψηφοφόρων προς την Χρυσή Αυγή - Πριν το φονικό είχε περάσει στην 1η θέση με 22%

Δημοσκόπηση με σταθμισμένο δείγμα  της ιστορσελίδες του δημοσιογράφου Μάκης Τριανταφυλλόπουλου στην οποία ψήφισαν 1423 χρήστες άνω των 18 ετών φέρει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή να προηγείται με 22%!

Σημασία έχει ότι η δημοσκόπηση ολοκληρώθηκε πριν από τα τραγικά γεγονότα της περασμένης Παρασκευής με την δολοφονία των δύο νεών στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου και τον βαρύ τραυματισμό ενός τρίτου που έχει προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση και κύμα συμπάθειας προς το εθνικιστικό κόμμα που βάλλεται πανταχόθεν.

Η ψηφοφορία ξεκίνησε στις.....

Για το Μάνο και το Γιώργο: "Ημέρα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής το επόμενο Σάββατο"

Ημέρα κοινωνικής αλληλεγγύης προς τιμήν των συναγωνιστών Γιώργου και Μάνου

Η Χρυσή Αυγή διοργανώνει αυτό το Σάββατο  9 Νοεμβρίου στις 4 μ.μ. μια μεγάλη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών (Δηλιγιάννη 50) και της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης (Καζαντζάκη 4) προς τιμήν των δύο συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη. Οι εκδηλώσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμα μνημόσυνο για τους δύο ήρωες της Χρυσής Αυγής.

Μετά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης από το ανθελληνικό κράτος η αγορά των προσφερόμενων ειδών θα γίνει από τους μισθούς των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όποιος πολίτης επιθυμεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια, μπορεί να....

Κασιδιάρης στον Τριανταφυλλόπουλο: "Ούτε οι σφαίρες θα μας σκοτώσουν...Για αυτό τρομάζει περισσότερο η Κυβέρνηση που έδωσε εντολή εξόντωσής μας"

Ο γνωστός προβοκάτορας Τριανταφ(Α)υλλόπουλος αφού πρώτα επιχείρησε να εκνευρίσει τον Ηλία Κασιδιάρη μιλώντας για " "αρνάκια" - "πρόβατα" που έγιναν οι Χρυσαυγίτες" προσπάθησε ταυτοχρόνως να υποτιμήσει τη ΘΥΣΙΑ των δύο νεκρών μας - συγκρίνοντάς τη με άλλες δολοφονίες και να απενοχοποιήσει τους αναρχοκομμουνιστές!!!!

Ο Κασιδιάρης κατόρθωσε για άλλη μια φορά να τον εκμηδενίσει και να πει σε όλους τους τόνους:

"Αφού είδε το κατεστημένο ότι με βόμβες - διώξεις και φυλακές δεν μας σταματούν...Πήραν την απόφαση να μας εκτελέσουν. Δε φοβόμαστε όμως...Η Χρυσή Αυγή και η Ελλάδα θα νικήσουν"

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο πατέρας του Αλέξανδρου Γέροντα με υπερηφάνεια δηλώνει "Ο γιός μας παλεύει για την Ελλάδα...Είναι στη Χρυσή Αυγή γιατί όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες"

Η ομολογία του Πατέρα του Αλέξανδρου Γερόντα δείχνει πρώτα από όλα την Πίστη και την Αφοσίωση του Αλέξανδρου στα Ιδανικά που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή.

Αν δεν τα πιστεύει αυτός δεν μπορεί και να τα μεταδώσει...

Ο Αλέξανδρος θα ζήσει όπως η Χρυσή Αυγή!

Δείτε το βίντεο 
(Όσο για τον Ευαγγελάτο που άλλα περίμενε να ακούσει και άλλα άκουσε....ΞΥΔΙ)

Ωμή - προκλητική παραδοχή Σαμαρά..."Πήρα τηλέφωνο για να προφυλακιστούν οι Χρυσαυγίτες"

διαβάστε και το άρθρο που συνοδεύει το βίντεο με τη μοναδική - γραφίδα του Συναγωνιστή Αντίοχου στον Εθνικισμό.net

Μήνυμα του Γιάννη Λαγού για τους 2 νεκρούς Εθνικιστές... "Το αίμα των νεκρών αδερφών μας θα φέρει την απελευθέρωση της σκλαβωμένης Ελλάδας"

Αυτό που όλοι περιμέναμε έγινε, δυστυχώς. Αυτό που έλεγε η Χρυσή Αυγή αλλά και αυτό που ήξερε η αντιτρομοκρατική από τον Αύγουστο. Η επίθεση στη Χρυσή Αυγή. Η επίθεση που θα έχυνε το αίμα αθώων συναγωνιστών μας. Αθώων και υπερήφανων Χρυσαυγιτών και αφού το ήξεραν λοιπόν πήραν τα απαραίτητα μέτρα:
  1. Αφαίρεσαν όλους τους αστυνομικούς από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής (παρανόμως).
  2. Αφαίρεσαν τις άδειες οπλοφορίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής (παρανόμως).
  3. Ονομάτισαν εγκληματική οργάνωση τη Χρυσή Αυγή και έβαλαν στη φυλακή τον Αρχηγό της και δύο βουλευτές.
  4. Έκαναν δεκάδες εφόδους στα γραφεία μας και σε πάρα πολλά σπίτια συναγωνιστών μας και ονόμαζαν σαν «οπλοστάσια» τις ελληνικές σημαίες και τα νεροπίστολα που έβρισκαν.
Αυτά έκαναν αυτοί οι.....

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Στην Ελλάδα μόνο οι αριστεροί έχουν ψυχή...


Απόσπασμα από το άρθρο του Μανώλη Κοττάκη στην εφημερίδα "Δημοκρατία" που καταδεικνύει την πλήρη αναλγησία του σαθρού πολιτικού κατεστημένου για την δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου στο Ν. Ηράκλειο.

"Η πλήρης αναλγησία για τη δολοφονική επίθεση - Μερικές σκόρπιες σκέψεις για τη δολοφονική επίθεση των τρομοκρατών εναντίον της ζωής μελών της Χρυσής Αυγής. Συγκρίσεις με όσα επακολούθησαν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά και προβληματισμοί για τις επιπτώσεις που θα έχει το γεγονός στην πολιτική ζωή του τόπου.
Σκέψη πρώτη:

Η σημερινή εφημερίδα - αφιερωμένη στους 2 νεκρούς Εθνικιστές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να λείπει από κανένα χέρι Έλληνα....Είναι χρέος και καθήκον απέναντι στη Θεσία τους

Φύλλο 849

Κυκλοφόρησε το νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας. Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:

ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ: ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ
Η δική σας ανάμνηση πυξίδα και φάρος που σε καιρούς σκοτεινούς φωτίζει την Ελλάδα


ΝΙΚΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ: Ο υπ' αριθμόν 1 ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ

Μετά την λάσπη και τις διώξεις, ήρθαν και οι δολοφονίες

"Να μην μας βλέπουν οι σκύλοι να κλαίμε"

ΟΤΑΝ ΟΙ.....

Τρισάθλιό κείμενο του κομιστή - Θέμου Αναστασιάδη που βεηλώνει τους νεκρούς συναγωνιστές μας "Τα ήθελαν και τα έπαθαν..."

Χωρίς να πολυλογούμε αφήνουμε εσάς να κρίνετε το εμετικό κείμενο του κομιστή Θέμου Αναστασιάδη για τη δολοφονία - εν ψυχρώ εκτέλεση των 2 Ελλήνων Εθνικιστών που έκαναν το....έγκλημα να είναι Χρυσαυγίτες και να λατρεύουν την Ελλάδα...

"Ο Τζακ Νίκολσον σε μια απο τις τελευταίες και πιο συγκλονιστικές ερμηνείες του ως αρχηγού εγκληματικής συμμορίας στην ταινία "Ο πληροφοριοδότης", λέει στον τριπλό πράκτορα Λεονάρντο Ντι Κάπριο: "Μπορεί να είσαι ο πιο έντιμος μπάτσος, μπορεί να είσαι ο πιο σκληρός και πιο βρόμικος κακοποιός. Όταν, όμως, σε σημαδεύει η κάννη ενός όπλου, τίποτε δεν έχει σημασία και όλοι είμαστε το ίδιο".
Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι....

Συνέντευξη - ποταμός του Ηλία Κασιδιάρη στον Τράγκα: "Οι σφαίρες δε μας πτοούν...Η θυσία των Εθνικιστών αδερφών μας δε θα πάει χαμένη"

Δείτε το βίντεο με τη συγκλονιστική συνέντευξη του Ηλία Κασιδιάρη....

Στα Αδέρφια μας, Γιώργο και Μάνο, που έφυγαν τόσο νωρίς



Πραγματικά μου είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να αποτυπώσω με λόγια αυτό που αισθάνομαι. Είναι πολύ μικρή κάθε λέξη για να αποδώσει το μεγαλείο της ψυχής των δυο αυτών παιδιών που έφυγαν τόσο νωρίς, αλλά πρόλαβαν να προσφέρουν τόσα πολλά. Των δυο λαμπρών Συναγωνιστών μου, που αν και το νήμα της ζωής τους κόπηκε βάναυσα, ωστόσο ήταν γεμάτοι όνειρα και ελπίδες. Πάνω από όλα, όμως, ήταν δυο ακόμη Αδέρφια μου. Δυο γενναία Ελληνόπουλα, που οραματίζονταν μια Πατρίδα Ελεύθερη και είχαν αφιερώσει όλη τους την θέληση και την ψυχή για να....