Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 06, 2013

Ο κρατικοδίαιτος μπολσεβίκος Κούλογλου κάνει σιωνιστική προπαγάνδα σε παιδιά! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο μπολσεβίκος Κούλογλου φτιάχνει σιωνιστικά ντοκιμαντέρ και τα προβάλλει σε σχολεία, καλώντας τους μαθητές να συζητήσουν για... "νεοναζί"!

Η αριστερά ως συνήθως κρατικοδίαιτη και στήριγμα του ξενόδουλου συστήματος εξουσίας...

Διαβάστε εδώ για το πόσα δώσατε στο παρελθόν στο Κούλογλου χωρίς να σας ρωτήσουν..

Αυτό όμως είναι ένα βίντεο που δεν θα δείξει ΠΟΤΕ στα παιδιά σας ο Κούλογλου γιατί απλά φοβάται την έρευνα και δεν τον συμφέρει επαγγελματικά...

Εντυπωσιακός ο Ματθαιόπουλος στη βουλή, κατακεραυνώνει το σύστημα: Δεν σταματά ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Δείτε πώς ο ταλαίπωρος προεδρεύοντας προσπαθεί μάταια να τον διακόψει, για να μην πει την αλήθεια...

Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγή κατηγόρησε το αντισυνταγματικό τόξο για υποκρισία στην τραγική δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας.

Ο συναγωνιστής Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε πως μετά από 16 μήνες, όπου οι βουλευτές του κόμματος έγιναν ενοχλητικοί, λέγοντας "τους κλέφτες, κλέφτες και τους απατεώνες, απατεώνες", ο ελληνικός λαός δείχνει τη συμπάθειά του, βάσει δημοσκοπήσεων. Αναφερόμενος στις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο είπε ότι τρομοκρατία έχει συγκεκριμένη...

Γιατί εξαφανίστηκαν οι δημοσκοπήσεις; - Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;


Γιατί εξαφανίστηκαν οι δημοσκοπήσεις; - Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;

Θυμόμαστε όλοι την προπαγάνδα που είχαν εφαρμόσει τα κανάλια, όσον αφορά τις δημοσκοπήσεις πριν από έναν και πλέον μήνα. Τότε με αφορμή την, καταδικασθείσα από την Χρυσή Αυγή, δολοφονία Φύσσα είχαν οι εταιρίες δημοσκοπήσεων μία άνευ προηγουμένου «παραγωγικότητα», αφού κάθε μέρα υπήρχε και μία νέα δημοσκόπηση, που επιχειρούσε να εμφανίσει ότι η Χρυσή Αυγή «καταρρέει», «χάνει ποσοστά» και ότι αντιστοίχως η ΝΔ «κερδίζει τους χαμένους ψηφοφόρους». Βεβαίως τότε είχαμε στηλιτεύσει τις εν λόγω δημοσκοπήσεις ως αντεπιστημονικές, αφού είναι αξίωμα η μη διενέργεια δημοσκοπήσεων κατά την διάρκεια γεγονότων που αναστατώνουν την κοινή γνώμη. Πέραν τούτου υπήρχε και μία.....

Λάμπρος Φουντούλης: Είμαι υπερήφανος για τις Ιδέες και τον Πατριωτισμό του γιου μου - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Τατιάνα στο βίντεο προσπαθεί να πει τις γνωστές της... τατιανιές, αλλά ο πατέρας ψύχραιμος μιλά για τον γιο του και τις ιδέες του.

Ο πατέρας του συναγωνιστή μας Γιώργου Φουντούλη με περίσσιο θάρρος και αξιοπρέπεια έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα σε όλους τους συναγωνιστές, τιμώντας την μνήμη του γιου του. Συγκεκριμένα...

Γραμματέας του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ παραδέχεται: "Η επόμενη Ευρωβουλή θα είναι γεμάτη......Ακραίους (εννοώντας βεβαίως τους Χρυσαυγίτες) "

Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του καθεστωτικού «Βήματος» έδωσε τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου ο… φέρελπις γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, οποίος σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα έκανε και μια (πολύ δυσοίωνη γι’ αυτόν και ότι εκπροσωπεί…) πρόβλεψη για τις ευρωεκλογές του Μαΐου, η οποία αφορούσε ολόκληρη την Ευρώπη:

«Να αφήσουμε τα ευχολόγια και να πάμε στις πράξεις. Διότι η Ευρωβουλή που θα προκύψει από τις εκλογές του Μαΐου θα είναι η .....

ANTINEWS: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ – ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΣΑΜΕ!

Το ολοκληρωτικό Βατερλώ της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας στην επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής, δεν είναι μόνο δική μας διαπίστωση. Πλέον, το ομολογούν και τα πιο φωνακλάδικα διαδικτυακά παπαγαλάκια του φον Αντωνάκη, στο Antinews! Διαβάστε τι αναφέρουν σχετικά, σε άρθρο με τον τίτλο «Αποσταθεροποίηση της χώρας, μέσω αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Η κυβέρνηση έχει μπει σε έναν μονόδρομο ολικής σύγκρουσης με την Χρυσή Αυγή. Έκανε πλήρη, έως και ακραία, χρήση του νομικού οπλοστασίου που είχε στην διάθεσή της για να....

Κυριολεκτικά Παναγιώταρος και Ματθαιόπουλος έκαναν "Μακελειό" τους ηθικούς και πραγματικούς αυτουργούς των δολοφονημένων Εθνικιστών Γιώργου και Μάνου...

Δείτε το βίντεο της εκπομπής...

Χείμαρρος Ηλίας Κασιδιάρης: "Οι ηθικοί ένοχοι για τη δολοφονία των 2 Εθνικιστών είναι οι εγχώριοι ξενόδουλοι υποτακτικοί πολιτικοί"

Δείτε το βίντεο...

Συνέντευξη του Α. Ματθαιόπουλου σε ραδιόφωνο της Καβάλας: "Οι ηθικοί αυτουργοί των δολοφόνων των 2 Χρυσαυγιτών θα τιμωρηθούν πρώτα από τον ελληνικό λαό"

Δείτε τη συνέντευξη....

Επιστολή Χρήστου Παππά προς Μεϊμαράκη για τον παράνομο αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Επιστολή Χρήστου Παππά προς Μεϊμαράκη για τον παράνομο αποκλεισμό των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής με σημερινή του επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη καταγγέλει τον παράνομο, παράτυπο και αντισυνταγματικό αποκλεισμό του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και των βουλευτών Παππά και Λαγού από τα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα.
Παράλληλα, ο συναγωνιστής Χρήστος Παππάς καταγγέλει την σκανδαλώδη μεταχείριση του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου από το προεδρείο της Βουλής, εναντίον του οποίου εκκρεμεί σωρεία δικογραφιών.
Παραθέτουμε την επιστολή του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής:

Φυντανίδης: “Πολιτικές οι διώξεις της Χρυσής Αυγής - ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΑ τα ποσοστά της!”

Αποκαλυπτικότατος και σαφέστατος ήταν ο Σεραφείμ Φυντανίδης, πρόεδρος του καναλιού “E”, στην χθεσινοβραδινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου. Πριν αναφέρουμε το πώς ο Φυντανίδης διέλυσε με δύο προτάσεις του κυριότερους μύθους της σύγχρονης επικαιρότητας, ας πούμε ότι τα όσα λέει φυσικά και δεν πρόκειται να τα απαντήσουν οι διάφοροι ταγοί της δημοσιογραφίας και ουραγοί του καθεστώτος, αφού ο Φυντανίδης είναι αντικειμενικώς «παλιά καραβάνα» στο χώρο της δημοσιογραφίας. Το γεγονός δε ότι τα λεγόμενα του επαληθεύονται από πλήθος στοιχείων, αποδεικνύει του λόγου του το αληθές.

Ο Φυντανίδης, λοιπόν, διέλυσε το μύθο της...