Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 10, 2013

Άθλιες συκοφαντίες σε MEGA και ANT1 για την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τους τσούζει που είναι μόνο για Έλληνες. Και δεν μπορούν να χωνέψουν οι κλέφτες πολιτικάντηδες ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές, παρά την παράνομη διακοπή της χρηματοδότησης, δίνουν και τον μισθό τους για τους Έλληνες.

Τα κανάλια της διαπλοκής συνεχίζουν το πόλεμο λάσπης κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Για ακόμη μια φορά έβαλαν στο στόχαστρό τους τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Με άθλια και συκοφαντικά ρεπορτάζ προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι οι διανομές τροφίμων είναι ρατσιστικές, διχαστικές και ότι πολίτες περνάν από το βασανιστήριο της επίδειξης ταυτότητας για να πάρουν τα τρόφιμα που έχουν ανάγκη. Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να κάνουν λόγο για καπήλευση της μνήμης των δύο δολοφονημένων Συναγωνιστών μας και για προσπάθεια πολιτικής «Ανάστασης».

Το θράσος τους δεν έχει όρια, οι ίδιοι που μιλούν για δίκαιους και ευνοϊκότερους φόρους, οι ίδιοι που στοχοποιούν καθημερινά μέλη, φίλους και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής είναι οι ίδιοι που κατηγορούν συστηματικά οποιαδήποτε ενέργεια αλληλεγγύης εκ μέρους του Λαϊκού Συνδέσμου ως ρατσιστική με απώτερο σκοπό την εκμετάλλευση νέων ανθρώπων.

Όσο και εάν δεν τους αρέσει η Χρυσή Αυγή είναι εδώ! Oι Εθνικιστές δεν λυγίζουν με τίποτα, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στέκονται πάντα στο πλευρό των Ελλήνων.

Παρακολουθήστε τα εμετικά ρεπορτάζ του ANT1 και το Mega...

Ολόκληρη η Νέα Δημοκρατία, με πρώτο και καλύτερο τον Άδωνι παρελαύνει από τη....στοά των Μασόνων στη Θεσσαλονίκη!!! Ο Πειραιώς Σεραφείμ τους έδωσε την ευχή του για


Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια λοιπόν δεξιοί...;!;!;!

Πρώτος και καλύτερος ο "μαχητής της Ορθοδοξίας" Άδωνις Γεωργιάδης


Φανταζόμαστε ότι ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ θα νιώθει μεγάλη.....

Νέο γελοίο κυβερνητικό σχέδιο: Επιχείρηση “διαίρει και βασίλευε” κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Καθώς όλες οι σκευωρίες του Μαξίμου για να ανασχεθεί η δυναμική της Χρυσής Αυγής έχουν καταπέσει, τώρα σκαρφίζονται νέα τεχνάσματα. Αφού απέτυχε η δικαστική σκευωρία με τις παράνομες πολιτικές διώξεις που έχουν αποκαλυφθεί πλήρως και οι δολοφονικές τρομοκρατικές ενέργειες δεν λύγισαν τους Εθνικιστές, τώρα προχωρούν στο... σχέδιο Γ΄.

Με τραγελαφικές διαρροές για έριδες στην Χρυσή Αυγή, ένα επικοινωνιακό σχέδιο το οποίο χρησιμοποίησαν και στο παρελθόν με παταγώδη αποτυχία, προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Ξεχνάνε βέβαια πως είναι οι ίδιοι που απαγόρευσαν στον εκπρόσωπο Τύπου να επισκεφθεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον Γενικό Γραμματέα και να τον ενημερώσει για το κοινοβουλευτικό έργο, νομίζοντας έτσι ότι θα δημιουργήσουν θέμα.

Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό άρθρο του defencenet: Επιχείρηση "διαίρει και βασίλευε" κατά Χρυσής Αυγής - Δεν βρίσκουν άλλο τρόπο να χτυπήσουν τους Εθνικιστές

Αφού είδαν ότι...

Δήλωση των Ν.Μιχαλολιάκου - Χ. Παππά και Ι. Λαγού από τα κελιά της Τιμής για την πρόταση μομφής προς την κυβέρνηση της δυστυχίας!

profylakismenoi__article

"Ευρισκόμενος στις φυλακές Κορυδαλλού κατόπιν μιας πρωτοφανούς πολιτικής διώξεως, η οποία υπήρξε καρπός μιας ωμής και ομολογημένης πολιτικής παρεμβάσεως, καταγγέλλω τόσο για λογαριασμό μου όσο και για λογαριασμό των συγκρατουμένων μου βουλευτών Ιωάννου Λαγού και Χρήστου Παππά ότι τάσσομαι υπέρ της προτάσεως δυσπιστίας κατά της κυβερνήσεως Σαμαρά – Βενιζέλου, την οποία θεωρούμε εθνικά επικίνδυνη και υποτελή σε ξένα συμφέροντα και κέντρα εξουσίας.

Υπέρ της δυσπιστίας ενάντια σε μία κυβέρνηση της οποίας η............

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΟΥ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

nekroi660
Γράφει ο Αντίοχος.

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

Έλαχε ο κλήρος στους Γιώργο Φουντούλη και Εμμανουήλ Καπελώνη, να περάσουν με το αίμα τους στο πάνθεον των ηρώων και των μαρτύρων του Ελληνισμού και να μείνουν για πάντα ΑΘΑΝΑΤΟΙ στις καρδιές μας!
Δολοφονία, όχι εκτέλεση!
Θα κάνω μερικές σύντομες παρατηρήσεις, για τη σφαγή:
Κατ’ αρχάς, δεν....

Τα ΜΜE βλέπουν "εσωκομματικές έριδες" στη Χρυσή Αυγή και δημοσκοπική καθίζηση....(Γιατί δεν βγαίνουν όμως δημοσκοπήσεις....;)

 Μεταφέρουμε αυτούσιο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας iefimerida.gr που απηχεί με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο την προπαγάνδα που επιδιώκει να παρουσιάσει το εγχώριο κατεστημένο για το Εθνικιστικό Κίνημα τη δεδομένη περίοδο.

Η Χρυσή Αυγή σύμφωνα πάντα με τους.... έγκριτους δημοσιογράφους έχει εσωκομματικά και τα ποσοστά της έχουν...φτάσει στον πάτο!

Τώρα βέβαια πώς εξηγείται το γεγονός ότι έχουμε να δούμε δημοσκόπηση 3 και πλέον εβδομάδες και στο τέλος του άρθρου θεωρείται σίγουρη η εκτόξευση της Χρυσής Αυγής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη είναι ένα στοιχείο που μόνο κάποια...στοά θα μπορούσε να μας το εξηγήσει..

Διαβάστε το ρεπορτάζ και κρίνετε μόνοι σας:

Η αλλαγή στάσης σε αρκετούς βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής τόσο έπειτα από.....

Λεφτά υπάρχουν για να τα τρώνε οι... βο(υ)λευτές...;!;!80 εκ. ευρώ σε 2 Υπουργούς για να ΄σπρώξουν' στην αγορά συγκεκριμένα φάρμακα;!

Πρωτοσέλιδα
  • Είναι “Πλυντήριο η Δικαιοσύνη”;
  • Δόθηκαν “80 εκ. ευρώ σε 2 υπουργούς για να “σπρώξουν” φάρμακα”;
 Κάποιος πρέπει ν’ απαντήσει… 
Αυτά τα φοβερά και τρομερά πρωτοσέλιδα που βλέπετε, με τις απίστευτες καταγγελίες είναι σημερινά και κρέμονται από το πρωί στα μανταλάκια των περιπτέρων, ενώ παράλληλα κάνουν περατζάδα και στο διαδίκτυο!Κι όμως καμία αντίδραση, από πουθενά. Αν είναι αληθινά θα έπρεπε ήδη να.....

ΔΕΝΔΙΑΣ: “KATΑΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ…” ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ! - BINTEO

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Γλώσσα λανθάνουσα...

Όταν ο ίδιος ο, υπουργός Προστασίας πολίτη λέει ότι «καταπολεμήθηκε η δημοκρ…» κάτι παραπάνω πρέπει να ξέρει.

Συγκεκριμένα, στην τοποθέτησή του στη Βουλή για την πρόταση μομφής, ο Νίκος Δένδιας αναφέρθηκε στις «επιτυχίες» της κυβέρνησης στον τομέα της αστυνόμευσης και της καταστολής.

Ωστόσο μπερδεύτηκε (;) και είπε "καταπολεμήθηκε η δημοκρ…", εεε η τρομοκρατία ήθελα να πω....

Αγαπητέ κόντε εμείς το ξέρουμε πως με την κυβέρνησή σας καταπολεμήθηκε η Δημοκρατία… Κι εσείς το ξέρετε και ο Ελληνικός λαός το καταλαβαίνει όλο και περισσότερο…

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Άρθρο - καταπέλτης του Νίκου Μιχαλολιάκου..."Φαρισαίοι του 'δημοκρατικού τόξου' μετά το αίμα της 1ης Νοεμβρίου για εμάς δεν είναι τίποτε το ίδιο"


Ρεσιτάλ υποκρισίας από τους φαρισαίους του «δημοκρατικού τόξου» - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

«Λυπούνται» δήλωσαν για την δολοφονία των δυο Χρυσαυγιτών, που μέχρι χθες τους στοχοποιούσαν και τους έλεγαν εγκληματίες

Ούτε μία καταδίκη πολιτική για το στυγερό ΠΟΛΙΤΙΚΟ έγκλημα, για την στυγνή δολοφονία δύο νέων ΕΛΛΗΝΩΝ στο Νέο Ηράκλειο. Δηλώσεις γενικόλογες, χωρίς πολιτικό χαρακτήρα και επίσης λόγια αισχρά και βέβηλα και υπονοούμενα για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών»…

Ένα μήνα πριν όταν το θύμα ήταν αριστερός, όπως είπαν, είχαμε δηλώσεις επί δηλώσεων με πρώτες αυτές του Προέδρου της δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού. Τώρα σιωπή…
Η ένοχη σιωπή όλων αυτών οι οποίοι είχαν στοχοποιήσει τα θύματα, δυο από τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες.

Όσο για.....

Κατάλαβες τώρα γιατί φοράμε μαύρα...;! Δεν είναι απλά η μόδα μαζάνθρωπε...

901380_1418412235043281_1424985943_o
1 Νοέμβριου 2013 ώρα 7.10.

Αυτη η ημερομηνία θα μείνει βαθιά χαραγμένη στην ψυχή και την μνήμη μας. Τα κινητά μας τηλέφωνα χτυπούσαν " Γάζωσαν δύο συναγωνιστές μας στα βόρεια". Στην αρχή μας φάνηκε υπερβολικό, αλλά μετά από λίγο όλα πάγωσαν.


Μέσα σε 40 δευτερόλεπτα 2 θρασύδειλοι φονιάδες που επέβαιναν σε...

ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ

972472_366149146853064_1711017773_nΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ:
“ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ Σ’ ΕΣΑΣ, ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ,
ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΞΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΒΛΑΣΤΟΙ ΜΙΑΣ ΗΡΩΙΚΗΣ ΓΕΝΙΑΣ-ΝΑΙ ΓΕΝΙΑΣ
ΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΙΕΡΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ,
ΟΡΚΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΣΤΟΙ-ΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΙ, ΣΤΗ ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΓΗ,
ΣΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΑΣ, ΘΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΙ-ΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ”
                                                                            “ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ”
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ: