Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 11, 2013

Επιστολή του Ρώσου μέντορα του Πούτιν στον Ν. Μιχαλολιάκο...Οι ρώσοι κάνουν τις επιλογές τους ή...προβλέπουν τα μελλούμενα!

arxigos-dugkin__article
Μια επιστολή του Ρώσου καθηγητή και συγγραφέα Αλεξάντερ Ντούγκιν, ενός από τους πλέον στενούς συμβούλους και «κατηχητές» του Ρώσου προέδρου Πούτιν στην έννοια του «Ευρασιατισμού» έφτασε στον φυλακισμένο Γ.Γ. του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Νίκο Μιχαλολιάκο πριν μερικές ημέρες.
Στην επιστολή του ο Α. Ντούκιναναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στις γεωπολιτικές προσεγγίσεις και θέσεις του κόμματος και ζητεί να ανοίξει ένα δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ του κόμματος και του think tank που έχει ιδρύσει ο ίδιος στην Μόσχα.
Είναι η δεύτερη φορά μετά το .....

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Η Χρυσή Αυγή προελαύνει, οι χαζοχαρούμενοι πολιτικάντηδες στον κόσμο τους

Απόψε στις 22:00 οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναλύουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Γιατί κρύβουν τις δημοσκοπήσεις; Είναι πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή;
  • Κοινοβουλευτικό πραξικόπημα: Το παρασκήνιο της απαγόρευσης τοποθέτησης και ψήφου στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής
  • Το μεγαλειώδες φιάσκο του Σύριζα με την πρόταση μομφής και την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, δεκανίκι στην χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά
  • Συνεχίζονται πανευρωπαϊκά οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στην μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Spiegel: "Η Χρυσή Αυγή εμπνέει την Ευρώπηκαι ξυπνά τα Εθνικά ένστικτα"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το άρθρο του SPIEGEL καταλήγει με την έντρομη παρατήρηση ότι η Χρυσή Αυγή ξύπνησε...εθνικές μνήμες στους λαούς της Ευρώπης που αναζητούν την Ιστορία και τον Πολιτισμό τους μακρυά από τα πρότυπα της παγκοσμιοποίησης - πολτοποίησης, ενώ εκφράζεται ο φόβος ότι ο θάνατος των 2 Ελλήνων Εθνικιστών θα είναι η αφετηρία της εθνικιστικής αφύπνισης των λαών της Ευρώπης όχι με.... λόγια αλλά με δράσεις. 
 
Το περιοδικό “SPIEGEL” που κυκλοφορεί σήμερα, αναφέρεται και σε ένα άλλο θέμα ελληνικού ενδιαφέροντος- με αφετηρία όμως όχι την Ελλάδα, αλλά την Ουγγαρία: «Ουγγρική Αυγή» ονομάζεται το νέο ακροδεξιό κόμμα της χώρας, το οποίο εμφανώς μιμείται τη «Χρυσή Αυγή».
Μάλιστα το περιοδικό σημειώνει ότι,

Η ΜΑΝΤΑΜ ΓΙΑΝΝΑ (ΤΩΝ OLYMPIC GAMES) ΥΠΟΨΗΦΙΟ… ΘΗΡΑΜΑ ΤΟΥ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ;

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το συνταγματικό τόξο σε αδιέξοδο, αναζητεί εναγωνίως υποψήφιο ενάντια στον Ηλία Κασιδιάρη για τον Δήμο της Αθήνας. Μεγάλος ο πανικός τους, καθώς πλησιάζουν οι δημοτικές εκλογές και το ενδεχόμενο να κερδίσει στην Αθήνα η Χρυσή Αυγή είναι ορατό.

Δεν ξέρουμε αν το πήρατε χαμπάρι, αλλά βρισκόμαστε μόλις 6 μήνες πριν από τις δημοτικές – περιφερειακές εκλογές, που –εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα διεξαχθούν τον Μάιο, μαζί με τις Ευρωεκλογές.

Επόμενο είναι, λοιπόν, να έχει αρχίσει η… πασαρέλα των υποψηφίων. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στον πρώτο δήμο της χώρας, όπου ήδη έχει ανακοινωθεί από το Κίνημα η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη και… ζητείται αντίπαλος. Εκτός, όμως, από τον νυν (λαθρο)δήμαρχο Καμίνη, δεν υπάρχει μέχρι στιγμής κανένας άλλος… ιδανικός αυτόχειρας.

Εκτός αν… Τη στήριξη της… χλιδάτης μαντάμ Γιάννας Αγγελοπούλου (των Olympic Games του 2004) από τη ΝΔ, ζήτησε...

Ανάλυση Καλεντερίδη για τον πόλεμο κατά της Χρυσής Αυγής: Προηγήθηκαν πιέσεις του διεθνούς παράγοντα

Ο Σάββας Καλεντερίδης είναι ένας από τους πλέον έμπειρους και έγκυρους αναλυτές του πολιτικού παρασκηνίου σε διεθνές επίπεδο. Ακολουθούν αποσπάσματα από ένα εξαιρετικά αποκαλυπτικό κείμενό του στην κυριακάτικη δημοκρατία:

Tο διάστημα που προηγήθηκε της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, το κατεστημένο, αντί να προβληματιστεί με το μέτωπο αντιπαλότητας και το εκρηκτικό κλίμα που δημιουργούνταν στην κοινωνία, προβληματιζόταν βαθύτατα με τα ποσοστά που έπαιρνε η Χρυσή Αυγή στις δημοσκοπήσεις, ενώ, όσον αφορά το Δήμο της Αθήνας, υπήρχαν φόβοι ότι ήταν δύσκολο να....

ΔΕΝΔΙΑΣ: ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΩ!

Συνέντευξη στην καθεστωτική εφημερίδα «Βήμα της Κυριακής» έδωσε ο εκ πρωταιτίων των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, κόντε-Δένδιας. Κάποια σημεία της είναι ενδεικτικά για το που ζούμε. Τον ρωτά ο δημοσιογράφος: Φοβάστε ένα νέο χτύπημα; Και απαντά ο –κατά δήλωσή του- «φίλος των μασόνων» υπουργός: «Προφανώς, φοβάμαι κι ένα νέο χτύπημα στην ίδια κατεύθυνση αλλά και ένα χτύπημα αντεκδίκησης. Αυτός ήταν άλλωστε κι ένας από τους μεγάλους φόβους μου μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα…».
Εδώ, λοιπόν, προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:

1ον) Εφόσον ο πλέον αρμόδιος υπουργός φοβάται για νέο χτύπημα «στην ίδια κατεύθυνση», δηλαδή κατά της Χρυσής Αυγής, γιατί δεν στέλνει αστυνομικούς για να προστατεύσουν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής;

2ον) Εφόσον, αυτός ήταν ο .....

Συνεχίζονται πανευρωπαϊκά οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Χρυσή Αυγή - Φωτορεπορτάζ

Σε όλη την Ευρώπη οι Εθνικιστές συνεχίζουν τις εκδηλώσεις συμπαράστασης  στο Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή και καταδίκης της στυγνής τρομοκρατικής ενέργειας, που οδήγησε στην άνανδρη δολοφονία των Ελλήνων Εθνικιστών, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Σε οπαδικές κερκίδες αλλά και στις ελληνικές πρεσβείες σε όλη την Ευρώπη ένα σύνθημα δονεί την ατμόσφαιραΓιώργος και Μανώλης - ΑΘΑΝΑΤΟΙ!
Οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο διώκτης της Χρυσής Αυγής Μάρτιν Σουλτς ήταν αλκοολικός/μέθυσος και περηφανεύεται ότι έκανε τις πιο παραβατικές πράξεις στο παρελθόν!!! (Αυτοί μας κυβερνού)

Διαβάζουμε σε σχετικό ρεπορτάζ:

Στη συζήτηση με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, την οποία διοργάνωσε το Δίκτυο της Άννας Διαμαντοπούλου σε συνεργασία με το γραφείο του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα, ο κ. Σουλτς εξομολογήθηκε ότι πράγματι υπήρξε αλκοολικός στα χρόνια της νιότης του (όταν ήταν 18-24 ετών). Θυμίζω πως τότε, γράφει ο “Μικροπολιτικός” όνειρό του ήταν να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ομως, ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο γκρέμισε τις προσδοκίες του.
Το αποτέλεσμα ήταν να στραφεί πρώτα στο ποτό και κατόπιν στην πολιτική. Εξού και στη συζήτηση εκμυστηρεύτηκε ότι εκείνη την περίοδο της ζωής του, όπως το έθεσε, «έκανα ό,τι πιο παραβατικό και αιρετικό μπορείτε να φανταστείτε»

Υ.Γ.1
Στα χνάρια των... Τσώρτσιλ - Γέλτσιν ακόμη ένας Ευρωπαίος "ηγέτης"

Υ.Γ.2
Λογικό φαντάζει να....

Πέμπτη Φάλαγγα: Το "εθνικιστικό" κόμμα της Ουγγαρίας που είχε στην ηγεσία του έναν Εβραίο πιστεύει ότι το Ισλάμ είναι η ελπίδα της ανθρωπότητας!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη και σήμερα οι Ούγγροι δεν αντιλαμβάνονται ότι ο εχθρός είναι εντός των πυλών και μάλιστα δείχνει την παρουσία του με...εμφατικό τρόπο

(Ιερέας!!!! μέλος του Jobbik διοργανώνει 'αντι-σιωνιστική' εκδήλωση)


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Το εν λόγω κόμμα, που μόνο εθνικιστικό δεν μπορεί να το πει κάποιος, είχε στην ηγεσία του έναν Εβραίο που ο ίδιος λέει ότι δεν το ήξερε και στη συνέχεια έγινε Εβραίος με την βοήθεια ραββίνων στη Βουδαπέστη. Και όχι τυχαίων ραββίνων αλλά αυτών της υπερατσιστικής οργάνωσης Chabad Lubavitch! 

Ιδού το πρώην μεγαλοστέλεχος του Jobbik σήμερα...
Το Jobbik στηρίζει τους Ντονμέδες(εξισλαμισθέντες Εβραίους - κρυπτοεβραίους). Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα
 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: «Το Ισλάμ είναι η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας», λέει ο αρχηγός του «ακροδεξιού» Jobik!


O Vona κατά την επίσκεψή του σε τουρκικό πανεπιστήμιο. Προσέξτε το κασκώλ δεξιά με το σύμβολο των Γκρίζων Λύκων
Ο Gábor Vona επανέλαβε όσα έχει ήδη τονίσει επανειλημμένα :Το Ισλάμ είναι η ....

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ στην πολυ-πολιτισμική Ευρώπη...Η Ε.Ε. με οδηγία της επιβάλλει να δίνεται άσυλο στους μαύρους κίναιδους!!!

article-2306180-1930D2CD000005DC-555_634x449
  σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο εκφυλισμός της Ευρώπης υπό την υψηλή εποπτεία του Σιωνιστή Δυνάστη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση. Πρώτα η πληθυσμιακή - φυλετική αλλοίωση και ταυτοχρόνως και η ηθική. 

Γράφει ο Αντίοχος

Προ ημερών, σας είχα ενημερώσει σχετικά με την παροχή πολιτικού ασύλου στην Ελλάδα σ’ έναν Ιρανό κίναιδο, διότι –λέει το σκεπτικό της μνημονιακής κυβέρνησης- αν γύριζε στο Ιράν θα τον… κρεμούσαν.
Δεν πρόκειται βεβαίως για ελληνικό φαινόμενο, αλλά για πανευρωπαϊκό, και μάλιστα με επίσημη κοινοτική οδηγία! Βάσει, λοιπόν, πρόσφατης ετυμηγορίας του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου:   
«Πολίτες αφρικανικών κρατών που διατρέχουν βάσιμο κίνδυνο φυλάκισης στην πατρίδα τους εξαιτίας του ομοφυλοφιλικού τους προσανατολισμού πληρούν τους όρους για τη χορήγηση ασύλου στα κράτη-μέλη της ΕΕ».
Τη γνωμοδότηση του ανώτατου δικαιοδοτικού οργάνου της ΕΕ ζήτησε η…

Έπεσαν οι μάσκες: Ο Βουρλιώτης σε δεξίωση της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ α.ε. Να ποιοι έστησαν την σκευωρία!


Η απόλυτη διαπλοκή μεταξύ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Αρχών και Δικαιοσύνης αποδείχθηκε περίτρανα χθες για ακόμη μια φορά με τον γάμο του ειδικού γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του Σαμαρά, Αντώνη Οικονόμου. Στην γαμήλια δεξίωση ήταν προσκεκλημένοι όλοι οι διαπλεκόμενοι του αντισυνταγματικού τόξου, με πρώτο και καλύτερο όπως αποκαλύπτει το zougla.gr και το defencenet τον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπο Βουρλιώτη.
Ο εν λόγω δικαστικός λειτουργός απέδειξε περίτρανα πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να συναγελάζεται με πολιτικούς παράγοντες και ο νοών νοείτω... Ενδεικτικά αναφέρουμε κάποιους από τους προσκεκλημένους της γαμήλιας δεξίωσης, η οποία ήταν πραγματικά ένα πανηγύρι για την "εις γάμου κοινωνία" μεταξύ ΝΔ, Πασόκ, επιχειρηματιών και θεσμικών παραγόντων της χώρας.
Η σύζυγος και η κόρη του Βενιζέλου με.....

Ματθαιόπουλος σε ρεσιτάλ εντός του "ναού της δημοκρατίας": "Τολμάτε και μιλάτε εσείς που έχετε καταλύσει το πολίτευμα;"

Δείτε το βίντεο....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ: "ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ!"

421862_253262278142618_179649508_n
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Σοσιαλισμός"/Αριστερά - Φιλελευθερισμός/Καπιταλισμός/Δεξιά και οι δύο ελέγχονται πλήρως από τον Σιωνιστή Δυνάστη.

Γράφει ο Αντίοχος.

Θέλουν οι αμερικανοκομμουνιστές να κρυφτούν, μα η… χαρά δεν τους αφήνει. Αυτή την (ελαφρώς παραφρασμένη, ξέρετε σε ποια λέξη…) σοφή λαϊκή παροιμία επιβεβαίωσε με την ομιλία του στη βουλή για την πρόταση μομφής (κοροϊδίας) κατά της κυβέρνησης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της βουλής, Δραγασάκης («φέρτε μας τον φρούραρχο»!).
Έτσι, καταθέτοντας την (δήθεν) εναλλακτική πρόταση του παρδαλού συνονθυλεύματος για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση, ομολόγησε τα εξής:
 «Εμείς δεχόμαστε τη.....