Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 14, 2013

Επεισόδια στην Σουηδία σε εκδήλωση συμπαράστασης στη Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και στη Σουηδία κράτος και αριστερό παρακράτος ενάντια στους Εθνικιστές. Οι Ευρωπαίοι όμως αφυπνίζονται για να δώσουν τη μάχη για μια Ευρώπη ελεύθερη από τα σιωνιστικά δεσμά.

Το πανευρωπαϊκό κύμα συμπαράστασης στην Χρυσή Αυγή μετά τις παράνομες πολιτικές διώξεις και την δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας έχει εξαπλωθεί παντού. Πρόσφατα Εθνικιστές από την Σουηδία πραγματοποίησαν μια δυναμική εκδήλωση συμπαράστασης στους Έλληνες Εθνικιστές, θέλοντας παράλληλα να τιμήσουν και την μνήμη του Γιώργου και του Μανώλη.

Οι Σουηδοί Εθνικιστές πραγματοποίησαν την εκδήλωση τους παρά την τρομοκρατία των ΜΜΕ και την επίθεση από έφιππους αστυνομικούς. Παρακολουθήστε το συγκλονιστικό βίντεο:

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Οι πολιτικές εξελίξεις και η πραγματική θέση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις

Απόψε οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναλύουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Η πραγματική θέση της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις
  • Εθνική Άμυνα  - Αμυντική βιομηχανία - Τουρκική προκλητικότητα
  • Η Χρυσή Αυγή ενάντια στα προνόμια του κοινοβολευτικού κατεστημένου
  • Το θέατρο σκιών των μνημονιακών για τον φόρο ακινήτων
  • Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πολιτική σκευωρία
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Το makeleio.gr ξεφτιλίζει τον Ιερώνυμο που μιλά για συσσίτια "μίσους" για Έλληνες από τη Χρυσή Αυγή

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι γραφικοί ζάπλουτοι τύποι που παριστάνουν τους ιεράρχες, είναι στην πραγματικότητα τρόφιμοι των στοών και κολαούζοι των πολιτικάντηδων.

Δυστυχώς, η εκκλησία μας μετά τον θάνατο του Χριστόδουλου, ο οποίος συνέβη κάτω από "περίεργες συνθήκες" που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί, δεν έχει στην ηγεσία της έναν ιεράρχη ισάξιο του Μακαριστού. Ενδεικτικό της κατάπτωσης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου ήταν και η χθεσινή ανακοίνωση για τα θύματα της δολοφονικής ενέργειας στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ν. Ηράκλειο, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, η οποία ήρθε πολύ καθυστερημένα, δίχως να αναφέρει τα ονόματα των Συναγωνιστών μας και κατόπιν πίεσης του χριστεπώνυμου πλήθους.

Απάντηση στις τελευταίες δηλώσεις Ιερώνυμου, ο οποίος καταφέρθηκε πάλι κατά της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης έδωσε η ιστοσελίδα "Makeleio.gr":...

Πολιτικάντηδες σε παροξυσμό για τη ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αλληλοκατηγορούνται οι πολιτικάντηδες για το ποιος φταίει που έχει εκτιναχτεί η Χρυσή Αυγή... Περαστικά τους!

Πέρα από τις απύθμενες βλακείες του Ταμήλου, η αλήθεια που προκύπτει από το παρακάτω βίντεο είναι μία: ΟΛΟΙ οι πολιτικάντηδες, ολόκληρου του αντισυνταγματικού τόξου βρίσκονται σε παροξυσμό. Η Χρυσή Αυγή αναπτύσσεται ραγδαία και κερδίζει καθημερινά τις καρδιές χιλιάδων Ελλήνων. 

Τα περί "εκκαθαρίσεων σε γειτονιές" που αναφέρει ο νεοδημοκράτης δεν χρήζουν απαντήσεως, καθώς η σοβαρότητα του συγκεκριμένου προσώπου έχει προ πολλού κριθεί από τον ελληνικό λαό. Περισσότερο ενδιαφέρον έχει η αμηχανία και τα "άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε" πασοκτζήδων, συριζαίων και καμμένων, αλλά και η ένοχη σιωπή τους για την άθλια σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Εφιάλτες στο Μαξίμου από την άνοδο της Χρυσής Αυγής

Η ιστορική καθημερινή εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για τον πανικό του Μαξίμου και των δημοσκόπων μετά τις τελευταίες μετρήσεις που δείχνουν την συνεχή άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Παραθέτουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ: Θερίζουν ότι έσπειραν - Ζαλίστηκαν οι δημοσκόποι από την νέα μέτρηση που έγινε για το αριστερό "Ποντίκι" και δείχνει την Χρυσή Αυγή τρίτο κόμμα.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η δημοσκόπηση της Pulce Rc, η οποία έγινε για λογαριασμό της εφημερίδας "Ποντίκι" και δημοσιεύεται σήμερα. Στην δημοσκόπηση αυτή καταγράφονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δείχνουν πως τρίτο κόμμα παρά το γεγονός ότι οι....

ΚΟΥΪΖ: ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΕΒΓΑΛΕ 2o ΚΟΜΜΑ (ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ…) ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ… ΕΚΡΥΨΕ ΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ;

+-_Β_Θ+_+ψ+¬ +¬+χ_Ι+__Γ (2)
Ποια εταιρεία δημοσκοπήσεων, που παρουσιάζει ανελλιπώς τις δημοσκοπήσεις της κάθε μήνα από  τηλεοπτικό κανάλι, έκανε αλλά δεν παρουσίασε τη δημοσκόπηση του μηνός Νοεμβρίου, διότι τα ευρήματά της ήταν… φωτιά και λάβρα; Και πιο συγκεκριμένα: ΣΥΡΙΖΑ 27%, Χρυσή Αυγή.....

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στα μούτρα του πανικόβλητου Α. Γεωργιάδη: "Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτο κόμμα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Την Πέμπτη το zougla.gr θα παρουσιάσει για πρώτη φορά τη δημοσκόπηση που με σταθμισμένο δείγμα δείχνει τη Χρυσή Αυγή ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!!!

Βέβαια και μόνο η εικόνα μια δημοσκόπησης που φέρνει το Εθνικιστικό Κίνημα ως πρώτη πολιτική δύναμη είναι μια μη διαχειρίσιμη κατάσταση για το καθεστώς και έτι θα παρουσιαστεί και "εναλλακτική" δημοσκόπηση που θα έχει το ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα και τη ΝΔ με τη Χρυσή Αυγή να κονταροχτυπιούνται για τη δεύτερη θέση...

Παραμένει ωστόσο το βίντεο με την παραδοχή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και την αμήχανη αντίδραση του Γεωργιάδη (όχι γιατί δεν το ξέρει αλλά γιατί πρώτη φορά θα ακουστεί στην ελληνική τηλεόραση) για το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή είνια πια ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ....

Αμερικάνος καθηγητής Πανεπιστημίου αποκαλύπτει: "Ο Σαμαράς διώκει τη Χρυσή Αυγή όχι γιατί απειλεί τη...'δημοκρατία' αλλά τη....ΝΔ"

Άρθρο του Jan – Werner Muller, καθηγητή πολιτικής επιστήμης στο πανεπιστήμιο του Πρίνστον στις ΗΠΑ, με τίτλο «Πρέπει να απαγορευτούν τα εξτρεμιστικά κόμματα;», δημοσίευσε αυτές τις ημέρες το καθεστωτικό «Βήμα». Ο καθηγητής-πολιτικός επιστήμων, που φαίνεται έντιμος άνθρωπος (εννοούμε πως δεν είναι της CIA) και που είναι προφανώς φιλελευθέρων απόψεων, συμπεραίνει πως οι διώξεις που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση της ΝΔ κατά του εθνικιστικού κινήματος είναι αυθαίρετες, αντισυνταγματικές (καθότι δεν γίνονται από κάποιο θεσμικό όργανο, όπως είναι το συνταγματικό δικαστήριο – άλλωστε δεν υπάρχει τέτοιο στην Ελλάδα) και γίνονται όχι γιατί η Χρυσή Αυγή απειλεί τη δημοκρατία, αλλά επειδή απειλεί την Νέα Δημοκρατία! Ιδού τα βασικότερα σημεία του άρθρου και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

«Η δράση της ελληνικής κυβέρνησης κατά του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής, έφερε και πάλι στο προσκήνιο ένα ερώτημα που έμοιαζε πως είχε....

«ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΕ – ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΑΣΑΜΕ!

samaras_stoyrn_copy
 Ολοένα και περισσότεροι, βλέπουν και ομολογούν ότι η επιχείρηση καταστολής εις βάρος της Χρυσής Αυγή, όχι μόνο απέτυχε, αλλά επιπλέον απεδείχθη μεγάλο φιάσκο. Το αναφέρει σχετικά (μετά λύπης του…) αρθρογράφος της καθεστωτικής και μνημονιακής εφημερίδας «Καθημερινή», σε άρθρο του με τίτλο «Εικόνα αποσυνθέσεως». Ιδού το επίμαχο απόσπασμα:

«Η ελληνική Δεξιά, εκ παραλλήλου, που υπήρξε πάντα το μεγαλύτερο κόμμα, με ποσοστό 31%-35%, έχει διασπασθεί. Η επίθεση εναντίον της Χρυσής Αυγής και.....

Ο Φώσκολος ζει....Νέος (ψευδο)μάρτυρας περιγράφει με..'ντοκουμέντα΄τα στρατόπεδα της Χρυσής Αυγής!!!

Καθώς το σύστημα έντρομο διαπιστώνει ότι σε όποια κίνηση και αν προβεί το Εθνικιστικό Κίνημα συνεχίζει απτόητο επιστρέφει να εφαρμόσει με νέους τρόπους και επικοινωνιακή προπαγάνδα τα είδη αποτυχημένα ανθελληνικά του σχέδια...

Με νέο επικοινωνιακό μπαράζ στα ΜΜΕ προαναγγέλλονται νέες συλλήψεις "εγκληματιών" Χρυσαυγιτών καθώς τώρα τους αποδίδετε και η κατηγορία της...."συμμετοχής και σύστασης εγκληματικής οργάνωσης"...

Η παραπάνω κατηγορία δεν είναι καθόλου τυχαία καθώς είναι οιωνός προσπάθειας απαγόρευσης του κόμματος στις επόμενες εκλογές..
Το σαθρό κατηγορητήριο και οι ψευδομάρτυρες που χρησιμοποιούνται από το κατεστημένο ωστόσο από μόνα τους φθάνουν για να ενθυλακωθεί στην αντίληψη του Έλληνα πώς όλα είναι μια κακοστημένη σκευωρία.

Σας μεταφέρουμε αυτούσια μέσω καθεστωτικής ιστοσελίδας πώς περιγράφει "μάρτυρας".....'τα στρατόπεδα της Χρυσής Αυγής'!!! Όσοι αντέξετε διαβάστε το..

«Μία νύχτα με τον πυρηνάρχη του Πειραιά (που τον λένε χχχχχ μάλλον χχχχχ) μπήκαμε μετά από διαταγή του....

Το κατεστημένο ετοιμάζει ακόμη ένα "μαϊμού" 'ακροδεξιό κόμμα' μήπως και ανακόψει την ιλιγγυώδη άνοδο της Χρυσής Αυγής....

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μοιραίο είναι το τέλος οποιουδήποτε συνονθυλεύματος με κίβδηλα εθνικά συνθήματα, όταν το Εθνικιστικό Κίνημα έχει βρει πια τον Οδηγό - Ηγέτη του...

“Άρθρο με τον αινιγματικό τίτλο «Προφητείες», έγραψε στο χθεσινό φύλλο του καθεστωτικού «Βήματος» ο διευθυντής του Αντώνης Καρακούσης. Το άρθρο είναι «προφητικό» και επικαλείται εκτιμήσεις «παλαιού της πολιτικής» στον γράφοντα, αλλά για να μην κοροϊδευόμαστε πρόκειται για σχέδια επί χάρτου για το μέλλον της χώρας, που κάνει η ελληνόφωνη πολιτικο-οικονομική ολιγαρχία του τόπου, σε συνεργασία με τους ξένους αφέντες.

Σε κάποιο σημείο «προφητεύει» και το εξής: «Σε λίγο στα δεξιά του Σαμαρά θα υπάρξει νέο σχήμα να καλύψει την αδυναμία των χρυσαυγιτών και των ΑΝΕΛ, που δεν έχουν τα πνευματικά εφόδια να ανταποκριθούν στην ευκαιρία…».

Με λίγα λόγια, το «Βήμα» προαναγγέλλει ότι....

Επιστολή - έναυσμα Αγώνα του Νίκου Μιχαλολιάκου: "“Είμαι ελεύθερος ακόμη και μέσα στα σίδερα της φυλακής”

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί σήμερα την ανοικτή επιστολή του Γενικού Γραμματέα, Νικολάου Μιχαλολιάκου στους διώκτες της Χρυσής Αυγής.
"Το κείμενο αυτό απευθύνεται προς όλους αυτούς εντός και εκτός Ελλάδος, οι οποίοι φρόντισαν να ευρίσκομαι σήμερα στη φυλακή, πιστεύοντας αφελώς εάν όχι βλακωδώς, ότι με αυτόν τον τρόπο θα λυγίσουν το Εθνικιστικό Κίνημα, θα σταματήσουν την Χρυσή Αυγή, θα αναγκάσουν τόσο εμένα, όσο και τους διωκόμενους συναγωνιστές μου να υποστείλουμε την Σημαία του Αγώνα!
Σε όλους αυτούς που πίστεψαν ότι ......