Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 16, 2013

Εθνικιστική δράση σε όλη τη χώρα: Δεν ξεχνάμε τους Ήρωες συναγωνιστές μας! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εθνικιστική δράση σε όλη τη χώρα: Δεν ξεχνάμε τους Ήρωες συναγωνιστές μας! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ
Η Τ.Ο. Πειραιώς της Χρυσής Αυγής πρωτοστάτησε για μία ακόμη φορά στην εθνικιστική δράση. Οι Χρυσαυγίτες του Πειραιά, συνεχίζουν ακατάπαυστα τις δράσεις υπέρ των συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη που έπεσαν υπέρ Πατρίδος πριν μόλις λίγες μέρες από θρασύδειλους μισέλληνες δολοφόνους.
Την Παρασκευή το βράδυ πραγματοποιήθηκε ενημερωτική δράση στον χώρο γύρω του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης" καθώς και.....

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ολόκληρη η προκήρυξη των δολοφόνων - τρομοκρατών των Εθνικιστών...Μνημείο ανθελληνισμού και αριστεροκομμουνιστικής ρητορείας..


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς και πρόκειται περί παρανοϊκών ανθελλήνων όταν ΜΑΣ αποκαλούν "απογόνους του...Εφιάλτη, του Πήλιου Γούση και του Νενέκου"
Το Δελτίο Τύπου είναι επίσης φανερό ότι γράφεται από άτομα με χαμηλής ποιότητας ιδεολογικό υπόβαθρο - όργανα της παρακρατικής προπαγάνδας.

Δελτίο Τύπου για την προκήρυξη των δολοφόνων-τρομοκρατών
Το άθλιο και ανόητο μανιφέστο των θρασύδειλων δολοφόνων αποδεικνύει πως ανήκουν στην εγκληματική ιδεολογική μήτρα της άκρας αριστεράς.
Η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά εξέθρεψε και άφησε ανενόχλητα αυτά τα αποβράσματα να σκοτώνουν, την ώρα που οι υπηρεσίες της αναζητούσαν τα ανύπαρκτα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής. Η προδοτική κοινοβουλευτική αριστερά του Τέξας και του London school of economics συνεχίζει να υπερασπίζεται τρομοκράτες της ίδιας συνομωταξίας με τους δειλούς δολοφόνους του Νέου Ηρακλείου.
Οι αθλιότητες κατά της Χρυσής Αυγής που περιέχονται στο ανόητο κείμενο της προκήρυξης αναπαράγονταν για......

ΕΚΤΑΚΤΟ: Σε λίγο στη δημοσιότητα η προκήρυξη των τρομοκρατών για τη δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου και Μάνου...


ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ: Προκήρυξη τρομοκρατών για την δολοφονία των συναγωνιστών Γιώργου και Μανώλη

Στις 16:50 άγνωστος τηλεφώνησε στο τηλεφωνικό κέντρο του zougla.gr λέγοντας ότι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής υπάρχει ένας φάκελος μέσα στον οποίο βρίσκεται το USB με την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσής Αυγής που στοίχισε την ζωή στους συναγωνιστές Γιώργο και Μάνο.

Δημοσιογράφος πήγε στο σημείο και βρήκε τη σακούλα, μέσα στην οποία υπάρχει φάκελος και USB.

 Σε λίγη ώρα η εν λόγω προκήρυξη αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα...

Η καθυστέρηση της δημοσίευσης μέχρι και αυτή την ώρα έχει να κάνει με τον έλεγχο από πλευράς της  Αντιτρομοκρατικής για τη γνησιότητα του usb και της προκήρυξης...

Το γεγονός ότι η προκήρυξη τοποθετείται στην Καισαριανή και σε ηλεκτρονική μορφή φανερώνει..... το "νεαρό" της οργάνωσης - τη δομή αλλά και την άμεση συσχέτισή της με τους "Πυρήνες" και τη "Σέχτα"...

Εμείς...ότι και να γράφει το παραλήρημα θα είναι απλά ένα ακόμη καρφί στο φέρετρο του....."αναρχοκομμουνισμού" που σηκώνουμε στις πλάτες μας εν όψει της έλευσής μας στην εξουσία.

Οι νεκροί της Ιδέας μας θα βρουν δικαίωση...





Μαύρης της Public Issue στο PressProject: "Ούτε πολιτικά, ούτε δημοσιογραφικά, ούτε ποινικά μπορούμε να κάνουμε κάτι με τη Χρυσή Αυγή... Είναι παντοδύναμη και εδραιωμένη στην Ελληνική κοινωνία"

Όταν φτάνουν σε πλήρη απόγνωση και οι δημοσκόποι σημαίνει πώς η ώρα έχει φτάσει...αν ο Αγώνας συνεχιστεί!

Ο πρόεδρος της Public Issue, Γιάννης Μαυρής - (Το βαρόμετρο της Public Issue σώπασε γιατί έχει πέσει σε....βαρομετρικό χαμηλό το 'συνταγματικό τόξπ; ), μίλησε σε συνέντευξή του στο ThePressProject και τη δημοσιογράφο Βασιλική Σιούτη για τη Χρυσής Αυγή και δηλώνει κατηγορηματικά πώς το κατεστημένο έχει χρησιμοποιήσει όλα του τα "όπλα" - μεταφορικά και κυριολεκτικά - εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος και αυτή παραμένει ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ...

Καταλήγει δε στο συμπέρασμα πώς θα πρέπει να εξοικειωθεί το σύστημα με την ιδέα ότι η Χρυσή Αυγή έχει μπει στην καρδιά, την ψυχή και το αίμα του κάθε Έλληνα με αποτέλεσμα να έρχεται οσονούπω το.... μοιραίο..

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη - ομολογία:

-Πολλοί εκπλήσσονται που η Χρυσή Αυγή φαίνεται να παραμένει σε ψηλά δημοσκοπικά ποσοστά. Πώς το ερμηνεύετε;

«Η εξέλιξη των γεγονότων αποκάλυψε πόσο μεγάλη είναι η διείσδυση που έχει η Χρυσή Αυγή στον κρατικό μηχανισμό, όχι μόνο στην Αστυνομία, αλλά και γενικά στην κοινωνία. Πιστεύω ότι.....

Η FIFA επέβαλλε πρόστιμο στη Ρουμανική ομοσπονδία ποσδοσφαίρου επειδή φίλαθλοι ανήρτησαν πανό υποστήριξης στη Χρυσή Αυγή!!!

Το "εγκληματικό" πανό των Ρουμάνων
Η FIFA επέβαλε πρόστιμο στην ομοσπονδία της Ρουμανίας οι οποίοι θα υποχρεωθούν να καταβάλουν 8.000 ευρώ επειδή τόλμησαν να σηκώσουν στον αγώνα τους κόντρα στην Εσθονία στις 15 Οκτωβρίου, πανό υπέρ της Χρυσής Αυγής.

Αντίστοιχα η FIFA λόγω κάποιου παρατηρητηρίου  - FARE (Football Αgainst Racism in Europe) - που είδε 'πανό με ακροδεξιό περιεχόμενο' σε αγώνα της Εθνικής με.....

Ο Χρήστος Παππάς σε μια συγκλονιστική συνέντευξη καταρρίπτει κάθε επιχείρημα του καθεστώτος: "Ο Αγώνας μας θα δικαιωθεί παρά τις διώξεις...Δε μετανιώνουμε γιατί έχουμε Ελλάδα μέσα μας"

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς έδωσε από τις φυλακές του Κορυδαλλού μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό CRASH.

Τι σας λείπει από τη ζωή σας όταν ήσασταν ελεύθερος;

Ο Ελληνικός λαός βιώνει στο σύνολό του τα δεσμά ενός ανήθικου και ανθελληνικού καθεστώτος. Ο ελληνικός λαός είναι έγκλειστος στη φυλακή των διεφθαρμένων, των τοκογλύφων, των εθνοπροδοτών. Όμοια ανελευθερία υπάρχει σε ολόκληρη την επικράτεια. Προσωπικά, μου λείπει η οικογένειά μου, τα συγγενικά και φιλικά μου πρόσωπα.

- Γελοίες είναι ακριβώς οι κατηγορίες που σας αποδίδουν;
Γελοίες, ψευδείς, κακόβουλες και ανύπαρκτες.

Ο Χρήστος Παππάς συνομιλεί τακτικά με τον δικηγόρο του. Όπως συνηθίζει να λέει, η φυλάκισή του δεν είναι θέμα μόνο δικαστικό, είναι και πολιτικό. Αφού προσθέτει πως.......

Βόμβα σε σουβλατζίδικο από το παρακράτος επειδή ο ιδιοκτήτης απασχολεί...Εθνικιστή!!

Νέα θρασύδειλη επίθεση πραγματοποιήθηκε από το παρακράτος στην Κρήτη προ ημερών, και φυσικά κανένα ΜΜΕ δεν φρόντισε να...μεταδώσει την πληροφορία!
Οι μελλοντικοί δολοφόνοι - νυν τρομοκράτες στην περιοχή του Ηρακλείου, στοχοποιώντας ένα....σουβλατζίδικο τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό προκαλώντας υλικές φθορές και διακινδυνεύοντας τον τραυματισμό πολιτών..

Το "έγκλημα" του σουβλατζίδικου ήταν πως ανάμεσα στους εργαζόμενους υπάρχει και κάποιος...πατριώτης - εθνικιστής!

Διαβάστε και την προκήρυξή τους στο παρακρατικό indymedia που εξέδωσαν μετά την επίθεση απειλώντας εφ' εξής όποιον τολμά να έχει υπαλλήλους..."πατριώτες" λέγοντας χαρακτηριστικά "Οι  ήσυχες νύχτες σας τελείωσαν"

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

Στο σουβλατζίδικο ‘’Λεωφόρος’’ που....

Η Τζάκρη ως... προπομπός των μελλοντικών εξελίξεων : "Το Μάϊο έρχεται αριστερή κυβέρνηση με....γαλάζιες/παρδαλές αποχρώσεις"

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες ημέρες για τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Τζάκρη και για το... μπαϊράκι που σήκωσε έναντι της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ.
 
Η κυρία Τζάκρη εν μέσω σχολίων για τις γόβες και τις τρίχες της, (αυτό άλλωστε είναι και το πολιτικό ύφος-ήθος των "δημοκρατών" του "συνταγματικού τόξου") προσέφερε απλόχερα μέσω της αρθρογραφίας της στην "Εφημερίδα των Συντακτών" ή φωτομοντάζ τη στήριξή της σε μια μελλοντική "αριστερή" κυβέρνηση...συνεργασίας.
 
Γραφει χαρακττηριστικά: 
«Αυτή η κυβέρνηση ούτε θέλει ούτε μπορεί να κάνει κάτι διαφορετικό από το να εξαπατά  επικοινωνιακά τον ελληνικό λαό...Γι΄ αυτό και θεωρώ πως ακολουθεί πλέον την πολιτική της καμένης γης», συμπληρώνει.
 
Έτσι η Τζάκρη θεωρεί πως....

Οι εβραίοι της Ευρώπης απαιτούν την φίμωση κάθε "μη ανεκτικού στη...διαφορετικότητα"!!!!


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Ευρώπη των Εθνών αναγεννιέται...Και τότε ο κάθε ένας θα πάρει τη θέση που αρμόζει..Ιστορικά και εκ φύσεως. Μέχρι τότε θα είμαστε....ανεκτικοί!

Σε μια πρωτοφανή ενέργεια, δείγμα της αλαζονείας αλλά και της επιρροής του εβραϊκού λόμπι στα κέντρα αποφάσεων, προχώρησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Κογκρέσου (EJC) Μοσέ Κάντορ και ο πρώην πρόεδρος της Πολωνίας Αλεξάντερ Κβασνιέφσκι: ζήτησαν την δημιουργία «εθνικών μονάδων επιτήρησης», ούτως ώστε να παρακολουθούνται οι πολίτες των 27 κρατών-μελών της ΕΕ, που θεωρούνται «μη ανεκτικοί»!
Οι δύο προαναφερόμενοι ζήτησαν την....

Τρομοκρατική επίθεση με 2 εκρήξεις έξω από τα γραφεία του defencenet.gr... Το παρακράτος σε έξαρση..

Δύο εκρήξεις σημειώθηκαν πριν από λίγο στην είσοδο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στην όδο Μέρλιν, στο Κολωνάκι. Οπως αναφέρει το defencenet η πρώτη έκρηξη έξω από τα γραφεία του σημειώθηκε στις 02.20 και αμέσως ο δρόμος γέμισε καπνούς.

Οι δημοσιογράφοι της βάρδιας στα γραφεία του site που εργάζονταν εκείνη την στιγμή ταρακουνήθηκαν αρχικά και εν συνεχεία πετάχθηκαν έξω, ενώ αστυνομικές δυνάμεις από την Βουλή που απέχει περίπου 150 μέτρα από το σημείο της έκρηξης έφτασαν στο σημείο.

Λίγη ώρα αργότερα μια.....

Ακόμη και οι "αγωνιστές" του Πολυτεχνείου το 73' δηλώνουν με υπερηφάνια..."Ήμουν στο Πολυτεχνείο....Και θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή για να μας ελευθερώσει"

Με αφορμή λοιπόν όλη την κουστωδία (πολιτικό - κοινωνική) που θα εμφανιστεί αυτές τις ημέρες στις εφημερίδες, στις τηλεοράσεις και στους...ασφαλείς δρόμους, αναζητώντας το μίτο της επαναστατικής ψυχής τους, στο λαβύρινθο του καταναλωτισμού και του "οικονομικού πατριωτισμού", ανάμεσα σε άστεγους και ρακένδυτους επαίτες τους αφιερώνουμε τα λόγια του αγανακτισμένου - αγωνιστή....
Λόγια ελευθερίας από την φυσική και την πνευματική σκλαβιά.

"Ήμουν στο Πολυτεχνείου...Μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να μας σώσει...."

Δείτε το βίντεο....

ΑΝΑΛΥΣΗ: Κλειδώθηκε ο Σαμαράς, καταρρέει η ΝΔ και ολόκληρη η κλεπτοκρατία

Τα αποτελέσματα της πρόσφατης δημοσκόπησης του zougla.gr που βγάζουν την Χρυσή Αυγή πρώτο κόμμα τα είδαμε. Το γεγονός πως η συγκεκριμένη ομάδα δημοσκοπήσεων είναι η πλέον αξιόπιστη σημαίνει ότι προσεγγίζει τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που φτάνουν στα πολιτικά γραφεία των κομμάτων, που αντί να επιστρέφουν τα χρήματα του Λαού στον Λαό, όπως η Χρυσή Αυγή, τα «τρώνε» σε δημοσκοπήσεις, βίλες και κότερα. Συνεπώς, τα αποτελέσματα που είδε ο Ελληνικός Λαός χθες το βράδυ, βρίσκονται στο γραφείο του Σαμαρά εδώ και πολύ καιρό. Ενδεχομένως να βρίσκονται εκεί πριν την έναρξη των πολιτικών διώξεων εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Εδώ και τέσσερις δεκαετίες το πολιτικό σύστημα λειτουργεί διπολικά - δικομματικά. Πάντα υπήρχαν δύο κόμματα που...

ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ LEVY

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι Συριζαίοι διαρκώς κρύβουν τις συναντήσεις τους με τους σιωνιστές, οι οποίες μάλιστα είναι και πολύ πυκνές...

Όπως είναι γνωστό, την προηγούμενη βδομάδα ο leader of SYRIZA mister Tsipras καθώς και ο βουλευτής του συνονθυλεύματος Γ. Δραγασάκης («φέρτε μας τον φρούραρχο»…) έδωσαν το παρών και μίλησαν σε διεθνές συνέδριο του ΙνστιτούτουLevy στην Αθήνα. Βεβαίως, το Ινστιτούτο Levy (Λεβύ) είναι σιωνιστικών συμφερόντων, όπως φαίνεται κι από την επωνυμία του. Το γεγονός, όμως, αυτό επιχειρούν να το κρύψουν οι συνιστωσάκηδες της «Αυγής», με κωμικό τρόπο. Τι ακριβώς κάνουν; Διαβάζουν με το δικό τους τρόπο το δεύτερο γράμμα (αντί για «Λεβύ», «Λήβυ»), ώστε να ακούγεται αγγλοσαξονικό! Ιδού τα μασκαραλίκια:...