Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 17, 2013

Κασιδιάρης ξεφτιλίζει βουλευτή της ΝΔ στην εκπομπή του Άκη Παυλόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για λύπηση πραγματικά οι πολιτικάντηδες...

Με τηλεφωνική παρέμβαση στο κανάλι «Ε» ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε στον βουλευτή της ΝΔ που δεν του φτάνουν τα 5.450 ευρώ το μήνα. Επιπλέον κατήγγειλε ακόμα μια φορά τους συκοφάντες που μιλούν για κρυφούς χρηματοδότες την στιγμή που το ΣΔΟΕ έχει κάνει φύλλο και φτερό τα οικονομικά του κόμματος και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής σε βάθος δεκαετίας χωρίς να βρει το παραμικρό. Απαίτησε να γίνει οικονομικός έλεγχος με την ίδια διαδικασία και στα υπόλοιπα κόμματα για να δει ο ελληνικός λαός που είναι οι ληστές και κλέφτες σε αυτή την χώρα. Κλείνοντας κάλεσε όσους βουλευτές δεν τα φέρνουν βόλτα να παραιτηθούν ή να έρθουν στις διανομές τροφίμων για να παραλάβουν τα αναγκαία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Ο… ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΗΛΕΝΙΑΣ


Για εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες νεκρούς φοιτητές στο Πολυτεχνείο, έκανε λόγο η μαρξιστική προπαγάνδα μετά το… σωτήριον έτος 1974. Μάλιστα, είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι τους έθαψαν ομαδικώς (για να τους αποκρύψουν) στο νεκροταφείο Ζωγράφου. Προς ανεύρεση των «ηρωικών νεκρών», ο τότε δήμαρχος Ζωγράφου Δ. Μπέης, κατέσκαψε το νεκροταφείο της περιοχής του, αλλά φευ, νεκρούς σε ομαδικούς τάφους… δεν ανακάλυψε.

Μία εκ των «ηρωικών νεκρών του Νοέμβρη», ήτο και η Ηλένια. Επρόκειτο για μια...

Οι ψεύτικοι ήρωες που δήθεν προέταξαν τα στήθη τους στα τανκς και οι πραγματικοί ήρωες

Κάθε χρόνο θα έχετε ακούσει να μιλάνε οι αριστεροί καθεστωτικοί ινστρούχτορες για τους "χιλιάδες νεκρούς" του Πολυτεχνείου και για αυτούς που "προέταξαν τα στήθη τους ενάντια στα τανκς". Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει την αγωνιώδη προσπάθεια του συστήματος να δημιουργήσει ήρωες εκεί που δεν υπάρχουν και αγνοεί την όλη παραμυθολογία περί "ηρώων".

Αντιθέτως, κάποιοι άλλοι πραγματικοί ήρωες αντέταξαν τα στήθη τους ενάντια στα τανκς αγωνιζόμενοι για την ελευθερία της πατρίδας τους.

Στην φωτογραφία φαίνεται ένα μικρό παιδί στην...

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥ ΣΒΟΡΩΝΟΥ


Βλέπουμε κάθε χρόνο τέτοιες ημέρες, μικρούς και μεγάλους, «δεξιούς» (ψοφοδεξιούς) κι αριστερούς, πολίτες και πολιτικούς (πολιτικάντηδες), να καταθέτουν στεφάνια και να αφήνουν λουλούδια (κόκκινα γαρύφαλλα, κατά προτίμηση…) σε μια τεράστια ασώματη κεφάλα που «κοσμεί» τον προαύλιο χώρο του Πολυτεχνείου. Τι είναι αυτή η κεφάλα; Και τι συμβολίζει;

Σίγουρα, όσοι δε γνωρίζουν, καθώς και τα μικρά παιδιά που οδηγούνται εκεί σαν κοπάδι από τους… τσοπαναραίους καθηγητάδες τους-ινστρούχτορες του μ-λ (μαρξισμού-λενινισμού), θα πιστεύουν ότι...

Χείμαρρος ο Παναγιώταρος σε συνέντευξή του στο ELNEWS – HELLENIC PRIDE: "Μέχρι την τελική νίκη... Ψηλά το κεφάλι!"

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας Ηλίας Παναγιώταρος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Elnewsgr απαντάει σε όλα τα θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.  

1. Λίγο καιρό μετά την δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη έξω από τα πολιτικά γραφεία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Ν.Ηράκλειο. Υπάρχουν ξένα κέντρα που υποκίνησαν αυτήν την δολοφονία; Ποιά είναι η άποψή σας;

Υπάρχουν ξένα κέντρα, πράκτορες ξένων υπηρεσιών, που...

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σφυροκοπά αλύπητα το καθεστώς σε μία εντυπωσιακή συνέντευξη - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Παρακολουθώντας τη συνέντευξη θα δείτε ότι πλέον άπαντες παραδέχονται το παράνομο των διώξεων και το ότι η Χρυσή Αυγή διογκώνεται και στις επόμενες δημοτικές εκλογές αναμένεται να θριαμβεύσει.

Ο βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης μίλησε τηλεφωνικά στον τηλεοπτικό σταθμό TV10 Θεσσαλίας για τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, το παρασκήνιο των αντισυνταγματικών συλλήψεων, την βιομηχανία των άρσεων ασυλίας, την στοχοποίηση του Λαϊκού Συνδέσμου από τα ΜΜΕ και την άνανδρη δολοφονία του Γιώργου και του Μάνου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ 1973- 2013 – 40 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΑΤΑ!

1426501_1435984366624434_1133496459_n
Με το δήθεν «έπος» του Πολυτεχνείου θα ασχοληθούμε σήμερα («λόγω της ημέρας») αγαπητοί αναγνώστες. Δηλαδή, με την μεγαλύτερη απάτη της νεοελληνικής ιστορίας. Μια απάτη που την φούσκωσαν κάποιοι επιτήδειοι μετά το ’74, ξεφούσκωνε όμως χρόνο με τον χρόνο κι έχει πλέον στις ημέρες μας απαξιωθεί πλήρως. Ήταν επόμενο. Βλέπετε, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια…
Να δούμε ποια ήσαν τα πραγματικά γεγονότα. Την 1η Ιουλίου 1973, κατηργήθη δια......

Η αστυνομία προκαλεί λέγοντας ότι έσκασαν κροτίδες και όχι βόμβες στα γραφεία του Defencenet!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η "Ελληνική" αστυνομία αποτελεί παραμάγαζο ξένων μυστικών υπηρεσιών που ελέγχουν τους προστατευόμενους αριστερούς τρομοκράτες. Η βόμβα τοποθετήθηκε 150 μέτρα από τη Βουλή, αλλά κανένας δεν είδε τίποτα! Προφανώς κανείς δε θα συλληφθεί...

Σε ...κροτίδες αποδίδει τις δύο εκρήξεις που έγιναν τα ξημερώματα έξω από τα γραφεία του defencenet.gr η ΕΛ.ΑΣ. σε μια εμφανή προσπάθεια να υποβαθμίσει την ενέργεια και να καλυφθεί το γεγονός ότι 150 μέτρα από την Βουλή είχαμε εκρήξεις.
Κα αν σε τέτοιες περιπτώσεις που έχουν εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια μας εκδίδουν τέτοιες ανακοινώσεις που απέχουν από την αλήθεια όσο η μέρα με τη νύχτα, σε άλλα γεγονότα και πολύ περισσότερο σε "διαρροές από έγκυρες πηγές", τι να περιμένουμε για το των ενημερώσεων της ΕΛ.ΑΣ.;
Ιδού η κατάπτυστη ανακοίνωση:...

Η Βρετανική Πρεσβεία παρακολουθεί όλη την Αθήνα από σταθμό στο... Κολωνάκι!!!!

ceb5cf80ceb9cebaceb1ceb9cf81ceb1-ceb1ceb3ceb3cebbcebfceb9-cf80ceb1cf81ceb1cebacebfcebbcebfcf85ceb8ceb7cf83ceb7

 Σοκάρει η αποκάλυψη από τα Επίκαιρα, ότι οι Άγγλοι διατηρούν σταθμό παρακολούθησης στο κέντρο της Αθήνας. Αναμένουμε την δήλωση του Πάγκαλου ότι “και αυτός παρακολουθούσε τον Βασιλιά Αρθούρο” για να ισοφαρίσει.
 
Σοβαρά τώρα… Αναμένουμε τις....