Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ, ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!

Γράφει ο Αντίοχος.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε. Η δολοφονική επίθεση (που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα μετά τη χθεσινή προκήρυξη των μανιακών παρακρατικών αριστεριστών ληστοτρομοκρατών), τους βόλευε όλους, τον καθένα για τους δικούς του λόγους. Και την αριστερά, που έβλεπε την ιδεολογική αλλά και την πεζοδρομιακή της κυριαρχία να αμφισβητείται σοβαρά από τους εθνικιστές και μόνο με την άγρια τρομοκρατία μπορούσε να την επιβάλλει ξανά. Και την κυβέρνηση που περίμενε ότι...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Σχολιασμός πολιτικών εξελίξεων

Απόψε οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Νίκος Κούζηλος σχολιάζουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Φάκελος Δένδια - Πόρισμα Βουρλιώτη - Προκήρυξη τρομοκρατών: Συγκοινωνούντα δοχεία…
  • Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από τους τρομοκράτες
  • Καταγγέλλουμε τα προκλητικά προνόμια του πολιτικού συστήματος και καταθέσαμε πρόταση νόμου και τροπολογία στην Βουλή για την κατάργησή τους
  • Τα Τάγματα Εφόδου της Αριστεράς σε δράση - Ανύπαρκτο κράτος!
  • Πανευρωπαϊκό φαινόμενο:Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Χρυσή Αυγή και Μνήμης στους Συναγωνιστές Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Μη το χάσετε! Κασιδιάρης δίνει ρεσιτάλ στη βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ταλαίπωροι βουλευτάδες από κάτω προσπαθούν μάταια να τον διακόψουν για να μην πει αλήθειες που τους πονάνε.

ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η «ΑΥΓΗ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΛΕΙ ΤΗΝ FIFA ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ!

Μ’ ένα κατεβατό γεμάτο μίσος και χολή για την Χρυσή Αυγή και τους οπαδούς της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί την επιβολή τιμωρίας στην Εθνική Ελλάδος από την FIFA, εξαιτίας εθνικιστικών συνθημάτων που ακούστηκαν στο παιχνίδι Ελλάδος-Ρουμανίας, καθώς και της ανάρτησης ενός πανό για τους ΗΡΩΕΣ Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη! 

Προφανώς, οι συριζαίοι ανθέλληνες διάβασαν για τα πρόστιμα που επέβαλλε τις προηγούμενες ημέρες η FIFA σε Ρουμανία και Κροατία, για συνθήματα και πανό εθνικιστικού περιεχομένου, και είπαν να καταγγείλουν την Εθνική μας στο ευρωπαϊκό κονγκλάβιο για να τιμωρηθεί κι αυτή. Παράλληλα, οι φανατικοί κομμουνιστές της σταλινικής φυλλάδας, ψέγουν τους χιλιάδες Έλληνες που ήταν στο γήπεδο, γιατί...

Μέχρι και ο Κου(κου)λογλου δίνει στη Χρυσή Αυγή 11%....Φανταστείτε τα πραγματικά ποσοστά!

Ούτε ο Κούλογλου δεν δύναται πλέον να αποκρύψει την αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος από ολοένα και ευρύτερο φάσμα του εκλογικού σώματος. Σε δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του πρώην πασόκου και νυν συριζαίου δημοσιογράφου, η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει την τρίτη θέση αποσπώντας το 11% της υποστήριξης εκείνων που έλαβαν μέρος σ' αυτή.
Η δημοσκοπική έρευνα διενεργήθηκε το χρονικό διάστημα 12-16 Νοεμβρίου 2013 σε πανελλαδική κλίμακα, με τηλεφωνικές συνεντεύξεις σε 1.001 ψηφοφόρους με αναλογική κατανομή στους Νομούς της χώρας με βάση τους εγγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους.

Στην πρόθεση ψήφου, η Χρυσή Αυγή αυξάνει κατά μία μονάδα την εκλογική της επιρροή σε σχέση με την δημοσκόπηση της ίδια εταιρείας (Palmos Analysis) στις 6 Οκτωβρίου, λαμβάνοντας ποσοστό 8,3%. Ο Σύριζα λαμβάνει......

Με μια άθλια απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. η Χρυσή Αυγή γίνεται ξανά στόχων παρακρατικών - τρομοκρατών


Πρωτοφανής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. οδηγεί σε περαιτέρω στοχοποίηση της Χρυσής Αυγής από τους τρομοκράτες

Την ώρα που όλα τα κανάλια και οι αρμόδιοι της ΕΛ.ΑΣ. προαναγγέλλουν νέο τρομοκρατικό χτύπημα, η ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. επιμένει να αφήνει αφύλακτους τους κύριους στόχους των τρομοκρατών, δηλαδή τους βουλευτές και τα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Έφτασαν μάλιστα στο άθλιο σημείο - για να καλυφθούν από τις βαρύτατες ποινικές τους ευθύνες - να προτείνουν στους βουλευτές μας να φυλάσσονται... εκ περιτροπής! Να μην διαθέτουν δηλαδή αστυνομικό συνοδό της απολύτου εμπιστοσύνης τους, αλλά να αναλαμβάνει διαφορετικός σε καθημερινή βάση ένοπλος την φύλαξή τους!
Η απόφαση αυτή είναι όχι μόνο.....

ΔΥΟ ΣΤΥΓΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ – ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ

BANNER T.O. B. PROASTION

«Μετά την 1η Νοεμβρίου του 2013 τίποτα πλέον δεν είναι ίδιο»

Ήταν απόγευμα της Παρασκευής της 1ης Νοεμβρίου του 2013, λίγο πριν κλείσουν τα κελιά, όταν έφτασε η συγκλονιστική είδηση, τόσο σε μένα όσο και στους Συναγωνιστές μου, Χρήστο και Γιάννη, για την δολοφονική επίθεση εναντίον των αγωνιστών της Χρυσής Αυγής έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστίων. Δυο Συναγωνιστές, ο Γιώργος Φουντούλης και ο Μάνος Καπελώνης, ήταν νεκροί και ένας τρίτος πάλευε με τον θάνατο, ο Αλέξανδρος Γέροντας. Η θλίψη ήταν ανάμεικτη με θυμό και οργή, όχι μόνο εναντίον των στυγνών εγκληματιών αλλά και αυτών που.....

Ακόμη ένας Έλληνας το δηλώνει υπερήφανα...."Για αυτό θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή"

Λάβαμε και αναδεικνύουμε ως ξεχωριστή ανάρτηση το παρακάτω σχόλιο, στο οποίο ένας πολίτης ανάμεσά μας, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές! Η αγανάκτηση και η ληστρική επιδρομή των πολιτικών ολετήρων στα ελληνικά νοικοκυριά, οδηγεί πολλούς συμπατριώτες μας να καταφεύγουν στην Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι ο μόνος τρόπος που τους έχει απομείνει για να κάνουν την αντίστασή τους. Ιδού τι λέει ο αναγνώστης μας: 
 
"Λοιπόν ....μόλις εκτύπωσα τα τέλη κυκλοφορίας.
Έχω ένα μικρό αυτοκίνητο 998 cc που τα τέλη είναι 120 ευρώ.
Αυτό άντε και παλεύεται !

Έχω όμως και ένα......

Ο " Φσσστ! Μπόινγκ" Κώστας Βουτσάς φοβάται τη... Χρυσή Αυγή αλλά δεν φοβάται τα "σιχάματα" όπως αποκαλεί τους πολιτικούς του 'συνταγματικού τόξου'

Ο Κώστας Βουτσάς μιλώντας στη Σοφία Τσίπα για τη σημερινή πολιτική κατάσταση υποστηρίζει για τη σημερινή πολιτική κατάσταση σε σχέση με την περίοδο του 73' όταν και συνέβησαν τα γεγονότα του Πολυτεχνείου...«Και τώρα Χούντα έχουμε. Τώρα απλά μας αφήνουν να μιλάμε και βρίζουμε, εκτονωνόμαστε και πάμε σπίτι μας και γινόμαστε επαναστάτες του καναπέ».

Ερωτώμενος για τη «Χρυσή Αυγή» δηλώνει πως δεν μιλάει για αυτήν λέγοντας «Φοβάμαι τη “Χρυσή Αυγή”. Δεν μιλάω γι’ αυτή. Μπορεί να με δείρουν, να με σφάξουν, να με κάψουν, να μου δείρουν τη γυναίκα και τα παιδιά μου».


Φοβάται μη τον δείρουν σαν τον Εθνικιστή στην Πάτρα που τον άφησαν αιμόφυρτο μέσα στο αυτοκίνητο του θρασύδειλοι αναρχικοί - αριστεροί παρακρατικοί...


Φοβάται μη τον σφάξουν όπως τον.....

Οι κόκκινοι παρακρατικοί μπολσεβίκοι υπόσχνται "θάνατο στο φασισμό" και τα ΜΜΕ.....το διαφημίζουν! (Ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί είπαμε..;)

"επαναστάτες"
Ανάμεσα στα πολλά γελοία - πλην διαφημιζόμενα από τα ΜΜΕ όπως στη φωτογραφία με τους νεαρούς επιδειξίες μπροστά στα ΜΑΤ (ίσως ήθελαν τα....γκλοπ τους)- που συνέβησαν κατά τη χθεσινή πορεία για την 'επέτειο' του Πολυτεχνείου είχαμε και τα γνωστά...."δημοκρατικά" συνθήματα των κόκκινων μπολσεβίκων για το.... φασισμό..

Έτσι λοιπόν οι "επαναστάτες" αφού έκαψαν μια σημαία με τη σβάσικα άρχισαν εν χορώ γύρω της - ως άλλοι πυγμαίοι γύρω από την κατσαρόλα με τα κόκαλα κάποιου άτυχου συνανθρώπου - να υπόσχονται...."θάνατο στο φασισμό" και "πόλεμο όπως το 40'"...(φυσικά δεν εννοούσαν τα το Ηρωικό "ΟΧΙ" της Πίνδου οι ανθέλληνες σταλινοτσολιάδες...)

Και φυσικά τα ΜΜΕ, με πρώτο και καλύτερο τον Ευαγγελάτο (NewsIt) ήταν εκεί για να καταγράψουν το γεγονός και να το αναδείξουν....
Δείτε το βίντεο

Μήνυμα Παπούλια για Πολυτεχνείο - Για τους δολοφονηθέντες Συναγωνιστές ακόμα σιωπή!


Μήνυμα Παπούλια για Πολυτεχνείο - Για τους δολοφονηθέντες Συναγωνιστές ακόμα σιωπή!
Δύο και πλέον βδομάδες και ακόμα αναμένουμε να σπάσει την σιωπή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σχετικά με τους δολοφονημένους Συναγωνιστές από αριστερούς τρομοκράτες, την 1η Νοεμβρίου κάτω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Από ότι φαίνεται θα περιμένουμε πολύ για μία τέτοια δήλωση. Αυτό, βεβαίως, αποτελεί παράπτωμα του Προέδρου, αφού η στάση του αποδυναμώνει την καταδίκη της βίας «από όπου και αν προέρχεται» που διατρανώνει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, αφού γίνεται εμφανές ότι ο ίδιος ο ανώτατος άρχων δεν έχει καταδικάσει ακόμα την τρομοκρατική επίθεση των αριστερών δολοφόνων.
Προς στιγμή, μάλιστα, φοβηθήκαμε ότι ο κ. Παπούλιας έπαθε αφωνία, όμως αυτό πάλι καλά δεν ισχύει, αφού έκανε δηλώσεις για το Πολυτεχνείο. Ας τις παρακολουθήσουμε:
«Πέρασαν 40 χρόνια κι ακόμα προκαλεί συγκίνηση και δέος η .....

Ο ανθέλληνας, κεμαλολάγνος "πράσινος" Τρεμόπουλος παραδέχεται και αυτός σε συνέντευξή του ότι "η Χρυσή Αυγή έχει παγιωθεί στην ελληνική κοινωνία...Κινδυνεύουμε..."

Σε μια.... "πένθιμη" συνέντευξή του στην τηλεόραση Βεργίνα TV ο πρώην επικεφαλής των "οικολόγων Πράσινων", και γνήσιος κεμαλολάγνος, Μ. Τρεμόπουλος μιλώντας για τη Χρυσή Αυγή ομολόγησε τα εξής:

"Η Χρυσή Αυγή είναι εδραιωμένη στην ελληνική κοινωνία...Δεν αντιμετωπίζεται με 'δημοκρατικά' μέσα.." και συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: "Η Χρυσή Αυγή είναι τεράστιο πρόβλημα για την Ελλάδα..Κινδυνεύει η χώρα από τη Χρυσή Αυγή!"

Δείτε το βίντεο με το παραλήρημα αλλά και την ομολογία ενός ακόμη καθεστωτικού δημοσιολόγου - πολιτικάντη ότι η Χρυσή Αυγή έχει εδραιωθεί στη συνείδηση του Ελληνικού λαού ως η μόνη δύναμη ανατροπής...

Η ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

aristera tromokratia
Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά ξεκίνησαν εμφύλιο πόλεμο. Τι άλλο μπορεί να σημαίνει η φράση “Η ένοπλη επίθεση-απάντηση στα γραφεία στο Ν. Ηράκλειο είναι η αφετηρία της λαϊκής εξόρμησης για να σταλούν τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής εκεί που τους αρμόζει στα σκουπίδια της ιστορίας”.

Εμείς όμως λαμβάνοντας ωε αφετηρία την συγκεκριμένη μόνο πρόταση της προκήρυξης των άνανδρων και θρασύδειλων υποκείμενων που πάνοπλοι δολοφόνησαν δυο άοπλα και αμέριμνα παιδιά, έχουμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω.
Η ένοπλη επίθεση απάντηση στα γραφεία στο Ν. Ηράκλειο αποτελεί την......