Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 20, 2013

Ο εμβληματικός Αρχηγός των Ισπανών Εθνικιστών....Jose Antonio: Presente! (BINTEO)

"Η Πατρίς είναι μια μεταφυσική σύνθεσις, μια σύνθεσις αδιαίρετη με τις δικές της υποχρεώσεις πού πρέπει να φέρη σε πέρας.
 
Εκείνο πού θέλομε είναι το σημερινό κίνημα, και το κράτος πού θα δημιουργήση, να είναι το ικανό, αυταρχικό μέσον, στην υπηρεσία μιας ανεξαρτήτου ένότητος, αυτής της άενάου και αμεταβλήτου ένότητος πού ονομάζεται Πατρίδα

Ζήτω ο ανατέλλων Σοσιαλισμός των Εθνών"

Από τον ιδρυτικό λόγο της "Φάλαγγας"  

Ο Χοσέ Αντόνιο Πρίμο ντε Ριβέρα, εμβληματικός ιδεολογικός ηγέτης της Ισπανικής Δεξιάς, γεννήθηκε το 1903 στην Ανδαλουσία, μέσα σε μια οικογένεια με μακρά στρατιωτική παράδοση και ιδιαίτερη πατριωτική αυτογνωσία.
Ο πατέρας του, στρατηγός Μιγκέλ Πρίμο ντε Ριβέρα, ήταν ένας από τους ελάχιστους στρατιωτικούς της εποχής του, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και διέσωσε την τιμή των ισπανικών όπλων κατά την δύσκολη περίοδο κατά την οποία η Ισπανία αντιμετώπιζε τις κουβανικές εξεγέρσεις, τον ισπανο-αμερικανικό πόλεμο, και τις ταραχές στο Μαρόκο. Στη συνέχεια διακρίθηκε ως ....

Νέα εκππληκτική τηλεοπτική παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη..."Η σκευωρία κατέρρευσε στη συνείδηση των Ελλήνων...Σύντομα θα κυβερνήσουμε την Ελλάδα"

Δείτε το βίντεο...

Τη Δευτέρα στις 9 το πρωί στον Άρειο Πάγο συγκέντρωση ενάντια στο καθεστώς και τη σκευωρία του απέναντι στους Εθνικιστές


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Άρειος Πάγος, Δευτέρα 25/11, 9 π.μ.

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στις 9 π.μ. στον Άρειο Πάγο καλούνται όλοι οι φίλοι και υποστηρικτές του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή να δώσουν δυναμικό παρόν ενάντια στην πολιτική σκευωρία κατά του Εθνικιστικού Κινήματος.
Οι συναγωνιστές βουλευτές Γιώργος Γερμενής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Ευστάθιος Μπούκουρας καλούνται σε .....

Καθημερινή: Αναπόφευκτη η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στην αναπόφευκτη για το πολιτικό σύστημα της χώρας μελλοντική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, εξαιτίας των πολύ υψηλών ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Μάλιστα, μία από τις πραγματικές αιτίες της επιχείρησης καταστολής της Χρυσής Αυγής, ήταν για να αποφύγει το σύστημα αυτή τη συγκυβέρνηση, η οποία θα επιφέρει τον πλήρη εξευτελισμό του και την έλλειψη ελεγχόμενης εναλλακτικής λύσης. Όμως, η επιχείρηση καταστολής απέτυχε παταγωδώς –προκαλώντας μάλιστα τα αντίθετα αποτελέσματα από τα αναμενόμενα, κι έτσι η… γαλαζο-ροζ συγκυβέρνηση έρχεται όλο και πιο κοντά. Τόσο κοντά, που άρχισαν να τη μελετάνε ως μόνη λύση ακόμα και τα καθεστωτικά ΜΜΕ, για να...

Τα 95 χρόνια του ΚΚΕ και οι σιωνιστές ιδρυτές του

Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος

Αυτές τις ημέρες, συμπληρώνονται 95 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος «του εγκλήματος και της προδοσίας», του ΚΚΕ. Στα πλαίσια, λοιπόν, του εορτασμού των… γενεθλίων του, το ΚΚΕ ανακοίνωσε… «πενταετή πολιτική-πολιτιστική δραστηριότητα», μέχρι την επέτειο των 100 χρόνων του και πραγματοποιεί εκδηλώσεις σ’ ολόκληρη την χώρα.

Ευκαιρίας δοθείσης, θα κάνουμε κι εμείς ένα αφιέρωμα στην ίδρυση του ΚΚΕ, ξεκινώντας από τα… προκαταρκτικά. Στην αυγή του 20ου αιώνος, λοιπόν, σχηματίσθηκαν στην Ελλάδα οι πρώτες σοσιαλιστικές ομάδες. Τέτοιες ομάδες εμφανίσθηκαν στην Αθήνα, στον Βόλο και στην Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, οι οργανώσεις σε Αθήνα και Βόλο ήταν στην ουσία ολιγομελείς παρέες διανοουμένων, και παρέμειναν τέτοιες καθώς δεν κατάφεραν να «ανοιχθούν» στην κοινωνία και να προσελκύσουν τις λαϊκές μάζες. Μόνο οι εν Θεσσαλονίκη σοσιαλιστικές οργανώσεις ήσαν άξιες λόγου, λόγω της εκεί παρουσίας περί των 80.000 Εβραίων, οι οποίοι...

Ο Συναγωνιστής Αλέξανδρος Γέροντας από το Γεννηματάς στέλνει το δικό του μήνυμα: "Όλοι μαζί και ο Αρχηγός θα μας οδηγεί! Ζήτω η Νίκη!"


«Ώλετο μεν μοι νόστος, ατάρ κλέος άφθιτον έστα»

«Για μένα δεν υπάρχει πια επιστροφή, αλλά αιώνια χαράζεται ο δρόμος προς τη δόξα» Όμηρος 800-750 π.Χ

Το απόγευμα της 1ης Νοεμβρίου 2013 γράφτηκε μια ακόμα σελίδα στο βιβλίο της Ιστορίας μας ποτισμένο με το αίμα τριών ένδοξων παλικαριών μας. Ο Μανώλης Καπελώνης και ο Γιώργος Φουντούλης εισήλθαν στο πάνθεον των ηρώων, ενώ ο Αλέξανδρος Γέροντας έδωσε τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του και βγαίνει μέρα με τη μέρα νικητής. Στην κλινική που νοσηλεύεται βλέπει κανείς πλήθος ανθρώπων από όλα τα μέρη της Ελλάδας που έρχονται και ρωτούν για την πορεία της υγείας του.

Έχει να παλέψει για τη σωματική του αποκατάσταση αλλά και να αποδεχτεί τον θάνατο των δυο Συναγωνιστών και φίλων του, Μάνου και Γιώργου. Και με όλη την απλότητα που τον χαρακτηρίζει, με όση δύναμη μπορούσε να ψελλίσει είναι εκείνο που μου είπε όταν τον πρωτοαντίκρισα στην πρώτη μου επίσκεψη: «Δεν είμαι ήρωας. Ήρωες είναι ο Καραϊσκάκης και ο Κολοκοτρώνης». Δεν υπολόγισε το κόστος της πράξης του. Κατέχεται από το κυρίαρχο πάθος του που πηγάζει από τις αξίες που του...

Πλήρως εβραιοποίηση και των πανεπιστημίων μας..."Εβραικές σπουδές στο ΑΠΘ"

75η ημέρα απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων των Πανεπιστημίων. Μόλις χθες μια απελπισμένη διοικητική υπάλληλος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας από τον 7ο όροφο του Α.Π.Θ. Δεν κοιτάμε αυτά καθαυτά τα χάλια του Πανεπιστημίου, τι μας μάρανε; Μα τι άλλο; Η δημιουργία τμήματος Εβραϊκών Σπουδών! 
Ο συντονισμός των δράσεων, ώστε να λειτουργήσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα επώνυμη έδρα Εβραϊκών Σπουδών, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης του Πρύτανη του ΑΠΘ Γιάννη Μυλόπουλου και του Κοσμήτορα της Φιλοσοφικής Σχολής Μίλτου Παπανικολάου με εκπροσώπους της Ισραηλιτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο....

Ο Τ(σ)ατσόπουλος εκλιπαρεί τον Alexis να τον αφήσει να ξαναγίνει βουλευτής!!! Άλλος ένας αριστερός ιδεολόγος...

Την πρόθεσή του να κατέβει εκ νέου υποψήφιος με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές «αρκεί να θέλει κι αυτός, γιατί αυτό είναι σαν το τανγκό και θέλει δύο» εξέφρασε ο Πέτρος Τατσόπουλος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, στον ΣΚΑΙ, λίγες ώρες μετά τη λήξη της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ερωτηθείς για το θέμα της διαμάχης του με τον Βασίλη Μουλόπουλο ο κ. Τατσόπουλος είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας «με γενναιότητα με κάλυψε απόλυτα για το θέμα» σημειώνοντας ότι....

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!

xrusi-augi-sima-simaia
    Περπατούσα τις προάλλες σε κεντρικό σημείο επαρχιακής πόλης και ιδιαίτερου τόπου καταγωγής μου. Η τύχη έφερε να συναντήσω τον Γιώργο παλιό φίλο των πρώιμων νεανικών μου χρόνων και συναγωνιστή. Θυμηθήκαμε τα παλιά ,τότε που παιδιά ακόμα ανταποκρινόμενοι στα πρώτα μας ιδεολογικά σκιρτήματα είχαμε πρωτοέρθει σε επαφή με το λαϊκό εθνικιστικό κίνημα.
  Οι πρώτες δράσεις, -συνθήματα, αυτοκόλλητα, ιδεολογικές συζητήσεις, επισκέψεις στην Τοπική Οργάνωση-πυρήνα, προσπάθεια διάδοσης των ιδεών με συζητήσεις με συνομήλικους. Το κίνημα ακόμη να μην έχει γιγαντωθεί η αντικειμενική εκτίμηση των καταστάσεων δεν προϊδέαζε για το άμεσο ή και πιο μακρινό μέλλον κάτι καλύτερο. Όμως υπήρχε πίστη για το δίκαιο των ιδεών μας , για την αλήθεια των λόγων μας. 
  Η συζήτηση φτάνει στο σήμερα.
  Η καθημερινότητα , ο......

Ο Τ(σ)ατσόπουλος άρχισε να μιλά και να λέει αλήθειες..."Στο ΣΥΙΡΖΑ θέλουν να μας κάνουν γκούλαγκ"

Δριμεία επίθεση εναντίον του Προέδρου του ΔΣ της εφημερίδας Αυγή και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος συνεχίζοντας έτσι την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ τους.

Ο κ. Τατσόπουλος, είπε σύμφωνα με πληροφορίες ότι.....

ΠΕΡΙ «ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΩΝ»… Ο ΚΝΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17Ν


Γράφει ο Αντίοχος.

Κάθε φορά που χτυπούν οι τρομοκράτες, η κάθε λογής αριστερά (ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ, παλιότερα και το ΠΑΣΟΚ) μιλάει για «προβοκάτορες» και επιχειρεί να αποποιηθεί του αίματος. Πως γίνεται, όμως, και όλοι οι μέχρι τώρα συλληφθέντες τρομοκράτες ανήκουν στα κόμματα της αριστεράς, δε μας εξηγεί.

Χθες, η δημοσιογράφος Χριστίνα Ταχιάου έγραψε σε καθεστωτική ιστοσελίδα άρθρο υπό τον τίτλο «Ο συμμαθητής μου ο τρομοκράτης της 17Ν», αναφερόμενη στον.....

Οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες στρέφονται μαζικά στην Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας


Οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες στρέφονται μαζικά στην Χρυσή Αυγή ανεξαρτήτως κομματικής αφετηρίας

Ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα και με ουσιαστική πολιτική ερμηνεία όλων των δημοσκοπήσεων-ανεξάρτητα του «ψαλιδιού» που πέφτει- είναι ότι μεγάλα ποσοστά του εκλογικού σώματος που ψήφισαν ή φέρονταν διατεθειμένα να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ καταλήγουν στην Χρυσή Αυγή. Οι αναλυτές και οι «πανελίστες» το βαφτίζουν «κινούμενη λάβα» θέλοντας να το παρουσιάσουν ως κάτι προσωρινό. Είναι οι ίδιοι που μετά το 6.9% της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2012 μίλαγαν για «μπαλόνι που θα ξεφουσκώσει» και για «μικρό καλάθι που θα πρέπει να κρατάμε».
Κάνουμε την επισήμανση για τις μετακινήσεις ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, διότι είναι....