Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 23, 2013

Δίνει ρέστα ο Σφακιανάκης...."Η μόνη σωτηρία για την Ελλάδα είναι να κυβερνήσει η Χρυσή Αυγή....Έλληνες Ψηφίστε τη" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη και στην απονομή του, ενώ τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του, ο Νότης Σφακιανάκης φρόντισε να υπενθυμίσει σε όλους τους παρευρισκομένους ότι η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη οδός σωτηρίας για τη χώρα μας...

Δίπλα του σαστισμένη η υπεύθυνη της παραγωγής άκουγε τον Νότη να αναφωνεί προς τους ακροατές: "Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη δύναμη που δίνει ένα πιάτο φαΐ στον Έλληνα..Που δεν τον ξεχνά..Ενώ κάποιοι άλλοι άθλιοι τους απαγορεύουν τη διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα"..

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

Το newsit (Ευαγγελάτος) ανησυχεί με την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής, αλλά στα σχόλια οι αναγνώστες δίνουν πόνο!

Θρήνος και οδυρμός από το newsit του Ευαγγελάτου. Από πότε άραγε η δημοκρατική επιλογή μέσω της ψήφου ενός πολιτικού κόμματος προκαλεί ανησυχία; Η αλήθεια είναι ότι η μόνοι που ανησυχούν είναι τα λαμόγια του κλεπτοκρατικού τόξου, σε αντίθεση με τους εξαθλιωμένους Έλληνες που εναποθέτουν την τελευταία τους ελπίδα στη Χρυσή Αυγή.

Υπό τον τίτλο "Δημοσκόπηση βόμβα! Ανησυχία από τη μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής" το newsit γραφει:

"Έντονο προβληματισμό προκαλεί η δημοσκόπηση της Metron Analysis για το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, στην οποία καταγράφεται μεγάλη άνοδος της Χρυσής Αυγής μετά τη διπλή δολοφονία των μελών της οργάνωσης στο Νέο Ηράκλειο. Πιο αναλυτικά, η Χρυσή Αυγή από το 7,6% που συγκέντρωνε τον περασμένο μήνα, ανεβάζει το ποσοστό της στο 10% το Νοέμβριο."

Οι αναγνώστες δεν συμμερίζονται την ανησυχία των καθεστωτικών, αλλά αντιθέτως...

Δημοσκόπηση βόμβα! Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει 2,4 μονάδες μέσα σε ένα μήνα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ότι ποσοστά και να δίνουν στους Εθνικιστές, η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής είναι εμφανής στην Ελληνική κοινωνία.

Η λαϊκή έκφραση "το φυσάνε και δεν κρυώνει" ταιριάζει γάντι σε αυτό που αντιμετωπίζει το σαθρό πολιτικό σύστημα και τα παπαγαλάκια του από την αντίδραση του ελληνικού λαού, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τις δημοσκοπήσεις. Οι παράνομες πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, οι αντισυνταγματικές και άδικες προφυλακίσεις του Αρχηγού, Νικολάου Μιχαλολιάκου και των Συναγωνιστών Χρήστου Παππά και Γιάννη Λαγού, αλλά και ο βρώμικος πόλεμος κράτους και παρακράτους έχει αφυπνίσει τους Έλληνες, οι οποίοι στρέφονται μαζικά πια προς το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Την τάση αυτή δεν μπορούν να την κρύψουν ούτε τα κατ΄ εξοχήν φερέφωνα του καθεστώτος, οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και οι φυλλάδες τους. Ακόμα και το Κυριακάτικο "Έθνος" του μεγαλοεργολάβου Μπόμπολα αναγκάζεται να παραδεχτεί σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει αύριο ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος καταγράφει ραγδαία άνοδο και διπλασιασμό των ποσοστών του.

Συγκεκριμένα, σε δημοσκόπηση της Metron Analysis τα κόμματα στην εκτίμηση ψήφου λαμβάνουν τα εξής ποσοστά:...

Αποδοκιμασίες σε Δένδια και Βενιζέλο, χειροκροτήματα για Σφακιανάκη! - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της χθεσινής εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη για την αποκάλυψη της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής - η οποία στέφθηκε με απόλυτη αποτυχία και την συμμετοχή χιλιάδων Ελλήνων - ήταν η αναφορά του εκπροσώπου Τύπου στις νέες γελοιότητες Δένδια με σκηνοθεσίες με πετσέτες και αναπτήρες για την εκ νέου στοχοποίηση του Κινήματος.

Παράλληλα, έγινε αναφορά στον Βενιζέλο και στην ιστορία του επωνύμου του. Ακόμη, το συγκεντρωμένο πλήθος χειροκρότησε θερμά...

Ακόμη ένα ΣΟΚ για το καθεστώς: Ο Ελληνικός λαός απέναντι στο δημοσιογραφικό κατεστημένο στην εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου... 2 Έλληνες δηλώνουν Χρυσαυγίτες και 4 κομμουνιστές - δημοσιογράφοι τους επιτίθενται χυδαία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκπομπή για την πολιτική έκανε για άλλη μια φορά ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος με καλεσμένους αυτή τη φορά όχι πολιτικούς αλλά απλούς ανθρώπους στη μια μεριά και τους "γνωστούς" - δημ(ι)οκόπους δημοσιογράφους από την άλλη για να συζητήσουν τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας...

Αυτό που ακολούθησε όμως κανείς δεν θα μπορούσε να το αναμένει.
5 Έλληνες, απλοί πολίτες και οι 2 εξ αυτών, δήλωσαν, με ευθύτητα ότι παρ' όλο που οι ιδεολογικές "ρίζες" τους είναι....."αριστερές" είναι πια ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής. Και όχι απλά το εκφράζουν ανοιχτά αλλά δεν φοβούνται να το διαδώσουν και στον κοινωνικό τους περίγυρο. Αντιθέτως επιδιώκουν να πείσουν όσους περισσότερους μπορούν να στραφούν στη Χρυσή Αυγή.

Το εντυπωσιακότερο όλων δεν ήταν ότι 2 στους 5, ήτοι 40%, δηλώνουν Χρυσαυγίτες...Αλλά ότι οι υπόλοιποι 3 δε δηλώνουν ΤΙΠΟΤΑ ή είναι αναποφάσιστοι περιμένοντας τον....Ηγέτη που θα τους εμπνεύσει!!

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν το....

Σ. Καλεντερίδης: "Όποιος βουλευτής ψηφίσει το τερατούργημα που λέγεται "αντιρατσιστικός νόμος", είναι προδότης του ελληνικού λαού"

Ουαί υμίν Φαρισαίοι υποκριτές
Κατ' ουσίαν ρατσιστικό, φασιστικό και αντεθνικό το τερατούργημα που βαφτίστηκε "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο!






Το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε η γνωστή βουλευτής σε ...

Εκατοντάδες Έλληνες δήλωσαν "Παρών" στο κάλεσμα της Χρυσής Αυγής και με το αίμα τους 'έδωσαν ζωή' παρά τις απαράδεκτες κυβερνητικές-παρακρατικές μεθοδεύσεις (ΒΙΝΤΕΟ - Κασιδιάρης)

Εκατοντάδες Έλληνες σε όλη την επικράτεια έδωσαν σήμερα αίμα στην Πανελλήνια Ημέρα Αιμοδοσίας της Χρυσής Αυγής, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη των δύο Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη. Η συμμετοχή ήταν μαζική από στελέχη, βουλευτές και εκατοντάδες υποστηρικτές.

Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά προσπάθησε για ακόμη μια φορά με γελοία τεχνάσματα να εμποδίσει ακόμα μία δράση Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής και δη μια αιμοδοσία την στιγμή που είναι γνωστό πως υπάρχει τεράστια ανάγκη για φιάλες αίμα στην χώρα μας και τα νοσοκομεία αναγκάζονται να πληρώνουν ακριβά και να τις εισάγουν από το εξωτερικό.

Δείτε τις δηλώσεις του Ηλία Κασιδιάρη:

Ο Τ(σ)ατσόπουλος για τους "συντρόφους" του...."Στο ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πολλά καθάρματα"

Εξηγώντας τα...."γουναράδικα" στον Πετράν!
Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΒΗΜΑτος έδωσε ο "πολύς" Τ(σ)ατσόπουλος και ανάμεσα στις πολλές γραφικότητες για την κοινωνικο-πολιτική κατάσταση της Χώρας του...ξέφυγε και μια αλήθεια. Αποκάλυψε ότι εντός ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν πολλά...καθάρματα (μια λέξη που αρέσκεται να χρησιμοποιεί για τους ιδεολογικούς αντιπάλους του) με...φασιστικές νοοτροπίες!
Ιδού το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα:
 
«Σε μια Δημοκρατία ο έλεγχος πρέπει να ασκηθεί προς πάσα κατεύθυνση. Δεν έχω κανένα στοιχείο αυτή τη στιγμή, ούτε υπέρ ούτε κατά του ΣΥΡΙΖΑ σε ό,τι έχει να κάνει με επιχειρηματικά συμφέροντα. Εάν, όμως, υπάρχει έστω και......

ΙΔΟΥ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΩ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ» ΝΟΜΟΥ!

file_passionmovie_questioned

Με αφορμή χθεσινό εύστοχο δημοσίευμά σας για την υποχρεωτική πλέον –λόγω «αντιρατσιστικού» νόμου- απάλειψη των μεγαλυναρίων της Μεγάλης Εβδομάδος, με την αιτιολογία ότι προσβάλλουν του σταυρωτήδες του Κυρίου μας, τα παραθέτω προς γνώσιν των αναγνωστών σας:

«Ως πικράς εκ κρήνης της Ιούδα φυλής οι απόγονοι εν λάκκω κατέθεντο τον τροφέα μανναδότην Ιησούν».
(Οι απόγονοι της φυλής του Ιούδα, ωσάν να προήρχοντο από πικράν πηγήν -και να είχον έμφυτον την κακίαν, και μάλιστα την αχαριστίαν– εναπέθεσαν μέσα εις λάκκον -δηλαδή εις σκοτεινόν τάφον– τον Ιησούν, που τους έθρεψεν -εις την έρημον – δώσας εις αυτούς το μάννα.)
«Αλαζών Ισραήλ, μιαιφόνε λαέ, τι παθών τον Βαρραβάν ηλευθέρωσας, τον Σωτήρα δε παρέδωκας σταυρώ».

(Ισραηλιτικέ λαέ, υπερήφανε και εγκληματικέ, τι έπαθες και.....

Ρεπορτάζ του Kontra για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη: "Μόνο η Χρυσή Αυγή θα μας σώσει..."

Δείτε το βίντεο....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Τη νύχτα μετά από το καθιερωμένο πανηγύρι για το μύθο του Πολυτεχνείου στο Βόλο, «άγνωστοι» κουκουλοφόροι αναρχοκομμουνιστές επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό τμήμα του Βόλου, με συνέπεια να κινδυνεύσει η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των αστυνομικών που είχαν νυχτερινή βάρδια και να προκληθούν μεγάλες ζημιές (τις οποίες θα τις πληρώσουμε εμείς οι Έλληνες φορολογούμενοι από το υστέρημά μας).

Βεβαίως, οι «άγνωστοι» δεν ήταν καθόλου άγνωστοι. Ήταν οι γνωστοί-πασίγνωστοι προστατευόμενοι του ΣΥΡΙΖΑ (και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων») της κατάληψης Ματσάγγου, όπως κατήγγειλε ευθαρσώς και δημοσίως –δια του τύπου- η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας.

Ε, δεν πρόλαβε η Ένωση των Αστυνομικών να βγάλει τις κουκούλες από....