Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Νοεμβρίου 24, 2013

Δείτε και φρίξτε πόσα χρωστάνε τα ελληνικά ΜΜΕ...Φυσικά δεν θα τους γίνει καμμια κατάσχεση ή θα μπούνε φυλακή!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στα ΜΜΕ θα ακούσετε ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες είναι "ίσοι" και "έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις", βέβαια δεν ισχύει το παραπάνω για τους mediaρχες! Απλά προπαγναδίζουν κάτι για να αναμασούν και να ξερνούν τα...γκόιμ
 
Τεράστιες πιέσεις δέχονται οι τράπεζες από την τρόικα προκειµένου να περιορίσουν σηµαντικά την έκθεσή τους στον κλάδο των ΜMΕ.. Σύµφωνα µε ασφαλείς πληροφορίες της στήλης, οι δανειστές έστειλαν το σχετικό µήνυµα, αφήνοντας την ίδια ώρα όλα τα ενδεχόµενα ανοικτά. Μάλιστα, µετά και την εικόνα που εµφάνισαν οι ισολογισµοί των µεγάλων του κλάδου στο εξάµηνο, η πίεση της τρόικας αυξήθηκε σηµαντικά, καθώς διαπιστώνεται ότι τα µεγέθη τους πάνε από το κακό στο χειρότερο και δύσκολα θα µπορέσουν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.
Όπως αναφέρει το SECRET των Παραπολιτικών, μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το.....

Ξεφτυλίστηκε πάλι ο Μπόμπολας και το "ΕΘΝΟΣ" με τον "Ταγματάρχη εκπαιδευτή Χρυσαυγιτών" και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη...

Το “Έθνος” στα πλαίσια της συκοφαντικής εκστρατείας επικοινωνίας - προπαγάνδας με στόχευση την ποινικοποίηση της εικόνας, του πολιτικού λόγου και της νόμιμης πολιτικής δράσης της Χρυσής Αυγής δημοσιεύει συκοφαντικό ρεπορτάζ που υπογράφουν οι “έγκριτοι” Μαρία Ψαρά και Λευτέρης Μπιντέλας, που ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο συγκεκριμένος Ταγματάρχης ήταν δήθεν “εκπαιδευτής χρυσαυγιτών της Μαγνησίας στα όπλα και στη σκοποβολή” και ότι δήθεν διατηρούσε “στενή σχέση” με τον βουλευτή Μαγνησίας Π. Ηλιόπουλο.

Άμεσα ο Συναγωνιστής Π. Ηλιόπουλος προσέφυγε στην .....

Η Αθήνα του Δένδια και του Σαμαρά σήμερα μέσα από το φακό του περιοδικού "VICE"... Έγχρωμες πόρνες - Ναρκωτικά - Λαθρομετανάστες και άνθρωποι στα.. σκουπίδια

Φτώχεια, ναρκωτικά, πορνεία, ανέχεια,λαθρομετανάστες.

Το κέντρο της Αθήνας δείχνει να ναι παραδομένο σε έναν κόσμο που κινείται μέσα στα ανάμεσα στην παρανομία και το έγκλημα.

Το περιοδικό Vice μέσω ενός αλβανού φωτορεπόρτερ σε άρθρο του με τίτλο «Shadows in Greece» περιγράφει την πρώην πρωτεύουσα των Ολυμπιακών Αγώνων ως ένα "κολαστήριο" εκφυλισμού.

 Η Αθήνα του Δένδια και του Σαμαρά αποτυπώνεται όπως πραγματικά είναι στο φωτογραφικό φακό ενός αλλόφυλου και προκαλεί συναισθήματα θλίψης - οργής και αγανάκτησης!

Δείτε φωτογραφίες...

Οι λόγοι του Κοσμά του Αιτωλού θα σταματήσουν να διαβάζονται τώρα στις εκκλησίες λόγω του "αντιρατσιστικού νομοσχεδίου;"

639488
«Δέκα χιλιάδες χριστιανοί με αγαπούνε κι ένας με μισεί.
Χίλιοι Τούρκοι με αγαπούνε και ένας όχι τόσον.
Δέκα χιλιάδες εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου και ένας όχι».

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

 Μεταξύ των υπολοίπων συνεπειών τυχόν υπερψηφίσεως του λεγομένου «αντιρατσιστικού» νόμου (του αίσχους…) θα είναι και η απαγόρευση των λόγων του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, με την γνωστήν αιτιολογία: σπέρνουν θρησκευτικό και φυλετικό μίσος κατά των εβραίων!

Δείτε και μόνοι σας τους λόγους του Αγίου, όπως παρατίθενται στο εξαίρετο βιβλίο του αειμνήστου αγωνιστού της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας, Μητροπολίτου Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, υπό τον τίτλο «Κοσμάς ο Αιτωλός», μια έκδοση της Ορθοδόξου Ιεραποστολικής Αδελφότητος «Ο Σταυρός», Αθήναι 1990, σ.σ. 195-200:

«Τον παλαιόν καιρόν οι Εβραίοι εθανάτωσαν όλους τους προφήτας, όλους τους.....

Και "κλάμα" ο Μπόμπολας.....ΕΘΝΟΣ: "Ο εφιάλτης επιστρέφει: Η Χρυσή Αυγή γιαγαντώνεται" - Αύξηση 33% του ποσοστού του Εθνικιστικού Κινήματος σε ένα μήνα!

Με τίτλο "Δημοσκόπηση - Σήμα Κινδύνου: Η Χρυσή Αυγή επιστρέφει" το "Έθνος" του μεγαλοεργολάβου - mediaρχη και προσφάτως υπεύθυνου ανέγερσης του τζαμιού στην Αθήνα, Γ. Μπόμπολα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλα....τα πρόβατα και το καθεστώς όσο αναφορά τη Χρυσή Αυγή.

Στη δημοσκόπηση που παρουσιάζει η εταιρεία Metron Analysis το Εθνικιστικό Κίνημα εκτινάσσεται από το 7,6% στο 10% ήτοι αύξηση 33%!!! μέσα σε μόλις ένα μήνα.

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση μάλιστα του "Έθνους" είναι πρώτη είδηση με σαφές υποδείξεις προς τις....."δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου - κόμματα και πολίτες" να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να αναχαιτιστεί η Χρυσή Αυγή.

Στο ρεπορτάζ ομολογείται επίσης ότι.....

Εμετική δήλωση δολοφόνου-τρομοκράτη των "Πυρήνων της Φωτιάς"..."Το χτύπημα στη Χρυσή Αυγή άργησε να γίνει...Πρέπει να συνεχιστούν οι δολοφονίες"

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτό το θρασύδειλο μίασμα το "τιμώρησε" η ελληνική δικαιοσύνη με ποινή φυλάκισης 7 ετών!!!! Δηλαδή σε 5 χρόνια θα μπορεί να βγει από τις φυλακές και να...συνεχίσει το έργο των δολοφόνων των 2 Εθνικιστών στο Ν. Ηράκλειο, αφού αυτό ουσιαστικά καλεί να κάνουν όλοι οι "σύντροφοί" του εντός και εκτός κελιών.

Το χτύπημα στη Χρυσή Αυγή άργησε να γίνει”. Αυτό ανέφερε, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο “Βήμα της Κυριακής”, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο σταθμό 105 FM (Αυτοοργανωμένο Ραδιόφωνο Μυτιλήνης), ο κρατούμενος για τρομοκρατική δράση Χρήστος Τσάκαλος, ο οποίος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είχε ηγετικό ρόλο στην οργάνωση “Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, που είχε προχωρήσει την περίοδο 2008-2013 σε περισσότερες από 200 ένοπλες επιθέσεις.

Ο Χ. Τσάκαλος είχε συλληφθεί το Μάρτιο του 2011 στη Νέα Ιωνία Βόλου, μαζί με άλλους φερόμενους ως συμμετέχοντες στην ίδια οργάνωση, και μίλησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού. Στο διαμέρισμά του Βόλου βρέθηκε βαρύς οπλισμός και προκηρύξεις από τις επερχόμενες νέες τρομοκρατικές ενέργειες των παιδιών από τα Βόρεια Προάστια.

Ερωτηθείς σχετικά με την επίθεση στη Χρυσή Αυγή και την ανάληψη ευθύνης, ο Χ. Τσάκαλος απάντησε: “Επειδή ειπώθηκαν πολλά και γράφτηκαν άλλα τόσα για την εκτέλεση των νεοναζί, εγώ αυτό που μπορώ να πω και να περιοριστώ σε αυτό είναι το εξής:

"Φυλακισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης, στο κράτος Σαμαρά και Βενιζέλου"....Άρθρο του Νίκου Μιχαλολιάκου!!


Φυλακισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης, στο κράτος Σαμαρά και Βενιζέλου - Του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την Εθνική εφημερίδα "Εμπρός"

Φυλακισμένοι στην Ουγκάντα της Ευρώπης, στο κράτος του Σαμαρά και του Βενιζέλου 

Κώστας Ιορδανίδης, «Καθημερινή»:
«Ο πρώτος τρόπος είναι η συντριβή του αντιπάλου. Αυτό επιχείρησε η Ελληνική Κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, χαρακτηρίζοντας τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση... Η μέθοδος που επελέγη στην Ελλάδα είναι αδύνατον να εφαρμοσθεί σε άλλες χώρες της Ευρώπης».

Καμία «δικαιοσύνη» δεν άσκησε διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, δεν κρατά στην φυλακή εμένα και τους συναγωνιστές μου βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λαγό. Αυτό ακριβώς γράφει στην «Καθημερινή», που σίγουρα δεν είναι φιλική προς την Χρυσή Αυγή εφημερίδα, ο δημοσιογράφος Κώστας Ιορδανίδης. Η συντριβή του αντιπάλου (όπου, αντίπαλος η Χρυσή Αυγή) δεν έγινε από κανέναν εισαγγελέα και ανακριτή. Έγινε από την κυβέρνηση και τα άλλα κόμματα, όπως διαβάσατε παραπάνω στο......

Το 23% των Σουηδών γυναικών θα βιαστεί από τριτοκοσμικό μετανάστη! (Ισχύει και εκεί ο... αντιρατσιστικός νόμος!!!!!)



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο ΠΟΛΥ- Φυλετισμός/Πολιτισμός ΗΛΙΘΙΕ - ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ... 

Είναι όλοι αυτοί που αναμασούν τις φράσεις "Όλοι άνθρωποι είναι και έχουν τα ίδια δικαιώματα", "Αν οι λαθρομετανάστες αφομοιωθούν θα συνεισφέρουν"
Είσαι και εσύ που μιλάς για "παγκοσμιοποίηση" του εμπορίου - πολιτισμού - οικονομίας κτλ...
Είσαι εσύ που θα πρέπει να βρεις τη δύναμη να αλλάξεις τη ζωή σου και το σθένος να την πολεμήσεις... 
Είσαι εσύ που θα αλλάξεις την ιστορία

 
Καθώς η Σουηδία συνεχίζει να υποφέρει κάτω από την άγρια ​​βαρβαρότητα του πολιτιστικού «εμπλουτισμού», τουλάχιστον πέντε γυναίκες βιάζονται κάθε μέρα στη μόνο στη Στοκχόλμη και ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Αυτές είναι οι «θυσίες» στον Μολώχ του «πολυπολιτισμού».

Μεταξύ των ετών 2004 και 2012, ο πληθυσμός της Σουηδίας, επίσημα, έφτασε τα 9.000.000 με 9.500.000, κυρίως λόγω των......

Είναι ο κομμουνισμός ΠΑΝ-Ηλίθιε... Στη Βόρεια Κορέα εκτελέστηκαν 80 άτομα γιατί βρέθηκαν στα σπίτια τους η Βίβλος!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ΚΚΕ εξέδωσε άραγε κάποια ανακοίνωση για το αιμοσταγές καθεστώς...;! Αν βέβαια έβρισκαν την Τορά ή το Ταλμούδ ίσως άλλαζε η κατάληξη.
Σε 80 απαγχονισμούς ατόμων αποφάσισε να προχωρήσει το καθεστώς στη βόρεια Κορέα. Κάποιοι κατέληξαν στην αγχόνη επειδή διαπιστώθηκε ότι είδαν ταινία από τη νότια Κορέα και άλλοι επειδή είχαν στη κατοχή τους τη Βίβλο.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζούνγκανγκ της νότιας Κορέας, στις 3 Νοεμβρίου σε επτά διαφορετικές πόλεις της βόρειας Κορέας, απαγχονίστηκαν δημόσια 80 άτομα!


Μεταξύ των αδικημάτων ήταν η.....

Shalom και από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Διεθνή εβραϊσμό....Άρθρο στην "Αυγή" υπέρ των εβραίων..

Πρώτος και καλύτερος έσπευσε ο ΣΥΡΙΖΑ να υποβάλλει τα σέβη του στο Διεθνή εβραϊσμό μετά την ψήφιση του νόμου εκτρώματος που βαφτίστηκε ως "αντιρατσιστικός"...

Έτσι λοιπόν η κομματική εφημερίδα της Κουμουνδούρου - "Αυγή" - με άρθρο της χειροκροτεί την κυβέρνηση για το γεγονός ότι.. επιτέλους υπεράσπισε τους εβραίους και τους απάλλαξε από το άγχος μήπως και φανερωθούν αλήθειες για το..."ολοκαύτωμα".

Ιδού λοιπόν το ερωτικό παραλήρημα των ορφανών του Αβραάμ Μπεναρόγια

«Κατατέθηκε χθες το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ύστερα από 8μηνη καθυστέρηση. Μια σοβαρή πλευρά του είναι η στάση του νόμου, του κράτους, απέναντι σε εκείνους που βρίζουν τους Εβραίους, υποστηρίζουν ότι....

Οι "σύντροφοι" του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ακόμη μια πρόταση - νόμου με.....νόημα! "Αφήστε τους gay να παντρεύονται ελεύθερα"

424633_171329453033640_1160044474_n
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Κρίμα να μη ζει ο "μιζέριας" (Άρης Βελουχιώτης) και οι μαυροσκούφηδές του να ...καμαρώσουν τους...ιδεολογικούς "απογόνους" τους!
Σας είχαμε ενημερώσει προ ημερών ότι η ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) είχε… προλάβει τον ΣΥΡΙΖΑ καταθέτοντας τροπολογία σε νόμο για την επέκταση του «συμφώνου ελεύθερης συμβίωσης» και στα «ομόφυλα» ζευγάρια. Μάλιστα, είχαμε αναφερθεί στη… γκρίνια που έπεσε στο παρδαλό συνονθύλευμα, γιατί χάρη στα αργά αντανακλαστικά ορισμένων συντρόφων πρόλαβαν οι δημαραίοι και τους πήραν τη… μπουκιά από το στόμα και προαναγγείλαμε… ρελάνς του ΣΥΡΙΖΑ, για να αποκατασταθεί η… τάξη.

Έτσι κι έγινε! Πρόταση νόμου, λοιπόν, κι όχι απλή τροπολογία, κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατοχύρωση του δικαιώματος των…

Τ(σ)ατσόπουλος στην Ελευθεροτυπία..."Και αν δεν κάνουμε κυβέρνηση με τη ΝΔ θα κάνουμε με ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ"

Μπορεί όλο το προηγούμενο διάστημα συστηματικά να προπαγανδίζοταν από το καθεστώς το ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να συμπράξει με τη ΝΔ σε μια μελλοντική ερμαφρόδιτη κυβέρνηση - συνεργασίας εντούτοις η ραγδαία άνοδος του Εθνικιστικού Κινήματος και η κατακρήμνιση των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι αλλάζουν τη... ρώτα του καθεστώτος...

Σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο Πέτρος Τατσόπουλος ομολογεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ, εκτός του ότι δεν παίρνει αυτοδυναμία σε καμμια περίπτωση, θα επιδιώξει να κυβερνήσει με ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ (που ψήφισαν τα μνημόνια και έφεραν τη δυστυχία στον τόπο μας).

Είναι τέτοια η προσμονή του που βαφτίζει το ΣΥΡΙΖΑ ως το "Νέο -ΠΑΣΟΚ" λέγοντας ότι....

Σαουδάαβας σεΐχης (σαν αυτούς που φέρνει ο Σαμαράς για επενδύσεις).."Να σκοτώνεις παιδιά και γυναίκες απίστων δεν είναι αμαρτία"

ΧΤΙΣΕ ΤΖΑΜΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ - ΣΑΜΑΡΑ και ΔΕΝΔΙΑ!
 
20131123-143221.jpg

Saudi Sheikh Al Sanany: “murdering women and children while trying to kill non-Muslims is forgivable and not a sin”
 (olympia.gr)
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:
Κοίτα να δεις κάτι ομοιότητες ορισμένες.....