Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Νοεμβρίου 25, 2013

Γιάννης Μαυρής (Public Issue): «Απέτυχε η στρατηγική της ΝΔ για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Γιάννη Μαυρή, προέδρου της εταιρείας δημοσκοπήσεων Public Issue, υπάρχει στην «Αυγή» της Κυριακής. Ανάμεσα στ’ άλλα ο Μαυρής αναφέρεται και στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καταρχάς, στην ερώτηση: «Με ποιο τρόπο επέδρασε στα ποσοστά της Ν.Δ., αλλά και της Χρυσής Αυγής, η ποινική δίωξη της δεύτερης;» ο Μαυρής λέει τα εξής: «Η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάρει μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής, λόγω...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής - Κασιδιάρης και Ματθαιόπουλος σχολιάζουν τις καταιγιστικές εξελίξεις

Απόψε οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης και Αρτέμης Ματθαιόπουλος αναλύουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Δυναμική διαμαρτυρία της Χρυσής Αυγής ενάντια στην πολιτική σκευωρία
  • Ανθελληνικό, δήθεν αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αθωώνει τις γενοκτονίες του Ελληνισμού
  • Νέες συκοφαντίες από το "Εθνος" του Μπόμπολα και γελοίες σκηνοθεσίες από τα παπαγαλάκια του Δένδια
  • Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής για τον ορυκτό πλούτο της χώρας που θέλουν να ξεπουλήσουν οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Έτσουξε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ η σημερινή συγκέντρωση και πορεία της Χρυσής Αυγής! - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα έχουν χαμένα δεξιοί και αριστεροί πολιτικάντηδες με την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής! Περαστικά τους!

Το πώς αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία, την Ισονομία και τον πλουραλισμό αυτοί που καπηλεύονται τις συγκεκριμένες έννοιες, το βλέπουμε σε καθημερινή βάση στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Ένα ακόμη τέτοιο ενδεικτικό περιστατικό αφορά και την σημερινή πρωινή «ενημερωτική» εκπομπή της Τσαπανίδου στο STAR, όπου...

Παραληρούν στο “Έθνος”: 10χρονα συμμετείχαν στα... τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Για τα πανηγύρια η προπαγάνδα του καθεστώτος... Οι Έλληνες γυρίζουν την πλάτη στα ψέματα του Big Boss και των άλλων νταβαντήδων και στρέφονται μαζικά στη Χρυσή Αυγή!

Ξεπέρασε κάθε όριο ψευδολογίας και συκοφαντίας η φυλλάδα του «εθνικού» εργολάβου Μπόμπολα, ελέω του πανικού που έχει καταβάλλει το Καθεστώς της κλεπτοκρατίας από την συνεχή δημοσκοπική άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Το «Έθνος της Κυριακής», κυκλοφόρησε με τον πομπώδη τίτλο: «Ο εφιάλτης της Χρυσής Αυγής επιστρέφει»!

Αφορμή για τη νέα σπίλωση του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στάθηκε...

Χρήστος Παππάς λάβρος κατά του....ανεμοδούρα Μαρκόπουλου που πηγαίνει όπου τον...ψεκάζουν περισσότερο!


Χρ. Παππάς: Ο... ανεμοδούρας Μαρκόπουλος θέλει να απαγορευτεί η συγκέντρωση στο Σύνταγμα

Μιλούν όλοι, μιλούν και οι Μαρκόπουλοι! Πριν αποφανθεί η κυβέρνηση, απεφάνθη ο Μαρκόπουλος
Ξέρετε, αυτός που αλλάζει τους πελάτες - συγγνώμη, τα κόμματα εννοώ - σαν τα πουκάμισα. Στην εκπομπή του Star έφτασε αυτό το άθλιο πολιτικό φαινόμενο στο σημείο να προτρέψει τον υπουργό Προ.Πο. ακόμα και στην απαγόρευση της συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στο Σύνταγμα το Σάββατο 30 Νοεμβρίου.
Έβγαλε όλη του τη χολή - σύμφωνα με τις οδηγίες της πιάτσας Συγγρού - και ομίλησε περί «αποδεδειγμένα εγκληματικής οργάνωσης - αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή. Αλήθεια Κωστάκη, γιατί δεν βγαίνεις στο γυαλί να πεις πως έγλυφες στη διάσκεψη των Προέδρων που καθόσουν δίπλα μου; Ξέχασες πως κατηγορούσες τον πρώην Πρόεδρό σου πριν ακόμα αποχωρήσεις από τους ΑΝΕΞ.ΕΛ.;
Όταν Μαρκόπουλε έμπαιναν οι ........

Ξεφτυλισμένοι "δεξιοί".... Ο Σαμαράς για χάρη της Ρεπούση αφαίρεσε από τον "αντιρατσιστικό νόμο" τη Γενοκτονία των Ποντίων

ΡΕΠΟΥΣΗ-ΚΑΙ-ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ-ΠΟΝΤΙΩΝ
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η ελαφροδεξία - αστοδεξιά  πάντοτε υπήρξε η πιο δειλή κοινωνική ομάδα και πιο μιαρή - αντεθνικά κινούμενη με το "μανδύα" του πατριωτισμού να καλύπτει τα ανθελληνικά της σχέδια!

Γράφει ο Αντίοχος.

Όπως είναι γνωστό, στην προηγούμενη απόπειρα να περάσει ο «αντιρατσιστικός» νόμος-τέρας, υπήρχε στην πρόταση της ΝΔ και η παράγραφος περί «γενοκτονιών αναγνωρισμένων από την ελληνική βουλή», εννοώντας την γενοκτονία Ποντίων και Μικρασιατών από τον Κεμάλ.
Τότε μάλιστα (στις 6 Ιουνίου 2013), ο νυν υπουργός Δικαιοσύνης (και δικαστικής καταστολής της Χρυσής Αυγής), Χ. Αθανασίου, ο οποίος ήταν αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, έψεγε την ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ), που δεν συμφωνούσε –για ευνόητους λόγους- με.....

Δυναμική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία ενάντια στις πολιτικές διώξεις - Βίντεο, φωτορεπορτάζ

Εκατοντάδες Έλληνες στο πλευρό των παράνομα διωκόμενων Συναγωνιστών μας - Φωτορεπορτάζ
Πάνω από χίλιοι υποστηρικτές και φίλοι της Χρυσής Αυγής με Ελληνικές σημαίες στα χέρια βρίσκονται αυτήν την στιγμή έξω από τον Άρειο Πάγο για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Το σύνθημα "ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ" δονεί την ατμόσφαιρα, ενώ.....

Ένα βιβλίο που γράφει για τη....Χρυσή Αυγή και οι πρωταγωνιστές - αντιμέτωποι των "φασιστών" είναι τραβεστί - ανώμαλοι - παρακρατικοί - καταχραστές δημοσίου χρήματος

 Το καθεστώς εκτός όλων των άλλων μορφών προπαγάνδας εναντίον του Εθνικιστικού Κινήματος επενδύει, με το αζημίωτο βεβαίωςς, βεβαίως και στην..... συγγραφική προπαγάνδα κατά της Χρυσής Αυγής.

Ο Θάνος Δραγούμης είναι το "ταλέντο" που επιλέχθηκε να προωθηθεί περισσότερο και θα καταλάβετε ευθύς αμέσως για ποιό λόγο...

Ο συγγραφέας λοιπόν του διηγήματος "Μαύρης Αυγής" (σαφής η σημειολογία) ξετυλίγει την πλοκή του έργου στην πόλη της Αθήνας με κύρια αναφορά σε ένα "νεοναζιστικό κόμμα - Χρυσός Πέλεκυς", όπως το αποκαλεί, που γίνεται η αιτία να στραφεί εναντίον του ολόκληρη η... κοινωνία!

Θέλετε να μάθετε ποιά είναι η "κοινωνία" που περιγράφει ο κύριος Δημάδης που αντιπαλεύεται το "Χρυσή Πέλεκυ";!

Ξεκινάμε:

Βασικοί Πρωταγωνιστές
- Η Δάφνη Μαρόγλου, ιδιωτική ντετέκτιβ, λεσβία ως προς τις ερωτικές προτιμήσεις και μανιοκαταθλιπτική με ύποπτες σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα.
- Ο Τέλης Βερέμης, αστυνόμος με.....

Κομισιόν προς ελληνικό κατεστημένο: "Κάντε - στα ψέματα - πως τσακωνόσαστε μήπως και πολωθεί το κλίμα και η Χρυσή Αυγή σταματήσει να ανεβαίνει.."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Καπιταλισμός και Κομμουνισμός γεννημένοι από την ίδια μήτρα όπως και οι εξελικτικά τους είδη (Σοσιαλδημοκρατία - Φιλελευθερισμός) δέχονται εντολές από τον ... Σιωνιστή "πατέρα" τους όταν ο κίνδυνος του Εθνικισμού πλησιάζει...
 
Επίσκεψη στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε ο δημοσιογράφος του mega Αντώνης Φουρλής, ο οποίος –όπως γράφει- το πρόβλημα που απασχολεί τους πάντες είναι η μεγάλη άνοδος των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης –και ιδιαίτερα της Χρυσής Αυγής-, ενόψει των ευρωεκλογών της 25ης Μαΐου 2014: «Είναι το πρώτο πράγμα που ακούς από κάθε συνομιλητή, έξι μήνες πριν από τις ευρωεκλογές. Στην Κομισιόν, στο Ευρωκοινοβούλιο, σε δύο από τα σημαντικότερα ινστιτούτα ευρωπαϊκών ερευνών, στα γραφεία των κομμάτων – ακόμα και στο μετρό (!), όπου πέτυχα μία Ελληνίδα ευρωβουλευτή, η οποία με το καλημέρα” μου αποκάλυψε το… “μυστικό”: όλοι εδώ, ξέρεις, το κουβεντιάζουν και ανησυχούν!».

Ιδού και το…

ΝΤΡΟΠΗ: Η Επίσημη Πολιτεία της Ελλάδος και σύντομα η Βουλή παραδέχεται πως με τον αγωγό TAP η χώρα μας έγινε "φιλοξενούσα χώρα των τουρκικών συμφερόντων"

Οι πανηγυρισμοί των Τούρκων...
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αν κάποιος τώρα αποκαλέσει ελληνόφωνα "γιουσουφάκια" τους Σαμαρά - Αβραμόπουλο - Βενιζέλο(Τούρκογλου) θα έρθει ο "αντιρατσιστικός νόμος" να τον κλείσει φυλακή;!;!

Διαβάζουμε σχετικά:

Tο νομοσχέδιο για την κύρωση της Συμφωνίας Φιλοξενούσας Χώρας μεταξύ της Ελλάδας και της Trans Adriatic Pipeline AG, σχετικά με την κατασκευή και λειτουργία του αγωγού ΤΑΡ, κατατέθηκε στη Βουλή.
Το νομοσχέδιο θα συζητηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στην αρμόδια Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.
Στην εισηγητική έκθεση του νομοσχεδίου τονίζεται μεταξύ άλλων ότι:

Με την πρόβλεψη σημείων διασύνδεσης του ....

7 δολοφόνοι αλβανοκατσαπλιάδες απέδρασαν από "υψίστης ασφαλείας" φυλακές στην Αλβανία και....κατευθύνονται προς Ελλάδα! Γιατί άραγε..;!;!

Φωτογραφία: Ora news
Φωτογραφία: Ora news
Διαβάζουμε στο "ΕΘΝΟΣ":

 Επτά ισοβίτες απέδρασαν το βράδυ του Σαββάτου από τη φυλακή υψίστης ασφαλείας της Ντρένοβα 170 χιλιόμετρα νοτίως των Τιράνων, όπως ανακοίνωσε η αλβανική αστυνομία, ενώ εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να περάσουν στην Ελλάδα.

«Οι κρατούμενοι, όλοι καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη για φόνους, είναι οπλισμένοι», ανέφερε η ανακοίνωση της αλβανικής αστυνομίας που χαρακτήρισε τους δραπέτες «επικίνδυνους».
Μονάδες της αστυνομίας έχουν .....

Δένδιας σε παροξυσμό κατηγορεί τους... δολοφόνους-τρομοκράτες για την άνοδο της Χρυσής Αυγής!


Συνέντευξη-παραλήρημα σε κυριακάτικη εφημερίδα παραχώρησε ο υπουργός Προ.Πο. Δένδιας, στην οποία αφήνει να διαφανεί σε όλο του το βάθος, το απύθμενο μίσος προς το Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή. Η ουσία των όσων είπε έγκειται στο κατσάδιασμα των ακροαριστερών τρομοκρατών, διότι -καθώς ισχυρίζεται- , το δολοφονικό χτύπημα στο Ν. Ηράκλειο προκάλεσε τη συμπάθεια και στήριξη του Λαού στη Χρυσή Αυγή.
Επιχειρώντας ακόμη μια φορά να παρουσιάσει την ξεκάθαρη τρομοκρατική επίθεση και τη πολιτική δολοφονία δύο νέων παιδιών, δύο Ελλήνων Εθνικιστών ως «ξεκαθάρισμα λογαριασμών», αφήνει να διαφανεί αφενός το ανύπαρκτο ήθος του και αφετέρου το ταλμουδικής φύσεως μίσος του κατά του Ελληνικού Εθνικισμού. Ερωτηθείς αν.....

Αλβανός λαθρομετανάστης είχε διαπράξει....μόνο 93 ληστείες - Ψιλοπράγματα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Του ξέφυγαν τα...Βόρεια Προάστια του παιδιού! Αλλά δεν πειράζει μπορεί να τον υπερασπιστεί κανένας αριστερός δικηγόρος του ΣΥΡΙΖΑ με σπίτι στην Κηφισιά και να τον φιλοξενήσει κάποια στιγμή!
Έναν 29χρονο λαθρομετανάστη από την Αλβανία συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής στο κέντρο της Αθήνας, για διαρρήξεις και κλοπές. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΑΔΑ μάλιστα είχε συγκροτηθεί και ειδική ομάδα αστυνομικών του Τμήματος για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του. 
Όπως εξακριβώθηκε, ο 29χρονος είχε διαπράξει ενενήντα τρεις διαρρήξεις-κλοπές στο Περιστέρι, τον Κολωνό, το Γαλάτσι, την Πεύκη, το.....