Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 27, 2013

Σαρκοζύ για Jeffrey Παπανδρέου: "Είναι ένας γ@μημένος ψυχοπαθής"

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όχι πως ο Σαρκοζύ πάει...πίσω

Ένα απίστευτο παρασκήνιο μεταξύ του Νικολά Σαρκοζί και του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται γνωστό μέσα από το βιβλίο του πρώην πρωθυπουργού της Ισπανίας Χοσέ Λουίς Θαπατέρο.

Ο πρώην Ισπανός πρωθυπουργός στα απομνημονεύματά του, γράφει για τις αφόρητες πιέσεις που δέχθηκε στις Κάννες, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου, από τους Ευρωπαίους ηγέτες, το Νοέμβριο του 2011 πριν τη Σύνοδο του G20, για εκείνο το περίφημο δημοψήφισμα που είχε αποφασίσει και είχε μισοεξαγγείλει.

Πιο συγκεκριμένα, στο βιβλίο του με τίτλο «To Δίλημμα» (El Dilema), ο Θαμπατέρο, αποσπάσματα του οποίου εξασφάλισε το πρακτορείο Reuters, θέλει τον τότε πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί να....

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Μας τρομάζει η Χρυσή Αυγή"

Μεταφέρουμε αυτούσια απόσπασμα από άρθρο της εφημερίδας "Καθημερινής" που αποτυπώνει με τον πλέον εύσχημο τρόπο τον τρόμο που έχει φωλιάσει στις καρδιές των καθεστωτικών παρασίτων:

«Μας τρομάζει η Χρυσή Αυγή γιατί αντέχει στις δημοσκοπήσεις. Μας τρομάζει ακόμη περισσότερο γιατί έχει απήχηση στις νέες ηλικίες. Και μας τρομάζει γιατί, παρά τις συλλήψεις, παρά τις αποκαλύψεις, εξακολουθεί να.....

ΕΝΑΣ «ΝΑΖΙ» ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΣΛΟΒΑΚΙΑ – ΠΟΛΛΟΙ «ΝΑΖΙ» ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η άνοδος του Εθνικισμού στην Ευρώπη τρομάζει τους τοποτηρητές των σιωνιστών. Ο αγώνας των Εθνικιστών για την Ευρώπη των Εθνών έχει αρχίσει για τα καλά!

Την είδηση (με τις απαραίτητες δόσεις κινδυνολογία-τρομολαγνεία) την είχαν όλες οι καθεστωτικές ιστοσελίδες. Διαλέγουμε μία από τις πολλές και σας τη μεταφέρουμε:...

Σπασμωδικές κινήσεις του καθεστώτος: Έψαξαν τα κελιά των Χρυσαυγιτών για να βρουν κινητά με τα οποία... θα ανέβαζαν φωτογραφίες στο ίντερνετ!

Η Χρυσή Αυγή τους έχει κάνει να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους! Η Χρυσή Αυγή τους έχει προκαλέσει έναν πρωτοφανή πανικό, ο οποίος τους οδηγεί στη μία γκάφα μετά την άλλη. Ο παράνομα προφυλακισμένος και πολιτικά διωκόμενος Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές Ι. Λαγός και Χ. Παππάς στοιχειώνουν κάθε βήμα της αντεθνικής κυβέρνησης των υποτακτικών.

Σ' αυτό το σκηνικό τρόμου για την κυβέρνηση των ανδρείκελων της Τρόικα, καμία έκπληξη δεν προκαλεί η κατόπιν άνωθεν εντολής έφοδος στα κελιά του Αρχηγού, του Χρήστου Παππά και του Γιάννη Λαγού το βράδυ της Δευτέρας. Η κυβέρνηση κινητοποίησε την διοίκηση των φυλακών Κορυδαλλού και εκείνη με τη σειρά της διέταξε οκτώ φύλακες να...

ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ

ImageGen
Δύο μήνες συμπληρώνονται από εκείνο το πρωινό του Σαββάτου, που θα παραμένει στη μνήμη όλων ως η μέρα που το καθεστώς των ψευτοδημοκρατών απέδειξε για ακόμη μια φορά στην πράξη πως αντιλαμβάνεται την έννοια του δεύτερου συνθετικού του κατ’ επίφασην αυτοπροσδιορισμού τους. Δυο μήνες πέρασαν από τη μέρα που ο Αρχηγός μας σύρθηκε από πραιτοριανούς του συστήματος και εντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά, πέρασε μπροστά από τις κάμερες των τηλεκανίβαλων μαζί με τους υπόλοιπους συναγωνιστές, σε μια προσπάθεια κατατρομοκράτησης τόσο των ίδιων, όσο και των μελών και των υποστηρικτών μας σε όλη τη χώρα.
Ένα μήνα αργότερα, μια.....

Kontra news: Οι ηθικοί αυτουργοί της παράνομης δίωξης της Χρυσής Αυγής είναι η κυβέρνηση

Η καθημερινή εφημερίδα "Kontra news" φιλοξενεί σήμερα αποκαλυπτικό άρθρο για την ομολογία της κυβέρνησης ότι η υπόθεση της παράνομης πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής έχει γυρίσει μπούμερανγκ στους σκευωρούς.
Όπως γράφει χαρακτηριστικά, σύντομα θα χτυπήσουν... καμπάνες για αυτούς που έστησαν το σαθρό κατηγορητήριο και οδήγησαν παράνομα και αντισυνταγματικά στην φυλακή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τους δύο βουλευτές Χρήστο Παππά και Γιάννη Λάγο.
"Ομολογεί το λάθος - Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον, εφ΄ όσον ισχύει, το αναγραφέν σε γνωστή ιστοσελίδα, ότι ο ....

ΑΠΟΠΕΙΡΑ… ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΦΕΡΝΕΙ ΨΗΦΟ ΣΤΑ 16;

Χιλιάδες-παιδιά-εγκαταλείπουν-το-σχολείο-στην-Ελλάδα
Η συγκυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να φέρει την ψήφο στα 16!
Αυτό είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Γρηγοράκος (ΠΑΣΟΚ) κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ημερίδα της ΔΗΜΑΡ (ΡΗΜΑΔ) με θέμα “Η αυτοδιοίκηση μπροστά σε προκλήσεις της νέας εποχής” παρουσία του Κουβέλη.
Μάλιστα, είναι και… βιαστικός: «Είναι κάτι θετικό και θα πρέπει να...

Εφημερίδα “Ακρόπολις”: Παίζουν με την υγεία του Χρήστου Παππά

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" αποκαλύπτει σήμερα την αδιαφορία των Αρχών για την υγεία του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, ο οποίος παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.
"Τα «παιχνίδια» με τους αόρατους γιατρούς στον Κορυδαλλό - Οι αιτήσεις του βουλευτή Χρήστου Παππά και τα...

Παραδοχή Economist: Η Χρυσή Αυγή είναι απειλή για τα σχέδια των τοκογλύφων


Παραδοχή Economist: Η Χρυσή Αυγή είναι απειλή για τα σχέδια των τοκογλύφων

Την ετήσια έκδοσή του «ο Κόσμος το 2014», παρουσίασε το βρετανικό περιοδικό Economist, στην οποία περιγράφονται και οι εκτιμήσεις για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.
Το οικονομικό περιοδικό εκτιμά πως η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα βοήθεια τον προσεχή Ιούλιο, μετά δηλαδή τη διενέργεια των ευρωεκλογών και των δημοτικών εκλογών. Για το έτος 2014, προβλέπεται περαιτέρω συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας, η οποία θα πέσει στα 2/3 τουλάχιστον του προ κρίσεως επιπέδου. Το περιοδικό θεωρεί πως η διαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους θα διαρκέσει όλο το πρώτο εξάμηνο του νέου έτους. Εκτιμά δε, πως.....

Οι εβραίοι της Ελλάδος (ΚΙΣ) "καρφώνουν" τη λατρεία του ΣΥΡΙΖΑ για τους "περιούσιους"...."Ήρθαν, μας επισκέφτηκαν και μας υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να μας...βοηθούν)

Διαβάζουμε στην ιστοσελίδα του ΚΙΣ:
Για τη Διεθνή Ημέρα κατά του Φασισμού και του Αντισημιτισμού ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε στις 11.11.2013 το παρακάτω Δελτίο Τύπου:
 
«Την παραμονή της Διεθνούς Ημέρας κατά του Φασισμού και Αντισημιτισμού, που εορτάζεται κάθε χρόνο στις 9 Νοεμβρίου, σε ανάμνηση του πογκρόμ των Εβραίων που οργανώθηκε στη ναζιστική Γερμανία του 1938, η Θεματική Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε το Εβραϊκό Μουσείο της Ελλάδος και τη Συναγωγή Αθηνών.

Η τραγική αυτή επέτειος ήταν η....

Ολόκληρη η συνέντευξη τύπου - ποταμός του Ηλία Κασιδιάρη στις Σέρρες (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικιστικού Κινήματος μιλά για:
- Την σκευωρία που στήθηκε από το καθεστώς εναντίον της Χρυσής Αυγής
- Για τα αργυροκίνητα ΜΜΕ
- Για τις Ευρωεκλογές και τις Δημοτικές Εκλογές που έρχονται
- Για τη γιγάντωση της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία και τη Θράκη

- Για τη νέα Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

"Δημοκρατία": Χρωστάς 350.000 ευρώ στο δημόσιο και βρίζεις τη Χρυσή Αυγή...;! Μένεις ελεύθερος και παίρνεις εκπομπή....

Για κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος που αφορούν «μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο» και «μη καταβολή εισφορών προς το ΙΚΑ», ύψους περίπου 350.000 ευρώ, διώκεται ο πρώην εκδότης Πέτρος Κωστόπουλος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατά τη χθεσινή ημέρα.
Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο ο κατηγορούμενος θα ζήτηεσε και πήρε προθεσμία για τη δίκη του.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Κωστόπουλος εμφανίζεται να χρωστά.... μόλις 350.000 στην εφορία και στο ΙΚΑ (200.000 και 150.000 αντίστοιχα) αλλά όπως λέει η...πλευρά του έχει φροντίσει να τα ρυθμίσει!
Να θυμίσουμε ότι το συνολικό χρέος από το "κανόνι" της IMAKO πριν από 1,5 χρόνο περίπου ήταν 7 εκ. ευρώ...
Παρ' όλα αυτά, ο Κωστόπουλος για τη στάση που τήρησε...απέναντι στο καθεστώς (συνεχίζοντας τις ηδονιστικές - εκφυλιστικές εκπομπές του και βγάζοντας οχετούς εναντίον της Χρυσής Αυγής σε.....

Ο πολυπολιτισμός από τους (κ)Αφρικανούς στην Ευρώπη.... Μαύρος εξ' Αφρικής "μετανάστης" στη Γαλλία βίαζε έφηβες κοπέλες και τις ανάγκαζε να συμμετέχουν σε τελετές "βουντού"

28χρονος Αφρικανός ικανοποιούσε τις διεστραμμένες ορέξεις του πάνω σε τρεις ανήλικες κοπέλες- Αντιμέτωπος με είκοσι χρόνια φυλάκισης

Σε δικαστήριο των Παρισίων οδηγήθηκε σήμερα ένας νεαρός άντρας από το Τόγκο κατηγορούμενος για των βιασμό τριών έφηβων κοριτσιών. Ο φερόμενος ως δράστης των αποτρόπαιων αυτών πράξεων, δεν αρκέστηκε όμως μόνο σε αυτό καθώς επέβαλε και την βίαιη συμμετοχή των κοριτσιών σε τελετές βουντού – εξορκισμού.
Ο άνδρας, κατηγορείται για.....