Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 28, 2013

Λαγός συγκυβέρνησης ΝΔ-Συριζα ο Πολύδωρας: "Θα μπορούσαν τα δύο κόμματα να συνεργαστούν; - Βεβαίως!" - ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το είπε και με στόμφο! Οι πολιτικάντηδες και οι φυλλάδες φτιάχνουν κλίμα για την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα, σύμφωνα με τις επιθυμίες των σιωνιστικών αφεντικών.

ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΨΗΦΙΖΑΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΖΩΝΤΑΝΑ η εκπομπή της Χρυσής Αυγής πριν την μεγάλη συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 30/11

Απόψε ο Ηλίας Κασιδιάρης και ο Μιχάλης Αρβανίτης, βουλευτής Αχαΐας αναλύουν όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Ξεσηκωμός για την μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στο Σύνταγμα - Παλλαϊκή απαίτηση: ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ
  • Συνεχίζεται η πολιτική δίωξη της Χρυσής Αυγής με σαθρά και τραγελαφικά κατηγορητήρια
  • Ομολογία και από Πολύδωρα: Έρχεται συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα
  • Όχι στο Τζαμί στην Αθήνα! Η Χρυσή Αυγή στην πρωτοπορία του Αγώνα
  • Αποκαλύφθηκαν οι ψεύτες και οι συκοφάντες του Alpha
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΛΑΘΡΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ – ΤΗ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΜΕ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Κασιδιάρης ένα βήμα πιο κοντά στη δημαρχία!

Το’ πε και το ’κανε: την εκ νέου υποψηφιότητά του για το δήμο της Αθήνας στις δημοτικές εκλογές του 2014 ανακοίνωσε χθες και επισήμως ο αμερικανοκομμουνιστής λαθροδήμαρχος Καμίνης.

Ο λαθροδήμαρχος δήλωσε… πρωτοπόρος στον αγώνα κατά της Χρυσής Αυγής και υπερηφανεύτηκε ότι αυτός άνοιξε το δρόμο των διώξεων, με τις απαγορεύσεις του:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα και τη δημόσια επίδειξη της ωμής βίας από αυτούς που...

Πάλι ρεζιλεύτηκε ο Alpha! Τα ψέματα για τον Κασιδιάρη αποκαλύφθηκαν - ΒΙΝΤΕΟ

Την "εγκυρότητα" του και την... προσήλωσή του στην Αλήθεια και το αντικειμενικό ρεπορτάζ έδειξε για ακόμη μια φορά το κανάλι των ψευδομαρτύρων, Alpha. Στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων οι "έγκριτοι" δημοσιογράφοι Βερύκιος και Σρόιτερ παρουσίαζαν ρεπορτάζ για την άρση ασυλίας των Συναγωνιστών Κουκούτση και Κασιδιάρη.

Ιδιαίτερα για άρση ασυλίας του Συναγωνιστή Κασιδιάρη που έγινε ύστερα από μήνυση του Alpha, επειδή ο εκπρόσωπος Τύπου αποκάλυψε την ταυτότητα των ψευδομαρτύρων, το ρεπορτάζ του Alpha έλεγε χαρακτηριστικά πως "ο κ. Κασιδιάρης δεν είπε τίποτα για την υπόθεση, ούτε λέξη για την ταμπακέρα...".

Όπως φαίνεται οι έγκυροι ρεπόρτερ του Alpha, έκλεισαν τα αυτιά τους στην αποκάλυψη από βήματος της Βουλής όλης της στημένης σκευωρίας και του βρώμικου ρόλου των καναλαρχών. Το γεγονός πως ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε σε όλα τα διεφθαρμένα κανάλια ανεξαιρέτως ήταν και η αιτία που το εν λόγω απόσπασμα δεν δημοσιοποιήθηκε από κανένα τσοντοκάναλο!

Ευτυχώς, υπάρχει ακόμα το κανάλι της Βουλής, το διαδίκτυο και τα επίσημα πρακτικά όπου καταγράφεται η Αλήθεια που τους πονάει και τους εκθέτει ανεπανόρθωτα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ «ΕΘΝΟΥΣ» ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ «ΤΕΡΑΣ» ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ «ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ»!

lamcias_340202942
Άρθρο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το… τέρας επιστρέφει και απειλεί», έγραψε στη φυλλάδα του Big Boss, ο διευθυντής της Π. Λαμψίας. Στο… τερατολογικό αυτό άρθρο, ο υπάλληλος του mister «Πάρτα Όλα», μαλώνει κατ’ αρχάς τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου, γιατί τσακώνονται κι έτσι… ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής, το οποίο χαρακτηρίζει… διαρκές έγκλημα! Στο τέλος δε, μαλώνει και τους… Έλληνες πολίτες, που… «αγνοούν την πραγματικότητα» (εδώ πιθανότατα εννοεί το παραμύθι του… success story) και «πριμοδοτούν τον φασισμό». Ιδού τα παραληρηματικά… παράπονα του εκπροσώπου τύπου του εθνικού μας εργολάβου:   
«…Όσοι δεν αντιλαμβάνονται ότι....

Ηλίας Παναγιώταρος ανοίγει πυρ εντός Βουλής: "Φωτιά και Τσεκούρι στους προσκυνημένους που ισλαμοποιούν την Ελλάδα"

Δείτε το βίντεο.....

Defencenet: Το καθεστώς τρέμει την φυλακισμένη Χρυσή Αυγή


Defencenet: Το καθεστώς τρέμει την φυλακισμένη Χρυσή Αυγή

Παραθέτουμε αυτούσιο άρθρο από το έγκυρο Defencenet.gr σχετικά με τον πανικό του καθεστώτος που έφτασε μέχρι του σημείου να κάνει νυχτερινή έφοδο στα κελιά των παρανόμως προφυλακισμένων συναγωνιστών στις φυλακές Κορυδαλλού.
"Έψαχνα για κινητά, ενώ φεύγουν... ελικόπτερα! Νυχτερινή έφοδος στα κελιά της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής - Την τρέμουν και φυλακισμένη.
Η επίθεση της κυβέρνησης σε βάρος της Χρυσής Αυγής έχει και συνέχεια, καθώς φαίνεται πώς η ηγεσία του κόμματος ακόμη και φυλακισμένη φοβίζει. Φύλακες των φυλακών Κορυδαλλού έκαναν νυχτερινή έφοδο στα....

Το πολιτικό κείμενο που συνοδεύει την αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Πάππα... "Χρυσή Αυγή μέχρι την Τελική Νίκη"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή κατέθεσε πρόσφατα αίτηση αποφυλάκισης. Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το πολιτικό κείμενο του Χρήστου Παππά που παραμένει παράνομα προφυλακισμένος στις φυλακές Κορυδαλλού μαζί με τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο και τον βουλευτή Β΄ Πειραιά, Γιάννη Λαγό.
«Κρατούμαι από 29/10/2013 οπότε προσήλθα για να τηρηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου για το αδίκημα της συμμετοχής μου σε «Εγκληματική Οργάνωση». Η παρούσα δίωξη σε βάρος τόσον εμού όσο και των λοιπών συγκατηγορουμένων μου, δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά πολιτική δίωξη, κι έγινε σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία το ποσοστό του κόμματός μας είχε ξεπεράσει, κατά τις δημοσκοπήσεις, κατά πολύ αυτό του ποσοστού των εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012, κι αυτό ήταν που.....

Κλίμα τρομοκρατίας στην Αθήνα του Δένδια.... Κλείνει το Πεδίον του Άρεως γιατί δεν μπορούν Καμίνης-Δένδιας να ελέγξουν την εγκληματικότητα

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος
Ηλίας Κασιδιάρης για να ξεβρωμίσει η Αθήνα
 
Κλείνουν το πάρκο του Πεδίου του Άρεως γιατί δεν μπορούν να ελέγξουν την εγκληματικότητα...!




Με απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής από σήμερα η είσοδος θα είναι ανοιχτή από τις 6 το πρωί έως τις 11 το βράδυ. Τις υπόλοιπες ώρες το πάρκο θα είναι κλειστό προκειμένου να αντιμετωπισθεί η έξαρση της παραβατικότητας και της εγκληματικότητας.


Συγχρόνως, με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται ήδη σε .....

Ο Κωστόπουλος βρήκε συμπαραστάτες στα... Εξάρχεια!

Μπορεί να νομίζετε ότι ο τίτλος είναι χιουμοριστικός ή προβοκατόρικος...

Δε συμβαίνει τίποτα από τα δύο, καθώς αποτελεί γεγονός ότι ο Κωστόπουλος στις διώξεις που υφίσταται, καθώς ο χάρτινος - άθλιος - ηδινιστικός κόσμος του γκρεμίστηκε, βρήκε έναν αναπάντεχο σύμμαχο...

Τους "συντρόφους" από τα.... Εξάρχεια που είδαν στο πρόσωπό του τον...'επαναστάτη΄του ifestyle και του φουλαριού και του έφτιαξαν εικόνα στα μέρη τους!

Αν δεν μας πιστεύετε απλά δείτε τη φωτογραφία που έχει ανέβει σε διάφορα sites...

Αποκάλυψη: Όταν η Βανδή κυνηγούσε και έβριζε πακιστανούς που πωλούσαν CD στη Θεσσαλονίκη!

Ο Χρήστος Νέζος, παρουσιαστής της εκπομπής "Ταξιδεύοντας", σε συνέντευξή του με αφορμή τα 20 του χρόνια στην δημοσιογραφία φέρνει στο φως ένα περιστατικό που δεν είχε μαθευτεί...

Η συνέντευξη δημοσιεύεται στην Espresso και ο δημοσιογράφος λέει:


«Έχω “ταξιδέψει” με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, τα οποία μου έκαναν την τιμή να συνταξιδέψουμε. Κάθε ταξίδι είναι μια διαφορετική εμπειρία για μένα και κάθε φορά βγαίνει κάτι διαφορετικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο η συνύπαρξη δύο ανθρώπων που δεν είναι φίλοι για περισσότερο από τρεις ημέρες. Το μόνο που μας ενώνει είναι η.....

Ένα ποίημα από τους νεκρούς Ήρωές μας Γιώργος και Μανώλη από τους Εθνικιστές της Πολωνίας

‘ΗΡΩΕΣ
 
Προδοτικές κυβερνήσεις, τύρρανοι των τοκογλύφων
σήμερα η Ελλάδα ονειρεύεται την ελευθερία
ήταν δύο, αύριο θα είναι χιλιάδες,
αυτοί που στα χέρια τους πήραν σπαθιά και σημαίες
Η κόκκινη τρομοκρατία των υπηρετών του συστήματος
φυλακίστηκε στη συνείδηση των ελεύθερων Ελλήνων
Ο λαός δεν....