Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Δεκεμβρίου 05, 2013

Σύσκεψη ΝΔ: Ούτε 10% δεν θα πάρουμε!

Το μέγεθος της ήττας με τις αυθαιρεσίες Δένδια και Σαμαρά για την παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, που έχει στρέψει όλο τον ελληνικό λαό στο πλευρό του Λαϊκού Συνδέσμου, έχουν αντιληφθεί πλήρως στη ΝΔ. Όπως διέρρευσε στον Τύπο στην σύσκεψη στην Συγγρού για τις ερχόμενες ευρωεκλογές κυριάρχησε η μιζέρια και η κατήφεια, καθώς έχουν καταλάβει καλά πως ο Αντώνης Σαμαράς έχει ρίξει την Νέα Δημοκρατία σε επίπεδα "Πολιτικής Άνοιξης".

Μεταφέρουμε αυτούσιο το ρεπορτάζ από το "Ποντίκι": "Ούτε...

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Χιλιάδες Έλληνες βροντοφώναξαν Εθνικιστικά συνθήματα στους δρόμους της Αθήνας.

Η πορεία είναι γεμάτη παλμό και δύναμη. Τα πλάνα είναι από το zougla.gr.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Κασιδιάρης, Μίχος και Ματθαιόπουλος σχολιάζουν τις καταιγιστικές εξελίξεις

Απόψε οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής σχολιάζουν τα εξής θέματα της επικαιρότητας:
  • Χιλιάδες Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν ενάντια στην χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά
  • Παράνομες έφοδοι στα σπίτια βουλευτών
  • Γελοιοποιήθηκαν πάλι τα παπαγαλάκια του Δένδια - Βρήκαν στυλό, φωτογραφικές μηχανές και usb στα σπίτια των βουλευτών
  • Ξεκάθαρα πολιτική δίωξη - Παντελώς αστήριχτη η απόρριψη της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής
  • Σε ιστορικό χαμηλό η ΝΔ - Βράζει ο κόσμος από τις άθλιες μεθοδεύσεις
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Βράζει το διαδίκτυο από τις νέες γελοίες μεθοδεύσεις εναντίον της Χρυσής Αυγής

Την ώρα που έγκυες γυναίκες και ανήλικα παιδιά γίνονται μάρτυρες της βαρβαρότητας της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά, ο κόσμος έχοντας αντιληφθεί την σκευωρία που έχει στηθεί εναντίον της Χρυσής Αυγής κατ' εντολή ξένων «στολίζει» όλα τα καθεστωτικά μέσα που επιτρέπουν την δημοσίευση σχολίων στα άρθρα τους.

Μπομπολικό Έθνος:

«Λύσσαξαν με την Χρυσή Αυγή. Όλα τα κάνουν για να...

Χιλιάδες Εθνικιστές πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή πορεία - Εθνικιστικά συνθήματα δονούν τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας


Η έκτακτη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής έξω από τη βουλή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία σε...

Κασιδιάρης στη βουλή προς ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: "Είστε μια Χούντα από καραγκιόζηδες" - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπολύει πυρά εναντίον της σημερινών άθλιων και παράνομων μεθοδεύσεων του καθεστώτος.

Προσέξτε τον ταλαίπωρο πρόεδρο της βουλής που προσπαθεί να ψελίσει δυο λέξεις αλλά δεν μπορεί...


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Νέο φιάσκο Δένδια με τις έρευνες για την Χρυσή Αυγή - Για τους αριστερούς δολοφόνους ψάχνετε τίποτα;


Νέο φιάσκο Δένδια με τις έρευνες για την Χρυσή Αυγή - Για τους αριστερούς δολοφόνους ψάχνετε τίποτα;

Είδαμε πάλι σήμερα άλλο ένα φιάσκο με τις νέες έρευνες που πραγματοποίησε η αντιτρομοκρατική στα σπίτια των Βουλευτών του Κινήματός μας, προκαλώντας σοκ στην ετοιμόγεννη σύζυγο του Παναγιώτη Ηλιόπουλου και χαράσσοντας μαύρες μνήμες στα ανήλικα παιδιά των Γερμενή και Μπούκουρα. Πρωί πρωί πάνοπλοι άνδρες της αντιτρομοκρατικής, φορώντας κουκούλες και επιχειρώντας λες πρόκειται να εξαρθρώσουν την... Αλ Κάιντα εισέβαλλαν στα σπίτια οικογενειαρχών. Θα περίμενε κανείς κάποιο έστω και μικρό αποτέλεσμα. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν ένα ανείπωτο ρεζίλεμα του Δένδια.
Ιδού και η σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας για τα "ευρήματα" από τα σπίτια των τριών Συναγωνιστών που αποδεικνύει το μέγεθος του επικοινωνιακού φιάσκου:
Κατά τη διάρκεια των ερευνών, που....

Ξεφτιλίστηκαν πάλι τα παπαγαλάκια του Δένδια: Κανένα στοιχείο από τις παράνομες έρευνες της αντιτρομοκρατικής!


Ξεφτιλίστηκαν πάλι τα παπαγαλάκια του Δένδια: Κανένα στοιχείο από τις παράνομες έρευνες της αντιτρομοκρατικής!

Η χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά και τα φερέφωνα του Δένδια εξευτελίζουν κάθε έννοια δικαίου και ταυτόχρονα εξευτελίζονται και οι ίδιοι στα μάτια του ελληνικού λαού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η Αστυνομία δεν έχει κάνει ακόμα καμία επίσημη ενημέρωση, τα ευρήματα από την έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα ήταν μηδενικά.
Επειδή δεν....

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Βουλή, Βασιλίσσης Σοφίας, σήμερα στις 7 μ.μ.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην σκευωρία - Βουλή, Βασιλίσσης Σοφίας, σήμερα στις 7 μ.μ.
Καλούμε όλους τους Έλληνες να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά που έχει καταλύσει κάθε έννοια νομιμότητας και σήμερα έδωσε εντολή για παράνομη έφοδο στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.
Οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων περνούν ακόμα έναν εθνοκτόνο μνημονιακό προϋπολογισμό και επιχειρούν να τρομοκρατήσουν την μόνη φωνή Αλήθειας και Αντίστασης, την φωνή της Χρυσής Αυγής.
Ο Αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών δεν σταματά ούτε με.....

Καθεστώς τρομοκρατίας και χούντας από το (παρα)κράτος των Σαμαρά - Δένδια.... Έφοδος στις οικίες βουλευτών της Χρυσής Αυγής σήμερα


Έφοδος στις οικίες βουλευτών από την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά

Με προσωπική εντολή Σαμαρά διενεργήθηκε η παράνομη έρευνα στα σπίτι των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.

Η εντολή διαβιβάστηκε μέσω προσώπου του στενού περιβάλλοντος Σαμαρά στον αρμόδιο

Εξευτέλισε κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά, η οποία διέταξε έφοδο της αντιτρομοκρατικής στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Μπούκουρα και Ηλιόπουλου.
Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και προσπαθούν με τέτοια άθλια μέσα να μας τρομοκρατήσουν. Η σύζυγος του βουλευτή Ηλιόπουλου, η οποία είναι....

Τι κοινό είχαν οι κομμουνιστές-μπολσεβίκοι Τσε Γκεβάρα και ο Κιμ Ιλ Σουνγκ; Ήταν και οι δύο φανατικοί ρατσιστές!!!!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν ο κομμουνισμός δεν μπορεί να αντισταθεί στα φυλετικά και φυσικά ένστικτα έχουμε την ολική ρήξη της θεωρίας του από τους ίδιους τους πρωτεργάτες του..


«Οι Νοτιοκορεάτικες φιλοαμερικανικές προδοτικές δυνάμεις που υποστηρίζουν τη θεωρία της «πολυφυλετικής κοινωνίας» είναι σκουπίδια που δεν έχουν δείγμα εθνικής ψυχής, για να μην πούμε τίποτα για την στοιχειώδη κατανόηση για την θεώρηση του έθνους και την κοινωνική και ιστορική εξέλιξη» - “Rodong Sinmun”, επίσημο όργανο του Εργατικού Κόμματος της Βόρειας Κορέας, 27 Απριλίου 2006.
«Οι μαύροι, αυτά τα.....

Το ομολογεί και ο Τσίπρας..."Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει......"


Μέχρι και ο Τσίπρας το παραδέχεται: «Ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή»

Την ίδια ώρα που οι μισθωμένες δημοσκοπήσεις επιχειρούν να παρουσιάσουν ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής «πέφτουν», έρχεται ο Τσίπρας και προδίδει όλο αυτό τον προπαγανδιστικό αγώνα του συστήματός, εναντίον της μοναδικής πραγματικής αντιπολίτευσης στον τόπο.
Ο «αντισυστημικός» Τσίπρας έδωσε, λοιπόν, κοινή συνέντευξη στα πιο συστημικά μέσα παγκοσμίως, ήτοι στο Reuters, το BBC και τους Financial Times (ή Financial Crimes όπως ευστόχως, αλλά εκ παραδρομής σημειώνει η έτερη συστημική φυλλάδα «Το Βήμα»). Προσπερνάμε το γεγονός ότι ο Τσίπρας παρουσιάζεται δήθεν ως «αντισυστημικός» και παρόλα αυτά τον υποδέχονται με.....

300.000 ΣΠΙΤΙΑ ΒΥΘΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τα καθάρματα του κλεπτοκρατικού τόξου εξαθλιώνουν τους Έλληνες... ΑΛΗΤΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

Δείτε τι δεν μπορούν να κάνουν οι Έλληνες σε αυτά τα σπίτια:
  • Δεν μπορούν να μαγειρέψουν 
  • Δεν μπορούν να ζεσταθούν 
  •  Δεν μπορούν να πλυθούν με ζεστό νερό 
  • Δεν μπορούν να...

Ήρθε η επιβεβαίωση από την Αμερική: Νέος Τζέφρυ ο Τσίπρας!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι σιωνιστές έδωσαν το πράσινο φως στον Τσίπρα, αφού καταρρέει ο Σαμαράς και αρχίσαν να του φτιάχνουν το "προφίλ"! Έλα όμως που λογαριάζουν χωρίς τον Ελληνικό λαό που στρέφεται μαζικά στη Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Αν αύριο το πρωί ακούγατε τον οποιονδήποτε (συγγενή, φίλο, γνωστό, άγνωστο…) να σας βεβαιώνει ότι ο mister Tsipras είναι μεταξύ των 100 κορυφαίων παγκόσμιων διανοητών (αμερικανιστί, 100 leading global thinkers), εκείνους που επηρεάζουν τα παγκόσμια δρώμενα σε διάφορα πεδία, σίγουρα θα τον παίρνατε με τις… λεμονόκουπες.  Κι όμως, αυτό που δεν τολμά να ισχυριστεί ούτε ο πιο φανατικός οπαδός του (Τ)ΣΥΡΙΖΑ, το υποστηρίζει...