Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 06, 2013

Μια από τις καλύτερες ομιλίες του Ηλία Κασιδιάρη στο "ναό της δημοκρατίας"...."Δίπλα σας πεθαίνουν Έλληνες και εσείς τολμάτε να μιλάτε για...ανάπτυξη. Η κυβέρνηση της κατοχής θα πέσει από την έλευση των Ελλήνων Εθνικιστών στην εξουσία"

Ένας εκπληκτικός Κασιδιάρης κυριολεκτικά διέσυρε όλο το καθεστώς μέσα στο "ναό" του... Εν μέσω σύγχρονων Ιούδων (κυριολεκτικά; και μεταφορικά) ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε για το σύγχρονη γενοκτονία των Ελλήνων από τους μειοδότες αριστερούς και δεξιούς για την "ευημερία των αριθμών" και τόνισε ότι η Ελλάδα ότι και να γίνει ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ...

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΔ: "ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ GAY"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το τρίπτυχο Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια μόνο η Χρυσή Αυγή το εκφράζει, καθώς έχει διασυρθεί από τους Ανθέλληνες-Μασόνους-Κιναιδολάγνους ελαφροδεξιούς...

Μπορεί η ΝΔ να «πάγωσε» για την ώρα το θέμα της επέκτασης του «συμφώνου συμβίωσης» για τα ομόφυλα ζευγάρια (κοινώς, τον γάμο των τοιούτων…), γιατί «θα το εκμεταλλευθεί η Χρυσή Αυγή», όπως είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης στην αντιπροσωπεία του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν πιστεύει ότι πρέπει να καθιερωθεί και πως δεν θα τον επιβάλλει όταν (και αν…) βρει την ευκαιρία.

Έτσι, σε συνέντευξή του στην Athens Voice, ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος, δηλαδή ο κατ’ εξοχήν εκπρόσωπος του κόμματος, δήλωσε τα εξής διαφωτιστικά:

«Υπάρχουν δύο δεδομένα....

Δημοσκόπηση-κόλαφος της Pulse για το καθεστώς: Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει 1,5% μέσα σε μισό μήνα!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή εκτινάσσεται προς την κορυφή!

Το καθεστώς έχει στήσει μία αντισυνταγματική φάμπρικα με σκοπό να πλήξει την Χρυσή Αυγή και να πάρει πίσω τα ψηφαλάκια που έχασε, οριστικά και αμετάκλητα. Προσπάθησαν και προσπαθούν πολύ, ομολογουμένως, σε αυτή την κατεύθυνση, προκειμένου να πάρουν πίσω τα ψηφαλάκια και να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους στην άλλη άκρη της Μεσογείου. Στην προσπάθεια τους αυτή, βεβαίως, έχουν ποδοπατήσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, όμως και τα αποτελέσματα δείχνουν την παταγώδη αποτυχία τους.

Άλλη μία δημοσκόπηση, άλλο ένα χαστούκι στο καθεστώς. Αυτή τη φορά ο λόγος για την δημοσκόπηση της Pulse για την ιστοσελίδα bankingnews.gr . Αυτό που αποτυπώνεται με σαφήνεια στην συγκεκριμένη δημοσκόπηση, που απέχει πολύ από το να είναι αξιόπιστη, μιας και δίνει ποσοστό 7,5% στο ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πασόκοι απλώς δεν υπάρχουν στην κοινωνία, είναι ότι η Χρυσή Αυγή όχι απλώς ανεβαίνει, αλλά καλπάζει. Συγκεκριμένα τα ποσοστά που δημοσιεύει η Pulse είναι τα εξής:

ΣΥΡΙΖΑ...

Wall Street Journal: Με την κατάρρευση του κατηγορητηρίου, η Χρυσή Αυγή θα είναι ισχυρότερη από ποτέ!

Εκτενές ρεπορτάζ για τις διώξεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κάνει η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal (WSJ).

Η εφημερίδα χαρακτηρίζει τον Αντώνη Σαμαρά ως «διχασμένη πολιτική προσωπικότητα» και τονίζει ότι τώρα η κυβέρνηση δίνει μια επικίνδυνη μάχη προκειμένου να κηρύξει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως παράνομη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της WSJ ο Σαμαράς πίστευε ότι η δυναμική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ θα σταμάταγε όταν οι οικονομία θα σταθεροποιούνταν, αλλά η κατάσταση βόλεψε μόνο μετά την δολοφονία στο Κερατσίνι.

Δεδομένου, όμως, ότι τα στοιχεία δεν είναι ισχυρά, η κατάληξη της υπόθεσης...

Ευαγγελάτος - Χατζηνικολάου ανησυχούν: Δεν "δένει" το κατηγορητήριο... Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει! - ΒΙΝΤΕΟ

Αυτό που λένε λοιπόν όλες οι δημοσκοπήσεις και παραδέχονται ακόμη κι ο Ευαγγελάτος με τον Χατζηνικολάου, ότι όταν καταπέσει πλήρως το σαθρό κατηγορητήριο οι σκευωροί θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν, οι Δένδιας, Σαμαράς και Αθανασίου κάνουν ακόμη πως δεν το αντιλαμβάνονται...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΓΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ: Μ’ ΕΝΑ… ΟΛΟΚΛΗΡΟ 50ΕΥΡΩ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ!

πλαστο 50ευρω
Μιλώντας προ ημερών σε τηλεοπτικό κανάλι, ο κυβερνητικός βουλευτής Νικήτας Κακλαμάνης, αφού πρώτα έκανε την πρόβλεψη ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές (στις 25 Μαΐου του 2014) μαρτύρησε ότι η κυβέρνηση της δυστυχίας μας θα δώσει αύξηση-φιλοδώρημα (από το υποτιθέμενο… πρωτογενές πλεόνασμα) ένα… ολόκληρο 50ευρώ στους ενστόλους, εν ενεργεία και αποστράτους, ελπίζοντας μ’ αυτό τον τρόπο να τους εξαγοράσει!!!
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν κυβερνητικά φερέφωνα, τις επόμενες ημέρες τα συνδικαλιστικά σωματεία των Σωμάτων Ασφαλείας (που ΔΕΝ εκπροσωπούν το προσωπικό…) θα έχουν λίγο πριν από τα .....

Ποιοί είπαμε ότι είναι οι Γερμανοτσολιάδες; 10 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ… ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ – ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ;


dhmosiografoi
Περιέργως πως, το νεοδημοκρατικό-σαμαρικό Antinews μεταδίδει την παρακάτω είδηση:

«Πρόκειται για μια εντυπωσιακή είδηση. Από την Κυριακή το πρωί, περί τους 10 Έλληνες δημοσιογράφους από όλες σχεδόν τις εφημερίδες, βρίσκονται στη Γερμανία και θα παραμείνουν μέχρι και αύριο. Δηλαδή τέσσερις ημέρες στη χώρα της Αγκελας Μέρκελ με τα έξοδα όλα πληρωμένα. Από ποιον; Από τη γερμανική πρεσβεία στην Ελλάδα η οποία πληρώνει καλά για ένα επικοινωνιακό μασάζ. Οι πρώτες πληροφορίες μας από την παγωμένη Γερμανία αναφέρουν ότι οι δημοσιογράφοι δέχονται καταιγισμό από ειδήσεις για τη γερμανική πολιτική στην Ευρώπη, τις πολιτικές που .....

Αυτός είναι ο εισαγώμενος πολιτισμός από την... (Κ)Αφρική... "Μαύρος ουρεί μέσα στο Μετρό"

Δείτε (όσοι αντέχετε) το εμετικό βίντεο με τον υποσαχάριο λαθροέποικο (προφανώς) από την Αφρική να ουρεί μέσα στο Μετρό και μάλιστα να το βιντεοσκοπεί....

Βίντεο από τη μεγαλειώδη πορεία των Εθνικιστών στο Κέντρο της Αθήνας που τα ΜΜΕ έκρυψαν από το λαό....

Δείτε το βίντεο.....

Πυρ ομαδών από τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής εναντίον του σάπιου καθεστώτος εντός της Βουλής (Ζαρούλια - Αρβανίτης - Μπαρμπαρούσης - Αλεξόπουλος)

Δείτε τα βίντεο.....

Π. Ηλιόπουλος: Τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο βουλευτής Παναγιώτης Ηλιόπουλος, ο οποίος ήταν ένας από τους τρεις βουλευτές μαζί με τους Γερμένη και Μπούκουρα που δέχθηκε στην οικία του την παράνομη έφοδο της αντιτρομοκρατικής, κατά την οποία υπέστη σοκ η ετοιμόγεννη σύζυγός του, κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά για τις άθλιες μεθοδεύσεις της.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά το αντισυνταγματικό τόξο δεν διαθέτει κανένα πολιτικό επιχείρημα απέναντι στην Χρυσή Αυγή και επιχειρεί με παράνομες διαδικασίες να τρομοκρατήσει και βάλει εμπόδια στην ραγδαία άνοδο των Ελλήνων Εθνικιστών.

Οι μεθοδεύσεις της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά όμως αποτυγχάνουν παταγωδώς, καθώς τίποτα δεν λυγίζει τους Εθνικιστές!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Αποδοκιμασίες πολιτών για την παράνομη εισβολή στο σπίτι του Ηλιόπουλου - ΒΙΝΤΕΟ

Αποδοκιμάστηκαν έντονα εισαγγελέας και οι άντρες της αντιτρομοκρατικής κατά την έξοδο τους από την οικία του βουλευτή Ηλιόπουλου.

Οι Έλληνες έχουν καταλάβει ότι οι διώξεις είναι παράνομες και στέκονται στο πλευρό των Εθνικιστών. Έχει γίνει αντιληπτό από τον Ελληνικό λαό ότι η δικαιοσύνη και η αστυνομία χρησιμοποιείται από το καθεστώς για πολιτικάντικους σκοπούς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...