Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 21, 2013

Rass, Rass, Rass.... Αντώνης Σαμαράς.... Rass, Rass, Rass...θα υποφέρεις!

Μια ακόμη δημοσκόπη - μαϊμού - ανέκδοτο για το μήνα Δεκέμβρη αυτή τη φορά προχώρησε η πλέον σαμαρολάγνα δημοσκοπική εταιρεία, Rass.

Σε δημοσκόπησή της λοιπόν για τον Ελεύθερο Ρ-ύπο της Κυριακής παραθέτει στοιχεία του εκλογικού σώματος και των τάσεων του που δεν θα τα πίστευαν ούτε στην τοπική της Πύλου της Νέας Δημοκρατίας που η ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές πήρε 80%.

Συγκεκριμένα:

Γκρεμίζεται η σκευωρία: Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν έχουν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού!


Γκρεμίζεται η σκευωρία: Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν έχουν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού!

Eλεύθεροι χωρίς όρους κρίθηκαν, με απόφαση του Συμβουλίου Εφετών, οι Δ. Λ. και Χ. Σ. σχετικά με την κατηγορία της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, που αφορά την σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής. Βέβαια, οι δύο κατηγορούμενοι επιστρέφουν στην φυλακή, όπου κρατούνται για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού στα Κάτω Πετράλωνα.

Το δικαστικό συμβούλιο συνεδρίασε, μετά απο διαφωνία που υπήρξε ανάμεσα στις εφέτες ανακρίτριες και τον εισαγγελέα, ως προς τα αν πρέπει να επιβληθεί προφυλάκιση στους δυο, οι οποίοι.....

Αφού ο Μπουτάρης ανακοίνωσε την ανέργερση μουσείου για τους εβραίους στη Θεσσαλονίκη... εξέδωσε ανακοίνωση και κατά της Χρυσής Αυγής!

Με αφορμή την αυριανή συγκέντρωση των Εθνικιστών στη Θεσσαλονίκη, με τη Χρυσή Αυγή πρωτοπόρα της εκδήλωσης ο, για λίγους μήνες ακόμη, δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Μπουτάρης εξέδωσε ανακοίνωση ανακοίνωση με την οποία δηλώνει πώς:

"Για τη Χρυσή Αυγή εμένα δε μου καίγεται καρφί. Η μισαλλοδοξία και το μίσος που κηρύσσει η Χ.Α. δεν έχει θέση σε αυτή την πόλη"

Τώρα γιατί βγάζει ανακοινώσεις αφού "δεν του καίγεται καρφί" είναι...."αλλού παπά ευαγγέλιο".

Είχε προηγηθεί σύσσωμο ψήφισμα των εκπροσώπων του "συνταγματικού τόξου" στο Δήμο Θεσσαλονίκης που έγραφε τα εξής:
"Η Χρυσή Αυγή δεν έχει θέση σε μια πόλη, όπου Έλληνες Εβραίοι και Χριστιανοί επλήγησαν ανεπανόρθωτα από την ναζιστική θηριωδία και η οποία προσφάτως ανακηρύχθηκε ως μαρτυρική πόλη και εντάχθηκε στο «Δίκτυο Μαρτυρικών Πόλεων και Χωριών της Ελλάδας 1940-1945 Ελληνικά Ολοκαυτώματα"


Όλα τα παραπάνω βέβαια μόνο τυχαία δεν έγιναν σήμερα καθώς η τοποθέτηση του δημάρχου έγινε στο πλαίσιο δηλώσεών του μετά την...

Ακόμα και η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» το παραδέχεται: Καλπάζει με 13% η Χρυσή Αυγή

Υπάρχουν εφημερίδες που δείχνουν φανερά τα κομματικά τους συμφέροντα. Υπάρχουν άλλες που δείχνουν εμφανώς την εμπάθεια τους ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Η «Εφημερίδα των Συντακτών» διατηρεί τα πρωτεία στην δεύτερη κατηγορία, όντας η εφημερίδα που ξεκίνησε την δια χαλκευμένων στοιχείων, παραποιημένων φωτογραφίων και ασύστολων ψευδών πολεμική εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Συνεπώς όταν αυτή η εμπαθής εφημερίδα παραδέχεται ανοικτά και στο εξώφυλλό την αδιαφιλονίκητη τρίτη θέση του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών και μάλιστα με ποσοστό 13%, μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι η πραγματικότητα που βλέπουν στα κομματικά επιτελεία του Μαξίμου και πανικοβάλλονται.

Ας δούμε τα ποσοστά:...

Πειραιώτες αποδοκίμασαν τον νεοδημοκράτη δήμαρχο των ισλαμιστών που προσπάθησε να εμποδίσει την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Άγριο κράξιμο από τους δημότες του Πειραιά στον Βασίλη Μιχαλολιάκο, ο οποίος προσπάθησε να εμποδίσει την διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στους αναξιοπαθούντες συμπατριώτες μας.

Ο δήμαρχος των ισλαμιστών, που έδωσε άδεια να γίνει ο Πειραιάς... Ισλαμαμπάντ και εκατοντάδες μουσουλμάνοι να μαστιγώνονται εν μέση οδώ, απαγόρευσε χθες...

Για γέλια και για κλάματα κυβέρνηση και δικαιοσύνη: Κατηγόρησαν υπερήλικα Εβραίο για συμμετοχή στα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας ο επόμενος μάρτυρας κατηγορίας θα είναι ένα "μέλος των ταγμάτων εφόδου" του τύγχανε να είναι πρώην ΠΑΚιτης, υιός στρατηγού του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και φυσικά ομοφυλόφιλος.
 
Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει πως η σκευωρία με την οποία στήθηκε η δίωξη της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτική και σε πολλά σημεία έχει καταντήσει τραγελαφική! 


Άνθρωποι που δεν έχουν καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις, αλλά ούτε και με τον Λαϊκό Σύνδεσμο - Χρυσή Αυγή τσουβαλιάζονται σε ένα σαθρό κατηγορητήριο, καθώς πρέπει με κάθε θυσία να .....

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η αυριανή ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη - Οδός 26ης Οκτωβρίου, 6 μ.μ.



σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι ξεφτιλισμένοι της κατοχικής συγκυβέρνησης του μνημονίου προσπαθούν με απαγορεύσεις να ανακόψουν την δυναμική της Χρυσής Αυγής στη Μακεδονία.... Αυτοί και οι παρακρατικές ανθελληνικές ΜΚΟ καταφέρνουν ακριβώς το αντίθετο και οι Έλληνες συρρέουν στον Λαϊκό Σύνδεσμο!


Μετά τη σημερινή απαγόρευση της διανομής τροφίμων της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, έφτασε και η σειρά της αυριανής ανοιχτής εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη.

Οι εξαγγελίες από ΜΚΟ και λοιπές αντιρατσιστικές οργανώσεις για την διενέργεια αντισυγκέντρωσης (κάτι που θεωρείται παράνομο) «ανάγκασαν» την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης να...

Δημοσκόπηση zougla: Κασιδιάρης συντριπτικά πρώτος με 55% στον Δήμο της Αθήνας!

Περίπατος για τον Ηλία Κασιδιάρη οι επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον Δήμο της Αθήνας. Η διαδικτυακή δημοσκόπηση της ιστοσελίδας του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου δίνει νίκη από τον πρώτο γύρο με 55%! Να τονίσουμε ότι οι δημοσκοπήσεις του zougla.gr έχουν πέσει πιο κοντά στα αποτελέσματα των εκλογών, σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Διασυρμός αναμένεται για τον...

Καταιγιστικός Ματαθαίοπουλος στην Βουλή προς τους εθνοπατέρες.... "Νομοθετείτε υπέρ των τραπεζών και αφήνετε τους Έλληνες να πεθαίνουν..."

"Είστε υπόδουλοι των τραπεζιτών και των τοκογλύφων"

Δείτε το βίντεο...

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εορταστική διανομή τροφίμων στον Πειραιά - Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων (BINTEO)


Κανονικά πραγματοποιείται η εορταστική  διανομή τροφίμων στον Πειραιά παρά την απαγόρευση του δημάρχου.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να...

ΚΙ ΑΛΛΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΚΡΥΦΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Όπως είναι διεθνώς γνωστόν, οι πρεσβείες των μεγάλων χωρών δεν περιμένουν από την κάθε δημοσκόπηση σκοπιμότητας που κάνουν οι εταιρείες για να δημοσιευθεί στο τάδε ή στο δείνα ΜΜΕ, αλλά  παραγγέλνουν δικές τους, για να γνωρίζουν επακριβώς τι παίζεται σε κάθε χώρα. Μάλιστα, οι δημοσκοπήσεις αυτές (καθώς επίσης και αυτές των Τραπεζών…) θεωρούνται οι πιο έγκυρες.

Μια τέτοια δημοσκόπηση, της βρετανικής πρεσβείας, διέρρευσε στην ιστοσελίδα του γνωστού γεωστρατηγικού αναλυτή δόκτορος Α. Δρούγου και τα αποτελέσματα φέρνουν την Χρυσή Αυγή στη δεύτερη θέση. Και πάλι, γιατί προ ημερών είχε διαρρεύσει κι άλλη μία, της βρετανικής πρεσβείας, η οποία έδινε τα ίδια αποτελέσματα. Προφανώς, οι παραδοσιακά δύσπιστοι Βρετανοί έκαναν «στο καπάκι» και δεύτερη δημοσκόπηση, για να επιβεβαιώσουν τα αποτελέσματα της πρώτης.

Ιδού τα αποτελέσματα:...

Κανονικά η διανομή τροφίμων στον Πειραιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) σήμερα στις 11 το πρωι

Με μηνύσεις μας απειλεί και πάλι ο δήμαρχος που έκανε τον Πειραιά... Ισλαμαμπάντ

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η αυριανή διανομή τροφίμων στον Πειραιά στις 11 το πρωί στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, δίπλα ακριβώς από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου.

Ο δήμαρχος των ισλαμιστών, που έδωσε άδεια να γίνει ο Πειραιάς... Ισλαμαμπάντ και εκατοντάδες μουσουλμάνοι να...