Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 23, 2013

Πανικός στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στη Μεγαλόπολη


Εκατοντάδες Έλληνες έδωσαν δυναμικό παρόν στα εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Μεγαλόπολης. Ασφυκτικά γεμάτα τα γραφεία, ενώ ο κόσμος που δεν χώρεσε γέμισε...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Δράσεις ΠΑΝΤΟΥ και δημοσκοπική εκτόξευση

Στην αποψινή εκπομπή οι Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, Νίκος Μίχος και Αρτέμης Ματθαιόπουλος σχολιάζουν τα παρακάτω θέματα:
  • ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΤΟΥ: Εγκαίνια γραφείων - Ανοιχτές εκδηλώσεις - Διανομές τροφίμων
  • Δημοσκοπήσεις, νέα άνοδος για την Χρυσή Αυγή - Καταρρέει η ΝΔ
  • Φόρος ακινήτων και πλειστηριασμοί η κυβέρνηση στην υπηρεσία των τοκογλύφων
  • Γκρεμίζεται η σκευωρία - Καταρρέει το κατηγορητήριο

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

ΠΟΙΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟ;

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: 

Διάβασα προ ημερών την είδηση ότι σιωνιστικές οργανώσεις της Ρουμανίας και συνοδοιπόροι των, απαίτησαν να απηγορευθούν τα παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, ως… αντισημιτικά. Δεν είμαι εις θέση να γνωρίζω αν θα απαιτήσουν και στην Ελλάδα το ίδιο, με τα χριστουγεννιάτικα και τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, μετά την αναμενομένη υπερψήφιση του λεγομένου «αντιρατσιστικού νόμου». Δεν το αποκλείω, αυτοί είναι ικανοί για όλα. Είμαι, όμως, σιγουρότατος ότι θα απαιτήσουν την απαγόρευση των καλάντων της Μεγάλης Παρασκευής. Με την ευκαιρία –την οποία δεν νομίζω ότι θα έχουμε και στο μέλλον- σας τα παραθέτω για να καταλάβετε γιατί:...

Εκατοντάδες Έλληνες στη διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στο Πέραμα όπου θα έπρεπε να ανθεί η ναυπηγοεπισκυαστική ζώνη, μιας και η Ελλάδα έχει τον μεγαλύτερο εμπορικό στόλο στον κόσμο, αντιθέτως κυριαρχεί η φτώχεια και η ανασφάλεια. Οι Έλληνες απελευθερώνονται από τα μαρξιστικά δεσμά και συρρέουν μαζικά στην μόνη δύναμη ελπίδας, τη Χρυσή Αυγή.

Σε εξέλιξη η διανομή τροφίμων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Πέραμα, στα γραφεία της Τ.Ο. Περάματος. Συμπατριώτες μας που ελέω μνημονίου και των τραγικών αποφάσεων της συγκυβέρνησης έχουν βρεθεί σε δύκολη οικονομική θέση, έλαβαν από την Χρυσή Αυγή και αυτή τη φορά, παρά την...

Xαμός στη Ρόδο! “Έξω οι Πακιστανοί” φώναζαν οι κάτοικοι – Βγήκαν με τις μπουλντόζες στους δρόμους

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και προφανώς η ασυνομία αντί να συλλάβει τους παράνομους λαθρομετανάστες, τους προστάτευσε ακολουθώντας πιστά τις ανθελληνικές εντολές.

Ξεσηκώθηκαν κάτοικοι στο χωριό Αφάντου κατα Πακιστανών που μένουν στην περιοχή μετά απο ληστεία Προποτζίδικου και τραυματισμό ατόμου με ειδικές ανάγκες .

Κάτοικοι του χωριού έχοντας υποψίες πως υπαίτιοι για τον τραυματισμό του ατόμου με αναπηρία είναι Πακιστανοί που μένουν στην περιοχή, είχαν συγκεντρωθεί με...

Τελείωσαν τα ψέματα: Οι Έλληνες γυρνούν την πλάτη στα ΜΜΕ των νταβατζήδων και επιλέγουν το Διαδίκτυο

Έρευνα εταιρείας, αποδεικνύει πως το συντριπτικό κομμάτι της ελληνικής κοινής γνώμης γυρίζει την πλάτη στα ψεύδη των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καναλιών και εφημερίδων.

Τούτο βεβαίως είχε καταδειχθεί και από την υπόθεση της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής, η οποία ελλείψει ενοχοποιητικών στοιχείων βασίστηκε στην επικοινωνιακή προσπάθεια των ελεγχόμενων καθεστωτικών μέσων, να σηκώσουν το βάρος της εκστρατείας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Παρά όμως τον συνεχή και ακατάπαυστο βομβαρδισμό συκοφαντιών και λάσπης, οι συμπατριώτες μας...

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΕΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;

1483195_707184872633131_1188909417_n
Η Πρώτη Πανελλαδική Ιδρυτική Συνδιάσκεψη της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ (στην οποία –όπως μάθαμε- απαγορευόταν αυστηρώς η… κουκουλοφορία), ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και πρόκειται να ολοκληρωθεί σήμερα, με την εκλογή του Κεντρικού Συμβουλίου της υπό ίδρυση οργάνωσης, το οποίο θα αποτελείται από 67 μέλη.
Μέχρι τώρα, η νεολέρα του συνονθυλεύματος λεγόταν «Νέοι και Νέες ΣΥΝ». Εκτενές φωτογραφικό αφιέρωμα είχε η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ, από το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι......

12 εκατ. ευρώ το άμεσο χρέος του Πασόκ ..... Και ακόμη του δίνουν λεφτά οι άθλιοι πολιτικάντηδες..


12 εκατ. ευρώ το άμεσο χρέος του Πασόκ, γιατί χρηματοδοτείται ακόμα;

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Την ίδια ώρα για χρέη 1000 ευρώ ξεκινούν οι κατασχέσεις ακόμη και χρημάτων από τραπεζικούς λογαριασμούς! αλλά αυτό ισχύει για τους..... άλλους! Όχι για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας...
 
Κατέστρεψαν την οικονομία, ξεπούλησαν την χώρα και τους πληρώνουμε ακόμα.
Εικόνα πλήρους διάλυσης παρουσίασε το ΠΑΣΟΚ στην σημερινή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του, με το ένα στέλεχος να καταφέρεται κατά των άλλων, αφού πρώτος ο κ. Βενιζέλος "τα έβαλε" με την τραγική εικόνα που παρουσιάζουν τα στελέχη του κόμματός του. O οικονομικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Σαλαγιάννης έκανε αναφορά στα οικονομικά στοιχεία του κόμματος και τα συνέκρινε με τις προηγούμενες περιόδους.
Ο Σαλαγιάννης είπε πως.....

Νέος οχετός του κομμουνιστή "Στάθη" εναντίον των Εθνικιστών... "Να τελειώνουμε με τους 500 - 1000 Φασίστες - σκουλήκια!"

stathis252b1101121
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα ασκηθεί άραγε κάποια δίωξη για ώθηση σε βίαιες ενέργειες και "ρατσιστικό μίσος" ή θα το κάνουν "γαργάρα" όλοι τους γιατί τα "θύματα" είναι.... "κακοί φασίστες";
 
Εδώ και πολύ καιρό το κόμμα μας δέχεται απίστευτους τόννους λάσπης και συκοφαντίας από όλες τις σκοτεινές πλευρές του συστήματος. Σπανίως θα βρεθεί κάποιος αντικειμενικός δημοσιογράφος να γράψει και κάτι καλό για τους Χρυσαυγίτες. Όλοι παρουσιάζουν τους Έλληνες Εθνικιστές σαν “λεπρούς” και “άρρωστους” που πρέπει να απομακρύνει η κοινωνία για να σωθεί! 
Καθημερινά διαβάζουμε οχετούς από ανθέλληνες και μισάνθρωπους, όπως ο Στάθης ή ο Μπογιόπουλος – “είναι ο κομμουνισμός ηλίθιε” – κατά το.....

Πως σε κατάντησαν αστυνομικέ της ΕΛ.ΑΣ.... Αυτοί που κάποτε σε έσφαζαν με κονσεβοκούτια και τσεκούρια σήμερα σου κάνουν...μαθήματα! Μαθήματα… κομμουνισμού και καταστολής της Χρυσής Αυγής σε συνέδριο αστυνομικών!



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν τα μαθήματα έχουν κομμουνιστικό ISO στα πρότυπα του Yagoda και του Beria (και όλων των υπόλοιπων κτηνών) και της NKVD τότε σίγουρα μια αστυνομία.... φαντάζει "δημοκρατική".

Με την παρουσία εκπροσώπου του ΚΚΕ (αλλά όχι της Χρυσής Αυγής, την οποία αποδεδειγμένα προτιμά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αστυνομικών…), διεξήχθη το 23ο Τακτικό Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ), που έγινε στην Αθήνα. Μάλιστα, ο πολιτικός απόγονος των δεινών σφαγέων χιλιάδων αστυνομικών κατά την περίοδο του συμμοριτοπολέμου, Χρήστος Κατσώτης, μίλησε κιόλας προς τους αστυνομικούς, διδάσκοντάς τους σταλινικού τύπου καταστολή της Χρυσής Αυγής!

Ιδού το κομμουνιστικό κήρυγμα:
«Κυρίες, κύριοι σύνεδροι, Είναι κατά τη γνώμη μας σοβαρό ζήτημα να μη.....

Ο κόσμος γυρνάει την πλάτη στους διώκτες της Χρυσής Αυγής: 25,5% δεν πίστεψε στην σκευωρία


Ας υποθέσουμε προς στιγμή ότι οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ είναι έστω και λίγο κοντά στην πραγματικότητα. Αυτό θα σήμαινε ότι οι άνθρωποι που στέκονται δίπλα στον Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή είναι γύρω στο 14-15% του εκλογικού σώματος, ήτοι πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες.
Η MRB πραγματοποίησε δημοσκόπηση σχετικά με την ύπαρξη ή όχι στοιχείων ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Θυμίζουμε ότι.....

Πέθανε ακόμη ένας σιωνιστής - έκφυλος.... Ο Γκολντενσταίν "πατέρας της έντυπης πορνογραφίας" άφησε την τελευταία του πνοή στα 77 του χρόνια

screw660
Έφυγε από τον μάταιο τούτο κόσμο, σε ηλικία 77 ετών, ο Αλ Γκόλντσταϊν, εμπνευστής και ιδρυτής του φημισμένου πορνογραφικού περιοδικού Screw και «πρωτοπόρος της πορνογραφίας», όπως είχε χαρακτηρισθεί (αν και ο πολύς κόσμος νομίζει λανθασμένα ότι «πρωτοπόρος» του είδους ήταν ο Χιού Χέφνερ, του «Playboy»). Ο Γκολντστάϊν, ο οποίος είχε συλληφθεί είκοσι φορές για προσβολή της δημόσιας αιδούς, ήταν ωμός στη δουλειά του: «Υποσχόμαστε να μην κρύψουμε καμία τρίχα από κανένα εφηβαίο, ή να κόψουμε ένα ανδρικό μόριο. Δεν απολογούμαστε για τίποτα. Αποκαλύπτουμε τον κόσμο του σεξ».
Το περιοδικό του πήρε την κάτω βόλτα, λόγω της εμφάνισης του ίντερνετ και τα απελευθέρωσης του πορνογραφικού υλικού μέσω του διαδικτύου. Επιπλέον, δημιούργησε μεγάλα χρέη και το 2003 η εταιρία του χρεοκόπησε.

Και για να μη νομίζει κανείς ότι η είδηση είναι απλά "τυχαία διαβάστε:

Ποιοί και γιατί δημιούργησαν το πορνό;