Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 30, 2013

Νέο δώρο των εθνοπατέρων στους μεγαλοεργολάβους για το 2014.... Μέχρι και 100% αύξηση σε σταθμούς διοδίων.. 58 ευρώ θα χρειαζόμαστε μόνο σε διόδια για να πάμε Θεσσαλονίκη

Διαβάζουμε από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" που έχει εκτενές ρεπορτάζ και μεταφέρουμε αυτούσια:

4,05 ευρώ στα διόδια της Θήβας, 3,35 στις Αφίδνες, 3,95 στην Τραγάνα.

Αγκαζέ με τα εργοτάξια πηγαίνουν οι αυξήσεις στα διόδια, μεταφέροντας στους οδηγούς το τίμημα της επανεκκίνησης των αυτοκινητόδρομων, γεγονός που εκτιμάται ότι θα βάλει νέο χειρόφρενο στην κυκλοφορία των οχημάτων...
Οι οδικοί άξονες θα.....

Το 2013 κλείνει μια ακόμη προσπάθεια ένοπλης ληστείας με καλάσνικοφ σε μεγάλο πολυκατάστημα της Πάτρας.... Ο Δένδιας συνεχίζει στη θέση του καθώς δεν έχει τελειώσει το "έργο" του με την αποκάλυψη κρύπτης της Χρυσής Αυγής

2 ένοπλοι κουκουλοφόροι κρατώντας καλάσνικοφ εισήλθαν σε γνωστό πολυκατάστημα με σκοπό στην Πάτρα με σκοπό να το ληστέψουν.

Σήμερα ήταν η ημέρα μεταφοράς των χρημάτων, κάτι που προφανώς οι δράστες θα γνώριζαν και επιχείρησαν τη ληστεία.

Την ώρα που γινόντουσαν όλα αυτά στο κατάστημα βρίσκονταν οικογένειες με παιδιά που τρομοκρατημένοι επιχειρούσαν να βρουν τις εξόδους του πολυκαταστήματος για να σωθούν φοβούμενοι ότι οι ληστές θα άνοιγαν πυρ.

Όπως διαβάζουμε στο dete.gr φαίνεται ότι την τελευταία στιγμή κάτι πήγε στραβά και αναγκάστηκαν να φύγουν. 
Στον προαύλιο χώρο βέβαια, επικράτησε πανικός!
ΦΩΤΟ από το Dete.gr
ΦΩΤΟ από το Dete.gr
Η Αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και αυτή την ώρα, αστυνομικοί ψάχνουν τους δράστες, χωρίς ακόμα να .....

ΠΕΤΑΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΠΕΤΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ’ ΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ!


??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Γράφει ο Αντίοχος

Θα σας μεταφέρουμε αποσπασματικά τα κομμάτια ενός δημοσιεύματος, ως απαντήσεις σε δικά μας ερωτήματα, ενός υποθετικού διαλόγου. Αρχινάμε:

Ερώτημα 1ον: Είναι αλήθεια ότι καταρρέει η ΝΔ;

Απάντηση: «Ωστόσο, όσοι φυσιολογικοί άνθρωποι δε ζουν σε γυάλες, όσοι βγαίνουν και μιλάνε με την κοινωνία και δεν έχουν πάθει «ιδρυματισμό» εντός των υπουργείων και του Μαξίμου, ξέρουν τι πράγματι συμβαίνει και πώς η κοινωνία αντιμετωπίζει τις πολιτικές εξελίξεις. Δε χρειάζονται γκάλοπ για να αντιληφθεί κανείς ότι η δικομματική κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ είναι μειοψηφία στην κοινωνία».

Ερώτημα 2ον: Θα μπορέσει να σταθεί η κυβέρνηση την επομένη των ευρωεκλογών;
Απάντηση: «Με άλλα λόγια, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών η κυβέρνηση πιστεύει ότι θα...

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

c4096384b66b3c2a0781638bfee19864
Σας μεταφέραμε την προηγούμενη βδομάδα δημοσίευμα νεοδημοκρατικής ιστοσελίδας, ότι στην ΝΔ αναζητείται υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, αλλά δεν επιθυμεί κανένας. Ούτε ο Δένδιας, ούτε ο Μακοβορίδης, ούτε η Κεφαλλογιάννη, ούτε κάποιος άλλος απ’ αυτούς που τα ονόματά τους ακούστηκαν κατά καιρούς. Πράγμα περίεργο, γιατί -τουλάχιστον στην ΝΔ- ο δήμος της Αθήνας ήταν πάντα το τελευταίο σκαλοπάτι πριν από τη διεκδίκηση της αρχηγίας του κόμματος (περιπτώσεις Έβερτ, Αβραμόπουλου, Ντόρας).
Το ίδιο συμβαίνει και στον ΣΥΡΙΖΑ! Όπως, λοιπόν, αναφέρουν «Τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί εναγωνίως μια «δυνατή» υποψηφιότητα για τον δήμο, αλλά πέφτει πάνω σε....

Σε απελπισία οι σκευωροί του Μαξίμου σχεδιάζουν αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις αυτοδιοικητικές εκλογές


Σε απελπισία οι σκευωροί του Μαξίμου σχεδιάζουν αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

«Το αγκάθι της Χρυσής Αυγής» τιτλοφορείται άρθρο του Κυριακάτικου «Βήματος», με υπότιτλο «Σκέψεις για απαγόρευση συμμετοχής της στις τοπικές εκλογές». Παραθέτουμε ολόκληρο το κείμενο και επανερχόμαστε:

«Έντονος προβληματισμός επικρατεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο για την αντοχή της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις, παρά το γεγονός ότι έχουν αποκαλυφθεί πάρα πολλά «σκοτεινά σημεία» από τη δράση της. Η δημοσκοπική αντοχή της Χρυσής Αυγής διατηρεί σε ισχύ το σενάριο να τεθεί εκτός νόμου παραμονές των ευρωεκλογών, αν και υπάρχει ο φόβος να εξελιχθεί σε μπούμερανγκ. Στα ενδότερα του Μεγάρου Μαξίμου έχει συζητηθεί αρκετά το ενδεχόμενο να.....

Ο Κομμουνισμός και τα Χριστούγεννα

Ο "Κόκκινος Φασισμός" - Κομμουνισμός απαγόρευσε από εκατομμύρια ανθρώπους το δικαίωμα τους να επιλέξουν μια θρησκεία αλλά και να εκτελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.
Απαγόρευρ το δικαίωμα της περιουσίας, εξόρισε και έστειλε εκατασμμύρια ανθρώπους στον βίαιο θάνατο...
Kάθε άνθρωπος σε αυτό τον πλανήτη έχει το δικαίωμα να πιστεύει σε όποια θρησκεία θέλει αρκεί να μην βλάπτει τον συνάνθρωπό του.
Ο υπαρκτός κομμουνισμός όμως ΕΠΕΒΑΛΕ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ σε όλους τους υποτελείς λαούς του καθεστώς αθεϊας και απαγόρευση στον καθένα να εκτελεί τα θρησκευτικά του καθήκοντα.
Ο συγγραφέας Νικολάϊ Ζερνώφ γράφει για αυτή την περίο­δο: «Η Ρωσία τόσο ως.....

ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ»;

katarrei_hnd__article
Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί το παρακάτω δημοσίευμα:

«… Διαπιστώνεται σχετικά χαμηλή συσπείρωση της Νέας Δημοκρατίας, µε 71,9%, έναντι 72,7% του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο που πρέπει να προκαλέσει ανησυχία στο Μέγαρο Μαξίμου και στη Συγγρού είναι ότι εγγίζει περίπου το 30% η διαρροή ψηφοφόρων της Ν.∆. προς άλλα κόμματα, µε μεγαλύτερο ποσοστό 10,7% αυτών που δεν έχουν αποφασίσει ακόμη πού θα κατευθυνθούν, αλλά µε το υψηλότερο στη συνέχεια ποσοστό να κατευθύνεται προς τη Χρυσή Αυγή, ένα μικρότερο ποσοστό να κατευθύνεται προς τον… ΣΥΡΙΖΑ και ένα ακόμη μικρότερο προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες».
Σίγουρα, θα πιστεύετε πως....

Μαντέλα: "Ο κομμουνιστής τρομοκράτης που υποστηρίχθηκε από Σιωνιστές"

Ο Μαντέλα με τον Eβραίο Joe Slovo στην Μόσχα 
Ο Νέλσον Μαντέλα, ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής, πέθανε στην ηλικία των 95 ετών. Με τίτλους του τύπου «παγκόσμιος θρήνος», «θρηνεί η ανθρωπότητα» και άλλα συγκινητικά, τα media σε όλο τον κόσμο, ξόδεψαν ώρες αμέτρητες υμνώντας τον Μαντέλα και παρουσιάζοντάς τον ως ένα είδος «αγγέλου της ειρήνης», κάτι σαν έναν «κοσμικό άγιο». Πρόκειται βέβαια, για κατασκευασμένη πραγματικότητα. Ο Μαντέλα ήταν ευθυγραμμισμένος αρχικά με.....

Ένα κείμενο για τις "ικανότητες" των νέγρων - μαύρων

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Τσε για τους μαύρους:
"Ο νέγρος είναι νωχελικός και ευφάνταστος, ξοδεύει τα χρήματά του για ελαφρότητες και ποτό. Ο ευρωπαίος προέρχεται από μια παράδοση εργασίας και σωτηρίας που τον ακολουθεί σε αυτή τη γωνιά της Αμερικής και τον οδηγεί να προχωρήσει μπροστά."
"Από την απαρχές της ιστορίας, ο Νέγρος κατείχε την ήπειρο της Αφρικής - πλούσια πέρα από τη φαντασία κάθε ποιητή, με στρέμματα διαμαντιών κάτω από τα γυμνά πόδια του. Ωστόσο, ποτέ δεν έβγαλε ένα από αυτά από τη σκόνη, μέχρι που ήρθαν οι λευκοί και του έδειξαν το αστραφτερό τους φως.

Η γη του γεμάτη δυνατά και ήμερα ζώα, αλλά ποτέ δεν ονειρεύτηκε μια σέλα, μια άμαξα, ένα κάρο.

Κυνηγός από ανάγκη, ποτέ δεν έφτιαξε ένα τσεκούρι, ένα δόρυ, μία λόγχη, που να....

Το παρακράτος - τρομοκράτες συνεχίζει κανονικά το "έργο" του την ώρα που η Αστυνομία κάνει έρευνες για το... οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής...

Δεν έχουν τέλος οι "επιτυχίες" του Μασώνου;! Δένδια και του κράτους του Σαμαρά...
Την ίδια στιγμή που η "εγκληματική οργάνωση" της Χρυσής Αυγής δίνει τρόφιμα στους Έλληνες πολίτες και τα στελέχη της, αντί να βρίσκονται σε διάσημα σαλέ και μπουζούκια για να "γιορτάσουν", χτενίζουν όλη την επικράτεια για να δώσουν δύναμη και κουράγιο στους Έλληνες που δεινοπαθούν, οι αριστεροί παρακρατικοί τρομοκράτες κάνουν ξανά την εμφάνισή τους...

"Στόχος" τους αυτή τη φορά το σπίτι του Γερμανού πρέσβη στη Χαλάνδρι που στις 3:30 το πρωί δέχθηκε καταιγιστικά πυρά από καλάσνικοφ.
Οι τρομοκράτες πραγματικά "γάζωσαν" με.....

ΑρχισυνδικαΛΗΣΤΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ το "μπουμπούκι" που κατηγορείται για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος"


Κι άλλος «χρυσός» συριζαίος: Αυτή τη φορά συνδικαλιστής και με κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ στο νοσοκομείο "Σωτηρία" πιάστηκε με μίζα 50.000 ευρώ.
Συνδικαλιστής της ΝΔ πιάστηκε με μίζα 25.000 ευρώ
Συνδικαλιστής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται για "ξέπλυμα μαύρου χρήματος" και με "χρυσές καταθέσεις"-μίζες;!;! 

3... μέλη του "συνταγματικού τόξου"...

Τι δεν καταλαβαίνεις Έλληνα;

 
Ο Ρίζος Ρίζος υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ τις μέρες της «γλυκιάς και άδολης επαναστατικότητας». Υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ τις μέρες του «4%». Είναι δηλαδή από τους πολύ παλιούς στο κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς, που πλέον είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Όπως μας πληροφορούν τα σχετικά ρεπορτάζ, υπήρξε σταθερός συνοδοιπόρος και στήριγμα του άλλου συριζαίου, επίσης συνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ – ΔΕΗ, Φωτόπουλου. Βέβαια ο Φωτόπουλος είναι πιο «νέος» όντας στο παρελθόν συνδικαλιστικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.
Μπορεί να είχε την δυνατότητα ν.....

ΓΙΟΡΤΗ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

giorth-gia-paidia-metanastonσ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση δε μιλάμε για "ρατσισμό" αλλά για.... 'κίνηση ανθρωπιάς -φιλανθρωπίας'.. Τους δικαιολογούμε βέβαια τους σπαγκοραμένους τους Περισσού, καθώς οι λαθρομετανάστες θα είναι στο μέλλον οι μοναδικοί υποστηρικτές τους...

Οι διανομές τροφίμων της Χρυσής Αυγής μόνο για Έλληνες είναι… συσσίτια μίσους», στην καθεστωτική και αριστερή (σχεδόν πάντα αυτά τα δύο ταυτίζονται…) γλώσσα. Οι γιορτές μόνο για «μετανάστες» (ή για τα παιδιά τους) τι είναι άραγε; Διαβάζουμε, λοιπόν, στην επίσημη διαδικτυακή ντουντούκα του ΚΚΕ:
 
«Γιορτή για τα παιδιά των μεταναστών από την ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ
Γιορτή για....

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΑΜ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ... Ο Εθνικισμός θα ΝΙΚΗΣΕΙ παντού...


elam
Άσχημα μαντάτα από την Κύπρο μας, φέρνει το Ευρωβαρόμετρο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την έρευνά του, το 91% των Κυπρίων δεν έχουν εμπιστοσύνη στα κόμματα, το 82% δεν εμπιστεύεται τους βουλευτές, ενώ το 74% δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση.
Επίσης, το 97% των Κυπρίων χαρακτηρίζει την οικονομική κατάσταση στη χώρα «κακή» έως «πολύ κακή», ενώ μόνο το 3% εκφράζει αντίθετη άποψη. Για τους επόμενους 12 μήνες το 7% των Κυπρίων βλέπει βελτίωση της κατάστασης, το 72% επιδείνωση και το 19% στασιμότητα.
Στην ερώτηση για το πως είναι η....