Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Απριλίου 30, 2014

ΙΔΟΥ ΤΟ… SUCCESSSTORY: ΔΕΚΑΤΗ ΠΙΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΩΝ!

newego_LARGE_t_1101_54241833_type12713 
Ενώ, λοιπόν, σύμφωνα με τους θρασύτατους Σαμαροβενιζέλους και τα εξωνημένα  παπαγαλάκια τους, η Ελλάδα βγαίνει από το τούνελ και επιτυγχάνει το… successstory, το αμερικανικό ινστιτούτο Cato (κι όχι το… λόμπι της δραχμής) την κατατάσσει στη λίστα των δέκα χωρών με τη μεγαλύτερη εξαθλίωση παγκοσμίως.
Πρώτη στον πίνακα του παγκόσμιου πίνακα εξαθλίωσης σύμφωνα με τα στοιχεία του Cato, βρίσκεται η Βενεζουέλα (το πρότυπο των συριζαίων…), δεύτερο το Ιράν, τρίτη η Σερβία, τέταρτη η Αργεντινή και ακολουθούν κατά σειρά η Τζαμάικα, η Αίγυπτος, η Ισπανία, η Νότια Αφρική, η Βραζιλία και τέλος η Ελλάδα.
Οι συνολικά 90 χώρες που.....
περιλαμβάνονται στον επονομαζόμενο «δείκτη δυστυχίας», επελέγησαν βάσει των δεδομένων του Economist Intelligence Unit και αναλύθηκαν από τον καθηγητή Steve Hanke του πανεπιστημίου Johns Hopkins.Ο τύπος που χρησιμοποιήθηκε για την κατάρτιση του καταλόγου αφορά τον πληθωρισμό, τα επιτόκια δανεισμού, τα ποσοστά ανεργίας και τη μείωση του κατά κεφαλήν ΑΕΠ από έτος σε έτος.
Στις 18 και στις 25 Μαΐου, λοιπόν, μαυρίζουμε τους υπευθύνους της δυστυχίας μας και τους κατά τόπους εκπροσώπους τους (Καμίνηδες, Σπηλιωτόπουλους, Κακλαμάνηδες, Μπουτάρηδες, Σγουρούς, Τατούληδες κ.λπ.). Αλλιώς, θα είμαστε άξιοι της τύχης μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών