Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουλίου 27, 2014

ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΤΟΥΣ

syntagma

Ήταν και φέτος όλοι τους εκεί, αγκαλιασμένοι, χαμογελαστοί, χαρούμενοι. Ήταν συνεπέστατοι στο ραντεβού τους, δεν έλειψε κανένας τους. Γιόρτασαν. Γιόρτασαν την επιστροφή της “Δημοκρατίας” ΤΟΥΣ, την επιστροφή της διαφθοράς, της προδοσίας, της ρουφιανιάς, της κλεπτοκρατίας ΤΟΥΣ. Οι άθλιες παρουσίες τους προκάλεσαν για άλλη μια φορά αηδία και σιχασιά. Τα τρισάθλια και ελεεινά τους πρόσωπα προκάλεσαν αναγούλα και ναυτία.
Ήταν όλοι τους εκεί: Τα αχόρταγα αρπαχτικά με τις γαμψές μύτες και τα κοφτερά νύχια. Τα βουλιμικά ερπετά που στο διάβα τους αφήνουν γλίτσα και δυσωδία. Τα κουστουμαρισμένα και γραβατοφορεμένα υποκείμενα της μεταπολίτευσης.
Ήπιαν, έφαγαν και γλέντησαν. Γλέντησαν πάνω στο....
πτώμα της Κύπρου μας. Γλέντησαν πάνω στους τάφους των πεσόντων της μογγολικής εισβολής. Γλέντησαν πάνω στον πόνο και την δυστυχία των οικογενειών των 1.619 αγοούμενων ΕΛΛΗΝΩΝ της Κύπρου.
Κάποιοι όμως δεν ξεχνούν και δεν γιορτάζουν. Κάποιοι δεν ξεχνούν και Τιμούν τους Ήρωες που έπεσαν στον βωμό της Ελευθερίας. Κάποιοι δεν υποχωρούν και δεν συμβιβάζονται. ΕΜΕΙΣ οι ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ δεν γιορτάζουμε. Δεν γιορτάζουμε και δεν συμβιβαζόμαστε με “διζωνικές λύσεις”, με ομοσπονδοποίηση, με το νέο σχέδιο Ανάν που προωθούν οι τουρκολάγνες ελληνόφωνες κυβερνήσεις Αθήνας και Λευκωσίας. Δεν υποχωρούμε και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από μια Κύπρο μόνο ΕΛΛΗΝΙΚΗ, απαλλαγμένη από τους Μογγόλους εισβολείς και τους Άγγλους δυνάστες.
ΕΜΕΙΣ θα γιορτάσουμε μόνο όταν φτάσουμε στην Αμμόχωστο, στην Κερύνεια, στην Καρπασία.
Ζήτω η Νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών