Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 25, 2014

Η Γη του Λεωνίδα απέκτησε τους... γνήσιους απογόνους του..Εν μέσω δεκάδων Εθνικιστών εγκαινιάστηκαν τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Σπάρτη - Φωτορεπορτάζ


σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα. Το Εθνικιστικό κίνημα δυναμώνει μέρα με τη μέρα.

Μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα από Συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Σπάρτης.
Δυναμικό παρόν έδωσαν δεκάδες στελέχη, εκλεγμένοι εκπρόσωποι...
με την «Ελληνική Αυγή», κλιμάκιο Συναγωνιστών από τα γραφεία της Δυτικής Αττικής, καθώς και οι Συναγωνιστές Μιχάλης Γιαννόγκωνας μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και Αλέκος Παναγόπουλος.

Την ομιλία άνοιξε ο Συναγωνιστής και Γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης Χρήστος Κατράκης, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους κάλεσε να δώσουν δυναμικό αγώνα για την απελευθέρωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής Ν.Γ.Μιχαλολιάκου αλλά και των εγκλείστων Συναγωνιστών και βουλευτών του Κινήματος.



Ο Συναγωνιστής Δημήτριος Κωστόπουλος, Καθηγητής Πανεπιστημίου κάλεσε όλους τους Συναγωνιστές να δώσουν τον Αγώνα τον καλό αυτόν που δίνουν καθημερινά χιλιάδες Χρυσαυγίτες σε ολόκληρη την χώρα και η δικαίωση δεν θα αργήσει να έρθει.



Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Σερρών Αρτέμης Ματθαιόπουλος τόνισε ότι την ώρα που τα αποκόμματα του Συνταγματικού τόξου καταρρέουν, εμάς δεν μας χωράνε πλέον οι τοίχοι. Η ώρα της δικαίωσης είναι κοντά, αφού τίποτα δεν λυγίζει την θέληση μας.



Ο Συναγωνιστής και Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος έκανε εκτενή αναφορά για την παράνομη πολιτική σκευωρία που έχει στηθεί κατά του Αρχηγού και των στελεχών της Χρυσής Αυγής με μόνο τους παράπτωμα ότι αγάπησαν με υπέρμετρο ζήλο την χώρα τους και είπαν την αλήθεια στον Ελληνικό Λαό.



Η εκδήλωση έληξε με όλους σε στάση προσοχής να ψάλουν τον Εθνικό μας ύμνο και τον ύμνο της Χρυσής Αυγής.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών