Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Δεκεμβρίου 05, 2014

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Γράφει ο Αντίοχος

Πριν από λίγον καιρό, το ψυχάρειο «Βήμα» αποκάλυψε ότι η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (δηλαδή το κύκλωμα που λυμαίνεται τη δικαιοσύνη…), ειδοποίησε τον αρχισκευωρό αλήτη-προδότη-Σαμαρά (όπως τον αποκαλούσαν οι οπαδοί της ΝΔ το 1993), να επισπεύσει τις διαδικασίες εκλογής προέδρου της «δημοκρατίας» τους, γιατί αν υπάρξει αδυναμία εκλογής και προκηρυχθούν εκλογές, θα έχει αποφυλακισθεί πριν απ’ αυτές -λόγω παρελεύσεως του 18μήνου- ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δύο πρώτοι βουλευτές που προφυλακίστηκαν (Παππάς, Λαγός), οπότε θα γίνουν πολύ σκούρα τα πράματα!
Πράγματι, η θητεία Παπούλια λήγει στις 13 Μαρτίου, οπότε  η πρώτη ψηφοφορία πρέπει να ξεκινήσει τουλάχιστον στις 12 Φεβρουαρίου. Αν δε συγκεντρωθεί (που δε θα συγκεντρωθεί…) πλειοψηφία των δύο τρίτων (200) του συνολικού αριθμού των βουλευτών, η......
ψηφοφορία επαναλαμβάνεται ύστερα από πέντε ημέρες και αν ούτε τότε εκλεγεί, η τρίτη ψηφοφορία ακολουθεί έπειτα από άλλες πέντε ημέρες, στην οποία απαιτούνται πλέον τα 3/5 του αριθμού των βουλευτών, οι 180. Κανονικά, λοιπόν, η κρίσιμη ημερομηνία θα είναι η 22α  Φεβρουαρίου. Εφόσον τότε δεν εκλεγεί πρόεδρος, η βουλή διαλύεται μέσα σε δέκα ημέρες από την ψηφοφορία (ήτοι στις 4 Μαρτίου), και προκηρύσσονται εκλογές σε 30 ημέρες, δηλαδή στις 5 Απριλίου. Αλλά μέχρι τότε, ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής και οι δύο συνεργάτες του θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ!
Όπως, λοιπόν, όλα δείχνουν, οι διαδικασίες εκλογής προέδρου επισπεύδονται κατά έναν μήνα και βάλε και θα αρχίσουν μετά τα Φώτα, με πρόσχημα τις πιέσεις των διεθνών τοκογλύφων για ξεκαθάρισμα του πολιτικού τοπίου, δήθεν για να ξέρουν με ποιους θα έχουν να κάνουν (κραυγαλέο ψέμα, γιατί τους έχουν στο χέρι και τους δύο –ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ- και γι’ αυτό στις συζητήσεις για την Ελλάδα λένε πως δεν τους ενδιαφέρει αν θα γίνουν εκλογές ούτε ποιος θα βγει, παρά μόνον η πιστή εφαρμογή του προγράμματός τους)!
Σύμφωνα, λοιπόν, με αξιόπιστες πληροφορίες, την Κυριακή το βράδυ στη βουλή, πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού, ο τρεμάμενος φον Αντωνάκης θα ανακοινώσει τα σχετικά με την επίσπευση… Αλλά όχι και τους πραγματικούς της λόγους, που είναι ο τρόμος του μπροστά στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ Αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών