Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 03, 2014

Καταρρέει η ψοφοδεξιά και στη Βόρεια Ελλάδα- Ανεβαίνει ραγδαία η Χρυσή Αυγή!


Καταρρέει η ψοφοδεξιά και στη Βόρεια Ελλάδα- Ανεβαίνει ραγδαία η Χρυσή Αυγή!

Βαθύ προβληματισμό έχουν προκαλέσει στην εγκληματική συμμορία της Συγγρού τα αποτελέσματα κρυφών δημοσκοπήσεων που διενεργήθηκαν και συνεχίζουν να διενεργούνται στη Βόρειο Ελλάδα. Σύμφωνα μ' αυτά, η παράταξη του Σαμαρά η οποία εξαπάτησε προεκλογικά τους Έλληνες τάζοντας επαναδιαπραγμάτευση μνημονίων, ανακατάληψη πόλεων από τους λαθρομετανάστες και ούτω καθ' εξής, καταποντίζεται, την ίδια ώρα που η Χρυσή Αυγή καλπάζει!
Δύο είναι οι λέξεις οι οποίες βρίσκονται πια στην ημερήσια διάταξη των.....

Τρέμει και η Δούρου τη συντριβή από τον Ηλία Κασιδιάρη και εγκαταλείπει τη μάχη του "Δήμου της Αθήνας".....

Kasidiaris-Dourou-570
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σας το εγγυόμαστε... Το "συνταγματικό τόξο" θα αναγκασθεί να κατεβάσει ΕΝΑΝ και μοναδικό υποψήφιο και πάλι θα.... ηττηθεί!
 
Απορρίπτει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια στο Δήμο Αθηναίων η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Ρένα Δούρου απέναντι στον υποψήφιο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Η.Κασιδιάρη, ειδικά μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που φέρνουν απόλυτο φαβορί τον Ηλία.
Η υπεύθυνη Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ «γλυκοκοιτάζει» το υπουργείο Εξωτερικών σε περίπτωση που εκλεγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Άλλωστε, στελέχη της Κουμουνδούρου επισημαίνουν πως....

Για γέλια και για κλάμματα όλοι τους.... Αναζητείται ο τρομοκράτης-δολοφόνος Μαζιώτης για.... να κάνει τη θητεία του στον Ελληνικό Στρατό!!!!

Τον τεμπελάκο και δειλό Μαζιώτη ψάχνουν να υπηρετήσει την πατρίδα του που τόσο διατείνεται πως αγαπά και ζητά να την “βοηθήσει” μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων.

Οι υπεύθυνοι της στρατολογίας όμως είναι για γέλια και για κλάματα αφού τον αρχιτρομοκράτη τον τοποθέτησαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου (ΚΕΥΠ) στην Λαμία όπου πρέπει να παρουσιαστεί στις 13 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Νίκος Μαζιώτης και η σύντροφος του Πόλα Ρούπα, είχαν αφεθεί ελεύθεροι με όρους αφού η δίκη τους δεν είχε ολοκληρωθεί όταν εκείνοι συμπλήρωναν 18 μήνες προφυλάκισης.

Οι ανυπότακτοι σαν τον Νίκο Μαζιώτη είναι δειλοί, είναι...

Παρακάλια “Αυγής” σε αντισυνταγματικό τόξο: Φυλακίστε και βγάλτε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, πριν κυριαρχήσει!


Παρακάλια “Αυγής” σε αντισυνταγματικό τόξο: Φυλακίστε και βγάλτε εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή, πριν κυριαρχήσει!

«Ροζ» αριστεροί εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τις σταλινικού τύπου σκέψεις τους, με την εξόντωση των πολιτικών τους αντιπάλων, δεν λένε να τις ξεχάσουν. Στην «Αυγή» της Τετάρτης δημοσιεύθηκε ένα πρ...οκλητικό άρθρο, χαρακτηριστικό του πώς αντιλαμβάνονται τον Πλουραλισμό, την Λαϊκή Θέληση και την Δημοκρατία τα «ορφανά» του Μαρξ, του Τρότσκι, του Λένιν, του Στάλιν και του Μάο.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε ολόκληρο το άρθρο και θα επανέλθουμε. "Ξεκινάει μία από τις πιο περίπλοκες χρονιές για τη χώρα μας. Περίπλοκη με αυτά που ξέρουμε και προβλέπουμε. Στο τέλος, σε έναν χρόνο θα ελέγξουμε όσα λέμε. Αν και αυτή η διαδικασία αξιολόγησης ή αυτοκριτικής -υπάρχει και αυτός ο ξεχασμένος όρος- δεν συνηθίζεται, δεν ζητείται, δεν εκτιμάται...
Το 2014, καθοριστική χρονιά για..

Ο πρώην Διευθυντής των "ΝΕΩΝ" και Υπουργός Παπδήμου-Σαμαρά Καψής αποκαλύπτει: "ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ’ ΡΘΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!"

kapsi
Γράφει ο Αντίοχος.

Άρθρο στο protagon.gr έγραψε ο υφυπουργός Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, Παντελής Καψής, με τίτλο «ΣΥΡΙΖΑ χωρίς ψευδαισθήσεις». Στο άρθρο του αυτό, ο (πρώην κομμουνιστής, του ΚΚΕ εσωτερικού, στα νιάτα του…) υφυπουργός, αναλύει τι θα συμβεί στην Ελλάδα αν επικρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρώην διευθυντής των «Νέων», αφού παραδέχεται πως η κυβέρνηση την οποία υπηρετεί είναι υπό κατάρρευση και θεωρεί πιθανό «το ενδεχόμενο μιας κυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ», εξετάζει δύο περιπτώσεις, να συμβιβαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ με τους «δανειστές» μας αλλά και να μη συμβιβαστεί. Και στις δύο περιπτώσεις προβλέπει άνοδο της Χρυσής Αυγής στην εξουσία! Καταλήγει, λοιπόν, ως εξής ο υφυπουργός της κυβέρνησης:

«Σε όλα αυτά τα ενδεχόμενα ο.....

Όχι που θα έμενε στην απ' έξω η αριστερά.... Ο Στρατούλης έκανε χλιδάτες διακοπές στην Αράχοβα

Μπορεί έξω από τα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου η πλατεία να έχει μετατραπεί σε.... οικισμό αστέγων ( και μόνο τη Χρυσή Αυγή να τους βοηθά )αυτό όμως δεν τίθεται ουσιαστικό εμπόδιο στους πλουτοκράτες του ΣΥΡΙΖΑ, με τις τεράστιες ακίνητες περιουσίες και τα επενδυτικά κεφάλαια στους επιχειρηματικούς κολοσσούς της Αμερικής, να κάνουν χλιδάτες διακοπές στα θέρετρα της Ελλάδος.

Έτσι ο "υπερ-αριστερός" με τις μεγάλες ευαισθησίες Στρατούλης φρόντισε μαζί με την ντόπια και ξένη ολιγαρχία να περάσει..."επαναστατικές" διακοπές στην Αράχοβα.

Διαβάζουμε στον πάντα καλά πληροφορημένο "Μικροπολιτικό" των Νεών τα εξής:

«Αν νομίζετε ότι οι συριζαίοι αποφεύγουν τα....

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ-ΠΑΓΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ… ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΝΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟ

polydoras_fragos
Γράφει ο Αντίοχος.

Είναι παρατηρημένο, πως όταν οι (κρυφές) δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλη άνοδο της Χρυσής Αυγής, εμφανίζονται δημοσιεύματα για την ίδρυση νέου κόμματος-μαϊμού της «λαϊκής δεξιάς» – με σκοπό να κρατήσει τις συνεχείς διαρροές ψηφοφόρων της ΝΔ προς την Χρυσή Αυγή και μετά τις εκλογές να τις επιστρέψει στο σάπιο σύστημα εξουσίας. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών των δημοσιευμάτων για το κόμμα-παγίδα, είναι ο απόστρατος στρατηγός Φράγκος. Τώρα, προσετέθη και ο Βύρων Πολύδωρας (ή… «στρατηγός Άνεμος»), μετά την διαγραφή του από την ΝΔ. Ας δούμε το νέο δημοσίευμα:
«Ραντεβού Πολύδωρα – Φραγκου! Έρχεται κόμμα …”λαϊκής δεξιάς”; Που έγινε η συνάντηση
Έρχεται η “λαϊκή δεξιά” σε κόμμα Πολύδωρα – στρατηγού Φράγκου; Η πρώτη επαφή μεταξύ των....

Τους κάρφωσαν τα “Παραπολιτικά”: Στα σκαριά η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα


Τους κάρφωσαν τα “Παραπολιτικά”: Στα σκαριά η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ - Σύριζα

"Μια «μεγάλη συμμαχία» θα γινόταν ευμενώς δεκτή και από το Βερολίνο" σχολιάζει χαρακτηριστικά η εφημερίδα
Άλλη μια τρανή απόδειξη της επικείμενης συνεργασίας μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτει η σφόδρα προσκείμενη στη ΝΔ εφημερίδα «Παραπολιτικά». Κάτω από τον τίτλο «Ζητείται “επαφή” με τον ΣΥΡΙΖΑ» και υπότιτλο «Προβληματισμός στη ΝΔ για τις άσκοπες μετωπικές συγκρούσεις» η εφημερίδα δείχνει την κοροϊδία σε βάρος του Ελληνικού Λαού, η οποία παίζεται κάτω από το τραπέζι από τους δήθεν «ορκισμένους» εχθρούς.
Παραθέτουμε το μεγαλύτερο μέρος του δημοσιεύματος: «Όμως, παράλληλα με αυτά, ένας ακόμα προβληματισμός αναπτύσσεται τώρα στους κόλπους της Ν.Δ. και αφορά ένα άλλο –εξαιρετικά ενδιαφέρον- ζήτημα: τη στάση του...

Τα καθεστωτικά μέσα το παραδέχονται... "Ο Σαμαράς έχει...πονοκέφαλο λόγω Χρυσής Αυγής...Ότι και να κάνει θα χάσει"

Διαβάζουμε στο voria.gr (Το site που αποτελεί το...."μακεδονικό πρακτορείο" του φιλοκυβερνητικού parapolitika.gr)

Υπάρχει ενδεχόμενο να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου πριν από τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου; Το σενάριο αυτό έρχεται και ξανάρχεται στην επικαιρότητα, καθώς στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν αρχίσει να συζητούν ακόμα πιο τακτικά αυτό το ενδεχόμενο, για πολλούς και διάφορους λόγους. Ο σημαντικότερος από αυτούς έχει να κάνει με το γεγονός ότι παρά το κύμα των αρνητικών ειδήσεων που αφορούν στο συγκεκριμένο μόρφωμα, η εκλογική του απήχηση εξακολουθεί να κυμαίνεται σε ασυνήθιστα υψηλά επίπεδα. Το γεγονός προκαλεί πολιτικό και πολιτειακό πονοκέφαλο στην κυβέρνηση και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να ....

ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ NEWS247: “TA ΠΡΩΤΑ ΝΕΚΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ”

oi protoi nekroi
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι γνωστή η... αμεροληψία και η "αγάπη" που τρέφει το News247 για τη Χρυσή Αυγή:
Διαβάζοντας το άρθρο “τα 50 γεγονότα που σημάδεψαν την ελλάδα το 2013″ και φτάνοντας στα γεγονότα του Νοεμβρίου, εξοργίζεσαι διαβάζοντας τον τίτλο για την δολοφονία των Μ. Καπελώνη και Γ. Φουντούλη. Οι συντάκτες του άρθρου χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης, χωρίς να αντιλαμβάνονται τι ακριβώς σημαίνουν οι λέξεις για την μεγάλη οικογένεια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, όπου θρήνησαν τον άνανδρο χαμό του Γιώργου Φουντούλη και Μάνου Καπελώνη παίζουν με το κοινό περί δικαίου αίσθημα του Λαού μας.
Ο ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ τίτλος του news247.gr λέει:

2014: Ερχόμαστε για να Κατακτήσουμε!

2014: Ερχόμαστε για να Κατακτήσουμε!
Στη δύση του 2013, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή αφήνει πίσω του ένα έτος πλήρες Αγώνων σε όλα τα επίπεδα αλλά και θυσιών που ματώνουν την καρδιά μας. Δυο αγαπημένοι μας Σύντροφοι Έπεσαν υπέρ Πατρίδος και Πίστεως από τα πυρά δειλών, παρακρατικών κόκκινων τρομοκρατών, ενώ το αντεθνικό Καθεστώς κρατά παράνομα προφυλακισμένους τον Αρχηγό μας, δύο συναγωνιστές βουλευτές του Κινήματός μας και δεκάδες Συντρόφους που βιώνουν στην πράξη την πολιτική τρομοκρατία της Χούντας του Μνημονίου. Στρέφουμε το βλέμμα πίσω στο χρόνο και διατρέχουμε νοερά το έτος της Εθνικιστικής παγίωσης επί των....