Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιανουαρίου 05, 2014

SPIEGEL: Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Σκοπός να ανατείλει η Ευρώπη των Εθνών!

Για την ελληνική προεδρία, τον κίνδυνο παράλυσης της ίδιας της χώρας και των ευρωπαϊκών θεσμών και για το «φάντασμα» της ακροδεξιάς που θα ρίξει την κυβέρνηση τον ερχόμενο Μάιο, γράφει το γνωστό γερμανικό περιοδικό der Spiegel στη διαδικτυακή έκδοση του.
 
«Όταν αυτήν την εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς...

Ο ΛΑΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ;

Γράφει ο Αντίοχος

Μετά τις συνεχείς… ευγενικές αρνήσεις που εισπράττουν τα κόμματα του συστήματος (και ειδικά η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι υπόλοιποι δε φτουράνε…) από τους «πρωτοκλασάτους» και τα «προβεβλημένα» τους στελέχη για υποψηφιότητα στον δήμο της Αθήνας (υπό το φόβο του στραπατσαρίσματος από τον Η. Κασιδιάρη), οι σάπιοι αναζητούν μια όχι αμιγώς πολιτική υποψηφιότητα, την οποία να στηρίξουν από κοινού. Κι όπως φαίνεται, τη βρήκαν στο πρόσωπο του… μπαγιάτικου γελωτοποιού Λαλάκη Λαζόπουλου!

Κι όταν λέμε στήριξη από κοινού, εννοούμε...

Οι Σαμαροφρουροί του antinews ανησυχούν: "Θα φτάσει μέχρι το Πάσχα η κυβέρνηση;"

Γράφει ο Αντίοχος.

Καταρρέει οσονούπω με γδούπο η μνημονιακή συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας! Δεν το λέμε εμείς, οι «υπεραισιόδοξοι» κ.τ.λ., το λέει και το φωνάζει το πιο πιστό παπαγαλάκι του Σαμαρά (το τονίζουμε, όχι απλά της ΝΔ, αλλά του ίδιου του Σαμαρά…), το blog antinews. Το οποίο σε άρθρο υπό τον τίτλο «Μήπως στο Μαξίμου πρέπει να ξανασκεφτούν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες;», αμφιβάλλει αν η κυβέρνηση θα φτάσει μέχρι το Πάσχα και δεν διαλυθεί νωρίτερα στους πέντε ανέμους! Ιδού το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Όμως, το ερώτημα είναι: Που θα πάει έτσι η κυβέρνηση...

Εξοργιστική δήλωση του μασώνου Δένδια: "Δεν ασχολούμαστε με τους δολοφόνους των Εθνικιστών Γ. Φουντούλη και Μ. Καπελώνη"


Ομολογία Δένδια: Δεν ασχολούμαστε με τους τρομοκράτες δολοφόνους του Ν. Ηρακλείου

Ο πιο αποτυχημένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. "ευνομία παντού" έδωσε συνέντευξη στην καθεστωτική "Καθημερινή", αλλά ούτε εκεί μπόρεσε να κρύψει την πλήρη ανυπαρξία του.

Ο Νίκος Δένδιας που επί υπουργίας του η βία, η λαθρομετανάστευση, το παρεμπόριο, η τρομοκρατία και γενικότερα κάθε εγκληματική ενέργεια βρίσκεται στο ζενίθ, μίλησε για τις έρευνες σχετικά με το πρόσφατο γάζωμα με 60 σφαίρες της γερμανικής πρεσβείας και την δολοφονία των Συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Ν. Ηράκλειο.

Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα: "Η επίθεση του Νοεμβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και το πρόσφατο χτύπημα στο Χαλάνδρι αποκαλύπτουν έξαρση του τρομοκρατικού φαινομένου. Έχει και σε ποιο βαθμό η ΕΛ.ΑΣ. εικόνα για τα άτομα που κινούνται στον χώρο του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης»;
- Δεν είναι σκόπιμο να.....

Νέα ανθελληνική παραδοχή Γεωργιάδη: "Οι λαθρομετανάστες δεν θα πληρώνουν τίποτα στα νοσοκομεία για νοσηλεία... Οι Έλληνες....25!"

Θα πληρώνεις 25 ευρώ Έλληνα.... για να πληρώνεις τη νοσηλεία των λαθρομετανάστων...

Και όλα αυτά με... υπογραφή του"δεξιού" Άδωνι Γεωργιαδή!

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΑΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Xrysi-Avgi-570
(Και θα πάρει και πρωτιά! Αλλά αυτό μην τους το λέτε… Μην επιβαρύνεται την κατάστασή τους…”)

 Με ένα άρθρο-σοκ στην “Αυγή” την κομματική εφημερίδα του, ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί την κυβέρνηση, να μην επιτρέψει την συμμετοχή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές γιατί είναι βέβαιο ότι θα είναι … τρίτο κόμμα (η αίσθηση στην κοινή γνώμη είναι ότι μάλλον πάει για πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές…).
Σε κατάσταση πλήρους πανικού σημειώνει ο αρθρογράφος ότι “Δεν υπάρχει τρόπος να.....

Νίκος Μιχαλολιάκος: "Ας μην ελπίζουν ότι η Χρυσή Αυγή θα κάνει πίσω"

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"
Περίεργες «ειδήσεις» περί την Χρυσή Αυγή βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Οι άν­θρωποι μέχρι ένα βαθμό δικαιολογούνται για τις ανακρίβειές τους, γιατί πολύ απλά δεν γνωρί­ζουν ότι το Κίνημά μας δεν είναι ένα κόμμα σαν όλα τα άλλα, δεν ανήκει στους πραγματευτάδες του πολί­τικου «παζαριού», δεν συναλλάσσεται με αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα και τους λακέδες τους, που πα­ριστάνουν τους δημοσιογράφους. Αυτό για.....

60.000 ευρώ για να φιλοξενήσουμε και άλλα 2.500 ευρώ για να ταΐσουμε 75 δημοσιογράφους... Λεφτά υπάρχουν για συκοφάντες μας, για τον ελληνικό λαό όχι!

deipnos-1

Η Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης με Υπηρεσιακό Σημείωμα της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων παραθέτει δείπνο, στις 9/1/2014, για εβδομήντα πέντε (75) άτομα, έναντι ποσού 2.490,00 !
Το προαναφερόμενο…τραπέζωμα περιλαμβάνεται στην υπ.αριθμ. πρωτοκόλλου 23424/2013/9.12.2013 Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης, η οποία καταχωρήθηκε στο Βιβλίο Εγκρίσεων και ΕντολώνΠληρωμών της ΥΔΕ στο Υπουργείο Οικονομικών με τον αριθμό 119841 για ποσό ύψους 59.500,00 € (συνολικό κόστος της φιλοξενίας συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Πρόκειται για εκδήλωση που συγκαταλέγεται στην διοργάνωση και υλοποίηση ενημερωτικού προγράμματος φιλοξενίας (press trip) ομάδας δημοσιογράφων από.....

Ο βόθρος του Μαξίμου μέσω Πρώτου Θέματος: «Μόνη μας ελπίδα να απαγορεύσουμε την Χρυσή Αυγή»


Ο βόθρος του Μαξίμου μέσω Πρώτου Θέματος: «Μόνη μας ελπίδα να απαγορεύσουμε την Χρυσή Αυγή»

Έναν ακόμη οχετό απειλών και αθλιοτήτων εξαπολύει σήμερα το Μαξίμου κατά του Εθνικιστικού Κινήματος. Κομιστής του και πάλι ο Αναστασιάδης (Πρώτο Θέμα), που πρέπει να τον κρατάνε πολύ σφικτά τα κοράκια του Σαμαρά για να φτάνει στο έσχατο σημείο να προαναγγέλει τέτοιου είδους παρανομίες και εκτροπές. Ο τίτλος του κατάπτυστου άρθρου φανερώνει τον τρόμο της χούντας του μνημονίου, που - παρά τις βρώμικες μεθοδεύσεις της - καταρρέει και αντικρύζει με απόγνωση την ραγδαία άνοδο του Λαϊκού Συνδέσμου: «Χρυσή Αυγή: Μπορεί να μη φτάσει καν στην κάλπη».
Ακολουθεί ένα ενδεικτικό απόσπασμα του κειμένου, που φανερώνει ξεκάθαρα τι μεθοδεύουν τα πολιτικά πτώματα της Συγγρού...
Κυβερνητικά στελέχη επικαλούνται τον....

Ατέλειωτα τα σκάνδαλα της ψοφοδεξιάς- ΝΔ: 4,7 εκατ. ευρώ «χάθηκαν» στην Ευρυτανία από τον βουλευτή Κοντογεώργο

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:  
«Λαέ μου, καλέ και ηγαπημένε, πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε…"

 Διονύσιος Σολωμός

«Αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε» λέει ο σοφός Λαός μας και στην περίπτωση του συνεταιρισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το λαϊκό ρητό ταιριάζει απόλυτα.

Την ώρα που οι απατεώνες και κλέφτες του ΠΑΣΟΚ απολογούνται για τις μίζες των υποβρυχίων, το alter ego τους, τα στελέχη της ΝΔ, μετά τις κομπίνες Λιάπη και Τομπούλογλου βλέπουν έναν ακόμη βουλευτή να εμπλέκεται σε μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο.

Πρόκειται για....

Ανάλυση Defencenet.gr: "Καταρρέει η ΝΔ,... Άνοδος για Σύριζα και Χρυσή Αυγή"

Τα οικονομικά μέτρα που θα ισχύσουν από τις αρχές του 2014, όπως το εισιτήριο των 25 ευρώ στα νοσοκομεία και η κατάργηση κάθε είδους φοροαπαλλαγών, έρχονται να προστεθούν στις πλάτες του Ελληνικού λαού ο οποίος, απλά, δεν αντέχει άλλο. Η οργή των πολιτών για τα μέτρα που επιβάλλουν τρόικα και κυβέρνηση και εξαιτίας αυτής καθημερινά πεθαίνει κόσμος αναμένεται να εκδηλωθεί στις Αυτοδιοικητικές εκλογές και στις Ευρωεκλογές του Μαΐου.
Το 2013 έκλεισε με.....

Η στιγμή έφτασε...

Περιμέναμε καρτερικά την κατάλληλη στιγμή… Από τότε που αρχίσαμε να καταλαβαίνουμε τον εαυτό μας και σταδιακά να αξιολογούμε τις καταστάσεις γύρω μας, γίναμε δέκτες της αλητείας και της αλαζονείας σας. Ίσως κάποτε το νεαρό της ηλικίας μας να μην μας επέτρεπε να κατανοούμε επακριβώς το κάθε γεγονός, ωστόσο το ένστικτο μας ποτέ δεν έκανε λάθος. Φαίνεται πως η δική μας πνευματική αφύπνιση είχε αρχίσει να συντελείται από πολύ νωρίς, χαράζοντας την μετέπειτα, ξεχωριστή πορεία που ήταν προκαθορισμένη να ακολουθήσουμε. Από τότε είχε έρθει η στιγμή μας. Μόνο που χρειαζόταν υπομονή, επιμονή και πίστη, μέχρι να συναντήσουμε το πεπρωμένο μας.

Όλοι εσείς, οι διεφθαρμένοι πολιτικάντηδες, οι κάθε λογής υποταγμένοι στον θεό του χρήματος, οι βουτηγμένοι στην απληστία και την ανηθικότητα, μας θέλατε απλούς θεατές στο καταστροφικό σας σχέδιο, την στιγμή που....