Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 06, 2014

Βρώμικη προπαγάνδα της ΕΡΤ κατά της Χρυσής Αυγής....

590_cca10639259c6571a4d21f73a58503c3
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μη ξεχνάτε πώς η "τελειωμένη" ΔΤ - ΕΡΤ έχει ακόμη "κομμουνιστική" ηγεσία διορισμένη από "δεξιά" κυβέρνηση.... Λογικός λοιπόν ο "πόνος" και η χολή που στάζουν τα ορφανά του Μαρξ, χορηγούμενα από τους καπιταλιστές - συντρόφους τους, για το πραγματικό λαϊκό κίνημα.
 
Φεύγουν οι γιορτές και η ΝΕΡΙΤ (η νέα ΕΡΤ) άρχισε την κακόβουλη προπαγάνδα εις βάρος της Χρυσής Αυγής, ενόψει και της εμφανίσεως των τριών βουλευτών του Κινήματος (Ηλιόπουλου, Μπούκουρα και Γερμενή) ενώπιων των ανακριτριών, στις 11 Ιανουαρίου.
Έτσι, στο χθεσινό δελτίο του ....

Τώρα Ζωντανά η εκπομπή της Χρυσής Αυγής με τους Η. Κασιδιάρη - Π. Ηλιόπουλο - Α. Ματθαίπουλο

Δείτε ζωντανά την 53 εκπομπή......

Ο Π. ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ – ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

samaras-kalamata-290x120
Σε κανένα από τα μέχρι τώρα δημοσιεύματα που αφορούν τις επιλογές της ΝΔ για τους δήμους και τις περιφέρειες, δεν αναφέρεται ο πιθανός υποψήφιος στην περιφέρεια της Πελοποννήσου. Χθες, μάλλον ξεκαθάρισαν τα πράγματα και όπως φαίνεται υποψήφιος της ΝΔ θα είναι ο πρώην βουλευτής της, Π. Τατούλης, ο οποίος όμως το 2010 εξελέγη περιφερειάρχης κόντρα στον υποψήφιο της ΝΔ, με την υποστήριξη του ΠΑΣΟΚ και του ΛάΟΣ.
Χθες, λοιπόν, ο.....

Και του χρόνου ελεύθεροι - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Και του χρόνου ελεύθεροι - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

«Έρμη, σκλάβα, πικρή Ρωμιοσύνη,
κατά σένα η βλαστήμια τινάχτη,
την κατάρα σου να’ χη, ω Πατρίδα!
Πριν πληγή, πριν αρρώστια να γίνη
σαν την λέπρα και σαν την ακρίδα,
φωτιά, κάψε την, κάμε τη στάχτη».
ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Εύχομαι το 2014 να είναι η χρονιά των Ελλήνων, να είναι το έτος μιας ΑΛΗΘΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και όχι μιας «ψεύτρας  λευτεριάς», η οποία, καθώς γράφει στον «Ύμνον εις την Ελευθερίαν» ο Διονύσιος Σολωμός, κρατεί στο χέρι ένα σκήπτρο και το προτείνει προς όλους, σκορπίζοντας ωσάν δολερή παντού την διχόνοια.
Η Ευχή μου αυτή είναι ευχή για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Εθνική, ψυχική, ατομική πέρα από τον «διαρκήν αντίχριστον», την πλουτοκρατία, καθώς γράφει ο άλλος μεγάλος των Ελληνικών γραμμάτων, ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης. Όσο για εμάς τους Χρυσαυγίτες, ωσάν «αλαφροΐσκιωτοι» βλέπουμε το φως στην μέση του πελάγου, φως που......

ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ!

1520755_259753070857112_1513592173_n
Προχθές, σας ενημερώσαμε για ξυλοδαρμό αναρχοκομμουνιστή μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, από… συντρόφια του. Χθες, είχαμε και δεύτερο κρούσμα, με το θύμα του ξυλοδαρμού να νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας! Αναφέρει σχετικά η γνωστή ιστοσελίδα του Σόρος:

«Ενημέρωση για τον ξυλοδαρμό του συντρόφου Γ. Ναξάκη
Σήμερα Κυριακή 5/1 στις 18.30, έξω από την Α΄ πτέρυγα ο αναρχικός σύντροφός μας Γ. Ναξάκης έπεσε σε ενέδρα και....

Ο Δήμαρχος Πειραιά απαγορεύει την είσοδο στις εκδηλώσεις των Θεοφανείων στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής αλλά την επιτρέπει σε gay-κίναιδους και αναρχικούς...

Αυτή είναι η "αστική δημοκρατία" σου νεο-Έλληνα που θα πρέπει να ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ για να ξαναχτίσεις στα ερείπιά της τη μελλοντική αμεσοδημοκρατία - με τη Χρυσή Αυγή να αποτελεί μοναδικό φορέα που μπορεί να την υλοποιήσει - που θα φέρει την Αναγέννηση του Έθνους.

Σήμερα, ανήμερα των Θεοφανείων, αντιπροσωπεία από την Τοπική Οργάνωση Πειραιά της Χρυσής Αυγής, παρουσία των βουλευτών Νίκου Κούζηλου και Ηλία Κασιδιάρη παρακολούθησετην τελετή του αγιασμού των υδάτων στον Πειραιά.
Αν και δεν είχαν λάβει πρόσκληση από το Δήμαρχο που έχει μετατρέψει τον Πειραιά σε Καμπούλ, οι εκπρόσωποι του Κινήματος, ακολουθώντας την πάγια τακτική, δεν ανέβηκαν στην εξέδρα των "επισήμων" αλλά παρακολούθησαν την τελετή μαζί με το χριστεπώνυμο πλήθος.

Όπως ήταν αναμενόμενο οι Συναγωνιστές - μέλη και βουλευτές - δέχθηκαν τα συγχαρητήρια για τη στάση τους μέχρι σήμερα με τον κόσμο να τους ζητά να οξύνουν περίσσοτερο τη στάση τους και να συνεχίσουν τον Αγώνα τους.

Την ίδια ώρα στον Πειραιά που αρνήθηκε την.....

Ο ευρωβουλευτής Nick Griffin καταγγέλει μέσα στο ΕυρωκΥνοβούλιο τη σκευωρία των σιωνιστικά χειραγωγούμενων ελληνόφωνων πολιτικών εναντίον της Χρυσής Αυγής...

Δείτε το βίντεο....

Σε παράκρουση η Metron Analysis δίνει προβάδισμα σε Μπουτάρη! “Ξέχασαν” να μετρήσουν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής


Σε παράκρουση η Metron Analysis δίνει προβάδισμα σε Μπουτάρη! “Ξέχασαν” να μετρήσουν τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής

Το ότι η Χρυσή Αυγή αποτελεί το μεγαλύτερο θύμα των στημένων δημοσκοπήσεων που κατά καιρούς έρχονται στο φως της δημοσιότητας, είναι ένα γεγονός που ουδείς μπορεί να αρνηθεί. Ακόμα και οι πιο ρεαλιστικές από αυτές αδικούν το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής, το οποίο κατά κοινή ομολογία ενδεχομένως να ξεπερνά και το 20%, κατατάσσοντας την έτσι δεύτερη κατά σειρά πολιτική δύναμη.
Το γεγονός όμως ότι θα βλέπαμε δημοσκόπηση από την οποία απουσιάζει παντελώς η Χρυσή Αυγή, είναι, ομολογουμένως, κάτι το νέο για τα σημερινά δεδομένα και παραπέμπει στους μήνες πριν την πρώτη προεκλογική αναμέτρηση του Μαΐου του 2012. Τότε που η Χρυσή Αυγή ήταν το....

Θερμή υποδοχή Σαμαρά στην Καλαμάτα από... 6 άτομα! Τρελαντώνη γερά, πάμε για αυτοδυναμία

Τα παπαγαλάκια του Μαξίμου πανηγυρίζουν και διαφημίζουν "θερμή υποδοχή στην Καλαμάτα για τον Αντώνη Σαμαρά". Μόνο που στη φώτο που οι ίδιοι δημοσιεύουν, υποδέχονται τον Σαμαρά 6 άτομα, ορισμένα εκ των οποίων αποτελούν μέλη της προσωπικής του φρουράς. Το ότι οι νεοδημοκράτες θα έφταναν στο σημείο να χαίρονται για υποδοχή από μονοψήφιο αριθμό χαχόλων δεν το περιμέναμε ούτε εμείς, που σίγουρα δεν είμαστε οι πιο αντικειμενικοί κριτές. Όπως βλέπετε στην αποκαλυπτική φωτογραφία, που δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνείας, μόνο 3 άτομα κάνουν ότι ακούνε τον Σαμαρά. Οι υπόλοιποι έχουν κάνει πηγαδάκια και λένε τα δικά τους. Διαβάστε τι γράφουν τα Παραπολιτικά για να αντιλήφθείτε την κατάντια των νεοδημοκρατών:

"Στην Καλαμάτα έφτασε νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς. Ο πρωθυπουργός που θα διανυκτερεύσει σε παραλιακό ξενοδοχείο, έγινε δεκτός με...