Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 09, 2014

Νέα ομολογία σοκ του Βορίδη: «Απαράδεκτο να παρεμβαίνουν φιλοσιωνιστικοί οργανισμοί στα εσωτερικά ξένων χωρών»!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ένας πρώην ψευτοεθνικιστής που τώρα γύρισε στον φυσικό του ρόλο ως ανθέλληνας, μνημονιακός και υποτακτικός των σιωνιστών τοκογλύφων.

Δεν έχει στεγνώσει η μελάνη από τα όσα γράψαμε σχετικά με τα όσα υποστήριζε ο Μάκης Βορίδης στο παρελθόν γύρω από τις διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών και νέα στοιχεία βγαίνουν για το αμαρτωλό «εθνικιστικό» παρελθόν του Βορίδη. Αυτή τη φορά, μάλιστα, δεν πρόκειται για απόψεις του 1999 αλλά μεταγενέστερες, συγκεκριμένα του 2004. Πρόκειται για μια συνέντευξη που έδωσε ο Βορίδης τον Απρίλιο του 2004, ως αρχηγός του Ελληνικού Μετώπου, στην εφημερίδα «Ελληνικές Γραμμές», την έντυπη έκφραση του εν λόγω κόμματος.

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο Βορίδης υποστηρίζει πράγματα για τα οποία είναι σίγουρο ότι ντρέπεται και νιώθει απέχθεια σήμερα. Αρχικά, απαντά σε σχετική ερώτηση για το ότι θεωρεί ως δικούς του πνευματικούς πατέρες «τους αγωνιστές του ΄21, τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον Ίωνα Δραγούμη, τον Παύλο Μελά, τον Ιωάννη Μεταξά και πολλούς άλλους», ενώ αμέσως μετά ολοκληρώνει την σχετική απάντηση λέγοντας «Δόξα τω Θεώ εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές...

ΤΩΡΑ η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ

Ηλίας Κασιδιάρης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Τάσος Δημητρακόπουλος σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Η παρουσίαση της προσφυγής της Χρυσής Αυγής στο ΕΔΑΔ – Στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών ο ευρωβουλευτής Νικ Γκρίφιν
  • Τα παπαγαλάκια του Δένδια τραγουδάνε ακόμα: Ενοχοποιητικά στοιχεία οι εφημερίδες!
  • Δυναμική συγκέντρωση συμπαράστασης στο πλευρό των Συναγωνιστών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα
  • Η χούντα Σαμαρά απελευθερώνει τρομοκράτες και στερεί τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα από τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής
  • Χωρίς τελειωμό τα σκάνδαλα αντισυνταγματικού τόξου και καναλαρχών

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Σαρώνει η Χρυσή Αυγή, πατώνει η ΝΔ σε 3 νέες δημοσκοπήσεις - Θα τις εξαφανίσουν...;

Πρώτο κόμμα ο Λαϊκός Σύνδεσμος ακόμα και σε παραδοσιακά γαλάζιους νομούς όπως οι Σέρρες και η Λακωνία

Τρεις δημοσκοπήσεις ολοκληρώθηκαν ή ολοκληρώνονται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου, οι δύο "μη ανακοινώσιμες", κοινώς για εσωτερική χρήση. Και στις τρεις η ΝΔ κυμαίνεται μεταξύ...

ΟΤΑΝ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΙΜΟΥΣΕ ΤΟΝ «ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ», «ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ» ΚΑΙ «ΜΕΓΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗ» ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι "ιεράρχες" είναι απόλυτα υποταγμένοι στο καθεστώς, γι' αυτό βρίσκονται σε υψηλές θέσεις...

Μετά την σύλληψη του «επιχειρηματία», καναλάρχη κ.τ.λ. Κοντομηνά, για το πελώριο (νεοδημοκρατικό) σκάνδαλο του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για τα περιβόητα δάνεια της περιόδου 2007-2009, που προκάλεσαν οικονομική ζημία πολλών εκατομμυρίων στα κρατικά ταμεία, οφείλουν να πάρουν δημόσια θέση και οι «εκλεκτοί» φίλοι του συλληφθέντα, αυτοί που τον παρουσίαζαν ως...

Νέα συγκλονιστικά ντοκουμέντα: Ενοχοποιητικό στοιχείο η... εφημερίδα της Χρυσής Αυγής!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο Ελληνικός λαός έχει καταλάβει την πολιτική σκοπιμότητα των αστήρικτων και γελοίων μεθοδεύσεων εναντίον της Χρυσής Αυγής και γυρίζει την πλάτη στο κλεπτοκρατικό τόξο.

Τα παπαγαλάκια του Δένδια συνεχίζουν το τσίρκο με τα "συγκλονιστικά ντοκουμέντα", παραμένοντας πιστοί στις εντολές του πολιτικού τους προϊστάμενου για στοχοποίηση και δημιουργία εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής.

Μετά λοιπόν τα κασκόλ και τις κούπες ήρθαν...

Οι “κολλητοί” του συκοφάντη της Χρυσής Αυγής - Φωτορεπορτάζ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μήπως να θυμηθούμε τι συνέβη και με τις... 'ασφάλειες' του κυρίου από τη..Νότια Αφρική;

Ο μόνιμος τον τελευταίο καιρό υβριστής της Χρυσής Αυγής, Δημήτρης Κοντομηνάς, νοσηλεύεται από χθες φρουρούμενος, καθώς εμπλέκεται στο σκάνδαλο των επισφαλών δανείων του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Ο ιδιοκτήτης του Alpha, ο οποίος έχει εκτοξεύσει οχετό λάσπης και ύβρεων από το κανάλι του, συνήθιζε να συναγελάζεται με καταχραστές του δημοσίου χρήματος αλλά και φανατικούς συκοφάντες της Χρυσής Αυγής.
Με τον Άκη Τσοχατζόπουλο

Με τον Βαγγέλη Βενιζέλο

Μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή άρχισαν να απελευθερώνουν τους τρομοκράτες - Τυχαίο;


Μετά την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην Βουλή άρχισαν να απελευθερώνουν τους τρομοκράτες - Τυχαίο;

Έκπληκτοι τάχα είναι όλοι οι παράγοντες του συστήματος, από την ουσιαστική απελευθέρωση του αρχιτρομοκράτη Χ. Ξηρού, από το ψευδοκράτος του Σαμαρά. Κι όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνε άδειες ο αρχιτρομοκράτης. Συνολικά είχε πάρει 7 άδειες τους τελευταίους 15 μήνες, για τον τόπο διαμονής του, αλλά και μια φορά για Σάμο και Ικαρία, όπου είναι ο τόπος καταγωγής του. Τους τελευταίους 15 μήνες, λοιπόν. Δηλαδή, από τότε που μπήκε στη βουλή η Χρυσή Αυγή! Τυχαίο; Δε νομίζω!
Εδώ, πρέπει βέβαια να θυμίσω ότι ....

Εμετική διαπλοκή μεταξύ δημοσιογράφων - νταβατζήδων των ΜΜΕ... Πλήρωσε ο "περιούσιος" Ρέστης το δάνειο (αξίας 400.000 ευρώ) ενός... "αριστερού" δημοσιογράφου - Γ. Οικονομέα -;!

ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΔΑΝΕΙΟ

400 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ; Ποιός Οικονομέας;

Δεν πιστεύουμε να είναι ο γνωστός δημοσιογράφος του Mega…

 

Αυτός που ξιφουλκεί για τα 25 χιλιάρικα του Τομπούλογλου και την θειά του Λιάπη…

Να έχει πάρει δηλαδή 400 χιλιάρικα θαλασσοδάνειο από τον Ρέστη και να.....

ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ; ΟΙ «ΕΓΚΥΡΕΣ» ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ

ProvopoulosL
Είναι γνωστό ότι οι τραπεζίτες είναι άνθρωποι χωρίς πατρίδα, ιδεολογία, αισθήματα και υπακούουν μόνο σε ένα Θεό, το χρήμα. Αλλά όταν πρόκειται για τον τραπεζίτη της κεντρικής Τράπεζας της Ελλάδος, έχεις περισσότερες απαιτήσεις γιατί δεν είναι τραπεζίτης εμπορικής τράπεζας.
Και αν αυτός μας δουλεύει “ψιλό γαζί”, ε, τότε τι να....

Πρώην Τούρκος Υπουργός του Αττίλα αποκαλύπτει τη σιωνιστική σκευωρία εναντίον της Κύπρου : "Ο Νίξον ανατράπηκε από τους Εβραίους για να μπορέσουμε να εισβάλουμε στην Κύπρο"

Σε δηλώσεις του σε τουρκικό κανάλι ο πρώην Υπουργός Υγείας, Χαλίλ Σιβγκίν, και δεξί χέρι του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις όσον αφορά το Κυπριακό αλλά και τις Τουρκο-ισραηλινές σχέσεις.

Δεν ήταν κάτι καινούργιο, σίγουρα, αλλά ούτε κάτι που δεν υποπτευόμασταν, όσοι από εμάς τουλάχιστον προσεγγίζουμε την ιστορία με μια αναθεωρητική ματιά. Οι συγκεκριμένες δηλώσεις τους Τούρκου πρώην Υπουργού έρχονται σαν απάντηση σε όλους αυτούς που έχουν ονειρώξεις για στρατηγικό άξονα συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ.

Χαρακτηριστικά για τον ρολό των Εβραίων στην συνωμοσία της Κύπρου είχε γράψει και ο επίσης Εβραίος συγγραφέας Άρνολντ Σέρμαν: «Η εισβολή στην Κύπρο δεν προκλήθηκε με κανένα τρόπο από ένα....

Μετά το φιάσκο με την απόδραση του Ξηρού θα τολμήσει λέτε το Σάββατο ο φον Αντωνάκης να κρατήσει τους τρεις Εθνικιστές Βουλευτές;


Το ερχόμενο Σαββάτο, 11η Ιανουαρίου, εμφανίζονται ενώπιον των ανακριτριών της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης», προκειμένου να απολογηθούν για ένα σωρό απίστευτων «αδικημάτων», που στηρίζονται σε καταθέσεις προστατευόμενων ψευδομαρτύρων κατωτάτης υποστάθμης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Γερμενής, Ηλιόπουλος και Μπούκουρας.
Και το ερώτημα που προκύπτει πλέον μετά την.....

Ομολογία - σοκ Βορίδη: «Απόπειρα ενοχοποίησης των Εθνικών Ιδεών!»



Επειδή τα γραπτά μένουν (scripta manent έλεγαν οι Λατίνοι) καλό είναι εκείνοι που στήνουν σκευωρίες στους άλλους να προσέχουν τι λένε και τι γράφουν, γιατί η ροή των γεγονότων και η πάροδος του χρόνου τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Παραθέτουμε το παρακάτω απόσπασμα ομιλίας το οποίο και θα σχολιάσουμε αργότερα:
«Αγαπητοί φίλοι, αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, ζήσαμε, μια τεράστια απόπειρα, για μια ακόμη φορά, ενοχοποιήσεως των Εθνικών ιδεών, ενοχοποιήσεως της συμπεριφοράς, της δικαίας λογικής και νόμιμης συμπεριφοράς των Ελλήνων πολιτών. Ζήσαμε το μένος του μόνου ρατσισμού που υπάρχει στην Ελλάδα, του ρατσισμού εναντίον των Ελλήνων. Με αφορμή ένα.....

ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ! ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΪΑΣ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

commies-party
Πιθανότατα, διαβάζοντας τον παραπάνω τίτλο, να νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, ότι σας κοροϊδεύουμε κ.τ.λ. Δεν το λέμε εμείς, όμως. Δεν είναι δική μας η είδηση. Τη συνταρακτική αποκάλυψη την κάνει ο αστυνομικός συντάκτης Β. Λαμπρόπουλος, στο καθεστωτικό «Βήμα», υπό τον τίτλο «Πρωτοχρονιάτικο πάρτι Χρ. Ξηρού με τους Πυρήνες στον Κορυδαλλό – Άγνωστο το ποιοι έδωσαν την άδεια και ξημερώθηκε σε άλλη πτέρυγα». 

Ιδού:
«Ολονύκτιο γλέντι με τους «Πυρήνες» στην Α’ Πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού φέρεται να είχε κάνει το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ο καταδικασθείς για συμμετοχή στη 17Ν Χριστόδουλος Ξηρός, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Δικαιοσύνης.
Ο 56χρονος «Μανώλης» της 17Ν φέρεται να....

Η «διαφορετικότητα» δεν είναι χριστιανική αξία


Σχ. ΚΟ: Το παρακάτω κείμενο είναι εν μέρει τροποποιημένο. Το πρωτότυπο άρθρο είναι γραμμένο από Αμερικάνο καθηγητή, Καθολικό στο θρήσκευμα, και αντικατοπτρίζει την τραγική κατάσταση στις ΗΠΑ, όπου ακόμα και καθολικά πανεπιστήμια προωθούν την ιδεολογία της «διαφορετικότητας» (ή «ποικιλομορφίας» - "diversity" στα αγγλικά). Αυτή αποτελεί μια πιο soft έκδοση του γνωστού νεοταξικού δόγματος του «αντιρατσισμού», το οποίο με την σειρά του επιφέρει «επιτίμια» σε όποιον αντιτάσσεται στην υποχρεωτική αποδοχή της επιβαλλόμενης «πολυπολιτισμικότητας». Ακόμα πιο soft ακούγεται ο όρος «ετερότητα» ή «διαφορετικότητα». Εδώ δεν πρόκειται βέβαια, για ....