Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 13, 2014

Η ΓΡΑΦΙΚΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΤΩΝ ΚΑΓΚΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

MAKRH
Πολύ αέρα πήρε η (πρώην κρατικοδίαιτη του συστήματος ΠΑΣΟΚ) γραφική βουλευτίνα του συνονθυλεύματος των Ανερμάτιστων Ελλήνων, Ραχήλ Μακρή, η οποία τόλμησε να πιάσει στο στόμα της την Χρυσή Αυγή! Η «περίεργη» βουλευτίνα (που προ ημερών ανακοίνωσε την… ανεξαρτητοποίησή της, αλλά τελικά παρέμεινε στο συνονθύλευμα), έδωσε συνέντευξη στην «Ελευθεροτυπία», στην οποία ανάμεσα σε διάφορες παλαβομάρες (του τύπου «υπάρχει θέμα ανεξαρτητοποίησής μου από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, αλλά όχι από το κόμμα»…), δήλωσε πομπωδώς, ότι  «Η Χρυσή Αυγή είναι το δεκανίκι τους. Όταν....

Νέο "δημοκρατικό" παραλήρημα του Τ(Σ)ατσόπουλου στο Facebook... "Βγάλτε ΤΩΡΑ τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου με κάθε μέσο γιατί στο μέλλον θα.... πάρει τη ρεβάνς"

Με ένα ακόμη 'πομπώδες" κείμενό του στο...."επαναστατικό" facebook ο, ανεξάρτητος πλέον αλλά πάντα κομμουνιστής-ανθέλληνας, Τ(Σ)ατόπουλος δίνει το... στίγμα της επόμενης ημέρας για το μέλλον που προδιαγράφει το "συνταγματικό τόξο" εναντίον της Χρυσής Αυγής...

Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Σήμερα πια, που 6 από τους 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής βρίσκονται προφυλακισμένοι, μπορούμε -και πρέπει- να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Η Χρυσή Αυγή, στη μακρά και σκοτεινή πορεία της για την κατάλυση του πολιτεύματος, δεν ακολούθησε τη....

Μακάρι ο επόμενος να είμαι εγώ...

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
 
Ξημερώνει Δευτέρα... Μια Δευτέρα διαφορετική από τις άλλες... Άλλοι τρεις συναγωνιστές μας οδηγήθηκαν στα κελιά της τιμής, δίπλα από τον Αρχηγό μας και τους άλλους δυο συναγωνιστές, τον Γιάννη τον Λαγό και τον Χρήστο τον Παππά. Πλέον είναι κοινό μυστικό πως οι ανθέλληνες δεν θα σταματήσουν την Κλαπα-ρχιδιστική τους τακτική και ήδη όλοι εμείς οι υπόλοιποι, παρακαλάμε χαμογελώντας μήπως και....

Στις 10 σήμερα ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκαλύπτει την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής στην πολιτική εκπομπή του Κινήματός μας...


Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ στο xagr.net

O Συναγωνιστές Ηλίας Κασιδιάρης, ο υπεύθυνος Στερεάς Ελλάδας Απόστολος Γκλέτσος και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Συναγωνιστής Παύλος Κτιστάκης σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Καταλύθηκε οριστικά το Πολίτευμα με τις νέες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής - Ξεχειλίζει η οργή του κόσμου
  • Σύζυγος ιδρυτικού στελέχους της Δημάρ η ανακρίτρια Κλάπα
  • Τα ύπουλα σχέδια για....

Διαπλοκή χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά με την αριστερά: Η ανακρίτρια είναι αριστερή και διορισμένη από την κυβέρνηση, ενώ ο άντρας της είναι ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλο το σκυλολόι του κλεπτοκρατικού τόξου εναντίον της Χρυσής Αυγής και η Χρυσή Αυγή ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Δικαστικοί απ' τον χώρο της αριστεράς που εργάζονται για την μνημονιακή κυβέρνηση καταδικάζουν εθνικιστές βουλευτές χωρίς καμιά απόδειξη!

Διαβάζουμε στο αριστερίστικο site www.aixmi.gr σε άρθρο με τίτλο "Βρίζουν θεούς και δαίμονες οι Χρυσαυγίτες"  :

".. ο Παναγιώταρος υποστήριζε ότι ο σύζυγος της μιάς -της κυρίας Κλάπα- είναι ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και διαβάζει μαζί του τις δικογραφίες."

Η πραγματικότητα είναι ότι ο σύζυγός της Παναγιώτης Κλάπας είναι...

Ελλάδα: Μια Αφρικανική “δημοκρατία” με 294 βουλευτές κάπου στα Βαλκάνια...

Αποκαλυπτικό άρθρο - ανάλυση από το έγκυρο defencenet για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και το κοινοβουλευτικό πραξικόπημα της χούντας Σαμαρά.

Λίγοι έχουν αντιληφθεί το colpo grosso που βρίσκεται σε εξέλιξη και επιτρέπει πλέον στην κυβέρνηση να κυβερνά με...

Προχωράει το σχέδιο κατάλυσης του Πολιτεύματος από την ΝΔ: Εκτός εκλογών θέλουν την Χρυσή Αυγή


Προχωράει το σχέδιο κατάλυσης του Πολιτεύματος από την ΝΔ: Εκτός εκλογών θέλουν την Χρυσή Αυγή

Τι συμβαίνει όταν σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα υπάρχει εκλογική καθίζηση ενός κόμματος και αντίστοιχα αναρρίχηση των ποσοστών ενός άλλου; Στην περίπτωση της Ελλάδας αυτή είναι μια δύσκολη, να απαντηθεί, ερώτηση. Θεωρητικώς μιλώντας το κόμμα που πέφτει θα πρέπει να αποδεχτεί την ήττα του και να προσαρμόσει την στρατηγική του για την επόμενη φορά ή αν επίκεινται εκλογές να αναπροσαρμόσει αυτή την στρατηγική ακόμα πιο νωρίς. Στο πρακτικό επίπεδο μπορεί να ψηλαφίσει το νομικό σώμα, προκειμένου να βρει κάποιον επίορκο που με το «έτσι θέλω» θα απαγορεύσει την κάθοδο του άλλου κόμματος στις εκλογές. Ακούγεται αντιδημοκρατικό; Και ακούγεται και είναι, όμως διαβάστε το σχετικό απόσπασμα από το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος»:
«Οι τελευταίες εξελίξεις με τις νέες προφυλακίσεις βουλευτών, επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις, σύμφωνα με τις οποίες καθίσταται, πλέον, αδύνατη η.....

ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ; ΤΩΡΑ Ή ΑΡΓΟΤΕΡΑ;

16504923_PHASMA_100913_KAMMENOS10.limghandler
Γράφει ο Αντίοχος

Τον δρόμο της διάλυσης έχει πάρει οριστικά και αμετάκλητα το συνονθύλευμα του προέδρου Πανάρα, κι αυτό γίνεται φανερό μέρα με την ημέρα. Χθες, λοιπόν, που συνεδρίαζε το Εθνικό Συμβούλιο του συνονθυλεύματος, απουσίαζαν 6 βουλευτές του, μεταξύ των οποίων και ο γραμματέας Κώστας Γιοβανόπουλος. Νωρίτερα, εφτά βουλευτές (μεταξύ των οποίων και ο Χαϊκάλης, ο οποίος όμως παρέστη) απέστειλαν επιστολή στο προσωπικό e-mail του Πανάρα, στην οποία εξηγούσαν τους λόγους μη συμμετοχής τους. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, οι.....

Economist: "Προσοχή... Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει συνεχώς"


Economist: «Προσοχή, ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή!»

Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν πολλάκις εκφράσει την ανησυχία τους για την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Η σύμπτωση απόψεων με τα διεθνή κέντρα αποφάσεων που πρόσταξαν το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον του Κινήματός των Ελλήνων Εθνικιστών βεβαίως δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είναι παγκόσμιο φαινόμενο τα κατά τόπους ΜΜΕ να υπηρετούν συγκεκριμένα συμφέροντα, πόσο μάλλον τα διεθνή.
Σε άρθρο του, λοιπόν, ο Economist αναλύει το πολιτικό σκηνικό στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας αυτό που όλοι έχουν καταλάβει, αυτό που οδηγεί την συγκυβέρνηση του μνημονίου στις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής. Ο λόγος είναι ότι....

10 μέλη, ανάμεσα τους και βουλευτές, του ΣΥΡΙΖΑ συνιστούν "ΝΑΙ στην Τρομοκρατία.. ΝΑΙ στη 17 Νομέβρη"... Αλλά φυσικά δε θα διωχθούν για τις ιδέες τους καθώς είναι.... του "Συνταγματικού Τόξου"

  .σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η καθεστωτική Αριστερά που ξιφουλκεί ΥΠΕΡ των δολοφόνων και των τρομοκρατών είναι η ίδια Αριστερά που φροντίζει ως μέρος του συστήματος να.... ξεχνά ότι η Βουλή - το Σύνταγμα και η βούληση του Λαού καταπατόνται καθημερινά από μια Χούντα του Μνημονίου που ετοιμάζεται και αυτή να ... υπηρετήσει!

Ένα προς ένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης στη δίκη της 17 Νοέμβρη» κατονομάζει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αννα Ασημακοπούλου, σε ανακοίνωσή της, δίνοντας στη συνέχεια στη διαμάχη με την αξιωματική αντιπολίτευση που άνοιξε με αφορμή την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού.


Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε λέγοντας ότι «η ΝΔ έχει....

Αυτά έχει πετύχει η Χούντα του Μνημονίου... Ρεκόρ ανεργίας το "success story" του νέου Προέδρου της Ε.Ε., Αντώνη Σαμαρά και της συμμορίας του

Το βίντεο χωρίς σχόλια...

Την ίδια ώρα στα κελιά της Τιμής βρίσκονται 6 βουλευτές που έδωσαν και δίνουν μάχη για το καλό των Ελλήνων.

Ήταν και είναι το μοναδικό τους.... ολίσθημα σε ένα ανθελληνικό καθεστώς.

Defencenet.gr : "Η ΝΔ φοβάται πανωλεθρία τις αυτοδιοικητικές εκλογές και δεν θα κατεβάσει υποψήφιους με κομματικό χρίσμα"


Ευρισκόμενη ενώπιον της μεγαλύτερης ήττας της ιστορία της στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, ακόμα μεγαλύτερης και από αυτής του Μαΐου του 2012 που εν πάση περιπτώσει παρά το 18,9% είχε έρθει πρώτο κόμμα, η ηγεσία της ΝΔ θα αποφύγει να δώσει χρίσματα στις διοικητικές και αυτοδιοικητιές εκλογές ακολουθώντας την πολιτική της στρουθοκαμήλου. 

Έτσι λιποτακτεί οπότε ότα χασει θα έχει την δικαιολογία ότι "Δεν δώσαμε μάχη, άρα δεν χάσαμε"!

Εν αντιθέσει με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Λαϊκό Σύνδεσμο που φέρονται αποφασισμένοι να....

Ο "αιώνιος" Εθνικιστής - Σύμβολο της Ιδέας μας Κορνήλιος Κοντρέανου στέλνει μήνυμα σε κάθε Χρυσαυγίτη...

«Δεν μετανιώνουμε για τίποτα… Εάν εμείς έχουμε αιχμαλωτιστεί, δεν ανησυχούμε. Πίσω μας αφήνουμε δεκάδες χιλιάδες σαν και εμάς!»

Ο Κορνήλιος Κοντρεάνου απαντά σε Δικαστή που τον κατηγορεί για δημιουργία "εγκληματικής οργάνωσης"


Αυτή είναι η απάντηση ΟΛΩΝ των στελεχών της Χρυσής Αυγής στους διαφθορείς του Έθνους μας και τους εντολοδόχους των διεθνών τοκογλύφων..

Είναι η στιγμή που θα πρέπει να αποδείξετε ΟΛΟΙ ότι η Πίστη των ηγετών του Εθνικιστικού Κινήματος σε εσάς έχει αιτία... Ότι είστε έτοιμοι να αντικαταστήσετε επάξια τους οραματιστές της "Αιώνιας ιδέας" μας και να αγωνιστείτε μέχρι την Τελική Νίκη.

Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!

Ζήτω η Ελλάδα!