Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 16, 2014

Δεν το ψιθυρίζουν, αλλά το φωνάζουν πια τα ΜΜΕ... "Δημοκρατία": "Στην Α' Αθήνας η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη δύναμη με 17%!"


Εφημερίδα “Δημοκρατία”: 17% η Χρυσή Αυγή στην Α΄ Αθηνών»!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Το 2010 ήταν η αρχή, εμπρός για μια Αθήνα Εθνικιστική"

Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τους «εγκεφάλους» της ΝΔ εν όψει των επερχόμενων εκλογών του Μαΐου. Ο Δήμος της Αθήνας, αναμφίβολα, τους προξενεί τρομερό πονοκέφαλο, καθώς η υποψηφιότητα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δυναμώνει ολοένα και περισσότερο. Είναι χαρακτηριστικά τα όσα έγραψε η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Δημοκρατία», τα οποία και παραθέτουμε.

«Στις μετρήσεις το έχει ρίξει για τον Δήμο της Αθήνας η Συγγρού. Όπως μαθαίνω, τις τελευταίες μέρες τρέχει μια νέα μέτρηση στην οποία έχουν περιληφθεί τα ονόματα του.....

Συντονιζόμαστε όλοι και παρακολουθούμε τη νέα πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής.... Ηλίας Κασιδιάρης και Μιχάλης Αρβανίτης ετοιμάζονται να κάνουν συγκλονιστικές αποκαλύψεις...

Δείτε την εκπομπή...

Ο Χαρδαβέλας ανατριχιάζει με τα... αεροβόλα όπλα με μπαταρίες της Χρυσής Αυγής, αλλά οι αναγνώστες στα σχόλια τον διασύρουν κυριολεκτικά!

Στην καθεστωτική ιστοσελίδα newsbomb, ο ουφολόγος Χαρδαβέλας εκφράζει την... ανατριχίλα του για τα νέα "ντοκουμέντα" εναντίον της Χρυσής Αυγής με... αεροβόλα τύπου airsoft.

Ωστόσο, οι αναγνώστες έχουν καταλάβει τι παίζεται και στα σχόλια τον ξεφτιλίζουν μαζικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΧΟΛΙΩΝ...

Απίστευτο κρεσέντο γελοιότητας από το καθεστώς: Πώς η Χρυσή Αυγή συνδέεται με τον... Ψινάκη!


Βίντεο από σόου αναζήτησης ταλέντων του ΑΝΤ1 με τον εικονιζόμενο στα γελοία - δήθεν - ντοκουμέντα της αντιτρομοκρατικής

Μπορεί κανείς να εκπαιδεύει ταυτόχρονα τον Ηλία Ψινάκη και τα... "τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής"; Σύμφωνα με κάποιους καραγκιόζηδες του ΠΡΟ-ΠΟ και όλα τα κανάλια μπορεί.

Τουλάχιστον στον ΑΝΤ1 θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί: το ίδιο πρόσωπο που...

Κλάμα και οδυρμός στο καθεστώς: Σημαντική άνοδος της Χρυσής Αυγής σε έρευνα της GPO στην Αττική

Δεν άντεξε, μάλλον, ο Πρετεντέρης να παρουσιάσει νέα έρευνα της GPO και έτσι έδωσε την «δουλειά» στον συνεργάτη του Ευαγγελάτου στο newpost.gr. Θυμίζουμε ότι στις αρχές Δεκεμβρίου η εν λόγω εταιρία είχε κάνει και πάλι έρευνα, την οποία παρουσίασε ο Πρετεντέρης, όπου παρά τα «ψαλίδια» και τις μεθοδεύσεις φαινόταν καθαρά ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν υποχωρεί, αλλά ανεβάζει τα ποσοστά της, δημιουργώντας εντονότατους προβληματισμούς στο αρχηγείο της τραπεζοκρατίας, στο Μέγαρο Μαξίμου. Θυμίζουμε ότι στην προηγούμενη δημοσκόπηση των αρχών Δεκεμβρίου που διεξήγαγε η εν λόγω εταιρία, η Χρυσή Αυγή έπαιρνε 8,4% πανελλαδικά, όντας ενισχυμένη κατά 0,6% από την προηγούμενη μέτρηση της εν λόγω εταιρίας.
Ας δούμε τώρα συνοπτικά τα αποτελέσματα που ανάγκασαν τον Πρετεντέρη να «πάρει υπογλώσσια» και να αφήσει την δημοσκόπηση για το newpost.gr.

Στην Α' Αθηνών τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδεικτικά του κλίματος, αφού η ΝΔ χάνει μέσα σε έναν μήνα 2,2% στο χωρίς αναγωγή αποτέλεσμα, ενώ αντιστοίχως η Χρυσή Αυγή κερδίζει 2%. Τα υπόλοιπα αποκόμματα εμφανίζονται με.....

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ: ΟΠΛΑ AIRSOFT ΜΕ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΜΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΧΑΪΛΑΝΤΕΡ!

airsoft2__article

Ο υφυπουργός της ΝΔ Παπαδόπουλος διαθέτει… καλύτερα κομμάτια!

Η ξεφτίλα και ο διασυρμός των Αρχών και των ΜΜΕ συνεχίζεται. Τα νέα… “ντοκουμέντα φωτιά” που είχαν προαναγγείλει οι παπαγάλοι των νταβατζήδων συγκλονίζουν το πανελλήνιο. Πρόκειται για πλαστικά όπλα airsoft (με χρωματιστές μπίλιες) όπως αυτό που είχε ανακαλυφθεί και στο Ρέθυμνο της Κρήτης και συνδέει τους.. “εγκληματικούς πυρήνες” της Χρυσής Αυγής σε όλη την Ελλάδα. Υπενθυμίζουμε ότι.....

Συγκλονιστική ομιλία Νικ Γκρίφιν στην Ευρωβουλή για ΧΑ, Σαμαρά και ... Μεταξά! "Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είναι φυλακή γιατί αντιστέκονται στην προδοτική πολιτική σας κύριε Σαμαρά"

Σε μια συγκλονιστική πολιτική ομιλία ενώπιον του πρωθυπουργού Α.Σαμαρά, αργά το απόγευμα ο ηγέτης του βρετανικού εθνικιστικού κόμματος Νίκ Γκρίφιν προχώρησε σε ολοκληρωτική πολιτική αποδόμηση της πολιτικής του "Ναι, σε όλα" έναντι της τρόικα με έναν ιδαίτερα πρωτότυπο τρόπο:
Προβαίνοντας σε συγκριτική αποτίμηση του σήμερα και της "ναι σε όλα" ελληνικής κυβέρνησης προς την τρόικα και της στάσης που κράτησε ο εθνικιστής Ιωάννης Μεταξάς κατά τον Β'ΠΠ, λέγοντας "ΟΧΙ" στους εισβολείς και πολεμόντας την φασιστική Ιταλία και τη ναζιστική Ιταλία.
Τονίζοντας ότι απόγονοι του Ι.Μεταξά είναι τα φυλακισμένα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Προχωρώντας σε.....

Σιωνιστές και Ε.Ε. διατάζουν το ανδρείκελο Σαμαρά και αυτός εκτελεί πρόθυμα... "Βγάλτε τη Χρυσή Αυγή εκτός νόμου τώρα για να μην κατέβει στις ευρωεκλογές"


Ε.Ε. και σιωνιστές διατάσσουν, η Χούντα του Μνημονίου εκτελεί: Βγάλτε εκτός ευρωεκλογών την Χρυσή Αυγή

Η απόφαση της προφυλάκισης τριών ακόμα βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή δεν αποτελεί παρά την βήμα προς βήμα εκτέλεση από μέρους της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά, της ρητής εντολής από την Ε.Ε. και τους σιωνιστικούς οργανισμούς των ΗΠΑ να «τελειώνει με την Χρυσή Αυγή». Τούτο αναφέρει ειδησεογραφικός ιστότοπος, ο οποίος και αναλύει τα επόμενα βήματα του Καθεστώτος των διεφθαρμένων, τα οποία και διαρρέουν σε πιο «εκλεπτυσμένη» μορφή, τα εγχώρια μέσα μαζικής εξαπάτησης.
«Αναζητείται φόρμουλα ώστε να απαγορευτεί η κάθοδος της Χ.Α. στις Ευρωεκλογές», αναφέρει το δημοσίευμα και συνεχίζει: "μετά και το νέο κύμα συλλήψεων Χρυσαυγιτών βουλευτών, η κυβέρνηση φαίνεται πως.....

Defencenet.gr: "Γκρεμίζεται η χούντα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ.... Το ΠΑΣΟΚ δεν βγάζει ούτε ευρωβουλευτή και η Χρυσή Αυγή ΘΕΡΙΕΥΕΙ..."

Με διψήφιο αριθμό στη διαφορά των ποσοστών μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι τα δημοσκοπικά μαντάτα που φθάνουν στο Μέγαρο Μαξίμου και προκαλούν πανικό στην κυβέρνηση η οποία οδεύει ολοταχώς προς συντριβή. Το αποδεικνύουν αυτό και οι κινήσεις της σε βάρος της Χρυσής Αυγής, αφού το κυβερνητικό κόμμα και ο Λαϊκός Σύνδεσμος βρίσκονται σε απόσταση «αναπνοής» σε πολλές περιφέρειες της χώρας.

Ο δρόμος προς της Αυτοδιοικητικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές είναι επικίνδυνα κατηφορικός για την κυβέρνηση και γίνεται ακόμη περισσότερο όσο τα οικονομικά μέτρα σφίγγουν τη θηλιά γύρω από το λαιμό των Ελλήνων.

Δεν μπορούν πλέον να αναπνεύσουν, να.....

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: "7 χρόνια πριν....ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ! "

Η Ελλάς δεν είναι ένα απομονωμένο νησί κάπου στην χώρα του πουθενά, στην πατρίδα του ποτέ- ποτέ. Είναι μια χώρα άμεσα συνδεδεμένη με ό,τι γίνεται στον κόσμο. Κάτι πολύ περισσότερο, για να είμαστε ειλικρινείς: Μια χώρα που μοιράζεται, όπως και οι περισσότερες χώρες στον κόσμο, την παγκόσμια τυραννία που έρχεται, που  έχει ήδη  εγκατασταθεί, που τα πρώτα της σημάδια είναι πλέον ορατά σε κάθε ζωντανό άνθρωπο, που του έχει απομείνει έστω και ελάχιστη κρίση.
Τι πιο λογικό, λοιπόν, από το να.....

Η εξομολόγηση ενός νέου αγωνιστή

Ήμουν μόλις 16 χρόνων όταν εγώ και ο φίλος μου , αηδιασμένοι από την ανθελληνική και αποχαυνωτική καθημερινότητα των προοδευτικών νεοελλήνων , αποφασίσαμε να πορευτούμε σε ένα διαφορετικό μονοπάτι αναζητώντας έναν χώρο στον οποίο θα προσφέραμε αγώνα, δράση για τη Mεγάλη Iδέα του ελληνισμού, θα αγωνιζόμασταν όπως οι αρχαίοι Έλληνες περί αρετής και όχι περί.....