Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 22, 2014

Τράγκας:"Διαλύεται η ΝΔ, δεν μπαίνει στη Βουλή ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ....Για Δέυτερο κόμμα πάει η Χρυσή Αυγή"

"Ο ΣΥΡΙΖΑ κινείται αυτή τη στιγμή μεταξύ 26% έως 28%. Η ΝΔ κινείται μεταξύ 14% και 16%. Το ΠΑΣΟΚ δεν υπερβαίνει το 2,5% και υπάρχει πρόβλημα πλέον στο αν θα μπορέσει να βγάλει έναν ευρωβουλευτή. Οι ΑΝΕΛ είναι σταθεροποιημένοι στο 6%. Η ΧΑ, με τη μισή σχεδόν κοινοβουλευτική της ομάδα στη φυλακή, κινείται μεταξύ 11% και 12%."

Τα πιο πάνω ακριβώς, μεταδόθηκαν προ ημερών από τον ραδιοφωνικό σταθμό realfm και από τον δημοσιογράφο Γ. Τράγκα στην πρωϊνή εκπομπή του. 

Για του λόγου το αληθές ακούστε το σχετικό ηχητικό.....

Αναμένεται... Εθνικιστικό τσουνάμι. Σε Αθήνα και Πειραιά Σάββατο και Παρασκευή αντίστοιχα ανακοινώνονται οι μελλοντικοί Εθνικιστές Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες

Μια εβδομάδα πριν από τον επερχόμενο Εθνικιστικό σεισμό για τους πεσόντες Ήρωες των Ιμίων η Αθήνα θα ξανα-πλημμυρίσει από Εθνικιστές...

Εκδήλωση - παρουσίαση υποψηφίων

Κόντρα στα σενάρια συνταγματικής εκτροπής που προωθεί η χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή απαντά με την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, στον δήμο Αθηναίων και στον δήμο Πειραιώς.
Μετά την απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση των συνδυασμών "Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία", "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη" και  "Ελληνική Αυγή για την Ανατ. Μακεδονία και Θράκη" ήρθε η ώρα της Αττικής!
Την Παρασκευή 24/1 σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά θα....

Καλπάζει και στην Κεντρική Μακεδονία η Χρυσή Αυγή: 12,6% στις ευρωεκλογές από την αγαπημένη του Πρετεντέρη GPO


Στις εκλογές του 2012 η ίδια εταιρεία μας έδινε ποσοστό 3,1% και τελικά λάβαμε 7%. Με μια απλή αναγωγή καταλαβαίνει κανείς ότι το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής ξεπερνά το 25%!

Δημοσκόπηση στην Κεντρική Μακεδονία πραγματοποίησε η εταιρεία GPO και τα αποτελέσματα της έφεραν πολλούς πονοκεφάλους στο Μαξίμου. Σε μία περιοχή που παραδοσιακά είναι «κάστρο» της ΝΔ, αυτή ναι μεν προηγείται όμως η Χρυσή Αυγή δείχνει να είναι ανερχόμενη δύναμη, η οποία θα εμβολίσει το μνημονιακό στρατόπεδο.

Σας παραθέτουμε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης με την κατάλληλη αναγωγή στα έγκυρα:...

Kontra news: Το αντισυνταγματικό τόξο δεν μπορεί να περιορίσει την Χρυσή Αυγή

Η καθημερινή εφημερίδα "Kontra news" φιλοξενεί σήμερα ρεπορτάζ, στο οποίο καταδεικνύεται η πλήρης αμηχανία - απόγνωση του καθεστώτος να ανακόψει την πορεία της Χρυσής Αυγής προς τη Νίκη!

"Δεύτερες σκέψεις για Χρυσή Αυγή - Όπως φάνηκε και από τις τοποθετήσεις στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, έχει αρχίσει, πλέον, να αναπτύσσεται ανοιχτά ο προβληματισμός, ιδιαίτερα μεταξύ των βουλευτών (όλων των πτερύγων) για την ποινική - κατασταλτική αντιμετώπιση, ενός κατεξοχήν πολιτικού φαινομένου, όπως η Χρυσή Αυγή.

Κατ' αρχήν, σε αμιγώς πολιτικό επίπεδο, έχει καταστεί προφανές ότι...

Ακόμη και στις πιο στημένες δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή έχει διψήφια ποσοστά και αυξάνει τη δύναμή της!

Ξεκάθαρα χαλκευμένη είναι η δημοσκόπηση της Public Issue για λογαριασμό της "Εφημερίδας των Συντακτών", η οποία έχει αναλάβει από μακρού χρόνου εργολαβικά την υπεράσπιση των ακροαριστερών τρομοκρατών.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από 8 έως 13 Ιανουαρίου με τηλεφωνικές συνεντεύξεις και δομημένο ερωτηματολόγιο σε δείγμα 1.005 ατόμων. Στην πρόθεση ψήφου, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αριστεριστών να τον παρουσιάσουν όσο το δυνατόν χαμηλότερα, βρίσκεται στην τρίτη θέση, με ποσοστό 10%.

Η δημοσκόπηση δίνει πρώτο κόμμα το Σύριζα με 31,5% και ακολουθεί η ΝΔ με 28%. Κάτω από τη Χρυσή Αυγή βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ με 6,5%, το κόμμα Καμμένου με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3,5%. Πρόκειται βεβαίως για....

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Χρήστου Παππά στους Κύπριους Συναγωνιστές μας... "Αγώνα για τη Λευτεριά και την Ελλάδα μας"


Χρήστος Παππάς: Αγώνα μέχρι τη Νίκη, Αγώνα για τη λευτεριά, για την Ελλάδα!

Το μήνυμα του Χρήστου Παππά στους Κύπριους Συναγωνιστές του ΕΛΑΜ

Αδέλφια συναγωνιστές του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Αγαπημένε σύντροφε Χρίστο Χρίστου,

Σας γράφω από το κελί της τιμής, από τη φυλακή που μας έριξαν οι άτιμοι πολιτικοί μας αντίπαλοι εξυφαίνοντας μια άθλια σκευωρία.
Οι προδότες του μνημονίου, όλοι αυτοί που ξεπουλούν τη πατρίδα μας κομμάτι-κομμάτι, εξαθλιώνουν το λαό μας, νόμισαν ότι με φυλακίσεις και διώξεις, με ψέματα και προβοκάτσιες, με στυγνές δολοφονίες, θα μπορούσαν να κάψουν το φρόνημά μας, την απόφασή μας για ελευθερία στον αγώνα μας για μια ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ που να ανήκει στους ΕΛΛΗΝΕΣ.
Δεν αρκούν τα λίγα λόγια, οι.....

ΓΙΑΤΙ Ο ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 26η ΜΑΡΤΙΟΥ;

obama_samaras3__article 
Χαράς ευαγγέλια για τον φον Αντωνάκη, που… μετράει μέρες μέχρι την 26η Μαρτίου!  Όχι για να γιορτάσει την εθνική μας επέτειο, αλλά γιατί στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θα γίνει στις 26 Μαρτίου στις Βρυξέλες, θα παρευρεθεί και ο πλανητάρχης Ομπάμα κι έτσι ο «δικός» μας θα τον συναντήσει με την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, για να του υποβάλλει –για ακόμα μια φορά- τα σέβη του και να του δηλώσει την υποταγή του στους διεθνείς τοκογλύφους. Την είδηση μετέδωσαν όλα τα παπαγαλάκια της πιάτσας Συγγρού, με θριαμβευτικούς τίτλους, και… υψηλές προσδοκίες: 

«Κατ’ ιδίαν με τον Ομπάμα θα συναντηθεί ο Σαμαράς!
Η συγκεκριμένη χρονική συγκυρία της....

Νέα γελοία έκθεση της Σιωνιστικής Human Rights Watch για την Ελλάδα... "Κακομεταχειριζόμαστε τους μετανάστες"...λόγω Χρυσής Αυγής...


Ως μια ακόμη ακατάσχετη μπουρδολογία μπορεί να περιγραφεί η 666+1 σελίδων έκθεση της Human Rights Watch για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" στην Ευρώπη.

Όπως είναι φυσικό όλη η έκθεση εστιάζει στο "πόσο άσχημα" μεταχειρίζονται τα Έθνη της Ευρώπης τους Ρομά, τους λαθρομετανάστες και τους ομοφυλόφιλους.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το προοδευτικό - προπαγανδιστικό συνονθύλευμα η..... Χρυσή Αυγή. Μαθαίνουμε λοιπόν αν διαβάσουμε την έκθεση ότι για όλα τα "δεινά" των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα ευθύνεται η... Χρυσή Αυγή.

Το "γιατί" δεν εξηγείται αλλά αιωρείται μεταξύ των συνηθισμένων "κατηγοριών" περί "ρητορικής μίσους" και "ναζιστικών ιδεών"...

Βέβαια μας αναφέρουν οι "φίλοι" του ΗΡW για.....

Προκλητικές δηλώσεις τουρκοπράκτορα πολιτικάντη του ΣΥΡΙΖΑ... "Στη Θράκη πρέπει να βγάλουμε τούρκους δημάρχους και συμβούλους"...Την ίδια ώρα διώκεται η Χρυσή Αυγή!!!


Ενώ αναζητούν τρόπους για να αποκλείσουν την Χρυσή Αυγή: Αλωνίζουν οι τούρκοι στα ψηφοδέλτια του αντισυνταγματικού τόξου

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Στην Ανατολική - Μακεδονία και Θράκη όποιος δεν ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή ψηφίζει.... έναν κεκαλυμμένο πράκτορα του τουρκικού προξενείου...
 
Συνέντευξη σε σκοπιανική εφημερίδα έδωσε ο αντιπρόεδρος του εξτρεμιστικού μειονοτικού κόμματος «Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας», Οζάν Αχμέτογλου εξαγγέλλοντας ότι "τουρκικό κόμμα θα κατεβάσει υποψήφιους στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας"!
Συγκεκριμένα ο Ο Α.Αχμέτογλου τονίζει ότι: «Οι δημοτικές εκλογές θα λάβουν χώρα στις 18 και στις 25 Μαΐου. Θα γίνει εκλογή δημάρχων σε 325 δήμους στην Ελλάδα. Οι περιοχές της Κομοτηνής και της Ξάνθης, ως επί το πλείστον, κατοικούνται από....

Αίσχος! Η Δημόσια Τηλεόραση που βρίζει την Χρυσή Αυγή «προμοτάρει» τον Ξηρό!

Ο ορισμός του αίσχους είναι ίσως επιεικής για να περιγράψει την άθλια και εμετική κατάσταση που επικρατεί στο εξάμβλωμα της Δημόσιας Τηλεόρασης (ΔΤ), το οποίο βγήκε από το πτώμα της ΕΡΤ.

Ένα κανάλι, πληρωμένο ΚΑΙ από τους οπαδούς και τους ψηφοφόρους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, αυτό όμως δεν εμποδίζει την εμπάθεια, την αλητεία και την παραπληροφόρηση να ξεχειλίζουν στα δελτία «ειδήσεων», τα οποία συναγωνίζονται επάξια σε λάσπη και ψευδολογία τα ιδιωτικά κανάλια εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Η ΔΤ, που όχι μόνο αρνείται να δώσει βήμα σ΄ένα λαοφιλές Πολιτικό Κόμμα του Ελληνικού Κοινοβουλίου αλλά το λοιδορεί χυδαία σε καθημερινή βάση, βλέπει περισσότερο χρήσιμο και εποικοδομητικό για την Δημοκρατία να παρουσιάζει αλογόκριτες και εξ ολοκλήρου τις απόψεις των δολοφόνων της Κόκκινης τρομοκρατίας.

Έτσι, τα «σαΐνια» της ΔΤ, που… πασχίζουν για την «ενημέρωση» του Ελληνικού Λαού, φρόντισαν στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων της Δευτέρας να προβάλλουν...

Αλληλοκαρφώνονται οι τρομοκράτες....Γιωτόπουλος: Προβοκάτορας της χούντας του Μνημονίου ο Χ. Ξηρός!

"Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΥΠ ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ"

«Ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι» λέει μια σοφή παροιμία η οποία αρμόζει άψογα στην περίπτωση της υποτιθέμενης εξαφάνισης του αριστεριστή τρομοκράτη Χ. Ξηρού. Ο ιθύνων νους της κόκκινης τρομοκρατικής οργάνωσης 17Ν, με επιστολή του από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου εκτίει την ποινή του, ξεμπροστιάζει την Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά κατηγορώντας την, εμμέσως πλην σαφώς, πως...