Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 24, 2014

Άρχισαν οι διεργασίες για την αλλαγή ονόματος της ΝΔ, μπας και κοροϊδέψουν κανά αφελή...

Έντονες είναι οι διεργασίες τις τελευταίες μέρες προκειμένου να μασκαρευτεί το ΠΑΣΟΚ, μπας και καταφέρει να ξεγελάσει κανένα αφελή την ώρα της ψήφου.

Σε σύμπραξη με «αχυρανθρώπους» του Σημίτη, πρώην πασόκους με θητεία στην ΔΗΜΑΡ και λοιπά ρετάλια της κεντροαριστεράς, προσπαθεί να «ανακατέψει» την «τράπουλα» μπας και αποφύγει την συντριβή στις επικείμενες εκλογές.

Το στοίχημα είναι να υπάρξει ένα όνομα που δεν είναι συνδυασμένο στην κοινή γνώμη ως συνώνυμο του «κλέφτης» και του «απατεώνας», ώστε τα διάφορα στελέχη της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ να μπορούν να ξεχυθούν στα καφενεία με λιγότερο φόβο μην τους καταλάβει κανείς.

Παρά το γεγονός ότι οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις δεν το δείχνουν, για ευνόητους λόγους, η ΝΔ βρίσκεται στην ίδια ακριβώς θέση, έχοντας πλέον ποσοστά...

ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΙΘΑΝΑ «ΕΠΙΠΕΔΑ» ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ

Σε τρία «επίπεδα» εκλογικών ποσοστών αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις η δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα από τα οποία «επίπεδα» το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ξεχωριστή ανάγνωση και ερμηνεία.
 
Καταρχήν είναι κοινώς παραδεκτό ‘ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις η εκλογική επιρροή του “Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή” κυμαίνεται σε ποσοστά κατ’ ελάχιστο 40% πάνω από την εκλογική δύναμη που κατέγραψε στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.
 
Δηλαδή η δημοσκοπική   βάση του κόμματος σε ότι αφορά την εκλογική επιρροή σχεδόν σε καμία δημοσκόπηση δεν είναι κάτω από...

ΤΗΝ 30η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ!

Όπως ανακοινώθηκε, την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου ο φον Αντωνάκης συγκαλεί την (πολιτικά) μελλοθάνατη κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, για να κηρύξει την έναρξη του προεκλογικού αγώνα ενόψει των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Δηλαδή, την πορεία προς τον όλεθρο και τη συντριβή!

Γιατί τόσο νωρίς; Είναι προφανές: τον έχουν...

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση των υποψηφίων της Χρυσής Αυγής για Αττική, Αθήνα και Πειραιά


ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Ασφυκτικά γεμάτη είναι η αίθουσα όπου γίνεται η παρουσίαση των υποψηφίων του Λαϊκού Συνδέσμου για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής, στον δήμο Αθηναίων και στον δήμο Πειραιώς. Πλήθος είναι αυτοί που παρακολουθούν όρθιοι, καθώς η αίθουσα αποδείχτηκε πολύ μικρή για την απήχηση που έχουν οι Εθνικιστές στην Ελληνική κοινωνία.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής για τη Χρυσή Αυγή είναι ο...

Έθνος (Μπόμπολας): Να γίνει συγκυβέρνηση "ιστορικού συμβιβασμού" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Στην Ιταλία των περασμένων δεκαετιών, έγινε σε κάποια φάση ο λεγόμενος «ιστορικός συμβιβασμός» και οι κομμουνιστές συγκυβέρνησαν με τις αστικές πολιτικές δυνάμεις (και ακολούθως εξαφανίστηκαν από τον πολιτικό χάρτη, καίτοι είχαν φτάσει μέχρι και 33%).

Έναν ανάλογο «ιστορικό συμβιβασμό» α λα ελληνικά, «συνιστά» από τη φυλλάδα του ο Big Boss Μπόμπολας, στις δύο βασικές συνιστώσες του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος, στην ΝΔ και στον ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού:
«…Οι συμμαχίες μοιάζουν αποκρυσταλλωμένες. Από τη μια, οι κυβερνητικές δυνάμεις και από την άλλη...

ΒΗΜΑ: "ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΜΕ ΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ! "

xa4
Μαύρα, κατάμαυρα είναι τα μαντάτα για το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, ενόψει των ευρωεκλογών και των δημοτικών/περιφερειακών εκλογών. Κι αυτό πλέον το ομολογούν άπαντες. Όπως π.χ. ο Γ. Μαρίνος, εξέχων και πολύπειρο στέλεχος του ΔΟΛ και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, ο οποίος με άρθρο του υπό τον τίτλο «Το φάντασμα των δύο άκρων», ομολογεί ότι πρόθεση του συστήματος είναι να θέσει την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου για να προλάβει τη μεγάλη νίκη της στις ευρωεκλογές, αν και το βλέπει… κομματάκι δύσκολο: 

«…Ταυτόχρονα οι αλλεπάλληλες προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής έχουν προφανή στόχο την πλήρη εξάρθρωση του δικού της παράνομου μηχανισμού και την.....

Ο Κασιδιάρης αναγκάζει τον άθλιο Αθανασίου να ομολογήσει την ενοχή του για τη στημένη σκευωρία..."Έσπασα τα τηλέφωνα όταν ανακρινόταν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής"

Νέα τροπή παίρνει η δικαστική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής μετά την σημερινή επίκαιρη ερώτηση του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.

Αποκαλύφθηκε ότι....

Καταπέλτης η Ζαρούλια στη Βουλή συνθλίβει τον Υπουργό της κυβέρνησης Σαμαρά, Αθανασίου... "Αφήνετε ελεύθερους τους τρομοκράτες - δολοφόνους και βάζετε φυλακή όσους βοηθούν Έλληνες.."

Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει "σκόνη" τον επίορκο βουλευτή του Σαμαρά και Υπουργό Διακιοσύνης, Αθανασίου...

Δείτε το βίντεο...

Οι Σιωνιστές προβλέπουν το μεγαλύτερο τους φόβο... "Στην Ευρώπη ξυπνά ξανά ο Εθνικισμός και γιγαντώνεται..."



σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο μεγαλύτερος τρόμος του παγκόσμιου σιωνιστικού κατεστημένου έρχεται... Και είναι η Αναγέννηση της Ιδέας του Έθνους σε κάθε ψυχή λευκού ανθρώπου. Ηνίοχοι σε αυτή την προέλαση της φυλετικής ψυχής οι Έλληνες Εθνικιστές που αναζωπύρωσαν τα εθνικά ιδεώδη των λαών.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι οι εκτιμήσεις στις οποίες προβαίνει το αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικών εξελίξεων Stratfor και αφορούν τις κινήσεις στη διεθνή σκακιέρα για το 2014. Κατά το αμερικανικό ινστιτούτο, το οποίο απηχεί τις θέσεις της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ, το έτος 2014 θα είναι «έτος προετοιμασίας» για τη σύγκρουση η οποία θα έρθει αργότερα.
Η ετήσια έκθεση του Stratfor εκτιμά πως όλα τα κράτη τα οποία αποτελούν τους μεγάλους περιφερειακούς παίχτες, Ισραήλ, Τουρκία, Σαουδική Αραβία, βρίσκονται στο μεταίχμιο αλλαγών, δείχνοντας αδύναμα να επηρεάσουν τις δραματικές ανατροπές ισορροπίας στις γειτονιές τους. Επιπλέον, θεωρείται πιθανή μια....

ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ… ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ: «ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΑ;», «ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ», «ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Μ….Σ

1320652
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν χθες στη βουλή (στον αποκαλούμενο και… ναό της δημοκρατίας), με αντεγκλήσεις, φωνές, ύβρεις και φοβερές κατηγορίες πεζοδρομιακού τύπου. Εκείνοι που καταρράκωσαν για άλλη μια φορά το όποιο κύρος έχει το κοινοβούλιο ήταν οι βουλευτές των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου.
Έτσι, με αφορμή το αίτημα για άρση της βουλευτικής ασυλίας του Α. Ντινόπουλου (ΝΔ), το οποίο υπέβαλλε ο κομμουνιστής βουλευτής του πανοκαμμενικού μορφώματος Ν. Μαριάς,  (διότι τον κατηγόρησε ότι ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ το 1999 προέτρεπε μικροεπενδυτές να επενδύσουν στο χρηματιστήριο μιλώντας για μια καινούργια χρηματιστηριακή άνοιξη…) ακούστηκαν τα εξής:
«Τι λες μωρή φραγκόκοτα!» (φώναξε η Ραχήλ Μακρή στην ....

"Πρώτο τραπέζι πίστα" ακόμη ένας βουλευτής της ΝΔ....!!! Ο Αγώνας -για το ποιός θα τα πετάξει περισσότερα γαρύφαλλα - συνεχίζεται!

Οι μπουζουκόβιοι βουλευτές της ΝΔ: Τα νυχτοπερπατήματα του Γιάννη Καράμπελα
Είναι συνήθεια των βουλευτών της ΝΔ να τα "σπάνε" στα μπουζούκια, θέλοντας έτσι να πνίξουν την θλίψη για την επερχόμενη πανωλεθρία που έρχεται στις εκλογές και τον αφανισμό τους από τον εκλογικό χάρτη. Πρώτος διδάξας ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο οποίος σίγουρα σε.....

Νέα Δημοκρατία: Ο Ιούδας της Εθνικής Παρατάξεως των Ελλήνων - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου


Νέα Δημοκρατία: Ο Ιούδας της Εθνικής Παρατάξεως των Ελλήνων - Το μήνυμα του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Νέα Δημοκρατία γίνεται ο Ιούδας των Εθνικιστών, που καταδιώκει αμείλικτα όσους είναι αντίθετοι στην βρώμικη και διεφθαρμένη κομματική-πελατειακή της πολιτική.
Από το 1974 μέχρι σήμερα και από την "αποχουντοποίηση" μέχρι την φυλάκιση της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής πάντα το ίδιο εχθρική υπήρξε η Ν.Δ. απέναντι στους Εθνικιστές. Ξεκίνησε με την προδοσία του "Η Κύπρος είναι μακριά" του 1974 και κατέληξε στα Μνημόνια της υποταγής στους παγκόσμιους τοκογλύφους των ημερών μας.
Δόλια, ύπουλη και.....