Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 25, 2014

Σείστηκε όλη η Αθήνα στην παρουσίαση του Υποψήφιου Δημάρχου Αθηναίων της Χρυσής Αυγής και των Αντιπεριφερειαρχών...

Σε μια περίοδο που τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου αποφεύγουν τις συγκεντρώσεις, καθώς δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε… γκαρσονιέρα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή έστειλε το μήνυμα της Νίκης για τις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Μετά τις.......

Καμμένος και Τσίπρας μοιράζουν υπουργεία.. Έχουν συμφωνήσει ήδη σε συγκυβέρνηση!!!

Καταρρίπτονται καθημερινά όλοι οι "μύθοι" που είχαν χτιστεί συστηματικά από τα ΜΜΕ για τα "αντιμνημονιακά" κόμματα του "κλεπτοκρατικού τόξου" με έσχατα παραδείγματα το ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες που σύμφωνα με ρεπορτάζ του makeleio.gr έχουν ήδη.... μοιράσει και τα υπουργεία στην επερχόμενη κυβέρνησή τους.

Θα αναρωτηθεί κάποιος:
"Είναι δυνατόν ο "πατριώτης" Καμμένος να τα βρει με τον... λαθρολάγνο Τσίπρα".

Την απάντηση τη δίνουν οι πράξεις και των δύο καθεστωτικών πολιτικάντηδων τις τελευταίες ημέρες.

Ο Καμμένος ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει "αντιμνημονιακούς υποψηφίους - κυβέρνηση" και για αυτό μάχεται...
Ποιός υποτίθεται ότι είναι 'αντιμνημονιακός"..;! Ο ΣΥΡΙΖΑ
Ακόμη και αν.....

Χατζημαρκάκης: "Κάτω από το 20% αθροιστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές..."

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το καθεστώς θα κάνει τα ΠΑΝΤΑ και με δόλιες μεθόδους θα προσπαθήσει να αλλοιώσει τη βούληση του ελληνικού λαού με καλπονοθείες και ακυρώσεις 'μη ορθών' ψηφοδελτίων.. Είναι καθήκον κάθε Έλληνα που αγαπά την Πατρίδα του να δηλώσει άμεσα την πρόθεσή του για συμμετοχή στις εκλογές ποικιλοτρόπως ώστε να εξασφαλιστεί ότι η λαϊκή ετυμηγορία θα αποτυπωθεί στις κάλπες...
 
Κάτω από 20% βλέπει να παίρνουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αθροιστικά στις ευρωεκλογές και να οδηγούμαστε σε εθνικές εκλογές ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής της Γερμανίας, Γεώργιος Χατζημαρκάκης, μεταφέροντας τους φόβους της κυβέρνησης του Βερολίνου.
Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι οι Γερμανοί κατεβάζουν τόσο πολύ τον πήχη, των ευρωεκλογών για τα 2 κυβερνητικά κόμματα, θεωρώντας ότι το 25% θα είναι επιτυχία.
Κάτι που όμως δεν ισχύει καθώς θα έχουμε μια υποχώρηση 17,5% από το 42,5% που έλαβαν μαζί τα δύο κόμματα στις εθνικές εκλογές.
Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι....

Ίμια 2014.. Το καθηκόν μας καλεί - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

Η ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΤΗΣ… ΜΑΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ – ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ «ΚΡΑΤΟΥΣ» ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ..

TROMOKRATIA-17-09_slide
Ένας πρώην συγκρατούμενος του προστατευόμενου του συστήματος αρχιτρομοκράτη Ξηρού και των ομοίων του, βουτυρομπεμπέδων Βορείων Προαστίων της Συνωμοσίας Πυρήνων της… μαμάς, αποκαλύπτει τη γλυκιά ζωή που περνούσαν μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού. Ιδού: «Σαν να ήταν στο σπίτι τους, είχαν ότι ήθελαν. Είχαν τα πάντα. Έλεγαν στους δεσμοφύλακες απλά πήγαινε κλείστα όλα (τα κελιά) και μετά έλα σε εμάς. Όλοι είχαμε μπει μέσα, ενώ εκείνοι δεν είχαν μπει. Είχαμε κλείσει στις 20:00 και η...

Τα 3 εκλογικά επίπεδα της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του Μαΐου και οι... επιπτώσεις τους!

Σε τρία «επίπεδα» εκλογικών ποσοστών αποτυπώνεται σε όλες τις δημοσκοπήσεις η δύναμη του Λαϊκού Συνδέσμου- Χρυσή Αυγή από το Νοέμβριο μέχρι σήμερα από τα οποία «επίπεδα» το κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του ξεχωριστή ανάγνωση και ερμηνεία.
Καταρχήν είναι κοινώς παραδεκτό ‘ότι σε όλες τις δημοσκοπήσεις η εκλογική επιρροή του “Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή” κυμαίνεται σε ποσοστά κατ’ ελάχιστο 40% πάνω από την εκλογική δύναμη που κατέγραψε στις εκλογές του Ιουνίου του 2012.
Δηλαδή η δημοσκοπική   βάση του κόμματος σε ότι αφορά την εκλογική επιρροή σχεδόν σε καμία δημοσκόπηση δεν είναι κάτω από το 10%.
Σαφώς υπάρχει δυσκολία να.....

Εθνικιστική "παρέλαση" σήμερα στον Πειραιά - Κερατσίνι... Αποθεώθηκε η Χρυσή Αυγή, προκάλεσαν για άλλη μια φορά οι άπλυτοι - και πήραν την απάντησή τους...

Νέα μεγαλειώδη δράση πραγματοποίησε η Χρυσή Αυγή στις γειτονιές του Πειραιά σήμερα το πρωί λίγο μετά τις 11 π.μ..

Οι εκατοντάδες Συναγωνιστές μοίρασαν φυλλάδια του κινήματος, εφημερίδες και πέταξαν τρικάκι, ενώ γέμισαν τις γειτονιές με εθνικιστικά λάβαρα και συνθήματα για την Ελλάδα και τους φυλακισμένους Συναγωνιστές.

Η ενθουσιώδης υποδοχή του κόσμου ήρθε ως συνέχεια της χθεσινής ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων για τη Δημαρχία του Πειραιά και Αντιπεριφερειαρχών Νοτίου Τομέα και Νήσων, με την ευχή του κόσμου για.....

"Πόρτα" από τον Στρατηγό Φράγκο στη Νέα Δημοκρατία για το Δήμο Θεσσαλονίκης.... Ο Ματθαιόπουλος έναν βήμα πριν από την ανάληψη της Δημαρχίας..


Διαψεύδει κατηγορηματικά ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ, στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος με δήλωσή του στο defencenet.gr ότι θα είναι υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον δήμο της Θεσσαλονίκης, όπως τον θέλουν φήμες και δημοσιεύματα σαββατιάτικων εφημερίδων.

"Δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ υπό τις παρούσες συνθήκες στην πολιτική, ούτε να αποτελέσω κομματική υποψηφιότητα. Μας ενώνει όλους η Ελλάδα, δεν θέλω να με χωρίσει με κάνεναν Έλληνα μια τέτοια υποψηφιότητα" τονίζει, διαψεύδοντας κάθε ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος της Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ.


 Η Χρυσή Αυγή και οι υποψήφιοί της σε κάθε περίπτωση δεν έχουν να.....

Ομολογία ΠΑΣΟΚου: "Συμμετείχα σε μια εγκληματική οργάνωση που ξέπλενε μίζες", βλέπε ΠΑΣΟΚ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Θα συλληφθούν Βενιζέλος και Σημίτης για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης και αποδεδειγμένα; Όχι βέβαια, γιατί είναι μέρος του καθεστώτος...

Τα λαμόγια του αντισυνταγματικού τόξου που έχουν καταληστέψει τον Ελληνικό λαό, βγαίνουν και παραδέχονται την εγκληματική δράση τους. Ο Κάντας που έπαιρνε μίζες για τα εξοπλιστικά δήλωσε για την εμπλοκή του στην εγκληματική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ:

«Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας...

Καταδικάστηκε για "λογοκλοπή" ο.... αρχαιολάτρης "Μπουμπούκος"!... Οσονούπω και για εσχάτη προδοσία

Το ήθος και η "ευνομία παντού" της μνημονιακής χούντας Σαμαρά αποκαλύφθηκε για ακόμη μια φορά σήμερα. Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο εκδοτικός οίκος «Ελληνική Αγωγή ΕΠΕ» κρίθηκαν ένοχοι για αντιγραφή και παραποίηση πνευματικού έργου.

Συγκεκριμένα, ο εκδοτικός οίκος των αδελφών Γεωργιάδη, που φέρει την επωνυμία «Ελληνική Αγωγή ΕΠΕ», βρέθηκε στη δίνη δικαστικής διαμάχης, η οποία κατέληξε στην καταδίκη των δύο αδελφών, καθώς και της διευθύντριας σπουδών της εταιρείας, κας Άννας Ευσταθίου Τζιροπούλου. Η αγωγή έγινε για προσβολή πνευματικής περιουσίας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ενάγων Θεόφιλος Σημαιοφορίδης κατέθεσε αγωγή σε βάρος των....

Περί σημερινής δημοκρατίας

Πολλοί "έγκριτοι" δημοσιογράφοι και πολιτικοί λένε, τον τελευταίο καιρό, ότι η Δημοκρατία πρέπει να προστατεύεται, ότι έχει δικλίδες ασφαλείας και όπλα για να αμύνεται όταν ''απειλείται''... Απο ποιον ''απειλείται'' άραγε η Δημοκρατία; Απο τη βούληση του Ελληνικού λαού; Μήπως οι μόνοι που απειλούνται είναι οι εκπρόσωποι της, τα συμφέροντα αυτών καθώς και τα υπόδιάλυση κυβερνητικά τους κόμματα;
 
Η Δημοκρατία δεν προστατεύεται. Η Χούντα προστατεύεται... Δημοκρατία σημαίνει λαϊκή ετυμηγορία. Ο Λαός αποφασίζει ποιοι θέλει να....