Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 27, 2014

"Εγκληματική Οργάνωση ΝΔ": Συνελήφθη ο αδρφός και η σύζυγος του Γ. Γιακουμάτου για φορολογικές παραβάσεις εναντίον του Δημοσίου..

eleni
Ο Βουλευτής της ΝΔ δεν συνελήφθη λόγω ασυλίας ούτε και πρόκειται βεβαίως~βεβαίως γιατί δεν είναι Χρυσαυγίτης…για τη δε σύζυγο του το έργο το έχουμε δει…θα δώσει κάτι από τα “κέρδη” ως εγγύηση και θ’αφεθεί ελεύθερη

διαβάζουμε στο newsit:
 
Συνελήφθησαν ο αδεερφός του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Δημήτρης Γιακουμάτου, και η ......

Η Κυβέρνηση (μας) δουλεύει.... Ολόκληρο τον Ιανουάριο ΟΥΤΕ ένα νομοσχέδιο ή πρόταση νόμου δεν έχει κατατεθεί από τους Υπουργούς του Σαμαρά..

Το "success story" των Σαμαρά - Βενιζέλου συνεχίζεται.

Πάμε να δούμε πώς περιγράφει το γεγονός της... οκνηρίας - για να μην πούμε τίποτα χειρότερο - το γαλάζιο parapolitika.gr

"Εξαλλοι είναι οι περισσότεροι βουλευτές της ΝΔ με την συμπεριφορά των υπουργών που έχουν κατεβάσει μολύβια και δεν δουλεύουν. Στο πιο κρίσιμο εξάμηνο για την χώρα ο.....

Οι υποψήφιοι για Δήμο Αθηναίων και Περιφέρεια Αττικής, Κασιδιάρης και Παναγιώταρος, σε μια εκπομπή φωτιά! Μη τη χάσετε!

Τα θέματα της σημερινής εκπομπής:
  • Χιλιάδες Έλληνες στις παρουσιάσεις των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων της Νίκης της Χρυσής Αυγής – Απεγνωσμένα ψάχνουν υποψηφίους τα αποκόμματα του «συνταγματικού τόξου»
  • Την νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου ΝΔ – Σύριζα ετοιμάζουν οι «νταβατζήδες»
  • Μήνυμα ελπίδας και Αγώνα από τον Συναγωνιστή Αλέξανδρο Γέροντα
  • Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή – Δεν ανακόπτεται με τίποτα το εθνικιστικό ποτάμι
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Το λένε και οι Σαμαροφρουροί του antinews: Πιο κοντά από ποτέ η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Γράφει ο Αντίοχος
 
Εμείς, από την πρώτη στιγμή που οι δημοσκοπήσεις έδειξαν άνοδο της Χρυσής Αυγής πάνω από 10%, στασιμότητα ή πολύ μικρή άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ και εξαφάνιση των κομμάτων-μαξιλαριών του συστήματος (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, ΡΗΜΑΔ και Κόμμα Καμμένου), γράψαμε ότι η μόνη λύση για το σύστημα είναι η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, την επομένη των εκλογών. Τώρα, το γράφουν σιγά-σιγά όλοι, ακόμα και το πιο σκληρό δημοσιογραφικό όργανο του φον Αντωνάκη, το antinews! 
 
Ιδού το σχετικό άρθρο, με τίτλο «Τα αδηφάγα του συστήματος ορέγονται τώρα κυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ» και τα συμπεράσματα δικά σας: 
 
«Η κατάσταση είναι τραγική και θα γίνει ακόμη χειρότερη αν...

Τον γαμπρό της Ντόρας Μητσοτάκη προωθούν για πρόεδρο του νέου ψευτοΠασόκ!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και επίσης είναι κολλητός του Μουρούτη της ΝΔ και της Διαμαντοπούλου! Η καθεστωτική διαπλοκή σε όλο της το μεγαλείο!

Είναι γνωστό τοις πάσι πως το κλεφτοΠασόκ έχει πεθάνει οριστικά και το πολιτικό του πτώμα βρίσκεται σε σήψη. Οι σύντροφοι που δεν αντέχουν ούτε μια ώρα χωρίς την κουτάλα, έχουν αρχίσει να διασκορπίζονται δεξιά και αριστερά. Ένα μεγάλο μέρος κρύφτηκε στο νέο Πασόκ που δεν είναι άλλο από το Σύριζα.

Οι εναπομείναντες "σύντροφοι" βλέπουν ως μόνη διέξοδο...

Εφημερίδα "Δημοκρατία": Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μετά βίας 16%!


Εφημερίδα «Δημοκρατία»: Δεύτερο κόμμα η Χρυσή Αυγή, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνουν μετά βίας 16%!

Όταν ακόμη και οι εφημερίδες που υποστηρίζουν τη ΝΔ παραδέχονται την τραγική και μη αναστρέψιμη εικόνα του κόμματος, του οποίου για λίγο καιρό ακόμη θα προΐσταται ο Σαμαράς και πολύ περισσότερο, έστω και πλαγίως, ομολογούν ότι η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερο κόμμα, τότε καταλαβαίνουμε σε τι δεινή θέση βρίσκεται η ΝΔ.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το ακόλουθο σχόλιο από την τελευταία σελίδα της σημερινής εφημερίδας «Δημοκρατία»: «Όσοι διαδίδουν ότι....

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ; Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΑ! ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΑΣ!

0
Μετά την άνανδρη επίθεση των πληρωμένων δολοφόνων, την 1η Νοεμβρίου 2013, που κόστισε την ζωή σε δύο συναγωνιστές, τον Γιώργο Φουντούλη και Μάνο Καπελώνη και τον βαρύ τραυματισμό ενός, του Αλέξανδρου Γέροντα, από κέντρα που επιδίωκαν και επιδιώκουν ανωμαλία στην πατρίδα μας, προκειμένου να εξυπηρετήσουν την κυβέρνηση να κρατηθεί για λίγο ακόμα στην κυβέρνηση για να ολοκληρώσει το ξεπούλημα της χώρας και την δουλεία των Ελλήνων, ο Αλέξανδρος εξακολουθεί να μάχεται για την υγεία του και φυσικά ΝΙΚΑ!
Πολυμελής αντιπροσωπεία της Κεντρικής Διοίκησης του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, επισκέφτηκε σήμερα τον,....

"Κατά Μακκαβαίων": Γιατί δεν διαλύθηκε το μόρφωμα του Καμμένου...;!

 Γιατί δε διαλύθηκε ακόμα το πανοκαμμενικό μόρφωμα;
Συνεκλήθη τις προάλλες η κοινοβουλευτική ομάδα του πανοκαμμενικού συνονθυλεύματος. Κι ενώ οι πληροφορίες μιλούσαν για οριστική διάλυση σκόρπισμα στους πέντε ανέμους (λόγω της καταγγελίας και της αποχής εφτά βουλευτών από το «Εθνικό Συμβούλιο» του μορφώματος, που είχε συνέλθει δυο ημέρες πριν), τελικώς υπήρξε μόνο μία απώλεια, του βουλευτού Νταβρή. Αλήθεια, γιατί δε διαλύθηκαν εξ’ ων συνετέθησαν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες», ενώ είναι κοινό μυστικό ότι....

"Συριζαίος" δημοσιογράφος παραδέχεται: "Κρύβουν τα πραγματικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής... Όσα μέτρα και να πάρει ο Σαμαράς εναντίον της θα χάσει"

Καθημερινά πια όλο και περισσότεροι δημοσιογράφοι, ακόμη και οι ιδεολογικοί αντίπαλοι του Εθνικισμού, παραδέχονται την εκλογική εκτόξευση της Χρυσής Αυγής παρά τα όσα δημοσιεύονται στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.
Ο δημοσιογράφος της "Αυγής" Α. Αποστολόπουλος έγραψε στο αριστερό site του ΣΥΡΙΖΑ "ΙΣΚΡΑ" την άποψή του για το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και για τη ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ δυναμική της όσα μέτρα και να πάρει εναντίον της ο Σαμαράς καθώς το Εθνικιστικό Κίνημα έχει ενθυλακωθεί στην καρδιά του λαού παρά τα περί του αντιθέτου που ισχυρίζονται οι κίβδηλες δημοσκοπήσεις.
 Αναφέρει επίσης ότι οι δημοσκοπήσεις κρύβουν τα πραγματικά ποσοστά της, εσκεμμένα και μη, και εκφράζει τη βεβαιότητά του ότι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δεν έχουν καμμια ικανότητα να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος.

Ακολουθεί το κείμενο:
 
Εισηγούνται, λέει, στον πρωθυπουργό να κάνει ανασχηματισμό. Και κυρίως να φύγει ο κ. Στουρνάρας. Και λοιπόν; Οι ανασχηματισμοί για τη δημιουργία εντυπώσεων έχουν χρησιμοποιηθεί κατά κόρον στο παρελθόν. Κάποτε έπιαναν τόπο. Όταν λίγο-πολύ η ζωή ήταν ανεκτή. Ας μην ξεχνάμε ότι ....

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ… ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!"

tsipras10
Γράφει ο Αντίοχος.

Όποιος είναι… καλό και… φρόνιμο παιδί, ανταμείβεται από το σύστημα. Έτσι, η εφημερίδα «Καθημερινή» -μία εκ των παραδοσιακών ναυαρχίδων του σάπιου συστήματος- πλέκει το εγκώμιο του mister Tsipra και του Syriza, διότι έρχονται στον… σωστό δρόμο, στο δρόμο της ουσιαστικής αποδοχής του Μνημονίου της δυστυχίας μας, προφανώς ενόψει της μελλοντικής «μεγάλης συγκυβέρνησης» με την ΝΔ (ή ότι θα έχει απομείνει απ’ αυτήν μετά την 25η Μαΐου…). Ιδού, λοιπόν, το «ζουμί» από άρθρο με τον άστοχο τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει» (άστοχο γιατί το συνονθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν αλλάζει, στην πραγματικότητα τοιούτο ήταν από την αρχή και κορόιδευε τον κοσμάκη):
«Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να....

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: "Ούτε μία ψήφος στη Νέα Δημοκρατία"


Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου ονομάζεται Σωτηρέλης Γεώργιος, και υπήρξε στενός συνεργάτης του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου, ο οποίος ευρίσκεται με το ένα πόδι στην φυλακή...
Σήμερα είναι συνεργάτης του Βενιζέλου και κατ’ επέκτασιν της κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Ο καθηγητής Σωτηρέλης, λοιπόν, τον τελευταίο καιρό κέρδισε το....