Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 28, 2014

Μπογδάνος: Το σχέδιο Βορίδη με τις διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής φαίνεται να μην δουλεύει! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Κώστας Μπογδάνος, ο οποίος ακόμα βλέπει εφιάλτες από την πανωλεθρία που είχε υποστεί όταν είχε καλέσει στην εκπομπή του τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μίλησε χθες στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Πέραν από την γνωστή... καραμέλα που επανέλαβε για "τάγματα εφόδου" και αφού έδωσε τα εύσημα στον εαυτό του (!), αφού όπως νομίζει μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του με τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής έπεσαν τα ποσοστά του κόμματος (!!!), είπε κάτι πολύ ενδιαφέρον, το οποίο θα κληθεί να το επαναλάβει και ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ο Μπογδάνος είπε χαρακτηριστικά:...

Γιάννης Μαυρής (Public Issue): «Η Χρυσή Αυγή είναι ο βασικός εκλογικός αντίπαλος της ΝΔ. Η επιχείρηση εναντίον της απέτυχε»

Μια ενδιαφέρουσα ανάλυση του Γιάννη Μαυρή, προέδρου της εταιρείας δημοσκοπήσεων Public Issue δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών (γνωστή και ως εφημερίδα των φωτομοντάζ) την Δευτέρα. Η ανάλυση αυτή, η οποία αφορά την κύμανση της εκλογικής επιρροής της ΝΔ , έχει τις απαραίτητες αναφορές της στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε δύο σημεία. Το πρώτο σημείο έχει ως εξής:

«Επιχείρηση Χρυσή Αυγή»: «Τον περασμένο Σεπτέμβριο, το γενικό πολιτικό κλίμα ήταν...

Έλληνας αγρότης σε Χρυσοχοΐδη: “Όλη η Ελλάδα είναι με την Χρυσή Αυγή!” - ΒΙΝΤΕΟ

Διάλογος-φωτιά που καταδεικνύει ποια είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Πατρίδα μας! 

Χρυσοχοΐδης: "Αυτά που λες είναι χρυσαυγίτικα!" - Έλληνας αγρότης: "Όλη η Ελλάδα είναι με την Χρυσή Αυγή!"


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Ο Σιωνιστικός κολοσσός JP Morgan ομολογεί: "Έρχονται εκλογές και η Χρυσή Αυγή θα σαρώσει"

Ένας εκ των μεγαλύτερων, σιωνιστικών συμφερόντων, χρηματοοικονομικός όμιλος στον κόσμο που εποπτεύει ακόμη και οικονομίες χωρών σε έκθεσή του για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα προβλέπει εκλογές στα τέλη του 2014 (κατά 70%) με μεγάλες ανατροπές.
 Όπως αναφέρει, ακόμη και στην περίπτωση που οι εκλογές πραγματοποιηθούν εντός του 2014, θα διαμορφώσουν ένα νέο πολιτικό σκηνικό. Πιο πιθανό σενάριο είναι να....

Ο Ιούδας της Κατεχάκη λασπολογεί και πάλι, επειδή τρέμει την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ


Ο Ιούδας της Κατεχάκη λασπολογεί και πάλι, επειδή τρέμει την Χρυσή Αυγή - ΒΙΝΤΕΟ

Εκείνο το οποίο έχει αντιληφθεί ο Ελληνικός Λαός εδώ και καιρό, απεδείχθη περίτρανα χθες, σε εκδήλωση που συνδιοργάνωσε η Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής και της οποίας κεντρικός ομιλητής ήταν ένα θλιβερό πολιτικό ανδρείκελο το οποίο συναγωνίζεται τον υπουργό Οικονομικών για τον τίτλο του πιο αποτυχημένου υπουργού της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά.
Ο λόγος φυσικά για τον αρλεκίνο της Κατεχάκη, τον δηλωμένο φίλο των μασόνων, ο οποίος χαίρει καταφανώς της αμέριστης συμπαράστασής τους και βέβαια για τον εθνικό μας γελωτοποιό που έχει εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τις.....

Το δημοσιογραφικό σκουπίδι - Δανίκας - ζητά επιείκεια για το τέρας της Πάρου που παρ'ολίγον δολοφόνησε την Μυρτώ..

 Στο «Πρώτο Θέμα» της περασμένης Κυριακής, ο δεύτερος σύζυγος της Μαρίας Δαμανάκη, αναρχοκομμουνιστής κινηματογραφικός κριτικός Δημήτρης Δανίκας, έγραψε το εξής εξωφρενικό: 



“Πρέπει να φερθούμε με επιείκεια στον Πακιστανό Αχμέτ που κακοποίησε και άφησε ανάπηρη την 15χρονη Μυρτώ στην Πάρο, διότι παρασύρθηκε «από την ασυγκράτητη παρόρμηση της στιγμής, εξαιτίας της τύφλωσης που προκαλεί η στέρηση και η πείνα»!..” 

Σ.Σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όλα αυτά τα κομμουνιστικά ερπετά που...

Η "ανεξάρτητη" βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δηλώνει: "Ο Κασιδιάρης βγαίνει Δήμαρχος Αθήνας" και αφήνει σύξυλους Πρετεντέρη - Καμίνη και λοιπούς... ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο και τα μούτρα των... τηλεκαννίβαλων του Έθνους μας!..

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: "Καταρρέει η ΝΔ"

zitianos-dimosiotitas-o-samaras
Την αναμφισβήτητη κατρακύλα που έχει πάρει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις (φανερές και κρυφές) και την εξαφάνιση του συγκυβερνώντος ΠΑΣΟΚ, δεν τη διαπιστώνουν μόνον οι αντίπαλοι της συγκυβέρνησης, αλλά τώρα πλέον την ομολογούν ακόμα και οι πιο πιστοί της φίλοι! Έτσι, η εφημερίδα «Παραπολιτικά» (γνωστή για την αφοσίωσή της στην πιάτσα Συγγρού), ομολογεί ότι υπάρχουν τα εξής δυσάρεστα μαντάτα: 


«Εκνευρισμός στη Συγγρού από τις κακές δημοσκοπήσεις – Αρνητικά μηνύματα για τις κάλπες του Μαΐου φτάνουν στη Νέα Δημοκρατία
Μπορεί οι δημοσκοπήσεις να αποτελούν εργαλεία για τα κομματικά επιτελεία, αλλά ο προβληματισμός συνεπεία των αποτελεσμάτων τους επικεντρώνεται, όπως είναι φυσικό, στους βουλευτές. Στην παρούσα φάση, και .....

Τους κάρφωσαν τα τσιράκια τους: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο Βορίδη να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή


Τους κάρφωσαν τα τσιράκια τους: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο Βορίδη να θέσει εκτός νόμου την Χρυσή Αυγή

Η πλήρης αποτυχία της χούντας Σαμαρά να ανακόψει την ραγδαία άνοδο και ολοένα αυξανομένη αποδοχή της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία, την έχει οδηγήσει σε αδιέξοδο. Παρά τον οχετό λάσπης, τις παράνομες διώξεις, τις δολοφονίες του αριστερού παρακράτους και τις φυλακίσεις των Συναγωνιστών, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν συρρικνώθηκε, αλλά αντιθέτως γιγαντώθηκε.
Αυτό το βλέπουν καθημερινά από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις στο Μέγαρο Μαξίμου και απεργάζονται τώρα το ύστατο σχέδιο ανάσχεσης της Χρυσής Αυγής που δεν είναι άλλο από το να θέσουν αντισυνταγματικά το κόμμα εκτός νόμου.
Βέβαια, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί όπως ομονοούν όλοι οι συνταγματολόγοι. Αν όμως προχωρήσουν και σε αυτήν την.....

ΘΡΙΑΜΒΟΣ έρχεται για τη Χρυσή Αυγή... Δεύτερη δύναμη στο Ηράκλειο Κρήτης..


Δεύτερη δύναμη η Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο Κρήτης

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όταν ακόμη και στην Κρήτη - το άνδρο του πασοκισμού - η Χρυσή Αυγή σαρώνει τότε μόνο δεν αχνοφαίνονται μόνο οι αχτίδες αλλά έφτασε ανατέλλει πραγματικά η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Είδαμε πολλές δημοσκοπήσεις που προκάλεσαν το μειδίαμα των υποψιασμένων. Αυτό που εσχάτως και προεκλογικών προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη οι δημοσκόποι των πληρωμένων δημοσκοπήσεων είναι μία έντεχνη πόλωση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να ενδυναμωθεί η μέλλουσα συγκυβέρνηση. Όμως υπάρχουν και οι μυστικές δημοσκοπήσεις που παρουσιάζουν την πραγματική εικόνα, ώστε να λειτουργούν τα επικοινωνιακά επιτελεία των κομμάτων της αμαρτίας αναλόγως.
Ενίοτε αυτές οι δημοσκοπήσεις φτάνουν στα μάτια του κοινού, όχι απευθείας, αλλά μέσα από.....

Ο "αγόρι" της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος έδωσε την "ευχή" του στο γάμο ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ...

Μετά τις προσταγές του Μπόμπολα - "Κάντε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ" - ένας, ένας οι βουλευτές των κομμάτων του "κλεπτοκρατικού τόξου"...... εκδηλώνονται!

Αυτοί δε που είναι οι πιο.... "κραγμένοι", για τις φιλελεύθερες απόψεις τους, απελευθερώνονται και διατυμπανίζουν την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν στην επερχόμενη διακυβέρνηση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έγραψε στο twitter:

"Είναι κρίμα να έχουμε κάνει τόσες θυσίες και να μη...

Περιέργως όλοι οι...."ανεξάρτητοι - άεργοι - αιώνιοι φοιτητές" είναι κολαούζοι του ΣΥΡΙΖΑ! Συμπτώσεις...

Τον άπλυτο αριστερά στη διπλανή φώτο μπορεί να τον θυμάστε καθώς είχε βγει στον ΣΚΑΪ όταν απεργούσαν οι διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ να μας κάνει τον αμερόληπτο φοιτητή που τους έδινε δίκιο... Τώρα φυσικά αποδείχθηκε ότι.....

Φτου σας ΠΡΟΔΟΤΕΣ.... Μέσα στην Ελληνική Βουλή ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανός πολιτικός παρουσία Βενιζέλου - Τραγάκη - Μεϊμάρακη αποκάλεσε 2 φορές τα Σκόπια "Μακεδονία"

 ΚΑΙ κανένας δεν τον πέταξε με τις κλωτσιές έξω από τη Βουλή ή έστω να τον επιπλήξεις και να του αφαιρέσει το λόγο!

 σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Χρυσή Αυγή από την πρώτη Κυριακή σε Δήμο Θεσσαλονίκης και περιφέρειες Μακεδονίας (Κεντρικής - Ανατολικής και Δυτικής)

Το επεισόδιο έλαβε χώρα στην αίθουσα Γερουσίας της Ελληνικής Βουλής, κατά τη Διάσκεψης Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων που διεξάγεται, στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας.

Ο Σκοπιανός βουλευτής Hajrula Misini, λαμβάνοντας το λόγο, δύο φορές χρησιμοποίησε το όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για τη χώρα του, παρουσία του....

Εσείς χαλυβδώνετε την Πίστη μας!

 
Κλιμακώνεται η πολεμική του καθεστώτος ενάντια στην Χρυσή Αυγή. Την προηγούμενη εβδομάδα τρεις εκλεκτοί Συναγωνιστές οδηγήθηκαν στις φυλακές επειδή τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημα τους ενάντια στην τραπεζοκρατία που ετοιμάζουν ξένα σκοτεινά κέντρα σε αγαστή συνεργασία με την συγκυβέρνηση του Μνημονίου. 
Διαχρονικά η συνταγή του μνημονίου προωθούταν διαμέσου στυγνών και αιματηρών δικτατοριών. Το σχέδιο σταθερό και αμετάβλητο, αποτελούμενο από....

Ο Στρατηγός Γρίβας Διγενής περνά στην Αιωνιότητα....


«Σιωπά το Έθνος και θρηνεί για τον χαμό του Γρίβα
για τον χαμό του Διγενή, κλάψε Ελλάς πατρίδα.»

Ο Γεώργιος Γρίβας γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου του 1897, στην Λευκωσία, Το 1916 εγκατέλειψε την Κύπρο για να εγγραφεί στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Το όνειρο μιας ζωής γίνονταν πραγματικότητα καθώς ο Γρίβας από μικρός είχε διδαχθεί την αγάπη για την Ελλάδα..
Με το που ξεκίνησε η Μικρασιατική Εκστρατεία αμέσως στάλθηκε στο Μέτωπο.
Η 10η Μεραρχία, στην οποία ο Γρίβας υπηρετούσε προέλασε από την Σμύρνη στον Πάνορμο και έφτασε 70 χλμ από την Άγκυρα.. Το 1923 προάχθηκε σε υπολοχαγό, το 1925 σε λοχαγό, το 1935 σε ταγματάρχη και το 1941 σε αντισυνταγματάρχη. Κατά το δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο υπηρέτησε στις .....