Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 03, 2014

Παπαχελάς: «Καταδικασμένη να αποτύχει η απαγόρευση της Χρυσής Αυγής - Καταλύτης για τις εξελίξεις τα ποσοστά της»

Ο Αλέξης Παπαχελάς είναι ένας εκ των σημαντικότερων αρθρογράφων της «Καθημερινής», διότι πέραν των πολλών χρόνων που έχει στην δημοσιογράφια, αλλά και επειδή πολλοί λένε ότι είναι η φωνή της αμερικανικής πρεσβείας. Γενικώς πολλά μπορεί να πει κανείς για τον Παπαχελά, όμως δεν μπορεί να πει ότι είναι άνθρωπος των ιδεών μας, ούτε μπορεί να τον κατηγορήσει ότι σεναριολογεί δίχως βάση. Δεν του το επιτρέπει, άλλωστε, η θέση του ως μέλους της Τριμερούς Επιτροπής (από κοινού με τον Λουκά Παπαδήμο) και της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ.

Δημοσίευσε,  λοιπόν, άρθρο περί των εκλογών ο Αλέξης Παπαχελάς, εκφράζοντας ουσιαστικά τα σενάρια που ο ίδιος βλέπει σχετικά με αυτές. Στο άρθρο του ασχολείται εκτενέστατα και με το θέμα της Χρυσής Αυγής. Εκεί χαρακτηρίζει ανόητη την ιδέα απαγόρευσης του κόμματος τονίζοντας ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι « εφήμερο φαινόμενο». Αυτό που λέει ο Παπαχελάς είναι ότι οι μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης του μνημονίου είναι έτσι κι αλλιώς καταδικασμένες σε αποτυχία και ότι δεν μπορούν ουσιαστικά να κάμψουν την Χρυσή Αυγή με αυτό τον τρόπο.

Γράφει ο Παπαχελάς:

Υπάρχουν βεβαίως και οι άγνωστοι Χ σε αυτές τις ευρωεκλογές. Το αν και ποιοι θα...

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ

O Ηλίας Κασιδιάρης φιλοξενεί τον εκπρόσωπο της «Εθνικής Αυγής» κ. Σταύρο Κρίκο. Στην αποψινή εκπομπή θα σχολιαστούν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Μεγαλειώδης εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες στα Ίμια - Δεκάδες χιλιάδες Εθνικιστές βροντοφώναξαν: «ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ»
  • Αυτοκίνητο-γιάφκα γεμάτο ρουκέτες RPG, χειροβομβίδες και καλάσνικοφ βρέθηκε μία ώρα πριν την συγκέντρωση για τα Ίμια
  • Πλήρης αποτυχία κράτους και παρακράτους να ανακόψουν το Εθνικιστικό ποτάμι στην εκδήλωση των Ιμίων
  • Λευκή πετσέτα από Σύριζα στον δήμο Αθηναίων – Πλήρης η πασοκοποίηση του αποκόμματος Τσίπρα με την υποψηφιότητα Βουδούρη
  • Στην ΝΔ ακόμα αναζητούν το θύμα που θα υποστεί την πανωλεθρία από τον υποψήφιο δήμαρχο της Χρυσής Αυγής
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ο Τούρκοπράκτορας Σελτζούκ νέος "ήρωας" των Συριζαίων

Την ίδια ώρα που οι Έλληνες εθνικιστές τιμούσαν τους σύγχρονους ήρωες – πεσόντες στους εθνικούς αγώνες, Βλαχάκο, Καραθανάση, Γιαλοψό, η αριστερά (και η… πρόοδος) αποκτούσε έναν νέο «ήρωα»! Τον Τουρκαλά «πολιτικό πρόσφυγα» Σελτσούκ Γκουνγκόρ, «τραυματία» (όπως δήλωνε ο ίδιος και οι συριζαίοι) της (παράνομης) παρακρατικής και ρουφιανίστικης αντισυγκέντρωσης ενάντια στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους ήρωες των Ιμίων!

Και να τα ρεπορτάζ, και να οι συνεντεύξεις, και να οι φωτογραφίες (από τη στιγμή της σύλληψής του, από τη στιγμή που έμπαινε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, από τη στιγμή που οδηγείτο στην ΓΑΔΑ, κ.τ.λ.), και να ο… ηρωισμός του.

Σημαντική λεπτομέρεια:...

Ίμια 2014: Πορεία και Ύμνος της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

Αμοντάριστα πλάνα από την πορεία που ακολούθησε μετά την μεγαλειώδη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους Ήρωες πεσόντες των Ιμίων.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Άγρια γιούχα σε Δένδια στο Ληξούρι - Μόνο στις συναγωγές γίνεται δεκτός



Την ηχηρή αποδοκιμασία και την οργή των Κεφαλλονιτών βίωσε ο θλιβερός υπουργός Προ - Πο, ο οποίος πια μόνο σε συναγωγές γίνεται δεκτός, καθώς το περιβάλλον εκεί του είναι οικείο.
Ο Νίκος Δένδιας θέλησε να συνεχίσει το επικοινωνιακό σόου Σαμαρά πάνω από τα ερείπια, αλλά λογάριασε χωρίς τους κατοίκους. Ο πλέον αποτυχημένος υπουργός Δημόσιας Τάξης έφθασε νωρίς το μεσημέρι στο νησί με ελικόπτερο Super Puma προκειμένου να συντονίσει μαζί με τον γενικό γραμματέα Προστασίας του Πολίτη Πάτροκλο Γεωργιάδη τις ενέργειες στο νησί.
Καθώς περπατούσε στον πεζόδρομο του Ληξουρίου έγινε δέκτης αποδοκιμασιών με....

Το ΔΕΟΣ των ξένων ΜΜΕ για τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής...

ΕΛΑΤΕ, ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ…. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; ΠΕΣ ΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΟΛΥ…

SYRIZA

Από Ethnikismos

Αυτός είναι ο υποψήφιος  του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας; Ελάτε πέστε μας! Αν είναι, να τον χαίρεστε… Αν δεν είναι, έτσι θα καταντήσει ο υποψήφιό σας κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας…  Δείτε το βίντεο...

Στυγνή ομολογία του μνημονιολάγνου Γεωργιάδη: “Είπα ψέμματα πως το μνημόνιο θα μας σώσει... ξέραμε πως είναι καταστροφή!” ΒΙΝΤΕΟ


Ομολογία ενοχής Γεωργιάδη: “Είπα ψέμματα πως το μνημόνιο θα μας σώσει... ξέραμε πως είναι καταστροφή!”

Ο υπουργός του Σαμαρά ενώ γνώριζε την καταστροφική επίδραση των μνημονίων εμφανιζόταν αισιόδοξος και καθησυχαστικός. Ο Νεοδημοκράτης πλέον, Άδωνις Γεωργιάδης δεν δίστασε να παραδεχθεί στην κάμερα ότι είπε «κατά συνθήκη» ψέματα στον ελληνικό λαό για τα Μνημόνια!
Όταν και ο πλέον φανατικός υποστηρικτής του μνημονίου και εξέχων μέλος μιας υποτακτικής συγκυβέρνησης του "ναι" σε όλα στη τρόικα αναζητά έμμεσο τρόπο ομολογίας γίνεται κατανοητό προς τα που οδεύει αυτή η χώρα με τα μνημόνια.
Καλεσμένος σε εκπομπή του ΑΝΤ1, παραδέχθηκε ότι.....

Συγκλονιστικό βίντεο με την χήρα του Μανώλη Καντάρη, του Έλληνα που δολοφονήθηκε άνανδρα από εγκληματίες λαθρομετανάστες


Συγκλονιστικό βίντεο με την χήρα του Μανώλη Καντάρη, του Έλληνα που δολοφονήθηκε άνανδρα από εγκληματίες λαθρομετανάστες

Το περιστατικό στο Φαρμακονήσι κάποιοι κύκλοι προσπάθησαν να το εκμεταλευτούν από την ανθρώπινη πλευρά της τραγωδίας αυτών των ανθρώπων και κάνοντας την κοινωνία να ξεχάσει τις συνέπειες της μετακόμισης αυτής των λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Σχεδόν τρία χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονία του Μανώλη Καντάρη όταν ο 44χρονος τότε άνδρας δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τρία άτομα, τα ξημερώματα της 10ης Μαΐου του 2011, ενώ πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητό του, για να μεταφέρει στο μαιευτήριο τη γυναίκα του, που θα γεννούσε το δεύτερο παιδί τους.
Το περιστατικό συνέβη στην οδό Γ' Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας. Ο 44χρονος βγήκε από....

Antinews: "Η νεολαία είναι με τη Χρυσή Αυγή'

Η υποψηφιότητα Σακελλαρίδη εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές προβλημάτισε έντονα τους περισσότερους δημοσιολόγους και πολιτικούς αντιπάλους του συνονθυλεύματος της Κουμουνδούρου.

Αν πιστέψουμε ότι δεν αποτελεί μια εσκεμμένη επιλογή ήττας του Τσίπρα, καθώς είναι καθαρά προσωπική απόφαση του αυτή η υποψηφιότητα και θα τη χρεωθεί εξ΄ολοκλήρου, βλέποντας ότι η Αθήνα έχει πάρει μια καθαρή..."δεξιά στροφή" είναι μια προσπάθεια του Προέδρου της "ροζ Αριστεράς" να μαζέψει γύρω από τον Σακελλαρίδη το "νέο αίμα" και τη νεολαία.

Επικεντρώνει λοιπόν ο Τσίπρας στη νεολαία, που αποτελεί και το πιο δυναμικό κομμάτι της κοινωνίας και προσπαθεί με τον εκλεκτό του να τους πει "να εδώ είμαι.. δίπλα σας.. τοποθετώ έναν δικό σας άνθρωπο και σας καλώ να τον στηρίξετε".

Ας δούμε όμως τι λένε ως προς αυτή την παράμετρο οι σαμαροφρουροί του antinews

"Ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να.....

Κοινοβουλευτικοί διάλογοι ακατάλληλοι δι’ ανηλίκους, με πρωταγωνιστές τους βουλευτές του ΑΝΤΙ- "Συνταγματικού Τόξου"

Λοιπόν, ξεκινάμε με κάποιους ενδεικτικούς χαρακτηριστικούς διαλόγους εθνοπατέρων (και εθνομητέρων) που ακούστηκαν μέσα στη βουλή, στην αίθουσα συνεδριάσεων ή στους διαδρόμους της, τα τελευταία 2 χρόνια.
(α) Ι. Κοραντής: «Καλημέρα».
Ε. Μεϊμαράκης: «Μου λες καλημέρα εμένα ρε αλήτη; Παλιομ..., καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ...».
(β) Σ. Βούλτεψη: «Είμαστε κι εμείς εδώ. Πως κάνετε έτσι;».
Ρ. Μακρή: «Τι λες μωρή που είσαστε κι εσείς εδώ».
Σ. Βούλτεψη: «Άει σιχτίρ παλιτσόκαρο».
(γ) Β. Καπερνάρος: «Θα σου ....

Το οργανωμένο σχέδιο εξυφαίνεται: Λαθρομετανάστες τρυπούν το φουσκωτό, ώστε το λιμενικό να διασώσει τους ναυαγούς! ΒΙΝΤΕΟ

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αυτοί είναι οι "καημένοι" λαθρομετανάστες που ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε προσφάτως να χορηγούν σε όλους τους... "ναυαγούς", πολιτικό άσυλο και αργότερα νομιμοποίηση. 
Όλοι εντός του ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ σχεδίου Kalergi που σκοπό έχει να δημιουργήσει μια Ευρώπη , και κυρίως μια Ελλάδα, με επιμειξίες αλλόφυλων που θα καταστήσουν τον πληθυσμό ένα νέο είδος ανθρώπου ξεκάθαρα αλλοιωμένο ψυχικά και φυλετικά ώστε να μπορεί να το χειραγωγεί η άρχουσα τάξη των "περιούσιων".

Βίντεο που αποδεικνύει το οργανωμένο σχέδιο που εξελίσσεται από τους Τούρκους, και κάποια ξένα κέντρα εξουσίας τα οποία επιθυμούν την εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα με απώτερο σκοπό την εθνολογική της αλλοίωση και την αποσάθρωση του κοινωνικού ιστού, έχει βγει στο φως της δημοσιότητας, και το οποίο δείχνει στην πρόσφατη τραγωδία με λαθρομετανάστες στο Φαρμακονήσι, οι ίδιοι οι επιβαίνοντες να τρυπούν το φουσκωτό για να καταλήξουν στην θάλασσα, ώστε το Λιμενικό να αναγκαστεί να προχωρήσει σε διάσωση ναυαγών και να τους φέρει στην χώρα.
Προ λίγων ημερών  είχαμε αποκαλύψεις από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του Λιμενικού Σώματος το οποίο καθημερινά έρχεται αντιμέτωπο με αυτή την .....

Η λύσσα της Νέας Δημοκρατίας κατά της Χρυσής Αυγής και η... επερχόμενη ήττα της

Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Ν. Γ. Μιχαλολιάκου για την εφημερίδα "Εμπρός"

Κώστας Ιορδανίδης - Καθημερινή: «Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι ανακτήσιμοι από την Νέα Δημοκρατία πλέον»

Οι Ευρωεκλογές έρχονται και μαζί με αυτές έρχεται και μία συντριπτική ήττα για την Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά. Μία ήττα η οποία θα της αφαιρέσει και το τελευταίο ίχνος νομιμοποιήσεώς της, ηθικής και πολιτικής, ως κυβερνώσας πολιτικής παρατάξεως της χώρας.
Μαζί με την Ν.Δ. και ακόμη περισσότερος χαμένος θα είναι από τις εκλογές του Μαΐου ο Σαμαράς και η θλιβερή παρέα του που εξουσιάζουν την χώρα. Ένας Σαμαράς και μία παρέα, οι οποίοι δεν έχουν το θάρρος να αντιμετωπίσουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια την ήττα. Αντίθετα με παράνομο και αντισυνταγματικό τρόπο, αυτοί οι «δημοκράτες», οδήγησαν τους ....