Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 05, 2014

ΒΗΜΑ: «ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ» – ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ… ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ;

αρχείο λήψης
Ένα ολόκληρο κατεβατό 750 λέξεων, έγραψε το «Βήμα» ως ρεπορτάζ για την αδυναμία της ΝΔ να βρει κάποιον σοβαρό υποψήφιο για τον δήμο της Αθήνας. Και μέσα σ’ αυτό το κατεβατό, απουσίαζε το σπουδαιότερο: ο λόγος που κάνει τους «πρωτοκλασάτους» της ΝΔ να ακούνε Αθήνα και να… τρέχουνε. Δηλαδή, η υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είναι βέβαιο ότι θα πάρει φαλάγγι οποιονδήποτε υποψήφιο της ΝΔ (και των υπολοίπων κομμάτων του… τόξου) και θα τον τελειώσει πολιτικά! Σας παραθέτουμε τα σπουδαιότερα σημεία του κατεβατού, για να πάρετε μια ιδέα από τη… μαύρη απελπισία τους: 
«Σε… «μαύρη τρύπα» εξελίσσονται για τη Νέα Δημοκρατία οι δήμοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης, αλλά και η Περιφέρεια Αττικής, ενώ το μεγαλύτερο ζήτημα εντοπίζεται στην πρωτεύουσα, όπου η υποψηφιότητα του 35χρονου Γαβριήλ Σακελλαρίδη(ΣΥΡΙΖΑ) αλλάζει τα δεδομένα. Η ΝΔ αντιμετωπίζει σημαντικό πρόβλημα εξεύρεσης «δυνατών» υποψηφίων, οι οποίοι θα.....

Σαρώνει ο Παναγιώταρος στην Περιφέρεια Αττικής με 10 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο - Πατώνει η ΝΔούλα!

Η ιστορική εφημερίδα "Ακρόπολις" φιλοξενεί ρεπορτάζ για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στην Αττική, αποκαλύπτοντας κρυφή δημοσκόπηση στην οποία ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την "Ελληνική Αυγή για την Αττική" Ηλίας Παναγιώταρος προηγείται κατά πολύ των αντιπάλων του.


"Κρυφή δημοσκόπηση για την περιφέρεια Αττικής δείχνει να συνθλίβεται ο υποψήφιος της ΝΔ: 17% Παναγιώταρος - 7,5% Νικολόπουλος.
Έχουμε γίνει κουραστικοί στην «Ακρόπολις» να επαναλαμβάνουμε με συνεχή δημοσιεύματα πως.....

Ο ΑΝΤ 1 ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ανα κανακης σερβετας φιλι
Στον απόλυτο εξευτελισμό της Εκκλησίας, μέσω της «σάτιρας» προέβησαν οι διαβόητοι (κάργα προοδευτικοί) «ΑΜΑΝ», στην εκπομπή τους «Ράδιο Αρβύλα», του ΑΝΤ 1 («νούμερο ένα»).
Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο βίντεο που παρουσίασαν οι «σατιρικοί» τηλεπαρουσιαστές, διακωμωδείται ο μητροπολίτης Γόρτυνος Ιερεμίας με αφορμή την δήλωση του πως το ράσο του έχει «τριφασικό ρεύμα».
Στο δεύτερο βίντεο, το οποίο δημιουργήθηκε με αφορμή το εξώφυλλο του περιοδικού «Rolling Stone» στον Πάπα Φραγκίσκο, εμφανίζονται μητροπολίτες της Εκκλησίας της Ελλάδος, σε ....

Κασιδιάρης για ενέργεια, εθνική περιουσία, στροφή προς την Ρωσία και σκάνδαλο ζεόλιθου - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης αναλύει τις πολιτικές θέσεις του Λαϊκού Συδέσμου. Κανένα τσοντοκάναλο δεν τις προβάλει, διότι είναι εθνοφελείς και δείχνουν ότι η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις για όλα τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τον Ελληνισμό, μα πάνω από όλα τη θέληση να τις κάνει πραγματικότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Τρίτη δύναμη με ανοδικές τάσεις η Χρυσή Αυγή ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις!

Δεν εκλέγουν ευρωβουλευτές ΑΝΕΛ και ΠΑΣΟΚ!
Αυτό που δεν μπορεί να "χωνέψει" το καθεστώς, ομολογούν ακόμα και οι ψαλιδισμένες συστημικές δημοσκοπήσεις, ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή όσο πόλεμο και αν δέχεται από το κράτος και το παρακράτος παραμένει τρίτη πολιτική δύναμη με ανοδικές τάσεις. Βέβαια, τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών είναι πολύ υψηλότερα και αγγίζουν το 20%, γεγονός που φαίνεται από την ευρεία αποδοχή στην ελληνική κοινωνία. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι δημοσκόποι, αλλά προσπαθούν να το κρύψουν με νύχια και με δόντια. Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται!

Σε δημοσκόπηση της Marc για το περιοδικό lay-out στην πρόθεση ψήφου (με αδιευκρίνιστη ψήφο στο 13,9%) τα κόμματα λαμβάνουν:

Αμόκ στα “ΝΕΑ” προκαλεί η “Εθνική Αυγή” - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ομολογούν πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι 100% πολιτικές!


Αμόκ στα “ΝΕΑ” προκαλεί η “Εθνική Αυγή” - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ομολογούν πως οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής είναι 100% πολιτικές!

Εκτενές άρθρο περί του καταστατικού της “Εθνικής Αυγής”, του κόμματος που ιδρύσανε Έλληνες Πατριώτες και Εθνικιστές, περιλαμβάνει το σημερινό φύλλο της ναυαρχίδας του ΔΟΛ, εφημερίδας «Τα Νέα». Στο συγκεκριμένο άρθρο, όμως, κρύβεται και μία πολύ αξιόλογη είδηση, αφού πρόκειται ουσιαστικά για μία σαφή ομολογία του ΔΟΛ για την πολιτική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής και πέραν αυτού ορίζει με σαφήνεια το τι ακριβώς είναι αυτό που οδηγεί το καθεστώς στην παράνομη και αντισυνταγματική δίωξη εναντίον της Χρυσής Αυγής.
Το άρθρο των «Νέων» ξεκινά με την φράση «προκλητική προσπάθεια να κρύψει τα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στον χαρακτηρισμό του ως εγκληματικής οργάνωσης», αναφερόμενο στην.....

Ξεπεσμός ΝΔ - Πιπιλής... «Να στηρίξουμε τον Μπουτάρη»!



Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσο πιο χαμηλά θα πέσει η ΝΔ, καθώς οι εκπρόσωποί της φροντίζουν σε καθημερινή βάση να την εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Όπως π.χ. η βουλευτής της Α΄ Αθηνών Φωτεινή Πιπιλή, η οποία έκανε την εξής δήλωση: «Εγώ από τις προηγούμενες εκλογές είχα τοποθετηθεί υπέρ του να στηρίξουμε τον κ. Μπουτάρη στη  Θεσσαλονίκη. Δεν αλλάζω εγώ την γνώμη μου».
Εξωφρενική και απαράδεκτη αυτή η δήλωση, αλλά κανείς από τη ΝΔ δεν απάντησε στην εν λόγω βουλευτή. Δεν ξέρουμε αν η προτίμησή της προς τον πρώην αλκοολικό δήμαρχο Θεσσαλονίκης βγαίνει λόγω κάποιων πιθανών κοινών  χαρακτηριστικών που μπορεί να έχουν οι δυο τους. Το γεγονός, όμως, ότι......

"Σαρωτικός" ο Ηλίας Κασιδιάρης στο Μακελειό....."Εγκληματική οργάνωση είναι οι κλέφτες και οι προδότες που σήμερα κυβερνούν...Όταν κυβερνήσουμε εμείς θα μπούνε όλοι φυλακή"

Δείτε το βίντεο...

ΝΤΡΟΠΗ σας ξεφτυλισμένοι: Αμφισβητούμενα τα Ίμια στην Ιστορία της Γ' Γυμνασίου - Διέγραψαν τους 3 ήρωες του ΠΝ

Ντροπή, αποτροπιασμό και προσβολή στη μνήμη των τριών ηρώων στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού που έχασαν τη ζωή τους στα Ίμια τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου του 1996 προκαλεί η ανθελληνική αναφορά για την ελληνοτουρκική κρίση, που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε πολεμική σύρραξη, (που;) στο βιβλίο Ιστορίας που διδάσκεται στους μαθητές της Γ’ Τάξης του Γυμνασίου.
Στις τρεις γραμμές του βιβλίου που εγκρίθηκε, τυπώθηκε και διδάσκεται στους Έλληνες μαθητές από το υπουργείο Παιδείας και αναφέρονται στην κρίση των Ιμίων, δημιουργείται η εντύπωση πώς οι βραχονησίδες είναι αμφισβητούμενες ως προς το ιδιοκτησιακό τους καθεστώς και υιοθετείται η θεωρία των «γκρίζων ζωνών» της Τουρκίας στο Αιγαίο.
Συγκεκριμένα,

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ Βίντεο-ντοκουμέντο: Ούτε με 5,7 Ρίχτερ δεν ξυπνάνε οι κυβερνητικοί! - ΒΙΝΤΕΟ


σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το ανάλγητο καθεστώς δεν ξυπνά ούτε με το "αίμα" των 5000 αυτοκτονιών, πώς ήταν δυνατόν να ξυπνήσει με λίγες... ρωγμές. Αλλά ας μην φοβούνται... Έρχονται εκλογές!
 
Απίστευτες καταστάσεις που θυμίζουν κινηματογραφικές "μαύρες" κωμωδίες, εκτυλίσσονται στην Κεφαλονιά, όπου οι ηληκιωμένοι κάτοικοι ... αναπολούν την φροντίδα που είχαν από ένα κράτος πληγωμένο μεν, από τον Β'ΠΠ και τον Εμφύλιο, αλλά υπαρκτό το μακρινό 1953, όταν ολόκληρο το νησί είχε ισοπεδωθεί από τον τρομακτικό σεισμό, έχοντας υποστεί κσι τεράστιες ανθρώπινες απώλειες.
 
Τώρα, το "κράτος" απλά ... "μιλάει" δια των τηλεοπτικών "παπαγάλων" και με εξαίρεση κάποιες φιλότιμες προσπάθειες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που ενεργοποιήθηκε το τελευταίο 24ωρό, τίποτα άλλο δεν υπάρχει.
 
Το πλέον καταπληκτικό ντουκουμέντο επιβεβαίωσης της.....

Ακόμη και μέσα από τη φυλάκή η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στα προβλήματα των Ελλήνων... Ερώτηση του Χρήστου Παππά για τους πληγέντες Έλληνες της Κεφαλονιάς


Ερώτηση του Χρήστου Παππά για την αδιαφορία της χούντας Σαμαρά για τους σεισμόπληκτους στην Κεφαλονιά

Η μνημονιακή συγκυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά έχει γυρίσει εντελώς την πλάτη στους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς και στο μόνο που αρκείται είναι τα επικοινωνιακά σόου. Αυτά όμως δεν λύνουν τα προβλήματα των κατοίκων που έχουν εξαγριωθεί με την αδιαφορία της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε και πρόσφατα στο πρόσωπο του Νίκου Δένδια.
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς από τις φυλακές του Κορυδαλλού έθεσε την κυβέρνηση προ των ευθυνών της, καταθέτοντας σχετική ερώτηση στα αρμόδια υπουργεία.

ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΘΕΜΑ: «Το μνημονιακό κράτος αδιαφορεί για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλονιάς»
Οι τελευταίοι καταστροφικοί σεισμοί στην Κεφαλονιά έφεραν στο...

Στα όρια της απελπισίας ο Σαμαράς - Παρακαλάει τον Ροντούλη να στηρίξει τη ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ



Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ που είχε αποκαλέσει τους μνημονιακούς "γομάρια" τώρα συντάσσεται με τον υποτακτικό των διεθνών τοκογλύφων
Έδωσαν τα χέρια οι δυο μετρ της κωλοτούμπας Σαμαράς και Ροντούλης (ο νυν γλείφτης του Καλαματιανού πέρασε πρόσφατα κι από τον Καμμένο). Το γεγονός πως το Μαξίμου δεν βρίσκει υποστηρικτή και υποψήφιο για τις επερχομένες εκλογές ούτε για δείγμα αποδεικνύεται περίτρανα, καθώς ο -όχι για πολύ ακόμα- πρωθυπουργός τα βρήκε με τον πρώην υβριστή του Ροντούλη. Βέβαια, ο Σαμαράς δεν έχει κανένα πρόβλημα να....

Ανάμεσα σε ζωντανούς νεκρούς

Με όλη τη λύσσα των εχθρών της Ελλάδας που αγωνίζεται να ζήσει, στραμμένη προς τη Χρυσή Αυγή και με τον Αρχηγό και συναγωνιστές να βρίσκονται στα κελιά της Τιμής, θα μπορούσε κανείς σε πρώτο επίπεδο να στρέψει την οργή του προς τους εν Ελλάδι εντολοδόχους ξένων κέντρων και τους δημοσιογράφους που προσπαθούν να διαμορφώσουν την κοινή γνώμη σύμφωνα με το "πακέτο" που λαμβάνουν μηνιαία. Ωστόσο, όταν παρακολουθείς τους πιο αγνούς ανθρώπους που γνωρίζεις, αυτούς που προτίμησαν τον Αγώνα από τη......