Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 12, 2014

Όλη η εκπομπή δυναμίτης με Παναγιώταρο και Κασιδιάρη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Οι δύο υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής σε μια εκπομπή αποκαλυπτική για τις προθέσεις της Χρυσής Αυγής για τη διοίκηση του μεγαλύτερου Δήμου της χώρας και της κεντρικότερης περιφέρειας της Ελλάδας.

Η Χρυσή Αυγή έχει θέσεις για όλα τα προβλήματα των Ελλήνων, όσο κι αν προσπαθολύν να τις κρύψουν τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


ΑΡΟΥΛΗΣ ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΙΑ ΒΟΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Δυστυχώς, δεν εισακούστηκαν οι… εκκλήσεις μας από τον φον Αντωνάκη (για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Δένδια ή Βορίδη) και επίσημος υποψήφιος της ΝΔ θα είναι ο χαριτόβρυτος Άρης Σπηλιωτόπουλος, τον οποίο αναμένεται να τον κάνει μια… χαψιά ο Η. Κασιδιάρης.
 
Υποψήφιος βέβαια θα είναι κι ο Νικήτας –εκτός κι αν πεισθεί εν τέλει να κάνει πίσω-, ο οποίος θα πάει… άκλαυτος.

Ο Αρούλης ήταν η πιο βολική επιλογή για την «ηγεσία» της ΝΔ. Διότι, ο μικρός το δέμας υποψήφιος, είναι ότι πρέπει για...

Μύρισαν εκλογές: Ο Σαμαράς κόβει τις συναγωγές και θα πάει Άγιον Όρος

Πως αλλάζουν οι πολιτικάντηδες όταν έρχονται εκλογές… Άλλοι άνθρωποι γίνονται. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος – εμφανώς πλέον – ετοιμάζεται για εκλογές. Πριν προχωρήσουμε στην είδηση της ημέρας, η οποία μπορεί να κάνει ακόμα και τον πιο απελπισμένο να ξεκαρδιστεί στα γέλια, ας παραθέσουμε μερικά μόνο από τα πολλά πιθανά παραδείγματα που αποδεικνύουν την αλλαγή πλεύσης του Αντώνη Σαμαρά και των ποικιλόχρωμων παπαγάλων του, εν όψει των εκλογών, διπλών ή τριπλών.

Πριν διαφανεί η εκλογική συντριβή της ΝΔ:...

Καθεστωτική προπαγάνδα εναντίον της Χρυσής Αυγής από τον κομμουνιστή Τσίμα

Εκτενή «έρευνα» διεξήγαγε χθες το βράδυ ο πρώην πολιτικός συντάκτης του «Ριζοσπάστη» και μετέπειτα συνεργάτης στο κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα του αναβαπτισμένου εν καπιταλισμώ και φίλου του Χριστοφοράκου της Siemens (κατά δική του δήλωση) αφορούσε το ζήτημα που «καίει» την εγχώρια διαπλοκή ιδωμένο από μία άλλη «ευρωπαϊκή» οπτική γωνία.
 
Το θέμα που έχει δημιουργήσει, φυσικά, εμμονές και εφιάλτες στο Μέγαρο Μαξίμου είναι η Χρυσή Αυγή, οπότε αποστολή του Τσίμα ήταν να καταφέρει να συνδέσει τα ασύνδετα και να αναγάγει τον «κίνδυνο» της Χρυσής Αυγής σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Δεν είδαμε, βέβαια, τον Τσίμα να συνδέει την εγχώρια με την αλλοδαπή τρομοκρατία και να ακολούθως να κάνει περισπούδαστα σχόλια εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ ή του ΚΚΕ. Όμως, από ότι φαίνεται, ο μοναδικός εχθρός των φίλων του Τσίμα είναι η Χρυσή, γεγονός που ενεργοποιεί την εμπάθεια, την εμμονή και την εκτόξευση λάσπης.

Στο «ρεπορτάζ» του Τσίμα προσπάθησε να...

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ: ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ

kamines_-_mpoutares_-_lathrometanastes
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Το να ψηφίζουν οι λαθρομετανάστες αλλόφυλοι είναι η μοναδική περίπτωση για να καταφέρει το κλεφτοπασοκ να αγγίξει το 3% στις ευρωεκλογές (και πάλι δεν φθάνει για να εκλέξει ευρωβουλευτή)

Αποσύρθηκε χθες το βράδυ (όπως αναμενόταν άλλωστε…), από τον υπουργό Εσωτερικών Μιχελάκη, η διάταξη για την ψήφο των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές. Η συγκεκριμένη διάταξη ήταν ενσωματωμένη στην τροπολογία που αφορά τις ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η απόσυρση της επίμαχης διάταξης ήταν αποτέλεσμα εκβιασμού εκ μέρους του κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προς τον φον Αντωνάκη, ότι θα καταψηφίσει την απαγόρευση. Ένα ακόμα δείγμα του ποιος ουσιαστικά κυβερνά αυτή τη χώρα, έστω και με 2,5-3,5%!
Το μόνο αγκάθι που έχει η συγκυβέρνηση, αν αφήσει το νόμο ως έχει και ψηφίσουν οι αλλοδαποί, είναι ότι...........

Ευαγγελάτος: «Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης βγάζουν Δήμαρχο τον Κασιδιάρη»!

Ακόμη και τα καθεστωτικά ΜΜΕ αναγκάζονται να ομολογήσουν ότι ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης είναι ο επικρατέστερος για να κερδίσει τις εκλογές για τον Δήμο της Αθήνας.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του ιστολογίου Newsit, το οποίο από τον τίτλο του και μόνο «Μήπως Σπηλιωτόπουλος και Κακλαμάνης βγάζουν… Κασιδιάρη;» δείχνει το κλίμα το οποίο επικρατεί στον μεγαλύτερο δήμο της Χώρας.
Το συγκεκριμένο ιστολόγιο γράφει χαρακτηριστικά, αναφερόμενο στους ψηφοφόρους της ΝΔ, ότι «η βάση φαίνεται να.............

Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Δένδιας: Βρήκαν ρουκέτα μετά από ένα μήνα και αφού τους ενημέρωσαν οι τρομοκράτες!


Ξεφτιλίστηκε πάλι ο Δένδιας: Βρήκαν ρουκέτα μετά από ένα μήνα και αφού τους ενημέρωσαν οι τρομοκράτες!

Αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας αποτελούν παγκόσμιο φαινόμενο ανικανότητας και χρεώνονται στον άχρηστο και επικίνδυνο υπουργό Προ - Πο.
Ο Δένδιας ανακάλυψε τρομοκρατικό χτύπημα ένα μήνα μετά την επίθεση! Η ανακάλυψη έγινε μάλιστα με την βοήθεια των ίδιων των τρομοκρατών που υπέδειξαν στην ΕΛ.ΑΣ με προκήρυξη τους το ακριβές σημείο. Μόλις χθες τρομοκράτες ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο σπίτι του γερμανού πρέσβη όμως μέσα στο.....

Πάρτυ, πάρτυ στις 18 του Μάη... Ο νέος αντίπαλος του Ηλία Κασιδιάρη για το Δήμο της Αθήνας είναι ο..... "βαρύς" Γρηγόρης Βαλλιανάτος...

Την υποψηφιότητα του προέδρου της, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, για τη διεκδίκηση του δήμου της Αθήνας, ανακοίνωσε μέσω του Twitter, η Φιλελεύθερη Συμμαχία.

Πιο συγκεκριμένα, το μήνυμα στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «Ο πρόεδρος των @greekliberals Γρηγόρης Βαλλιανάτος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου».

Υ.Γ.
Πολλούς "βαρβάτους" αντιπάλους θα.....

Ξεφτίλα του Πύρρου Δήμα. Ζητά να τεθούν εκτός Βουλής οι Εθνικιστές και να μείνουν εντός οι κλέφτες του ΠΑΣΟΚ...

tha_030214_ant1-kardasia44810
Συνέντευξη σε εκπομπή του Αντ1 έδωσε χθες βράδυ ο γνωστός αθλητής και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ και βουλευτής του Πασοκοκλεφτουριάς, Πύρρος Δήμας. Αναφέρθηκε στην αθλητική του σταδιοδρομία, πως περνούσε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλβανία… (Αν και είναι από την Χιμάρα, που ως γνωστόν είναι πόλη της Β. Ηπείρου, ίσως έχει κάποιο λόγο που θα πρέπει να μας πει κάποτε, που την Βόρειο Ήπειρο την λέει Αλβανία)! Εξέφρασε την άποψή του, που είναι και άποψη του κλεφτοκόμματος που εξακολουθεί να συμμετέχει, πως τα παιδιά  των (λαθρο)μεταναστών θα πρέπει να παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα, “γιατί τα παιδιά που μεγαλώνουν στην Ελλάδα, νοιώθουν Έλληνες”.
Μέσα στο μελό της αφήγησης του, βέβαια, δεν μας ανέφερε την περίπτωση του Τσενάϊ (και άλλων περιπτώσεων), το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία που.....

“Με εντολή Σαμαρά” ξεπουλήθηκε ο Αστέρας στον τούρκο Φ.Σαχένκ


“Με εντολή Σαμαρά” ξεπουλήθηκε ο Αστέρας στον τούρκο Φ.Σαχένκ

Εγκρίθηκε και τυπικά από το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζα η πώληση του Αστέρα Βουλιαγμένης στην ομάδα των ισλαμιστών υπό τον Τούρκο Φ.Σαχένκ. 

Μια ομάδα “σκληρών” ισλαμικών χωρών από αυτές που χρηματοδοτούν την “αραβική άνοιξη” σε Λιβύη και Συρία με όλα τα γνωστά ολέθρια αποτελέσματα, με επικεφαλής έναν τουρκικό όμιλο με στενές σχέσεις με το “βαθύ” τουρκικό κράτος, αποκτούν το κορυφαίο τουριστικό συγκρότημα της χώρας, έναντι ενός τιμήματος ίσου με....

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ!

dimotikes-ekloges
Τελικά, κατόπιν ωρίμου σκέψεως και προκειμένου να μην εξευτελιστεί τελείως με τα τερτίπια της, η συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας δεν τόλμησε να καταργήσει το δικαίωμα των ετεροδημοτών να ψηφίζουν στον τόπο κατοικίας των, όπως είχε «προφητεύσει» η φυλλάδα του Big Boss Μπόμπολα, προ εβδομάδος.
Έτσι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών, αναφορικά με τον τρόπο που θα ψηφίσουν οι ετεροδημότες, καθώς επίσης και οι ένστολοι και ναυτικοί, σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 95 της Εκλογικής Νομοθεσίας οι ετεροδημότες μπορούν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές στον τόπο διαμονής τους.
Οι αιτήσεις, σύμφωνα με....

Βίντεο για πολλά γέλια... Η μίνι-ταινία του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook...

Χωρίς σχόλια Mr Tsipras "ιζ δε μπεστ"....

Ένα "απαγορευμένο" βίντεο στο "Μακελειό" ... "Η ράτσα των Εβραίων που μισεί θανάσιμα τον Ελληνισμό και τις αξίες του...Οι αιώνιοι εχθροί του Γένους μας"

Δείτε το βίντεο...