Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 13, 2014

Πρώτο Θέμα: "Η Χρυσή Αυγή επελαύνει στο Δήμο της Αθήνας απέναντι στον... ντιντή Σπηλιωτόπουλο"

 Χωρίς να χρειάζεται να σχολιάσουμε τίποτα μπορείτε απλά να διαβάσετε πώς αξιολογεί η δημοσιογραφική ελίτ τον... Άρη Σπηλιωτόπουλο.

Από το Ντίντης ή Ντιντής, το χαϊδευτικό του Δημήτρη στην επτανησιακή διάλεκτο κι από το κύμα επτανησίων που είχε έρθει τον περασμένο αιώνα να ενισχύσει την .....

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Η επέλαση της Χρυσής Αυγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Κασιδιάρης και Αρβανίτης σχολιάζουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:
  • Οριστικοποιήθηκε η πανωλεθρία της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τις καταγέλαστες υποψηφιότητες - Επέλαση Χρυσής Αυγής παντού!
  • Συνεχίζονται οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις προς δημιουργία εντυπώσεων - Δεν πείθουν ούτε τους πιο αφελείς…
  • Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της πολιτικής και δικαστικής σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...

Ευαγγελάτος στον ΣΚΑΙ: Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, ο Κασιδιάρης κερδίζει τον Δήμο της Αθήνας! - ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμος στον ΣΚΑΙ με την διαπίστωση ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα βήμα από την επικράτηση στον πρώτο δήμο της χώρας. Έκδηλη η αμηχανία του Ευαγγελάτου, όταν αναγκάζεται να το παραδεχτεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Παραδοχή Σύριζα: “Σίγουρα στον δεύτερο γύρο ο Κασιδιάρης”

Ανησυχία, η οποία μετατρέπεται σε πανικό, έχει πιάσει τα επιτελεία των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου» με την κοινή τους πεποίθηση ότι το μεγάλο φαβορί για τον Δημαρχιακό θώκο στην Αθήνα είναι η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα». Στην «ούλτρα προοδευτική» «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως εφημερίδα των φωτομοντάζ) υπάρχει το παρακάτω αρκετά ενδιαφέρον απόσπασμα κειμένου το οποίο και παραθέτουμε:

«Ιδιαίτερα προσεκτικοί εμφανίζονται απέναντι στην υποψηφιότητα του Ηλ.Κασιδιάρη. “Είμαστε...

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Β΄ ΓΥΡΟ Ο Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

1004949_249589095219343_2009983470_nΜπορεί η νουδούλα να μπάλωσε τα πράγματα στον (χαμένο για χαμένο…) δήμο της Αθήνας (με τον χαριτόβρυτο Αρούλη…), έχει ωστόσο ακόμα μια σοβαρή εκκρεμότητα, με την Περιφέρεια Αττικής.
Έτσι, τις τελευταίες ημέρες ακούστηκε εντόνως το όνομα του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχαουρίδη, ο οποίος έχει τη φήμη του «επιτυχημένου».
Ωστόσο, ο δήμαρχος δήλωσε στον ΣΚΑΙ πως..........

ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

κακλαμάνης
Επιμένει ο Νικήτας Κακλαμάνης στην υποψηφιότητά του για τον δήμο της Αθήνας, ακόμα και μετά την επίσημη ανακοίνωση της καθόδου του χαριτόβρυτου  Αρούλη, με την υποστήριξη της ΝΔ. Θα είχε νόημα να επιμείνει στην υποψηφιότητά του μέχρι προχθές, για να εκβιάσει την ΝΔ να τον στηρίξει. Τώρα, όμως, που το πουλάκι πέταξε, γιατί επιμένει;
Ο Κακλαμάνης είναι παλιά καραβάνα της πολιτικής και γνωρίζει καλά ότι πλέον είναι χαμένος από χέρι. Γιατί, λοιπόν, βαδίζει προς τη σίγουρη πολιτική αυτοκτονία;  
Την προηγούμενη βδομάδα, ο Νικήτας συναντήθηκε με τον φον Αντωνάκη –όπως αποκάλυψε ο ίδιος- και συζήτησαν για την υποψηφιότητά του. Ο φον, όπως και κάθε πρωθυπουργός (έστω και… κατοχικός), είχε τη δυνατότητα να.....

Οι δρόμοι μας ανήκουν... Εκτενής δράση της νεολαίας της Χρυσής Αυγής στους δρόμους της Αθήνας...

Εκτενής δράση από το Μέτωπο Νεολαίας στο κέντρο της Αθήνας
Ενάντια στη συνομωσία της σιωπής!
Ότι και αν κάνουν, όποια άθλια σκευωρία και αν στήσουν, η Χρυσή Αυγή δεν φιμώνεται! Ενάντια σε όλους τους δήθεν «δημοκράτες» των μεγαλοκάναλων της διαπλοκής και των καθεστωτικών φυλλάδων που είτε μας συκοφαντούν, είτε προσποιούνται ότι δεν υπάρχουμε, εμείς συνεχίζουμε να δίνουμε το δικό μας δυναμικό και μαχητικό παρόν.
Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014, τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας απαξιώνοντας κάθε γελοία επιχείρηση τρομοκράτησης και..........

Σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις ο Ηλίας ο Κασιδιάρης... Από 45% έως και 80% Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή...!!!!

Δημοσκόπηση από το "Τρελό Κουνέλι"

Ηλίας Κασιδιάρης 80%!!!!!!!!!!!!1

Δημοσκόπηση από.....

Απάντηση στους ρουφιάνους των μυστικών υπηρεσιών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου


Απάντηση στους ρουφιάνους των μυστικών υπηρεσιών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Οι φυλλάδες, η δήθεν διάσπαση στη Χρυσή Αυγή και οι αγωνιστές της
Εκτενές δημοσίευμα υπήρχε τόσο στην εφημερίδα ΕΘΝΟΣ της Κυριακής όσο και στη Realnews όσο κατά καιρούς και σε άλλες φυλλάδες, ότι η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε διάσπαση. Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα βρώμικο σχέδιο των μυστικών υπηρεσιών, όλη αυτή η φημολογία περί διασπάσεως, φημολογία η οποία είναι γνωστή σε μένα από τον Οκτώβριο του 2012.
Μία από τις αρχές του ψυχολογικού πολέμου είναι να δημιουργείς με ανυπόστατες φήμες και διαδόσεις σύγχυση στον αντίπαλο. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν και οι ρουφιάνοι των μυστικών υπηρεσιών μέσα από τις φυλλάδες τους.
Από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου....

Δημοσκόπηση για γέλια από την “εφημερίδα των φωτομοντάζ” - Ανακάλυψαν πτώση της Χρυσής Αυγής!

Δημοσκόπηση για γέλια από την “εφημερίδα των φωτομοντάζ” - Ανακάλυψαν πτώση της Χρυσής Αυγής!
Το τελευταίο τους χαρτί στον πόλεμο εντυπώσεων κατά της Χρυσής Αυγής παίζει το καθεστώς με χαλκευμένες δημοσκοπήσεις. Μετά τo Mega που παρουσίασε δημοσκόπηση της Gpo όπου η Χρυσή Αυγή εμφάνισε πτώση και ισοψηφεί με το ΚΚΕ (!), την σκυτάλη πήρε η "εφημερίδα των Συντακτών" με την δημοσκόπηση της Public Issue.
Στα ευφάνταστα χαλκευμένα νούμερα τα κόμματα λαμβάνουν:

ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ ΣΑΚΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

freesakkas1389115821
Στα κάγκελα είναι ανώτατοι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ με αφορμή την εξαφάνιση του Κώστα Σακκά αφού ακολουθώντας τα βήματα του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν εμφανίστηκε ως όφειλε στο αστυνομικό τμήμα Καμινίων όπως προέβλεπαν οι περιοριστικοί όροι για την αποφυλάκισή του.

Άφαντος για δεύτερη ημέρα παραμένει ο κατηγορούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατικές συμμορίες και προστατευόμενος του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Σακκάς. Ακούγονται διάφορα για τους λόγους της εξαφάνισής του, όπως ότι χθες έπρεπε να πληρωθούν τα 5.000 της εγγύησης από την τελευταία φορά που είχε συλληφθεί και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (και το «επαναστατικό ταμείο» από τις ληστείες τι το’ χουνε…), ότι πήγε… διακοπές, ότι σε λίγες ημέρες ξεκινάει η δίκη του και τόσα άλλα.
Ρωτάμε: Μήπως η....

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΡΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

اعتراض_مردم_انقلابی
Η νικηφόρα Ιρανική επανάσταση (ή Ισλαμική επανάσταση)  οδήγησε στην συντριβή της σιωνιστικής και αμερικανόδουλης ιρανικής μοναρχίας και της δυναστείας των Παχλαβί,  οδηγώντας στην εγκαθίδρυση της «Ισλαμικής Δημοκρατίας» με ιδρυτή και αρχηγέτη τον «Αγιατολάχ» Ρουχολάχ Χομεϊνί, μεγάλο εχθρό του σιωνισμού, του μπολσεβικισμού, της πλουτοκρατίας και του ιμπεριαλισμού.
Οι διαρκείς διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του σάχη Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί και της.....