Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 14, 2014

Ο Κασιδιάρης μιλάει για όλα στην εκπομπή του Τράγκα

Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Τράγκα, όπου μίλησε για το πρόγραμμα της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων, αλλά και για το κυβερνητικό της πρόγραμμα. Η όλη συζήτηση υπονοούσε διαρκώς τη βέβαιη επικράτηση των Εθνικιστών στον Δήμο Αθηναίων! Ο Τράγκας έκανε όπως πάντα αρκετές προβοκατόρικες ερωτήσεις, αλλά όλες έπεσαν στο κενό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Η ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΤΤΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ: «ΛΟΥΦΑΔΟΡΟΙ», «ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΟΥΑΝΕΤΕΣ» ΟΣΟΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Όσες καταγέλαστες δημοσκοπήσεις και να μαγειρέψουν, η Χρυσή Αυγή επελαύνει και στη Συγγρού το ξέρουν!

Γράφει ο Αντίοχος

Η επικείμενη συντριπτική ήττα που θα υποστεί η ΝΔ στην Αθήνα, έχει φέρει τον φον Αντωνάκη και την παρέα του σε κατάσταση πανικού και μαύρης απελπισίας. Έτσι, προκειμένου να μην τη χρεωθεί πολιτικά αυτός, άρχισε να μετατοπίζει τις ευθύνες σε όσους αρνήθηκαν να συντριβούν από τον Η. Κασιδιάρη.

Στο blog antinews, λοιπόν, που είναι το διαδικτυακό όργανο του φον, δημοσιεύθηκε άρθρο με τίτλο «O Άρης ρίχτηκε στη μάχη όταν οι «Αντουανέτες» δεν ήθελαν να λερωθούν», στο οποίο εξαπολύεται μια άνευ προηγουμένου επίθεση στους «πρωτοκλασάτους» που έκαναν το κορόιδο στην πρόσκληση του φον Αντωνάκη. Ιδού:

«Εκεί που οι «λουφαδόροι» της Νέας Δημοκρατίας...

Ο Νίτσε για τα "άκρα"

"Με μια τέτοια απαίσια τάση,...

Αλλοίωση και τελικά κόψιμο δημοσκόπησης του Βήματος επειδή ο Κασιδιάρης τους έπαιρνε φαλάγγι!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Τρικυμία εν κρανίω... Πρώτα όποιος ψήφιζε Κασιδιάρη οι ψήφοι πήγαιναν στον Καμίνη, μετά του αφαιρούνταν και τέλως κόψανε τη δημοσκόπηση! Θλιβεροί...

Θυμούνται πως κάποτε υπήρξαν "Ελεύθερο Βήμα"!


Χθες ξεκίνησε μία δημοσκόπηση στην κεντροαριστερή εφημερίδα «Το Βήμα», σχετικά με τις προτιμήσεις των πολιτών για το όνομα του Δημάρχου Αθηναίων. Στην δημοσκόπηση είχαν βάλει όλα τα ονόματα των έως τώρα ανακοινωθέντων υποψηφίων και καλούσαν τον κόσμο να ψηφίσει.

Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, με 557 καταμετρημένους ψήφους, δηλαδή ένα ποσό ψήφων ικανό και για κανονική δημοσκόπηση, δεν ήταν της αρεσκείας της ηγεσίας της εφημερίδος. Συγκεκριμένα, παρότι η ερωτώσα πηγή ήταν αριστερή, ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης, βρισκόταν στην δεύτερη θέση, μετά τον εκλεκτό της εφημερίδας και της αριστεράς Καμίνη.

Ποια ήταν η απόφαση που έλαβε η εφημερίδα, αφότου έγινε προφανές ότι η δημοσκόπηση δεν πηγαίνει όπως θα ήθελαν; Θυμήθηκε την εποχή που ως «Ελεύθερο Βήμα», τασσόταν αναφανδόν στο πλευρό του κατακτητή ή την εποχή που ως «Βήμα» τάσσονταν στο πλευρό του στρατιωτικού καθεστώτος.

Έτσι η δημοσκόπηση...

Ο Καρατζαφέρης πάντως το παραδέχθηκε... " Επόμενος Δήμαρχος Αθήνας θα είναι ο Κασιδιάρης"

197CBCF06204F8ED53CA4A419B4BC18B
Δύο συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς σταθμούς έδωσε χθες ο Γ. Καρατζαφέρης, στον Βήμα fm και στον Alpha fm. Και στις δύο συνεντεύξεις του, ο Καρατζαφέρης που είναι άνθρωπος της πολιτικής πιάτσας, αναφέρθηκε στις δημοτικές εκλογές για το δήμο Αθήνας και πρόβλεψε ότι ο Η. Κασιδιάρης θα είναι ο επόμενος δήμαρχος. Ιδού τι είπε στον σταθμό του Βήματος:
 Το να υπάρχουν δύο, τρεις υποψηφιότητες, νομίζω ότι....

Νέα γελοιότητα Χασαπόπουλου - Συνεχίζεται το παραμύθι περί “εμφυλίου” στην Χρυσή Αυγή


Νέα γελοιότητα Χασαπόπουλου - Συνεχίζεται το παραμύθι περί “εμφυλίου” στην Χρυσή Αυγή

Ο ματαιόδοξος πόλεμος λάσπης των νταβατζήδων κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αδιάλειπτα και όπως φαίνεται θα ενταθεί μέχρις εσχάτων όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές.
Ο... έγκριτος δημοσιογράφος του "Βηματοδότη" Χασαπόπουλος, παρά το γεγονός πως έχει διαψευστεί πλήρως κάθε φορά που αναπαράγει τις γελοιότητες περί διάσπασης και "εμφυλίου" στην Χρυσή Αυγή συνεχίζει το ίδιο παραμύθι, νομίζοντας πως θα κοροϊδέψει κανένα αφελή.
Στην σημερινή του στήλη το φερέφωνο του καθεστώτος και μόνιμος υβριστής της Χρυσής Αυγής "ανακάλυψε" νέο......

Όταν ο υπουργός του Σαμαρά απαντά με τραγούδια του ΕΑΜ - Δεν τους σώζει όμως ούτε η “Ελιά” ούτε ο... δάκος ΒΙΝΤΕΟ

Την γελοιότητα, τον λαϊκισμό και το γεγονός πως βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου απέδειξε για ακόμη μια φορά ο υπουργός του Σαμαρά Χρυσοχοΐδης, ο οποίος μετέτρεψε την αίθουσα του Κοινοβουλίου σε συνέλευση συντρόφων της Τρίτης Διεθνούς.
Σε επίκαιρη ερώτηση του Συναγωνιστή Παναγιώταρου για την υπέρογκη αύξηση των διοδίων για χάρη των νταβατζήδων ο υπουργός του Σαμαρά απάντησε με στίχους τραγουδιών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ!
Επειδή οι νεκραναστημένοι σύντροφοι του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πια τίποτα να πουν στον λαό, γιατί όπου και να πάνε ο Έλληνες τους φτύνουν, έχουν επιδοθεί σε ένα γελοίο και κίβδηλο "αντιφασιστικό" αγώνα, νομίζοντας πως έτσι θα πείσουν κανέναν αφελή.
Από τη μια εξυπηρετούν τα.....

Ο Υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ ενώ η Αθήνα καιγόταν το 2008 από τα "παιδιά", αυτός βεβήλωνε την Ακρόπολη φωνάζοντας... "αντίσταση"!!


Είναι Δεκέμβριος του 2008 (τότε που καίγονταν η Αθήνα στο όνομα του Γρηγορόπουλου) και ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ αναρτά στη σελίδα του στο facebook μια φωτογραφία από την Ακρόπολη, το σύμβολο του Ελληνισμού στο οποίο προσκυνούν όλοι οι άνθρωποι παγκοσμίως.

Στη φωτογραφία από την Ακρόπολη φαίνεται ένα μεγάλο πανό το οποίο καλύπτει τον ιερό βράχο και γράφει ....

Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε την αντίστασή του στο...μνημόνιο και τον καπιταλισμό, μειώνοντας τους μισθούς των υπαλλήλων του στην "ΑΥΓΗ" κατά 20%!!!!


Ο ΣΥΡΙΖΑ που θα... σώσει την Χώρα κάνει μειώσεις μισθών κατά 20% στην «Αυγή»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Είναι ο κομμουνιστικός καπιταλισμός ΗΛΙΘΙΕ!!!

Στα χνάρια του ΚΚΕ βαδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ γύρω από την αντιμετώπιση των εργαζομένων του στην δική του κομματική εφημερίδα, την «Αυγή». Παρά την πλούσια κρατική χρηματοδότηση (αν σκεφτούμε, μάλιστα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει κρατικό χρήμα ως κόμμα του 27% πλέον και όχι του 4% τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σοβαρά) η φυλλάδα τους έχει οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα η διεύθυνση της να έχει ως σκοπό να μειώσει το μισθολογικό κόστος κατά 20% , κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα προχωρήσει σε μειώσεις μισθών των εργαζομένων σε ανάλογο ποσοστό.
Αυτά αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, καθώς και το ότι η....

Η εκλογική μάχη ξεκίνησε για Άρη και Νικήτα από το...... Κολωνάκι - δίπλα στο λαό όπως πάντα οι.... Δήμαρχοι-!

Μια μικρή σταχυολόγηση των μεγαλύτερων προβλημάτων της Αθήνας είναι η εγκληματικότητα των αλλοδαπών, η γκετοποίηση, το παρεμπόριο και η βρωμιά από τα σκουπίδια που τυραννούν τους κατοίκους των Αθηνών.
Αν σε αυτά προσθέσουμε την φτώχεια, την ανέχεια και την ανεργία τότε έχουμε ένα εκρηκτικό μείγμα που ταλαιπωρεί τους πολίτες της Αθήνας που σαπίζουν σε μια παρηκμασμένη πόλη.
Όλα τα παραπάνω βεβαίως και θα έπρεπε να αποτελούν τους βασικούς τομείς του εκλογικού αγώνα των υποψηφίων για τη Δημαρχία της Αθήνας, εκτός και αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ..

Ας δούμε πώς περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης τις πρώτες ημέρες του εκλογικού αγώνα των δύο "δεξιών μονομάχων" - Νικήτα και Αρούλη -.

Η επόμενη ημέρα των δύο γαλάζιων μονομάχων για τη δημαρχία της Αθήνας βρήκε τον μεν κ. Νικήτα Κακλαμάνη στη Βουλή (και στα τηλεπαράθυρα, αφήνοντας τις πρώτες αιχμές κατά του αντιπάλου του), τον δε κ. Α. Σπηλιωτόπουλο στο.....

Το ΒΗΜΑ: "Συνθήκες ήττας για τη ΝΔ στο Δήμο της Αθήνας λόγω..... Ηλία Κασιδιάρη"

Πως είναι το κλίμα στη νουδούλα δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση των δύο υποψηφιοτήτων από το χώρο της; Την (απελπιστική) κατάσταση αποτυπώνει το σχετικό ρεπορτάζ του καθεστωτικού «Βήματος», το οποίο την περιγράφει με μελανά χρώματα. Ιδού:
«Βαρύ κλίμα επικρατεί στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας για τον εμφύλιο στον Δήμο Αθηναίων που επηρεάζει πολιτικά και επικοινωνιακά, μετά την ανακοίνωση των δυο «γαλάζιων» υποψηφιοτήτων, της επίσημης του κ. Αρ. Σπηλιωτόπουλου και του «αντάρτη» κ. Ν. Κακλαμάνη
Η ηγεσία της ΝΔ μην καταφέρνοντας να διαχειριστεί αποτελεσματικά την πολύπλοκη κατάσταση στον πρώτο δήμο της χώρας και να αποτρέψει ενδεχόμενη «αντάρτικη» υποψηφιότητα, επέλεξε να δώσει το «πράσινο φως» στον κ. Σπηλιωτόπουλο…
Τα λάθη των προηγούμενων εβδομάδων επηρέασαν σε....

“Οι ψυχές μας είναι ελεύθερες” - Επιστολή φυλακισμένων Συναγωνιστών

“Οι ψυχές μας είναι ελεύθερες” - Επιστολή φυλακισμένων Συναγωνιστών
Διανύουμε τον πέμπτο μήνα από την μέρα που οι «τρομοκράτες» της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκονται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής. Παράνομα, μέσα από ένα σάπιο κατηγορητήριο κρατούνται ο Αρχηγός μας και πέντε βουλευτές μας, την ώρα που οι πραγματικοί τρομοκράτες είναι ελεύθεροι να διαπράξουν ένα νέο έγκλημα.
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε .....