Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 12, 2014

Παύλος Τσίμας: Η Χρυσή Αυγή κυριαρχεί στον δρόμο! - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Τσίμας στην εκπομπή του είχε καλεσμένο τον Διονύση Σαββόπουλο. Οι δυο αριστεροί συστημικοί έχοντας χάσει κάθε επαφή με την κοινωνία απορούν με την αυξανόμενη απήχηση της Χρυσής Αυγής στο λαό. Ο Τσίμας, όσο και αν κόμπλαρε, αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι σήμερα η Χρυσή Αυγή είναι αυτή που κυριαρχεί στον δρόμο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...


Με σενάρια επιστημονικής φαντασίας επιχειρούν να στοιχειοθετήσουν την “εγκληματική δράση” των βουλευτών της Χρυσής Αυγής


Με σενάρια επιστημονικής φαντασίας επιχειρούν να στοιχειοθετήσουν την “εγκληματική δράση” των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Όνειδος για την Δικαιοσύνη το απορριπτικό βούλευμα για την αποφυλάκιση των Συναγωνιστών Γερμενή και Ηλιόπουλου - Τους καταλογίζει... υπερφυσικές μαντικές ικανότητες!

Με Βούλευμα που εκδόθηκε πρόσφατα, το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών απέρριψε την προσφυγή του Συναγωνιστή Γεώργιου Γερμενή και Παναγιώτη Ηλιόπουλου κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης. Συγκεκριμένα, το Δικαστικό Συμβούλιο (αποτελούμενο από τρεις Εφέτες Δικαστές) έκρινε ότι ο Συναγωνιστής Γερμενής πρέπει να μείνει προσωρινά κρατούμενος διότι, εάν αφεθεί ελεύθερος, υπάρχει κίνδυνος να τελέσει νέα αδικήματα!

Ως αιτιολογία, το Συμβούλιο χρησιμοποίησε τον ισχυρισμό ότι: «ως Βουλευτής του κόμματος γνώριζε την επιδιωκόμενη διάπραξη αξιόποινων πράξεων από μέλη, στελέχη και οπαδούς»! Δηλαδή, όχι ότι ......

Η Χρυσή Αυγή στις αυτοδιοικητικές εκλογές με τον Ηλία Παναγιώταρο - Μη χάσετε την αποψινή εκπομπή

Ο Ηλίας Παναγιώταρος θα φιλοξενήσει απόψε τον υποψήφιο δήμαρχο Αλίμου, Χάρη Μέξα.

Η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών θα είναι νικηφόρα για την Χρυσή Αυγή, καθώς οι περιφέρειες και οι μεγάλοι δήμοι της χώρας θα γίνουν γαλανόλευκοι. Καμία ψήφος χαμένη!

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Γέμισε από… βοθρολύματα (σκατά τα λέει ο λαός) η Βουλή. Κυριολεκτικά!


Γέμισε από… βοθρολύματα η Βουλή. Κυριολεκτικά!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Μεταφορικά" θα εννοούσαμε τους βουλευτές;!;! του "συνταγματικού τόξου"!

Γέμισε από… κόπρανα η Βουλή. Και δεν το εννοούμε μεταφορικά, αλλά κυριολεκτικά. Χθες το μεσημέρι της πλημμύρισε ο βόθρος της Βουλής με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική. Κάποιοι βουλευτές βρήκαν την ευκαιρία προκειμένου να κάνουν (ένα ακόμη) σκασιαρχείο, αλλά κάποιοι είχαν σοβαρό πρόβλημα με τη δυσοσμία.
Όπως ο αντιπρόεδρος της Βουλής Μαρκογιαννάκης, ο οποίος είπε ότι «Παρ’ ολίγον να λιποθυμήσω  από τη μυρωδιά. Ήμουν μέσα στο ασανσέρ και δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ποπό βρώμα». Τάδε έφη ο «γίγαντας» αυτός της πολιτικής με την τόσο ευαίσθητη μύτη.
Η «βρωμιά» της πολιτικής δεν.....

Γιάννης Λαγός: Πιστός μέχρι τέλους στους Συναγωνιστές και στην Ιδέα

Νέα ενοχοποιητικά στοιχεία λοιπόν εις βάρος μου και εις βάρος της Χρυσής Αυγής. Τα προσωπικά μου μηνύματα που αντάλλασσα με συναγωνιστές μου, με άτομα οικεία προς εμένα, με γνωστούς και φίλους.

Πάει η εμπλοκή μου στην δολοφονία στο Κερατσίνι, πάει και η εμπλοκή μου στο Πέραμα, πάνε τα οπλοστάσια πάνε και τα μαύρα χρήματα από επιχειρηματίες. Όλα αυτά έγιναν σκόνη και θρύψαλα. Έγιναν σκουπίδια σαν και τα αφεντικά τους. Για δολοφονία με έφεραν εδώ, τα μηνύματά μου για άσχετα θέματα βγάζουν τώρα στην φόρα.

Σε πόσο δύσκολη θέση είστε βρε ταλαίπωροι οσφυοκάμπτες του γραφικού υπουργού δημοσίας τάξης και του αστείου πρωθυπουργού; Πού έχετε καταντήσει; Δεν βρίσκετε ούτε ένα στοιχείo εις βάρος μου και καταφύγατε στα προσωπικά μου μηνύματα πριν από 7 και 8 μήνες. Χρησιμοποιήσατε σαν «επιβαρυντικό» το μήνυμα που μου έστειλε συναγωνιστής μου στο οποίο λέει...

Ο ΑΛΙ ΜΠΟΥΤΑΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

boutarisl
Διήμερες εκδηλώσεις για τους εβραίους που εκδιώχθηκαν από τη Θεσσαλονίκη κατά την περίοδο της κατοχής, συνδιοργανώνουν ο γραφικός δήμαρχος Μπουτάρης, ο συριζαίος πρύτανης (της «χρυσής λεκάνης») Μυλόπουλος και η Ισραηλιτική Κοινότητα της πόλης.
Αφορμή για τις εκδηλώσεις που θα αρχίσουν το Σάββατο 15 Μαρτίου, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, θα είναι η επέτειος της αναχώρησης του πρώτου τραίνου με υπό εκτόπιση εβραίους, που έγινε στις 15 Μαρτίου του 1943.
Την επομένη, θα πραγματοποιηθεί με την συνεργασία των ιδίων, «Πορεία μνήμης», με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας και τερματισμό στον Παλιό Σιδηροδρομικό Σταθμό.
Μάλιστα, όπως αναφέρει η.....

ΣΟΣ! ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΥΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΙΝΑΝΕ! ΟΥΤΕ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ!

EKLOGES-2012
Για τελευταία φορά, εφιστούμε την προσοχή στους ετεροδημότες. Η προθεσμία για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ώστε να μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στον τόπο κατοικίας τους κατά τις ευρωεκλογές, είναι μέχρι και την Παρασκευή 14 Μαρτίου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να το δηλώσετε στο δήμο του τόπου της κατοικίας σας!
Όσοι από σας δεν έχετε μεριμνήσει ακόμα, να το κάνετε τώρα! Κι όσοι –ετεροδημότες ή μη- έχετε συγγενείς, φίλους και......

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Λαοθάλασσα στην Χρυσή Αυγή, τρεις και ο κούκος στον Σύριζα στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία

Φωτογραφίες - ντοκουμέντο: Λαοθάλασσα στην Χρυσή Αυγή, τρεις και ο κούκος στον Σύριζα!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και στη Θεσσαλία τα ίδια έγιναν:

Τα λόγια περιττεύουν όταν μιλούν οι εικόνες...Σύγκριση των συγκεντρώσεων ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσής Αυγής στη Λάρισα


Είναι μια ιστορία γεμάτη ψέματα και προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης. Είναι η ιστορία που προσπαθεί να πλασάρει στους Έλληνες το σάπιο πολιτικό κατεστημένο με την αμέριστη συμπαράσταση των ΜΜΕ. Είναι αυτό που συμβαίνει γύρω μας.
Η πρώτη εικόνα είναι από εκδηλώση της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, που όλα τα συστημικά μέσα αποκαλούν ανερυθρίαστα «εγκληματική οργάνωση» και την παρουσιάζουν δήθεν να καταρρέει δημοσκοπικά. Η τελευταία είναι από την πρόσφατη ομιλία της κας Ζ. Κωνσταντοπούλου στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με θέμα «Τρεις κάλπες - Ένας στόχος. Ανατροπή σε.....

Άνοιξε το στόμα της η Πιπιλή και πετά.... βόμβες..."Τσιγκούνης" ο Σαμαράς..


Νέο καρφί από την Πιπιλή: «Τσιγκούνης ο Σαμαράς»

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: "Η φιλαργυρία είναι η αρχή όλων των κακών"

Alphonse de Lamartine

Μεγάλο μπελά φαίνεται ότι έχουν βρει στη ΝΔ με την περίπτωση της Φωτεινής Πιπιλή. Η βουλευτής της ΝΔ όποτε ανοίγει το στόμα της για να υπερασπιστεί την κομματική γραμμή προβαίνει σε γκάφες, οι οποίες εκθέτουν την παράταξή της.
Έτσι, μετά τους χαρακτηρισμούς «ρουφιάνος» και «καρφί» που απεύθυνε προς τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο, επειδή αυτός ανέφερε ονομαστικά κάποιον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας ως ομοφυλόφιλο, χωρίς όμως να τον πει ψεύτη και συκοφάντη, επιβεβαιώνοντας έτσι ουσιαστικά τις καταγγελίες του, η Πιπιλή «ξαναχτύπησε» με θύμα αυτή τη φορά τον ίδιο της τον αρχηγό Αντώνη Σαμαρά!
Συγκεκριμένα, σε μια συζήτηση που έγινε για....

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ» ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

dendias_synagwgi6__article
Από τη μία γκάφα πέφτει στην άλλη ο υπουργός «δικαιοσύνης» Αθανασίου, κουρελιάζοντας κάθε έννοια δικαιοσύνης. Αυτός, λοιπόν, που προ καιρού ομολόγησε ότι έπαιρνε συνεχώς τηλέφωνο τους «ανεξάρτητους δικαστές» κατά τη διάρκεια της απολογίας του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής (με σκοπούς προφανείς…), προανήγγειλε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την μεθοδευμένη προφυλάκιση όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τις επόμενες μέρες, συνιστώντας στο Κίνημα να ζητήσει τις… παραιτήσεις των βουλευτών, για να καταλάβουν τις θέσεις οι αναπληρωτές τους, εφόσον επιθυμεί να έχει κοινοβουλευτική εκπροσώπηση! Ιδού η προαναγγελία: 

«Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Αυτά είναι αστειότητες. Δεν θέλω να ασχολούμαι. Δεν υπάρχει θέμα πολιτικής δίωξης. Η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη. Τα περί πολιτικής δίωξης λέγονται σε......

Ράπισμα στο mediaκο και όχι μόνο κατεστημένο... Καπουτζίδης: "Δεν τους θέλω τους μετανάστες στην πατρίδα μου"

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γ. Λιάγκα και της Φ. Σκορδά ήταν ο Γ. Καπουτζίδης και κλήθηκε να σχολιάσει τα θέματα της επικαιρότητας με ένα από αυτά να είναι φυσικά και η.... Χρυσή Αυγή και η θέση του εθνικιστικού κινήματος για τους λαθρομετανάστες...

Και εκεί ήταν που το χαστούκι για το σύστημα ήταν μεγάλο..
Ένα "δικό" τους παιδί αποκαλεί τους "οικονομικούς μετανάστες", λαθρομετανάστες και ζητά το αυτονόητο...
"Να φύγουν όλοι"...

Δείτε το βίντεο...

ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΕΠΡΩΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ

1391933_224653537700103_1021304521_n
Γράφει ο Σπυρίδων Καραχάλιος. 

Κοσμοϊστορικές αλλαγές βρίσκονται σε εξέλιξη. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Ο κόσμος θα αλλάξει όψη δραματικά. Η παραφροσύνη οδηγεί τούς προσωρινά ισχυρούς για μία ακόμη φορά στα βήματα ενός γενικού πολέμου. Η βρωμερή Νέα Τάξη Πραγμάτων θέλει να τοποθετήσει παντού τούς τοποτηρητές τής δικής της άνομης και ανήθικης παγκόσμιας αυτοκρατορίας. 
Η ανθρωπότητα πάντοτε διέθετε και πάντα θα διαθέτει τις....