Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Μαρτίου 15, 2014

"Μαύρισε" ο Ασπρό-πυργος από τους εκατοντάδες Χρυσαυγίτες που έδωσαν το σύνθημα τη Νίκης για την Περιφέρεια Αττικής!!

Σείστηκε ο Απρόπυργος από την παρουσίαση της “Ελληνικής Αυγής” - Φωτορεπορτάζ
Στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου, μια αίθουσα που αποδείχτηκε εξαιρετικά μικρή για να χωρέσει τους εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, η "Ελληνική Αυγή για την Αττική" παρουσίασε την.....

Πριν την Ανάσταση πάντα υπάρχει ένας Ιούδας

Η τρομοκρατία του ανθελληνικού καθεστώτος κατά της Χρυσής Αυγής, οι δολοφονίες και οι απειλές φυλάκισης ΟΛΩΝ των βουλευτών, ήταν λογικό να μετατρέψουν έναν απλό άνθρωπο σε συκοφάντη και σε προδότη.

Ο εν λόγω βουλευτής, που ήταν ενεργό μέλος του κόμματος από το 1996, συνέπραξε με την εγκληματική οργάνωση του αντισυνταγματικού τόξου που δολοφονεί χιλιάδες Έλληνες και καταστρέφει το μέλλον της Πατρίδας μας.

Τον καλούμε να....

Ζωή Κωνσταντοπούλου του ΣΥΡΙΖΑ: "Η Χρυσή Αυγή εκτοξεύεται"

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν... μείωση ποσοστών της Χρυσής Αυγής, ενώ οι καθεστωτικοί βουλευτές βλέπουν εκτόξευση. Ποιος απ' τους δύο λέτε να λέει την αλήθεια; Οι κάλπες πάντως δεν λένε ψέματα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται διημερίδα των αριστεριστών της ΕΣΗΕΑ, με θέμα: «Ο ρόλος των μέσων ενημέρωσης και των δημοσιογράφων για την έξαρση του νεοναζισμού, του φασισμού και του ρατσισμού στην Ελλάδα και σε διεθνές επίπεδο». Αφήνουμε ασχολίαστο αυτό περί «έξαρσης» (ενώ τα καθεστωτικά ΜΜΕ και οι εταίρες των στημένων δημοσκοπήσεων προσπαθούν να μας πείσουν ότι υπάρχει… ύφεση) και μπαίνουμε στο… ψητό.

Βασικός ομιλητής ήταν κατά τη χθεσινή ημέρα ο πρόεδρος της Διεθνούς των δημοσιογράφων Τζιμ Μπουμέλα, ο οποίος ζήτησε «Να κάνουμε τη Χρυσή Αυγή ένα παγκόσμιο θέμα».

Τώρα το θυμήθηκε ο πρόεδρος των δημοσιογράφων να κάνει την Χρυσή Αυγή παγκόσμιο θέμα; Αφού είναι ήδη, εδώ και πολύ καιρό. Με το Κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών έχουν ασχοληθεί όλοι οι διεθνείς παράγοντες: και ο «πλανητάρχης» Ομπάμα, και η φράου Μέρκελ, και η Κομισιόν, και το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ, και οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι (τύπου Σόρος) και όλο το… κακό συναπάντημα. Τον Τζίμη τον Μπουμέλα θα περίμεναν;

Το λόγο πήρε η συριζαία Κωνσταντοπούλου, η οποία –σε πείσμα των κάλπικων δημοσκοπήσεων- μίλησε για...

Καρατζάφερης για τη ΝΔ: "Η Νέα Δημοκρατία είναι ένα ΜΠΡΟΥΡΔΕΛΟ" - ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς σχόλια από εμάς..... απολαύστε τον Καρατζαφέρη και τον οίστρο του για το άλλοτε "σπίτι" του..

Μέχρι και η Έλλη Στάη το γράφει...."Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής φυλακίζονται για να σωθεί η κυβέρνηση - χούντα - Σαμαρά και Βενιζέλου"

Άρθρο για την ενδεχόμενη φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και τις συνέπειες που έχει μια τέτοια πράξη για το πολιτικό σύστημα έγραψε ο ιστότοπος της Έλλης Στάη, TheTOC.gr αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον πραγματικό σκοπό της δίωξης των Εθνικιστών.

Στόχος λοιπόν της κυβέρνησης της δυστυχίας μας είναι να περνούν τα νομοσχέδια της εξαθλίωσης και της εξόντωσης του Έθνους με λιγότερους από 150 βουλευτές λόγω της μείωσης των...εδρών του Κοινοβουλίου όπως ομολογείται, εμμέσως, στο άρθρο.

Το εν λόγω σχέδιο που έχει καταγραφεί με σαφήνεια και από εφημερίδες που πρόσκεινται στον (ακρο)αριστερό χώρο δε φαίνεται να.....

Να το πάρει το...ποτάμι;! Ένας από τους 30 του Θεοδωράκη έκανε τη δημοσκόπηση που δίνει 13% στο ανύπαρκτο "κόμμα" της TV..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ακόμη και σε αυτή τη χαλκευμένη δημοσκόπηση η Χρυσή Αυγή είναι η πολιτική δύναμη που ξεχωρίζει για την άνοδο των ποσοστών της και τη δυναμική της στις ηλικιακές ομάδες 18 - 30 που είναι δεύτερη δύναμη.

Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.


Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!
Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από το γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Τ

ην συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο.....

Η Kapa Research του ΒΗΜΑτος βγάζει πρώτο τον Καμίνη και υπάρχει λόγος... 70.000 ευρώ τα κονδύλια που έδωσε ο Καμίνης στην Kapa Research μέσα 4 μήνες το 2012!!!!!

Προ ημερών η Kapa Research για το ΒΗΜΑ της Κυριακής δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα ερευνών της για τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές, ανάμεσα στις οποίες φυσικά ήταν και ο Δήμος Αθηναίων.

Ως γνωστόν το σύστημα προωθεί μετά μανίας και πάθους τον εκλεκτό των περιούσιων και της διαπλοκής Καμίνη για Δήμαρχο Αθηναίων και ο ίδιος έχει φροντίσει κατά το παρελθόν να... ανταμείψει για τις υπηρεσίες τους τους διαβρωτές της κοινής γνώμης.

Σε μια εποχή λιτότητας και οικονομικής στενότητας ο Καμίνης στην εταιρεία ερευνών Kapa Reasearch έχει δώσει "δωράκια" αξίας 70.000 ευρώ μέσα μόλις σε 4 μήνες...
Συγκεκριμένα:

Βαριές κατηγορίες από τα στελέχη της ΝΔ για τον Σπηλιωτόπουλο λίγο πριν τη συντριβή στο Δήμο της Αθήνας...

Βαριά μομφή “σε κυκλους του κυβερνώντος κόμματος” εκτόξευσε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, πρόεδρος των οδηγών ΤΑΞΙ, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφορικά με την υποψηφιότητα του Άρη Σπηλιωτόπουλου για τον δήμο Αθηναίων.

Ο γνωστός συνδικαλιστής κατηγόρησε εμμέσως πλην σαφώς όσους εισηγήθηκαν την κάθοδο Σπηλιωτόπουλου στον δήμο Αθηναίων ότι το έκαναν με πρόθεση να δώσουν δεκανίκι… στον Καμίνη και να οδηγήσουν στην επανεκλογή του.

Όταν ρωτήθηκε αν.....

ΑΠΕΣΥΡΘΗ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΛΟΓΩ… ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ


46766

Γελάει ο κόσμος με το κακόγουστο θέατρο που παίζεται από το… ρημάδι της ΔΗΜΑΡ. Έτσι, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Β. Οικονόμου από την περιφέρεια Αττικής (τη θέση του –μέχρι νεωτέρας- πήρε η Γιαννακάκη…), ήταν η σειρά της Ρεπούση να απασχολήσει το κοινό με τα καμώματά της.
Έτσι, χθες το πρωί ο «Βηματοδότης» ανακοίνωσε μετά βαΐων και κλάδων την υποψηφιότητά της: «Σας πληροφορώ ότι.....

Αυτή είναι η "αμερόληπτη δικαιοσύνη": "Πες ότι σου έδωσε εντολή ο Λαγός και σε αφήνω ελεύθερο..."


Σε παροξυσμό η Κλάπα: “Πες ότι σου έδωσε εντολή ο Λαγός και σε αφήνω ελεύθερο”

Ο Συναγωνιστής αρνήθηκε να πει ψέμματα στους διεφθαρμένους δικαστικούς και οδηγήθηκε στην φυλακή!
Ένα δικαστικό έγκλημα συνεχίζει να συντελείται από τον εγκάθετο εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανεκδιήγητες ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου με την ανοχή συλλήβδην του διεφθαρμένου καθεστώτος.
Οι εγκάθετες ανακρίτριες εκβίασαν Συναγωνιστή να ομολογήσει ότι δέχτηκε εντολές από τον Γιάννη Λαγό για να τον αφήσουν ελεύθερο!
Πριν λίγο οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Συναγωνιστής Αναστάσιος Πανταζής, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος ως....

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΡΑΒΙΝΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ: ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ;

5
Καθησυχαστικός σχετικά με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί περί των «νεοναζί» της Ουκρανίας, εμφανίστηκε ο μέγας ραβίνος του Κιέβου και της Ουκρανίας Μοσέ Ρεουβέν Αζμάν, την Τετάρτη στο κέντρο Τύπου. «Δεν έχει διαπιστώσει αντισημιτισμό στη Μαϊντάν ούτε στο Κίεβο ούτε στην Ουκρανία», είπε με σιγουριά ο αρχιραβίνος, που εμμέσως πλην σαφώς χαρακτήρισε τους λεγόμενους «νεοναζί» της χώρας εθνικιστές και όχι ναζιστές: «Πρέπει, να κάνουμε τη διάκριση ανάμεσα στον εθνικισμό και το ναζισμό. Ακόμη και ο Ντμίτρο Γιάρος (σ.σ. αρχηγός του «Δεξιού Τομέα») είπε στα μέσα ενημέρωσης πως δεν είναι ξενόφοβος», συμπλήρωσε.
Και ολοκλήρωσε ως εξής: «Την περασμένη εβδομάδα, με....