Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Μαρτίου 17, 2014

Στην ΑΔΟΥΛΩΤΗ Μάνη η Χρυσή Αυγή αποθεώνεται και τα δουλικά των τοκογλύφων (ΝΔ) διασύρονται και χλευάζονται - ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε το βίντεο...

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ- ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ 25% – ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 26% – ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ Η ΝΔ (15%) – ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ… ΒΡΟΥΒΕΣ (2,5%).

13045
Την ίδια ώρα που το σύστημα και τα τσιράκια του μας βομβαρδίζουν με καραστημένες δημοσκοπήσεις, ήρθε σε γνώση μας –από πηγή που δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση- αληθινή δημοσκόπηση που έγινε τις τελευταίες ημέρες –άρχισε την Δευτέρα και ολοκληρώθηκε την Παρασκευή- για λογαριασμό γνωστότατου επιχειρηματία (με ή χωρίς εισαγωγικά…), για τις ευρωεκλογές.  
Για να μη σας κουράζουμε, μπαίνουμε κατευθείαν στο… ψητό. Ιδού η πραγματική πρόθεση ψήφου που μας κρύβουν οι παλιάτσοι του συστήματος:

Η πολιτική εκπομπή της Χρυσής Αυγής ΖΩΝΤΑΝΑ - Η Χρυσή Αυγή αποθεώνεται με ογκώδεις συγκεντρώσεις παντού

O Ηλίας Κασιδιάρης μαζί με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη και Δημήτρη Κουκούτση θα σχολιάσουν τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας:

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΗ, ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
  • Χρυσή Αυγή παντού: Ογκώδεις συγκεντρώσεις σε Ασπρόπυργο και Ρόδο κόντρα στην τρομοκρατία κράτους, παρακράτους και συστημικών ΜΜΕ
  • Λαϊκή κατακραυγή για τον αποστάτη – Η ενότητα του Κινήματος πιο συμπαγής από ποτέ
  • Τα φερέφωνα των νταβατζήδων κάνουν όνειρα και καλούν σε νέες προδοσίες
ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...


Καρατζαφέρης: Η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει την ψοφοδεξιά!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Ο κονφερανσιέ στην μάταιη προσπάθεια να βγει από την ανυπαρξία, λέει αλήθειες. Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει καθημερινά και οι πάντες το γνωρίζουν, άσχετα τι λένει οι χαλκευμένες δημοσκοπήσεις.

Η σφαγή, η οποία γίνεται στο εσωτερικό της ετοιμόρροπης γαλάζιας πολυκατοικίας, φαίνεται ότι ωθεί ορισμένους ενοίκους να προβαίνουν σε αποκαλύψεις. Όπως ο Καρατζαφέρης, ο οποίος επειδή δεν τα βρήκε με τον Σαμαρά για την επιστροφή του στη ΝΔ τώρα «του τα χώνει» ανελέητα.

Σε συνέντευξή του στην Real News ο Καρατζαφέρης προστίθεται κι αυτός στον κατάλογο εκείνων που παραδέχονται το αυτονόητο. Ποιο είναι αυτό; Ας δούμε τι γράφει η Real News κάτω από τον τίτλο «Η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει», στην συνέντευξη της με τον Καρατζαφέρη: «Για τη Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι...

Εκατοντάδες Έλληνες αποθέωσαν την Χρυσή Αυγή στη Μάνη


Με απόλυτη επιτυχία παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων πραγματοποιήθηκε η ομιλία που διοργάνωσε η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Πελοπόννησο» και ο εκδοτικός οίκος «ΑΔΟΥΛΩΤΗ ΜΑΝΗ». Δυστυχώς για ακόμη μια φορά η αίθουσα αποδείχθηκε πολύ μικρή για να χωρέσει τον κόσμο με αποτέλεσμα να γεμίσει και ο εξωτερικός χώρος.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης ο οποίος...

ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ: ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Βενιζέλος-Σαμαράς βάζουνε φυλακή τους Χρυσαυγίτες για να περνάνε τα μνημονιακά μέτρα με λιγότερους βουλευτές. Οι Έλληνες έχουν καταλάβει τι παίζει και αναμένεται μαύρισμα στις εκλογές...

Ένας από τους σοβαρότερους λόγους της αναμενόμενης (και προαναγγελθείσας…) ομαδικής προφυλάκισης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, είναι σίγουρα τα νέα μέτρα που έρχονται –πριν και κυρίως μετά τις τριπλές εκλογές του Μαΐου. Κι αυτό δεν το λέμε μόνο εμείς (και η κοινή λογική…), αλλά το ομολογούν πλέον ακόμα και σεσημασμένοι καθεστωτικοί. Όπως π.χ. ο Ευαγγελάτος-Εισαγγελάτος, του οποίου το blog (Newsit.gr) αναφέρει τα εξής σε χθεσινή ανάρτηση υπό τον ενδεικτικό τίτλο: Η άρση της ασυλίας βουλευτών της Χρυσής Αυγής βοηθάει την ψήφιση των νέων μέτρων»:

«… Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως κυριαρχεί η άποψη...

Το μήνυμα του Γιώργου Γερμενή από τα κελιά της τιμής στους Ακρίτες του Αιγαίου... "Φυλάξτε Θερμοπύλες και Αγωνιστείτε για το Έθνος..."

Δείτε το βίντεο....

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΝΟΣ, Η ΒΟΥΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

kamenos1
Λάβρος κατά των δημοσκοπήσεων εμφανίστηκε ο πρόεδρος Πάνος, μιλώντας στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Αγγελικής Λάζου στον Real FM 97.8.
Σε ερώτηση για τα χαμηλά ποσοστά που συγκεντρώνει το συνονθύλευμά του στις δημοσκοπήσεις, ο… καπετάν-Πάνος είπε τα εξής: 
«Ποιες δημοσκοπήσεις; Οι δημοσκοπήσεις που βγάζανε την Κίνηση των 58 στο 17%, πριν από δύο μήνες; Οι δημοσκοπήσεις που λέγανε ότι ο Σημίτης είναι ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός, πριν καταρρεύσει; Μου ζήτησε ιδιοκτήτης μίας εταιρείας 6.000 ευρώ το μήνα, για να με βγάλουν, όπως είπε, εκεί που πρέπει».
Τι θέλει να πει ο… ποιητής; Πως οι.....

Παραπληροφόρηση και πανηγύρια χωρίς αντίκρισμα για τον Ιούδα στην φυλλάδα του “εθνικού εργολάβου”


Παραπληροφόρηση και πανηγύρια χωρίς αντίκρισμα για τον Ιούδα στην φυλλάδα του “εθνικού εργολάβου”

Δύο σελίδες πλήρεις μπουρδολογιών και ανυπόστατων φημών φιλοξενεί σήμερα, για άλλη μία φορά, η εφημερίδα φερέφωνο του «εθνικού εργολάβου». Δεν πρόκειται για τίποτα περισσότερο από μία επικαιροποίηση των γνωστών σεναρίων που εκπονούν οι μυστικές υπηρεσίες, προκειμένου να εμφανίσουν δήθεν διάσπαση της Χρυσής Αυγής. Καιρό τώρα είχαμε γίνει μάρτυρες πολλαπλών δημοσιεύσεων, από πολλές διαφορετικές εφημερίδες, του ίδιου βαρετού σεναρίου, στο οποίο επέμεναν οι φυλλάδες.
Το μόνο που άλλαξαν στον βαρετό σκοπό που τηρούνε εδώ και πολύ καιρό, διαψευδόμενοι ηχηρά συνεχώς, είναι ότι .....

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (που έκανε τον Μπόμπολα να φρίξει)– 4 ΒΙΝΤΕΟ

panagiotaros_diaxeirisi1__article (1)

Οι ομιλίες από την εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου για την διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Ιωάννης Κωνσταντινίδης στην ομιλία του είπε ότι Θριάσιο πεδίο έγινε η πίσω αυλή της Αττικής μαζεύοντας όλες τις ρυπογόνες και επιβαρυντικές δραστηριότητες. Η χωματερή της Αττικής σκορπάει ασθένειες δηλητηριάζει το νερό και.....

Ολόκληρο το σχέδιο του «ΤΡΕΛΟΣ ΔΙΚΤΑΤΩΡ» - Σαμαράς...

1922094_1442370575999819_1184263296_n
Γράφει ο Αντίοχος. 

Βρισκόμαστε ήδη μια ανάσα πριν από τον προγραμματισμένο «δεύτερο γύρο» των καθεστωτικών διωγμών κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, την «τελική λύση» όπως την έχουν χαρακτηριστικά ονομάσει οι περί τον φον Αντωνάκη. Η πιθανότερη κατάληξη, είναι η προφυλάκιση όλων των βουλευτών του Κινήματος, από την «ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Που το πάνε το πράμα ο φον και η παρέα του (με την έγκριση των εντολοδοτών τους βεβαίως-βεβαίως…); Στη διαιώνιση της χουντάρας τους μέχρι τον Ιούνιο του 2016! Πρόκειται για το σχέδιο «τρελός δικτάτωρ», όπως το λένε περιπαιχτικά κύκλοι των υπογείων της αμαρτωλής πιάτσας Συγγρού, μεταξύ τους!

 Οι στόχοι της ομαδικής προφυλάκισης των βουλευτών
Ποια η σκοπιμότης της ομαδικής προφυλακίσεως των βουλευτών της Χρυσής Αυγής; Διπλή. Κατ’ αρχάς, ελπίζουν στην πιάτσα ότι.....

"ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΕΝΝΑΕΙ ΤΕΡΑΤΑ"... ΑΡΘΡΟ- ΡΑΠΙΣΜΑ ΣΤΟΥΣ "ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ" ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ!


Το άρθρο είναι του Nicolai Sennels, Δανού ψυχολόγου. Ο Sennels(φώτο κάτω) ανήκει - και ήταν υποψήφιος βουλευτής το 2013- στοΔανικό Λαϊκό Κόμμα (Dansk Folkeparti), τρίτο κόμμα στην Δανία, που χαρακτηρίζεται ως «συντηρητικό, ευρωσκεπτικιστικό, δεξιό έως ακροδεξιό» κόμμα / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ



Ψυχοπαθή άτομα και ψυχοπαθητική συμπεριφορά βρίσκονται σε όλες τις κουλτούρες και τις θρησκείες. Αλλά μια από αυτές βρίσκεται στην κορυφή. Οι καθημερινές μαζικές δολοφονίες, η τρομοκρατία, οι διώξεις και οι εκτελέσεις που διαπράττουν οι οπαδοί του Ισλάμ είναι κάτι που προξενεί απέχθεια καθώς η εφευρετικότητα πίσω από τις επιθέσεις – όπου πάντα αναζητούνται νέοι και πιο αποτελεσματικοί τρόποι για τη θανάτωση και την τρομοκρατία ανθρώπων - είναι εκπληκτική: αεροπλάνα που......

ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΟΙ ΣΟΦΟΙ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ «ΙΩΝ»

+ν+- +ι_Β_Κ_Ε_Ν+¦+¬+¬+¬+- _Ε_Κ+_ +μ+¬_Η_Ο+_ _Ε+__Γ +μ+¦_Ο+_
Ζούμε σε μια εποχή που αργά ή γρήγορα πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται ο ρόλος όλων! Αυτή τη φορά, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες των διαβόητων «Ιών» της δημοσιογραφίας και να αποκαλυφθεί το πραγματικό σιωνιστικό τους πρόσωπο. Ιδού τα αποκαλυπτήρια:

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος διοργανώνει εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου του ΔΗΜΗΤΡΗ ΨΑΡΡΑ «Το μπεστ σέλερ του μίσους:
Τα ‘ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ’ στην ΕΛΛΑΔΑ, 1920- 2013» (εκδόσεις ΠΟΛΙΣ, Αθήνα 2013), που θα γίνει στο Πνευματικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητας Αθηνών, τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 19.00.
Θα προλογίσει ο.....